Säljutbildning.

Idag är det säljutbildning som står på schemat. Jag och Mimmi ska snart åka till skolan och vara där ifrån klockan två till fem ikväll. Jag är inte så sugen på säljutbildning, men det får gå. Och snart ska jag få åka med Mimmi när hon övningskör ner till skolan! Wiiho! Jag tycker det är skitkul! Och ni ska veta att hon är jätteduktig på att köra bil, precis som en vuxen. I´m impressed!

Nåväl, ikväll är det middag hos Tässan som gäller tillsammans med Linn, Issa, Tässan själv, Tjoffe och jag. Det blir tacos och ett speciellt tema. Bilder kommer! Be so sure. Sen så ska jag och Tjoffe sjunga en duett. Får väl se hur det ska gå eftersom jag börjar bli sjuk igen.. Min hals krånglar. Förresten så har jag glömt att nämna att min körtelfeber är borta nu! JIPPÄÄY! Eller borta och borta kanske jag inte ska säga. Det finns ju som sagt kvar i blodet och jag får fortfarande inte pussa kärleken och heller inte anstränga mig, men jag slipper iallafall smärtan. Och det är jag jädrigt tacksam för! Värsta jag vart med om som sagt. Men nog om det.

Hoppas ni får en bra dag idag och sköt om er! Kanske hörs senare.


Mimmi har en väldigt söt katt! Han heter Mojsan och jag dör av hans söthet!

Bild från Mimmis kamera



 


Fredagsmys.



Kolla in vårt mumsiga skafferi!!
Bild från Mimmis kamera

Är hos sis idag igen. Vi kollar just nu Mad Money och den verkar vara bra. Bra skådisar med i den. Vi har käkat tacopaj, vilket jag inte skulle villja kalla tacopaj men det va mumma iallafall. Sedan druckit oss feta på cola, eller ska jag säga jag kanske. Snart hoppas jag Mimmi är sugen på att hugga in på kladdkakan också!

Janet - Let go



Gud så bra den här låten är! Känn gunget! Åhh, så bra den är! Me like it.
Om ni inte känner låten så är det hon Janet från Made in Sweden. Hennes första singel som hon kommer gå ut med.

Färg(lös).






Jag orkar inte med skit.

Sis it is!

Idag har det vart en relativt lugn dag i skolan. Visst att jag har ganska mycket att göra egentligen men jag har fått hjärnstopp, inget av de arbeten vi gör i skolan går framåt. Det är för svårt för mig! Haha. Har bland annat inlämningar och prov nu de kommande veckorna. Så det känns ju mindre bra. I skolan fick kolla på musikal och det var ganska bra. Ju längre det gick desto bättre blev det. Jag blir verkligen fascinerad av hur alla dansare kan röra på sina kroppar som dem gör och så mycket. Och dessutom komma ihåg allt! Därefter att musikalen var slut fick vi sluta. Gött! Slapp vi gå till kvart över fyra.

Nu är jag hemma hos sis i Hemmingstorp. Efter att jag fick ett chocktillstånd  och ett plötsligt skrik drog hon med mig hem till henne, men först var det bestämt att vi skulle göra en anhallt vid pizzerian så vi fick i oss något i våra kurrande magar. Sen var det moppefärg på ca 30 min, gick fint. Jag frös inte ett dugg men Mimmi gjorde. Men jag erbjöd mig att köra, men icke. Ingen får köra hennes älskade speediiiii. Vi har bland annat kollat klart The mist och sedan också sett Robotar. The mist var bra, men ganska störd på något sätt. Men ändå så tycker jag nog att den är sevärd. Och Robotar, den filmen är riktigt söt den! Barnfilm, men jag älskar den. "Jag känner staden som min högra hand" roboten kollar på sin högrea hand och säger "Oj, det var något nytt" HAHA! Störtskööön!

Sängen väntar så jag säger godnatt åter en gång ♥



Sis
Bild från Mimmis dator.

Godnatt.

Nu har jag kollat på Mästarnas mästare på svt1 med päronen tillsammans med lite chokladpudding. Nam nam! Har ni kollat på Mästarnas mästare någon gång? Det är faktiskt riktigt roligt! Går på tisdagar klockan 8 på svt1. Checka in vettja!
Sen vill jag bara önska er alla godnatt♥

Golden heart.



