Leave me alone.


Because of you.

Because of you, i'm affraid.

När klockan slår tio börjar jag att jobba. Det känns inte så farligt i och med att jag inte jobbat sen skolan börja. Så det känns inte så trist att åka och jobba i några timmar. Dessutom är det ju lördag och detta innebär kort arbetsdag. Underbart skulle jag vilja säga!

Vad händer för er ikväll? Själv har jag planer, men vi får väll se hur det blir. Och jag tänker inte avslöja vad som komma näst.

Män som hatar kvinnor.

Det blev inget naturgodis, anteckna det! En viss Mimmi stoppade mig. Ganska bra ändå, slapp jag ju bli fetare.
Iallafall, nu ska jag ut och gå en liten sväng, sen ska jag duscha, och sen blir det film med kära mamma och pappa. Mamma har hyrt Män som hatar kvinnor. Spännande! Den har jag velat se länge :) Sen har jag också vart ute och fotat lite. Några bilder kommer. Jag ahr stått framför kameran idag, istället för att alltid stå bakom. Men men, vi får se vad ni tycker om bilderna. Pussis

NU BLIR DET NATURGODIS!

Jahopp, nu har jag ändrat i headern igen, vilket numera inte är så ovanligt. Jag blev ganska nöjd och hoppas ni också gillar det :) Nu har vi äntligen slutat och det känns underbart! Ge mig helgen, jag längtar! Fast, en sak jag inte längtar till är att jag ska jobba på lördag och eventuellt inte kan gå ut på Nivå med Emilina på fredag. Det är ju förfasiken Guettas realesefest!!!! Och vi vill dit, uppskriva på listan och allt är klart! Men antagligen blir det inte så eftersom jag ska jobba klockan 10 på morgonen och det kan vara en aning knepigt att ta sig hem från en partykväll i Göteborg. Vi får se hur det blir, MEN NU BLIR DET NATURGODIS! Är så sugen! Hejhej.

Bilden är tuff!



Yo peace änna!

Huum?

Det sägs att om man dricker 8 liter vatten eller någon annan eventuell substans så drunknar man inombords? Är detta verkligen möjligt? Ska vi prova? Hö hö hö

Sometimes it's very hard to find it right.


Amazing.

Tänk att något så litet kan få en att känna sig helare.

David Guetta ft. Akon - Sexy bitch



Nu åker jag strax till söta Linn och John. Ska umgås med dem ikväll, massa trevligt :)
Skoldagen har gått toppen. Dessutom så hade jag min första körlektion idag på körskolan. Det gick skitbra! Visst att jag måste börja tänka lite mera på vissa grejer, men åh, det va ju ingenting, hem och öva lite bara! Ser redan framemot nästa. Och körlärarn Mentor är toppen, verkligen schysst :)  Näe, nu måste jag skynda mig! Och förresten, vår nya mattelärare vi ska ha i matte c verkar också toppen. Ordet för dagen är, TOPPEN!

9 månader.


Kick - Ge mig lite mer



Ge mig lite mer, jag är inte mätt än.

Nu tar vi oss till ledigheten i två dar'

Nu har jag klarat två prov av alla de prov man ska klara på körskolan. Jag klarade fas A i onsdags och fas B igår på första försöket! FÖRSTA FÖRSÖKET, hihi, fattar ni!!!! Woho, snacka om jag blev glad. Så nu är jag igång, på riktigt. Det känns underbart! På måndag har jag min första körlektion. Hoppas den går bra! Jag är i extas. Nu gäller det bara att övningsköra så mycket som det går i helgen för att få mig att känna mig väl förberedd. Som sagt, ni vet väll att mitt mål är att skaffa mitt körkort innan årets slut? Tror ni jag lyckas? Det tror jag :) och det ska jag också!

Ikväll blir det nog Nrj in the park på Liseberg. Det ska bli kul, aldrig vart där tidigare.

Jag längtar redan tills nästa vecka börjar, en ny vecka att göra något bra av! Puss och hejdå på denna skolveckan. Nu tar vi oss till ledigheten i två dar'.


Sluta fjompa er!

Hur svårt ska det vara att välja vilka shorts man ska ha på sig imorgon? Det är bara till att välja! Ta ett par bara. Inte svårare än så. Inte ska det behövas timmar för att komma på vilka shorts man faktiskt vill ha just imorgon. Använder du ena paret imorgon, kan du använda det andra paret nästa dag. Svårare än så är det inte! Så Jojje, kära du, just grab one!
Rätt komiskt hur vissa människor har det egentligen. Att det ska va så krånligt att välja ett par shorts! Ja, ni fattar nog. Ska man verkligen behöva spendera timtals med tid för att välja ett par ynka shorts? Näpp, gör det inte mer komlicerat än vad det faktiskt är.

