Rest in peace.



© Fotograf: Jag Bild: Babbsan <3

Idag är en dag då jag bara tänker på dig.
Ibland har man inga andra alternativ än det man fruktar mest. Det bara måste göras.
Det känns tomt.

Sista minuten, min speciallité!

Ja, idag har jag vart i skolan precis som vanligt. Men det var ingen vanlig fredag, nej en oerhörd stressad fredag. Men jag antar att det har jag mig själv att skylla för. Jag är otroligt bra på att tima(stavas?) in allt i sista miunten. På planeringen stod: Finslipa affärsplanen(tog lite mer tid än väntat), utskrivning av den, redovisning om Uf-företaget samt att göra klart power pointen till den. Sedan hem och studa järnet på ekologismen. Eftersom jag är väldigt seg på att komma igång så satt jag mellan bdb, youtube, blogg inklusive ekologismen. Sen kunde jag inte missa idol heller... så därför har jag suttit med arbetet hela kvällen. Fy fan va jobbigt! Men nu är den klar och jag kan gå och lägga mig med gott samvete. Nu är skiten över! Jag kan lova att jag har en väldigt härlig träsmak i röva just nu. Och nu har jag fått en ny favorit låt! Den kommer från Hampus och ni kan lyssna på den här nedan... Den är otroligt bra och det har gått i ett sedan jag fick den. Jag tröttnar aldrig på den! Mmmm, love it!



Imorgon beger jag mig av med fotbollslaget till Göteborg, vi ska gå på Gökboet och sen äta mat ute på stan. Mys :)
Nu måste jag gå och lägga mig! Kram, hörs imorgon!



Förresten så älskar jag bilden och mitt uf-företag.

Snart stänger vi butiken!

Nej, snart är det läggdags! Mina ögon börjar bli trötta och lika så min hjärna. Man blir verkligen trött av att sitta framför datan hela kvällen. För det är typ vad jag har gjort hela kvällen, sorgligt men sant. Jag har suttit med den här jävla (ursäkta) fitt ekologismen inlämningen, och det går knappst framåt. Har skrivit lite kort om faktan och sen har jag gett mig på källkritiken. Så det är väl klart, men fortfarande har jag en hel del kvar på själva faktan och mina egna tankar. Blir till att jobba klart det imorgon. Snart beger jag mig till min kära säng :) Mmmmmm.  Måste bara berätta om lilla Emma på msn innan jag kilar:

Emma: Jag har hittat en minibäbis:O
Jag: Va? xD
Emma: Han e mindre än mitt lillfingers nagel :P

Emma var bara tvungen att ta en bild med mobilen och sedan lägga in den på datan för att skicka den till mig för att visa sitt lilla fynd. Mja, Emma, du är allt rolig du!

HAHA, humorn är låg nu när klockan är över midnatt.

Om ni vill veta vad "minibäbisen" va så var det en pytte liten clementinklyfta . Haha :)


One step at a time

Jag har fått en ny favorit låt. Tack så jättemycket Mimmish älskling! För övrigt har jag också haft en riktigt jäkla go dag i skolan. Det har jag mina kampanjoner i T UF att tacka för. Kort kommer från när vi är galna. Haha. "Ett gott skrat förlänger livet" Jag måste ha skrattat mig minst hundra år gammal idag!

Nu blir det till att plugga järnet på Ekologismen. Ursch jag är inte sugen och kommer aldrig orka. Men jag får göra ett försök iaf. Och så känner jag mig jättestressad inför redovisningen imorgon om T UF. Jisses, bäst att jag sätter fart!

Vill ni så kan ni ju alltid lyssna på den här goa låten.. eller förresten, jag får inte in den som ett youtube klipp här så ni får isf  själva söka på One step at a time med Jordin Sparks på Youtube.



© Fotograf: Jag


Jill Johnson making me crazy!

Jaha, nu sitter jag här i skolan med Mimmi och Susanna och lyssnar till Jill Johnsons alla låtar känns det som. För er som  inte vet så är Mimmi Jill Johnsons STÖRSTA fan. Visst är Jill ganska så bra, gör en hel del goa låtar. Men alla låtar låter ungefär likadant. Samma intro och ah, samma stil på låtarna. Hon behöver ju inte ens börja sjunga innan man vet att det är låt av Jill. Dock är det ju bara jag som tycker detta, och inte Mimmi fan'et själv.  

Vi sitter i vårt kära Ep klassrum och jobbar med ideologierna. Det går sådär. Det är inte lätt när man har en distraherande Mimmi jämte sig. Men nu ska jag försöka jobba vidare. 

OM OCH OM OCH OM IGEN!  "YEAH WE LIKE JILL JOHNSSON! "




Ha en fortsatt bra dag Nathalie! Och ni andra också!

Ny blogg!

Jahopp. Ni som vet och känner mig, eller har läst mina andra bloggar vet att jag är väldigt förvirrad. Byter blogg lite då och då och vet inte riktigt vart jag trivs bäst. Så välkomna och följ med i min karusell!


RSS 2.0