Nu har jag bildtorka. Jag är ledsen för det. Brist på bilder, men egentligen inte. Men inga bilder som jag känner för att lägga ut här iaf. Men just nu hinner jag inte med att fota och fixa med bilder. Utan nu finns det lite viktigare saker så som att ta tag i skolan. Jag ligger som sagt efter lite nu när jag har vart sjuk. Så om det blir dålig uppdatering här på bloggen, så håll utkik framöver! För jag kommer publicera mer när jag får lite mera tid. Men just nu kommer det bli dåligt med inlägg. But be so sure, ska försöka lägga upp ett inlägg varje dag. Fast det är om jag har något på hjärtat, för jag tänker inte bara skriva för att "skriva". Puss och ha en fortsatt bra dag guys!

Chock chock chock.

Vilken chock jag fick! Blondinbella åkte ut ur Let´s dance i fredags! Helt sjuuuuuukt! Jag trodde verkligen inte att hon skulle bli en bland de första som åkte?! Först för att hon har så många läsare och fans(tror jag iaf?) och för det andra att hon dansa faktiskt bra. Jag hade hellre sett att Kitty åkte ut. Jag klarar bara inte av henne. Jag tycker att hon gör bort sig i stort sett hela tiden och tar det inte så seriöst. Men men, jag röstade på George Scott för jag vill verkligen att han ska vara kvar i tävlingen för han verkar såååå skön och go. Dessutom tror jag att han faktiskt kan dansa riktigt bra bara han ser till att ge allt och komma ihåg koreografin.

Nu har jag lagt lite mat, nämligen Lasange så jag tror att jag ska gå och hugga in på den. Sen blir det duschen och därefter kärleken. Ciao bellas!

Godnatt*



Kolla vad söta vi är! Jag och en av mina små shettisar som jag tävlade i ponnytav med.  Jag tror jag är 6 år där, iallafall ganska så längesen.

Skriver om Let´s dance imorgon! 

Godnatt darlings!

Let´s dance.

Ikväll är det Let´s dance som gäller. Jag ska sitta bänkad framför tv:n med något gott i knät. Vet dock inte vad det ska få bli... Någon som har något gott att rekommendera? Alltså något ätbart.

Jag är verkligen ett stort fan av Tobias, han blonda killen som dansar med den politiska reporten(kommer inte ihåg vad hon heter). Han är så grymm! Så snygg, så sexig på något sett. Många som jag har pratat med brukar reagera: "Men ursch! Tycker du han är snygg?!" Ja, det gör jag! Jag vet inte riktigt vad som tilltalar mig i den människan. Jag tror det är hans blick genom tvrutan. Han går rakt in i mitt hjärta av någon konstig anledning. Hans sätt att föra "henne" är så manligt och vackert. En gentleman. Jag hade inte tvekat en sekund att få dansa med honom!

Så ikväll sitter jag alltså och kollar på detta fantastiska program och hoppas att inte världens starkaste man åker ut, inte heller Tobias med sin politiska reporter samt Laila Bagge! Det är mina absoluta favoriter! Vilka är era favoriter?

Förresten, så har jag hört att Laila Bagge har vart danslärare...? Stämmer detta? Vadå fusk! Inte konstigt att hon dansar så bra. Detta gjorde mig faktiskt lite irriterad men fortfarande så är hon en av mina favoriter. Är jag inte trogen? Haha



Bild tagen från google.se

ÄR HAN INTE SEXIG? Grrrrr!

Nu ska jag kolla Brudens bäste man och äta glass med strössel och chokladsås. Yammi!

2 månader.



Två månader av kärlek. Och mer ska det bli!

Brandy - Right here



Så, nu hittade jag ett youtube-klipp som gick att anävnda till bloggen. Enjoy it!

Exceting!

Åååh, nu är jag så spänd! Så exhalterad! Tässan hade tydligen visat bilderna jag hade tagit på henne för sin bror, Tommy. Och han tyckte bilderna var jättefina. Så vi skämtade lite med Tommy och fråga om han var sugen på att bli fotograferad och ja, varför inte? Så han är på idén nu och jag längtar så tills vi ska fotografera! Jag har perfekta bilden i huvudet hur det skulle kunna se ut och hur jag vill att det ska se ut.. Tänk att fotografera vid en tågstation, han ska bära slitna jeans och en vit skjorta/vitt linne. Sitta på kanten av perrongen och på rälsen. Gud så snyggt det skulle kunna bli! Jag har aldrig fotograferat en kille förut, så detta ska bli en utmaning! Jag l-ä-n-g-t-a-r!