Ni fattar poängen och nu ska jag sluta tjata. Godnatt ♥ Imorgon börjar skolan och jag ser framemot det.
LOVE TO THE PEOPLE!


R.I.O. - After the love



Jag blev riktigt skönt glad av den här låten. Partysugen framförallt! Härlig, verkligen!
Nu ska jag sitta och spela lite spel innan jag somnar. Ska klå en kompis för jag tänker inte vara sämst! Det är inte riktigt jag. Haha.
Imorgon ska jag jobba och på onsdag börjar skolan. Då kör vi! Inga negativa tankar, stay positive!

Jag har insett, men kan inte ännu.

Jag är fortfarande kvar i träsket.

Du måste bara våga inse ibland.



I'm done with this shit, i'm moving on!

Dagens mat.



Idag blir det hamburgare för mig och mamma. Jag gör dem godaste hamburgarna ever! ;)

My goals!

Tänkte fundera lite på tänkbara mål som jag ska sätta upp... För jag är en tjej som måste börja sätta mål. Måste veta att jag kämpar för något och inte bara driver runt som ingenting och inte vet vad jag vill. Det vill jag inte längre.

• Först och främst ska jag ha mitt körkort innan vi når årets slut.
• Jag tillsammans med Täss kämpar tillsammans för ett gemensamt mål. Dock håller vi tyst om det än så länge. Vi har iallafall tagit hand på att pusha varandra när det behövs, det är det enda jag säger.
• Att skaffa en klädstil jag verkligen känner mig bekväm i. En klädstil som är både Nathalie, cool och snygg. En härlig remix!
• Fixa mitt rum. Köpa nya grejer. Avslappnat men snyggt ska det bli.
• Sist men inte minst skolan! Ta det mera på allvar och verkligen kämpa! Det är nu det gäller! Min framtid hänger mycket på mina betyg och hur det går för mig i skolan. Jag ska bli precis som jag var i högstadiet. Come on, go for it Nathalie!

Detta är mina mål för tillfället. Nu har jag något att kämpa för!


Jag är knäpp, jag veeeeet..

Nu kanske ni undrar varför jag har tagit en del inlägg som jag har skrivit tidigare på nathaliearn.blogspot.com hit... Jo, det är nämligen så att jag ska ta bort den bloggen idag som sagt och ville ha med några av de inlägg som jag skrivit där här. Så, nu känner jag mig återigen helare och det känns fantastiskt!

Tack för hjälpen! Nu hittar jag nog den lättare..

- Vart ligger Ikeakatalogen?
- Jadu, om jag nu visste vart den låg. Men någonstans i någon hög, där ligger den!
- Jaha, men tack för hjälpen hörrö!

Var dig själv, det finns redan så många andra.

Är det något jag verkligen har svårt för så är det falska människor. När de inte känns äkta. Bland det värsta jag vet. Att inte veta vart man har människan och vart den står någonstans. Det är som ett skal med inget innehåll. Tomt, alldeles tomt. Ett ytligt jävla spel jag inte vill vara en del av. Här kör vi med öppna kort. Lägg upp korten på bordet och kör ett rent spel. Annars blir det game over...

Hur får man människor till att bli sig själva? Att våga vara sig själva?
Allt det här med att vara falsk och att inte vara sig själv har ett litet samband. En samhörighet i och med att man antagligen inte vet vart man har sig själv när man måste spela någon annan och inte kunna vara ärlig. En osäker jävel, that what it´s all about. DET FINNS SÅ MÅNGA ANDRA, SÅ VAR DIG SJÄLV! En människa som vågar vara sig själv, det är en stark människa. Och en så mycket mer uppskattad människa.

När du kommer till insikt
att våga vara dig själv
det är då du är stark.

Turn it up a little, please.

Jag älskar att få vara ensam hemma. Spela högsta volym på stereon utan att behöva höra att någon klagar över musiken eller den höga ljudnivån. Känna basen i kroppen, känna takten i benen och veta att ingen i just det tillfället kan komma och förstöra den goda stämmningen.

Och att sedan få hoppa in i duschen. Dansa naken. Sjunga och ta i så man spricker till musiken. Då känner jag mig fri. Och då är det tur att jag är ensam hemma, annars skulle jag nog ses som ett mindre psykfall. But hey, feel the beat in your body!

I want to prove it.

Jag vill bevisa att jag kan så mycket bättre än det här, för det kan jag.

Patetiskt.

Du lille STORE Rahlenfeldt! "Cha cha Krillebooi!" Visst, du har ett utseende som inte många har. (Hur äkta är det? Inte naturlig skönhet ivarjefall) Du har en snygg klädstil. Men i huvudet? Vad finns där egentligen? En krossad tomat till hjärna? Man börjar ju undra. Du skriver i din blogg att du "dissar" killar som har "småbloggar" och som tror att dem är något. Som tror att dem kommer bli något. Att dem har ett ointressant liv och bor i småstäderna. Du tycker dem är patetiska som äns försöker bli något, men egentligen är det DU som är patetisk. Ditt självförtroende är bara för bra! Det är så äckligt irriterande hur en människa kan ha så mycket självförtroende. Snälla nån! Låt människor vara och göra precis så som dem vill.

