Hon med leendet.



(Anna)

The beautiful one.




(Emma)

Hej velmaja!



(Sarah)


Så nu har jag ändrat bloggen igen. Efter ännu en förvirrning. Jag tror jag kör på fotoblogg här. Och så kör jag på min nya blogg när jag vill skriva om lite mera persoliga stuffs. Hej velmaja!

Bland världens godaste.

En av världens godaste chokladtårtor har nu farmor bakat. Och vet ni vad? Jag ska just sätta tänderna i den. Jag ska frossa mig i livets frestelser, dem är till för att utnyttjas och det är precis vad vi ska göra också. Ta en tårtbit och se glad ut.

Hemligheten.

Jag har länge vart sugen på att skaffa en liten hemlig och personlig blogg. Och det har jag gjort nu. Känns bra. Ska skriva lite mer intima stuff där och lätta mitt hjärta, för det förmår jag inte göra här än. Maybe I will, maybe I wont. Time will tell. Jag måste bara hitta mig först lite grann, hitta mig själv och min personlighet. Kanske tar med en del tankar här men förmodligen inte allt. Vi får väll se. Men just nu behöver jag en ny blogg, en mer personlig, för att samla mina villsna tankar. Det låter kanske lite konstigt, men det är så det är.

Nu försöker jag på nytt!

Jaha, nu sitter jag här igen. Jag ska återigen på nytt försöka blogga effektivt. Så länge jag tycker det är kul och har något på hjärtat. Men vi får väll se hur länge det håller. Det brukar inte hålla speciellt länge, så lita inte på mig ;)

Nu har jag vart uppe i Stockholm och hälsat på min kära vän Mikaela. Var där några dar och nu är jag hemma igen, på hemmaplan. Borta bra men hemma bäst. Don't you agree? Iallafall så har jag haft det riktigt kul. Vi har festat, vart på marknad och återigen festat loss, träffat en hel del sköningar, myst, haft filmkväll, käkat middag lite varsomhellst osv. Det behövs inte mycket för att göra mig tillfredsställd. Och det är väll så det ska vara? Nästa år är vi back on track babe!

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet. Vi hörs kanske senare ikväll. Ah pusstja!

I wanna wake up where you are.

Goo goo dolls - Slide



Sjukligt bra

Röd pil.

Hur tusan får man bort det namnet? Eller iallafall så man får bort så att säga länken eller bara gör texten vit så man slipper se den. Ser ju urlöjligt ut. Hjälp mig är ni snälla! Nathalie har vart dum och gått in i stilmallen och kirrat lite. Dumt gjort. Aja baja!

Bye bye fuckers!



.... Hello Stööckhööölm!
Drar till min bästa vän över några dar. Kommer hem på söndag.
Kanske hörs innan dess. Ahja, puss babes!

Ett bra grej!

Börja tjäna ihop lätta pengar genom att värva medlemmar och utföra olika erbjudanden så kan du sedan shoppa loss eller börja spara!

Bli medlem här! Helt gratis! Du får pengar för olika utföranden du gör. Simpelt! Jag har redan fått 20 kr för att bara bli medlem, inte illa ;) Haha

Coldplay - Fix you



Imorgon ska jag jobba så kommer uppdatering efter det! Goodnight!

Ett liv i väntan på döden.

Häromdagen när vi satt i bilen på väg hem från Halmstad satt vi och lyssnade på Karlavagnen. En man vid namn Gösta ringde in och önskade få prata om prostatacancer. En cancer som han själv har och är dömd till döden av. Han berättade om hur det om hur det är att vara dömd till döden och hur han lever. Ett liv i väntan på döden. Han lever för Carpe diem, fånga dagen. Han berättade också hur bortgågna släktingar hade börjat besöka honom i hans drömmar numera. Fundersamt undrat vad detta skulle betyda. Vad gör dem där? Har det något budskap? Kanske är det ett budskap att det är dags att gå över till andra sidan nu. Eller kanske för att visa att det finns en andra sida och att dem väntar på honom. Att han är trygg.

Denna mannen berörde mig. Han fick mig att inse att man SKA ta vara på dagen. För du vet aldrig när allt är över, när livet tar en annan vändning. En oberäknad. Och att också ta vara på vara på nära och kära. Det kanske låter som en klyscha. Men det är det egentligen inte. Bara ett faktum. Ett faktum man måste ta til sig och begripa.

jag fick nästan tårar och blev lite plågad på något konstigt och obeskrivligt vis. Tänk att leva i det faktum att man faktiskt ska dö inom några månader. Att det inte finns något att göra. Bara att leva med det. Att kunna acceptera det. Att våga acceptera det.

Jag själv skulle nog gå in i en djup deprition. Stänga allt och alla utom mig. För att sedan våga leva den tid jag har kvar.

Radiopratarn frågade Gösta om han kunde ge ut sin bloggadress som han tidigare i samtalet hade pratat om. Självklart gjorde han det och här har ni hans blogg. CARPE DIEM! 

Pizza och tältning på G!

Med ett stort på G också.

Nu ska vi iväg alldeles strax och överraska Täss med pizza och tältning vid Klippan. Ska bli jättemysigt. Bilder kommer :)

Om ni skulle fylla år, vad skulle er perfekta överraskningen se ut? :) Alltså som du själv skulle vilja bli överraskad med.