No sunshine if she´s gone.



Bild: Tässan
Fotograf: Jag

Cosy monday.

En liten filur var här och gästade mig idag. Vi har kollat film och käkat tacos. Bland annat sett The Stranger, Hancock och en liten bit in på The Mist som vi ska kolla klart på nåsta gång.  Myspys! Tack för idag filuren!

Förövrigt så blir jag bara sämre. Känns snart som att jag ska få feber och hela kroppen skaver. Jag har inte lust med det här, jag vill bli frisk och där med basta! Hur mår ni idag då? :) Jag hoppas ni mår bättre än mig!

Sunday.

Jädra katt säger jag bara! Härom dagen satt hon ovanpå tv:n och lyssna till mösen på vinden. (Antar jag och mamma) Alltså hon klättrar verkligen på allt! Allt som hon kan få fäste i, allt där klorna fastnar. Haha! Men visst är hon söt! Men att hon bara kommer på tanken och hoppar upp på tv:n som hänger på väggen. Ja, katter är allt lite finurliga.

Nu ska jag gå och sällskapa farmor som sitter och kollar på National Treasure. Den verkar faktiskt bra, Nicolas Cage är ju med i den. En grymm skådespelare! Efter filmen blir det duschen och sen blir det sängen för jag är trött. Körtelfebern tär på mig.

Förresten så åt vi pizza här hemma förut! MUMS! Vilken är er favoritpizza?

Take care everybody!                                                                                                  

(Bilden kommer från min kamera)

Hej jag heter Nathalie och är trött på att vara sjuk!

Japp! Ni läste rubriken. Jag är trött på att vara sjuk nu. Gör mig frisk genast, snälla! Jag vill inte gå och ha ont hela tiden. Smärtan slutar aldrig och känns som att den aldrig ska ta slut, väldigt kronisk. Jag förstår inte varför min mun värker som aldrig förr och tänderna, mja, eller det kanske är käkarna som värker så...? Ah jag vet inte. Det enda jag vet är jag har ont i hela munnen. Sen att min tunga känns förlamad... Vart ska detta sluta? Farmor funderar på om jag inte har halsfluss också? Dessutom tror jag att jag har öroninflammation därför det värker något fruktansvärt i öronen. Men jag var ju härom dagen hos vårdcentralen och kolla om jag hade öroninflammation, vilket jag inte hade men det betyder ju inte att jag kan ha fått det nu? Fyyyy vad jag klagar, men det känns lite bättre att¨få klaga av sig lite. Ursäkta, men ni får stå ut mina söta läsare. 

Är det någon av er som har ett tips till mig för att jag skulle kunna må lite bättre?  

Dagens låt!

Jag har fått en ny favoritlåt, Brandy - Right here. Örongodis! Tack Mimmi!

Skulle lägga in ett youtube klipp på låten men det finns ingen sån kod.. förstår inte varför men men :)

Help me!

Sitter och surplar i mig lite cider och halstabletten ligger i munnen och bedövar svaljet en aning. Det gör ondare i halsen idag. Fy för den här förbannade körtelfebern! Jag somnade vid 3 idag på eftermiddagen och vakna klockan 5 igen. Och fy vad jag hade ont i halsen. Gick och tog en ipren och en alvedon. Aldrig haft så ont i halsen! Trodde ett tag att jag skulle börja gråta på grund av smärtan. Jisses!

Annars har dagen vart rätt bra. Stod opp vid halv sex (NI SKULLE SETT VILKET VRAK JAG SÅG UT SOM, HAHA!) för att följa med mamma till veterinären i Helsingborg. Vår fölunge hade en hälta så vi ville ner och kolla vad som var fel.. men inga allvarliga fel här inte. Bara en så kallad "röta" i hoven men det blir bättre snart. Så det var ju skönt. Sen på hemvägen blev det frukost på Donken. Smarrigt asså :) Gillar ni donken eller?

Farmor har bakat kakor och onyttigheter i mängder nu när hon har vart här i över två veckor. Idag bakade hon sista kakan innan hon åker på söndag, havrerutor. Mums!

 

Bilder från min kamera

You.



bild från min mosters kamera, jag på bilden

det är inte sättet du pratar
eller sättet du går
inte hur din röst låter
det är för att du förstår

det är inte för att jag älskar att lyssna på ditt skratt
eller hur dina ögon lyser när du ler
det är för att du ser mig på ett sätt som ingen annan ser

det är inte för att du alltid kramas
och pussar mig på kinden när jag just vill
det är inte för att du är världens vackraste
eller för att du är snyggast och bäst
det är för att när jag tänker på dig kan jag inte sitta still


Förresten!