För att bli en känd bloggare handlar det inte bara om att man ska bo i storstan, va rik, se bra ut eller ha ett intressant liv. Det är inte allt! Det handlar också om att ha en personlighet som människor gillar och dras till. Insidan före utsidan. VÄX UPP FEJK!

Cha cha poolers!

(Förlåt att ni fick höra mitt gnäll, men det växte åskmoln ovanför mitt huvud. Och jag var bara tvungen att få ut ilskan så jag själv inte hade blivit träffad av blixten ovan)

Skräckfilm hölls oss vakna all night long.

Nu sitter jag här och surplar i mig den sista skvätten i juicepaketet. Så god den sista skvätten kan vara ibland. Kanske är den verkliga smaken som kommer fram där? Who knows, cause i don't. Hoppas ni har det bra där hemma ivarjefall. Igår var vi, jag och Täss, hos Johan på lite chillfest. Mycket trevligt! Dock drack jag inte en enda droppe som innehöll alkohol igår utan överlät det till Täss så att någon kunde köra hem. Men igår kände jag absolut inte någon ångest eller något drag efter att känna mig onykter, att gå in i dimman, nej. Så jag trivdes bra att vara nykter så att säga och bara njuta av det trevliga sällskapet. Det är precis så det borde vara. Mer sådant!

Varför det har vart en såpass seg dag idag beror på att jag och Täss inte kom i säng förrän sju imorse. Helt otroligt! Låg och kolla skräckfilm fram till halv sex hemma hos Johan. Så det var därför vi inte kom hem tidigare. Men denna dagen har innehållit en hel del sovande. Pratande, en liten promenad för att snacka om gårkvällens incidenter, ätande och Greve Holm. Visst är den julkalendern nästan den bästa? Otroligt mysig måste jag säga.

Nu ska jag springa över med dammsugarn och sen blir det duschen för mig. Tvätta av mig all skit och rensa tankarna.

Det går framåt.

Sådär ja, sådär ja.
Nu börjar det hända grejer här. Lite mer saker ska ändras, men det får bli bra så länge. Ganska nöjd faktiskt. Och ännu en gång har jag gjort om min header. Vad tycker ni?

Jag har som sagt bestämt mig nu för att blogga här. Ska ta bort min blogg på blogspot och börja skriva mera här för att ni gillar blogg.se bättre. Och det gör nog jag med, så varför inte? Både deep shiet så att säga och mina bilder kommer att publiceras här. Hoppas ni gillar det! :)

Nu ska jag skynda mig in i duschen för min kära vän vill dra på en lite chillfest, så visst. Iväg var det!

It's complicated, it always is.

Om ni inte redan förstått det så ligger den här bloggen på hal is! Jag gillar egentligen inte blogspot. Känner mig så låst där, men ändå inte. Där kan man pilla väldigt mycket i den text man skriver och det gillar jag. Men egentligen, blogg.se är fan så mycket bättre. Vi får väll se hur allt blir. Vart ska jag blogga? Blogg.se eller Blogspot.com? NU FÅR NI FAN HJÄLPA TILL :)

EN ARG NATHALIE OCH STORA BOKSTÄVER VI ANVÄNDER VI FÖR ATT GE STÖRRE EFFEKT.

JAG BLIR SÅ ARG! JAG HAR LÄNGE FÖRSÖKT BESTÄLLA HEM FOTOTILLBEHÖR FRÅN TVSPELWEB.SE NU. MEN DET KOMMER ALDRIG IN MED MER I LAGER. STÅR ALLTID SLUT. SÄG NGT SOM INTE ÄR SLUT PÅ DEN SIDAN NU. FÖR FAN, BÄTTRE SERVICE TACK! JAG BLIR FRUSTRERAD! JAG MÅSTE ELLER VILL HA DESSA GREJER INNAN JAG BÖRJAR FOTOGRAFERA MÄNNISKOR IGEN... COME ON!


Okej då!

I'm letting you in in my world. I'm ready! Read it if you want.  Klicka här för att läsa min personliga blogg!

Jag skriver om precis allt vad jag vill skriva om. Så ingen idé att kommentera det jag skriver. No chance!
Iallafall så får ni så gärna följa båda bloggarna :) Detta blir nog min "fotoblogg" så att säga. Ska försöka ladda upp mina bilder här. Kanske skriva om när jag får några fotojobb eller liknande. Ska ju bli lite mera seriös är det ju tänkt. Men men. Ha de så bra tills jag ändrar mig igen. Följ med i min karusell. 


Whatch ya!



(Stina)

RSS 2.0