Sprintermästarn!

Päronen och jag åkte till Skrea strand igår. Jätteskönt var det verkligen! Fick lite färg sedan drog vi vidare till Halmstad för att titta på Sprintermästarn. Trav kan verkligen få en att rysa. Mäktigt, tro mig.


Men först innan vi åkte städade jag ju bilen om ni minns..

Skrea


 


Mamma och pappa


 


Smörgåsar måste man ju ha med sig till stranden


Kära jag utan smink å jävlig. Bjuder motvilligt på den. Men vad är det man säger? Man måste bjuda på sig själv. Yepp.


Jag och pappa på travet


Mamma på travet iförd en väldigt söt klänning :)


Det va mycket folk, 11 770 pers.


Vacker solnedgång vid travet igår


Många sitter i badstolar


Mer folk.


Mor


Kusken, Koljini, som vann Sprintermästarn fick rida på hästen som hade presenterat varje lopp under dagen istället för att åka bakom sin häst för att den va så pigg.


Här har ni hästen som vann Sprintermästarn. Lavec Kronos!


Här cpar jag loss :)


Och för att inte glömma, så käka jag räkrulle till middag på travet. Mums.

Världens bästa låt för tillfället.


Getterön.

Snabb uppdatering. Oj oj, vad jag har bränt mig! Framsidan är alldeles röd. Där bikinin har legat är jag en liten blekfis. Ursch inte snyggt. Fast... vad ska man göra åt det? Sola toppless? Nja, inte riktigt min grej tyvärr.
Jag och mamma har haft en riktigt härlig dag vid stranden. Även fast vi bara var där i tre timmar så är vi, eller iallafall jag, väldigt röd. Och det svider. *Aj*

Jordgubbe

Mamma gillar jordgubbar


Inte så mycket folk idag vid stranden faktiskt


Senare ikväl kommer det uppdatering om vad gårdagen hade att bjuda på.


17 somrar.



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BABE!
Du är och förblir grymt bra.
Nu är det bara ett år kvar till den stora åldern, håll ut!


Tjabba tjena hallå!

Allt bra med er idag?  :)

Med mig är det toppen, lite trött sen gårdagen dock. Eller inatt kanske jag ska säga. Jag åkte till Jojje och var där och grilla och mysdrack lite med lite pojkar från klassen. Mycket trevligt. Men nu är jag trött och det är priset man får betala. Inte sant? Gick upp vid åtta och tog den tidiga bussen hem vid tjugo i. Skönt att vara hemma. Och att faktiskt gå upp tidigt, dagen blir så mycket längre då. Bättre också tycker jag. Fast egentligen är jag ingen morgonmänniksa så jobbigt och besvärligt kan det vara att ibland komma upp på morgonen. Klassen har bevis på det. Vet inte hur många gånger jag har forsovit mig och kommit sent till skolan. Jag har tappat räkningen, och det är illa! Men men. Hur tycker ni det är att gå upp tidigt? Eller är ni sjusovare och sover bort hela dagen och går upp vid 2 kanske? Morgonmänniska? Nattmänniska? Tell me :)


Låt er komma igång på morgonen med denna låten!

Här kommer lite bilder från gårdagen:


Såhär brun är Sarah nu. Imorgon åker hon till Kroation i 2 veckor typ och så då får vi se hur mycket färg hon har lyckats få. Ha de toppen snygging!


Ett snabbt kort på mig.


Solning på g.


Sarah är snygg.


Ligger i poolen och njuter.

Nu ska jag ut och städa bilen i denna böljande värme. C y later guys!

Eksjö nästa.

Kom nyss från Sarah. Vi har badat i deras pool och gottat oss. Men nu sitter jag hos Täss. Vi ska åka till Eksjö och bada och kolla vattenskidor. Mysigt. Ska även träffa dem andra kompisarna som är där uppe. Skulle bara uppdatera en snabbis, men vi hörs ikväll och då kommer det bilder från dagen. L8!

Goodnight readers!


I´m a lucky girl!


Fick en digitalkamera idag också. Äntligen säger jag bara! Äntligen blev den köpt. Så nu kommer inte alla bilder vara från min systemis längre. Utan nu också från denna. Nu kan jag ta lite festbilder och bilder från stan osv. För den här kommer jag bära med mig överallt. Be so sure. Räkna med bilder darlings.
Hoppas ni röstar på mig till veckans blogg.
Pussss!

Shoppingdag.

Idag har vart en mycket trevlig dag med min kära mamma. Vi har öppnat upp plånböckerna och shoppat. Bland annat kläder, kamera osv. Hittade en massa kläder på rean. Mumma. Jag visar kläderna imorgon. Men ni kan få lite dagen-i-bilder.

Mamma i bilen

Mamma har beslutångest med vilket nagellack hon ska välja? Hur svårt kan det va säger jag bara ;)

Snygg är hon också, smiiileee

Dagens outfit

Jag övningskör till och sedan hem från Kungsbacka igen, mahaha så jag ser ut.


Sedan skulle här jävlar i mig måålas, och det gult.

RSS 2.0