Bilder från min kamera.

Jag har ju inte nämnt att jag fick mina bilder för några dagar sen. Ni vet dem som jag beställde för framkallning! Nu har jag äntligen fått dem och dem blev jättefina! Jag blev verkligen jättenöjd. Dem blev så fina när man fick dem i fotopapper, man ser bilderna på ett helt annat sätt. Otroligt vackra färger. Jättekul verkligen! Om någon av er sitter där hemma och är sugen på att framkalla era bilder, framkalla dem då, ni kommer inte ångra er! Nu ska jag bara sätta in några av bilderna i mina ramar och sedan bara njuta och le.

Ett tips! Gå in på fujifilm.se/direkt och bli medlem så kan ni beställa 100 st kort för framkallning för bara 29 kr! Ett riktigt bra erbjudande! Gäller dock bara 100 st kort per hem. Skynda er för det finns en deadline!

Sunshine.

Vilken underbar morgon idag. Solen stekte in genom tågfönstret imorse. Jag bara blundade och kände hur värmen värmde. Just då insåg jag hur mycket jag saknar sommaren och solen. Snälla ge oss lite sol i detta dystra väder. Ge oss lite positiv energi!

Förbannade körtelfeber!

Vaknade klockan tio över åtta idag. Lite väl sent kanske. Men jag hann trots allt precis till bussen. Och det kallar jag tur! Mjuckisbyxorna som jag hade använt när jag körde moppe till byn hann jag inte få av mig och inte heller halsduken men bussen, den hann jag som sagt med. Vilket var huvudsaken? Så, tacksam för det! För uppe vid hållplatsen vid kyrkan väntade Tässan och Christopher på att få följa med mig som sällskap till Kungsbacka och shoppa. Riktigt roligt att shoppa med er era små igelkottar! Så tack för sällskapet. Lika bra att nämna så jag inte glömmer av det. Spendera lite pengar var iaf planen. Väl framme i Kungsbacka styrde vi våra steg mot Kungsmässan. Gick i en massa affärer och kollade saker. Present till min kärlek var det första på listan som skulle inhandlas. Vi gick och tittade på en massa "produkter", tänker nämligen inte berätta vad jag har bestämt mig för att köpa om någon skulle få fnyss och säga min planerade present. Tillslut hittade jag en i min smak, men tyvärr så fanns den inte på lagret och kommer förmodligen in i slutet av veckan eller eventuellt någon gång i nästa vecka. Så han kommer få en försenad present eftersom han fyller år på torsdag och jag kommer inte hinna få den tills dess. Men han får helt enkelt stå ut. Jag får bara berätta anledningen så förstår han nog.  Eller vad tror ni? Sen visade Christopher en affär jag aldrig har vart inne i tidigare. Hade både kill- och tjejkläder men inga riktigt snygga tjejkläder i min stil. Men killkläderna! Oj, där hade dem snygga grejer vill jag lova! Såg en massa kläder, väskor och kepsar som jag hade velat lägga beslag på om jag hade vart en kille. However, vi gick in och ut i många affärer och dagen började leda sig mot sitt slut. Så den sista affären vi hann springa in i var Diamoda. Vi kunde inte bara undgå att stanna upp vid rosorna som dem hade i utgången av affären. Dem kostade endast 29 kr för en bukett med tio rosor, så vem tror ni inte tar upp plånboken snabbt som sjutton för vi hade bråttom till bussen? Jo, först Christopher som skulle vara gullig mot sin tjej och ge rosorna till henne och sen jag som ville ha ett par rosa rosor till mitt rum. Fort som fasen betalade vi rosorna och expediten satte nog rekord i att paketera in blommorna i papper. Haha! Alltså synen var så himla rolig. Christopher såg ut som att han hade fått en raket i arslet och ropade "Skyyynna!" och jag och Tässan springandes efter skrattande.  Jag skratta och sprang samtidigt så mycket att ett tag trodde jag verkligen att skulle kissa på mig! Och det hade ju inte vart kul... Haha! Förresten Mimmmi! Hur går det med dina tulpaner? ;)


Väl framme med bussen hemma igen gick jag till vårdcentralen för att Christopher hade skrämt upp mig på bussen att jag kanske hade körtelfeber. Nämligen så att han hade körtelfeber för ett tag sen och vet hur det är att ha det. Han frågade vart jag hade ont och hur det kändes. Och visst stämde det överens med de symptom man brukar ha vid körtelfeber. Det var la gevet som en göteborgare skulle sagt.  Så uppskrämd skyndande jag mig bort till vårdcentralen och frågade om dem kunde kolla om jag möjligtvis hade körtelfeber. Väntade en liten stund och sedan fick jag komma in och ta lite prover. Först prov för halsfluss men det visade inget och sedan fick jag ta tempen och bara 37 grader så inget där heller. Men slutligen skulle sjuksköterskan ta ett blodprov och kolla om jag hade körtelfeber. Väntade och väntade. Tillslut kom hon och berättade att mitt blodprov var positivt. JIPPÄY . Men skönt att man får medicin för det iaf tänkte jag men till min stora förvåning finns det ingen medicin för körtelfeber. Jag fick spader! Vadå ingen medicin?! Måste man stå ut med den här smärtan då eller? Det kunde hon väl ändå inte mena... Men jo, vila och inga pussar på en månad var det enda botemedlet. Vila kunde jag stå ut med eftersom jag ändå inte tränar på grund av min benhinneinflammation, men att inte få pussa min kärlek på en månad och genomlida den här j*vla smärtan tog fan priset! Tänk att träffa sin pojkvän och inte kunna få pussa honom?  Det är ju helt absurt! Men det finns ingen annan utväg tyvärr. Jag vill inte få honom sjuk så mycket som han tränar hockey och håller på, så.... Nu hoppas jag bara att körtelfeber går över snabbt och att jag får slippa smärtan.  Därför jag kan inte äta. Det skaver som om någon drog en taggtråd genom halsen. Så nu knarkar jag Ipren och Alvedon som aldrig förr och det är dessutom det enda jag lever av just nu. Vatten och värktabletter. Inklusive starka halstabletter och honungsvatten.


Utvidgade min garderob idag också. För det var ju inte bara min kärleks present som stod på listan... Jag är hel nöjd med mina inköp idag. Så skönt! Fick iaf köpt en ljusblå skjorta och ett spets linne men sen även en idrottsväska, ett armband samt en concealer. Så himla skönt att komma hem från en dags shopping och verkligen känna att man har gjort bra inköp! Förresten så letar jag efter en snygg svart väska, en handväska alltså. Ni har inga förslag på några snygga svarta handväskor? En stor svart?


Skola imorgon efter en dags ledighet. Jag ska nog inte dit eftersom jag inte känner mig speciellt kry. Det tråkiga är ju att man kommer missa väldigt mycket och kommer direkt efter på bara en dag. Men ska till skolan på torsdag iaf för jag kan inte missa massa dagar och dessutom måste jag lämna min tröja till Emma som ska in på tryckning(vårt uf-företag).


Sköt om er guys! En ny dag imorgon, catch it!


(Detta inlägg skulle blivit publicerat i igår kväll men blogg.se spökade så det blev tyvärr inte så, men som man säger: Bättre sent än aldrig!)





Ursch!

Jag hade skrivit ett jättelångt inlägg, sen skulle jag publicera det och så loggas jag ut... Inlägget är oförklarligt borta! Jag hatar blogg.se ibland. *Suck*

Stop it!

Missförstånd. Babbel. Oförutsägbarhet. Hat. Trubbel. Blickar. Spydigheter. Problem. Hjälp?

Make it stop please. I´m sick of it.

Sorry guys!

Ta allt jag skriver med en liten klackspark, ta det inte så seriöst. Jag har hört och märkt att folk tar illa upp och tar åt sig på det jag skriver här i bloggen. Så nu ska jag sluta skriva så djupt om mina innersta tankar, det är inte meningen att folk ska ta illa upp eller bli sårade.

Men det är ju trots allt min blogg och den är till för att skrivas i och vara som en dagbok, so...

Elchock.


I am unwritten.

I am unwritten,
Can't read my mind
I'm undefined
I'm just beginning
The pen's in my hand
Ending unplanned

Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words
That you could not find
Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions

I break tradition
Sometimes my tries
Are outside the lines
We've been conditioned
To not make mistakes
But I can't live that way

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where my book begins

The rest is still unwritten..



Jag mår fortfarande inte bättre, mer åt det sämre hållet. Det känns som att huvudet är 40 grader varmt och halsen bara tjocknar. Jag vill inte ha en förkylning till! Men tur att helgen kommer nu för då kan jag kurera mig lite, men iofs är det inte så himla tur när jag tänker efter. För det är fest på lördag och jag har fått en inbjudan. Blir säkert en hejdundrande 18 års fest och den vill jag inte missa! Surt eller vadå?

Deep thoughts.




Skolan börjar imorgon! Ursch! Men det ska bli kul att träffa kompisarna igen iallafall.

Sjuk är jag nu också. Vart det några dagar nu och det suger! Ryggen och huvudet värker fortfarande. Dock har förkylningen inte brutit ut än. Men den kommer väl. Så ännu en förkylning på gång. Snälla gör mig frisk!

It´s an emergency.




Bilder tagna med min kamera

Bild:
Jag

24 is the shit!

Kom nyss hem från Ödemarken, alltså Mimmi :) har spenderat två dygn nu med Mimmi och Emma. Så nu klarar vi oss nog ifrån varandra tills skolan börjar igen på torsdag ;) haha. Först så var vi hos mig och sov över sedan bar det av till Mimmi igår och sova över igen. Vi spela guitar hero, singstar och kolla på 24! Trevligt vill jag säga. 24 är verkligen hur bra som hellst! Så oförutsägbart och spännande. Man vet aldrig vad som komma näst. Så under dessa två dagar har vi kollat hela första säsongen så nu klarar vi oss nog från den serien ett tag... innan vi börjar på nästa box! Det roliga var ju när jag berätta för Emma att jag och Mimmi hade planerat en 24kväll så fick hon ju typ spel och påstod att 24 var hur dåligt som hellst. Men det var ju inte så konstigt att hon tyckte så eftersom hon hade sett ett avsnitt i mitten av en säsong och då fattar man ju ingenting. Så vem tror ni inte tycker 24 är bäst nu? Haha.

Nej, nu ska jag vara social till familjen och äta världens godaste kaka/tårta! Take care!

nyyårrrrrrrrr.





Jag hade kul. Nyår började med en middag hos mig. Sen drog vi vidare på förfest hos Andreas i Trönninge och sedan in till Varberg och kolla fyrverkerierna medans vi frös till små isbitar. Trevlig nyårsafton med mina raringar. Hade ni det bra på nyår? Har ni skaffat er några nyårslöften? Det har inte jag gjort iaf.

Kan du fylla upp min ballong med luft igen?

Smärtan var outhärdlig. Den gjorde så ont. Ont, ont, ont. Varför gjorde du så mot mig? Vad hade jag gjort för att förtjäna det här? Jag har aldrig gjort dig illa, men ändå så gör du såhär mot mig. Tycker du att jag förtjänar det här? Mitt hjärta var som en ballong. Uppblåst full av kärlek och lycka. Just då kommer du med din nål och sticker försiktigt in nålen i mitt hjärta.  Det blir bara en litet hål. Ett litet patetiskt hål som knappast syns. Ett litet jävla hål som plågar mig. Det tär på mig. Tänk att något så litet som knappast syns kan framhäva en sådan smärta. Hålet pyser sakta ur min kärlek och lycka. Allt jag levde på, tog du ifrån mig.


Fan också!

Jag fick precis veta av mamma att en av våra hästar har så att säga "kastat" sin fölunge som låg i magen.. så nu kommer det ingen bebis till sommaren. Fan va tråkigt! :(

En ohändelserik fredag.

Hej allesammans!
Jag möblerade om mitt rum härom dagen. Jag är nöjd, nu saknas bara tv:n, hyllan och mattan sedan är allt fulländat. Just nu sitter jag på fujifilm.se och försöker ladda upp och beställa bilder för framkallning, som jag sedan kan sätta in i mina tavlor men allt bara strular och tar förskräckligt lång tid. Jag blir otålig! Det blir inte bättre för att mitt huvud värker, så där så att pulsen dunkar uppe i huvudet. Ryggen värker något otroligt och känns som att den ska gå av i vilken sekund som hellst, mitt itu. Dessutom har jag inte gjort något vettigt av min dag, jag har lust att spy på mig själv. Tack, det va skönt att få klaga av sig lite. Hoppas ni andra mår bättre än jag! Puss&kram

A secret combination.

Åtta konsonanter, fyra vokaler, tre ord:

Jag älskar dig!


RSS 2.0