Gräshoppor i nattens mörker.

Sitter ute i nattens mörker och lyssnar på gräshopparnas läte och lyssnar på Free fallin med John Mayer. Gud vilken goding låt. Försöker få skrivit något på samhällsuppgiften men det går sådär. Svårt och samhällskunskap är inte min starkaste sida. Samtidigt som jag sitter här håller jag på att bli kär i himmelen. Dess vackra skifftningar i olika färger. Det enda man ser är silhuetter av träden jäms med horisonten. Smått magsikt på något konstigt vis.

Helgen har blev bättre än vad jag trodde. Lördagen spenderades hemma med mor och far på dagen, lite plugg och lite solning. Jag fick färg. Stolt! Kvällen bestod av sötungar till medlemmar i SVIN. Och jag är såklart med där också, glöm inte det! Kvällen blev guld tillsammans med mys och fruktsallad + nappar, både salta och sura. Söndag, idag, har också vart en härlig dag fullspäckad av trav, sol, god mat och bara njutning. Men för att inte glömma lite plugg också. Som jag nämnde igår att vi satt och kollade på trav, uppvärmningen inför Elitloppet så bar det av stapen idag. Vilket tryck, vilka rysningar och vilka bra hästar. En svensk häst vann. En medalj åt Sverige. Ingen idé att jag går mer in på det för jag tror ingen lär förstå det ändå eftersom jag antagligen inte har några travintresserade läsare här på min blogg. 

Ny vecka väntar och den kommer bli tuff. Hoppas den blir bra! Godnatt.  


VILKA?

 
 
   
 
 
 SNÄLLA HJÄLP MIG!

Uppvärmning v75.

Det är finfint väder ute med strålande sol och inte ett enda mål ute på himmelen. Helt otroligt! Det bara steker ute och nu kan man räkna med att få färg. Men tyvärr sitter jag och päronen inne och kollar ELITLOPPET. Japp, vår familj är travintresserade som bara den. Alltid hållt på med trav sedan jag var liten. Så ah, eller tyvärr och tyvärr ska jag inte säga att vi sitter inne för jag gillar det. Det är kul och oliiidliigt spännande. Förresten är inte Elitlloppet idag utan det är imorgon. Men det är uppvärmning och v75 på tv idag inför elitloppet. Kollar ni också på travet idag då söta bloggläsare kanske? haha



Bilderna kommer från google.se

Emma goes hothothot!



Idag har jag pluggat, pluggat och återigen pluggat. Låter som att jag har haft en rolig dag va? Nej inte alls. Hoppas ni har haft det bättre. Ge mig något kul att skriva om, inspirera mig. Ge mig ett ämne och jag skriver om det!

Idag är ingen speciellt bra dag.

Näe, idag är det ingen speciellt bra dag. Idag är en dag man bara vill ligga i ett mörkt rum i en härlig säng och kolla massvis med filmer, helt ensam. Bara få vara ensam och tänka i sina egna banor. I sitt eget perspektiv utan att någon stör. Massa plugg ligger på mina axlar och inte fan tar jag tag i det i alla fall. Det går otroligt segt. Även fast jag vill och borde ta tag i plugget så går det inte. Och nu regnar det som bara tusan också. Jaha det va det. Puss à la moi

Hon leker vidare.


Jag fortsätter att leka.. haha, heja mig!

Nathalie leker i photoshop.




Snacka om att det kan vara underhållande att leka med photoshop ibland! Har ni några roliga photoshops tips att dela med er av? :)

Here I am, this is me.


Kiwi in my heart.

Vet ni vad? Jag har fått dille på kiwi. Jag bara älskar det. Äter massor av det just nu, min favoritfrukt. För ett tag sedan upptäckte jag att Felicia åt kiwi med skalet på. Min första tanke var "Kan man verkligen äta kiwi med skalet på?! Heellooo?" Och jorå, det kan man, det är supergott. Skalet ger kiwin det lilla syrliga på det söta. Testa vettja!
Mitt hjärta dunkar för kiwi! Det är det inte alla hjärtan som gör, detni!

I hate myself right now.

Jag blir verkligen arg och besviken på mig själv. Och jag menar det. Just nu hatar jag mig själv. Att komma upp på morgonen är verkligen ett problem för mig, det har blivit det. Jag är så trött så det går inte och ändå går jag inte och lägger mig tidigare? Det är något fel på mig? Nu missar jag lektioner i skolan och det suger! Någon som har ett bra tips på hur man kommer upp på morgonen? Åker till skolan om ca en timma. Jag skäms.

Hey bloggers!

Jag ligger här i soffan och tuggar Risens. Det är verkligen så sjukt gott, så omotståndligt. Jag kan verkligen inte låta bli. Även fast jag egentligen borde. Att bara få äta den goda mörka chokladen runt för att sedan sätta tändera i den goda kolan som är i. Mums, man vill aldrig att den ska till slut. Tar en Risen, dricker en klunk vatten. Risen, vatten, Risen, vatten osv. Ja, så håller det på. Nu finns det bara några få kvar och jag tror jag sparar dem till pappa, eller möligtvis till en annan dag.

En ny vecka, och det kommer bli en jobbig en. Mycket att göra i skolan som bara den, jag förstår inte och vill nog heller inte förstå hur jag ska hinna allt. Men förhoppningsvis löser det sig som alltid. Och som vi säger på EP; "Det lööööser saaaaj!" Det är verkligen så typiskt och klassiskt för ep, heja oss! Och pusss för nu kilar jag.

By the way, det mobila bredbandet fungerar nu igen. Äntligen fick pappa tummen ur röven och ringde telia angående puk-koden. Jag glömde bort pin-koden när jag inte hade använt det på ett tag. Och det är väll inte så konstigt? I alla fall så går det otroligt seeeegt, men fungerar att blogga med, men det är knappt. Yäääy!

Vacker låt.


When it was good.



Emma, vännen min.

Ett halv år.

Etikuppsatsen lämnades in i onsdags. Så himla skönt att bara släppa den, slippa tänka på den. Från fosterdiagnostik till homosexualitet. Två dagar innan inlämningen fick det bli ändring. Hade i stort sett ingen aning om vad jag skulle skriva om just fosterdiagnostik. Eller jo, mina åsikter var ganska klara, men just faktan om det var dålig. Hittade ingen historia osv så det fick bli homosexualitet. Jag är inte jättenöjd men hoppas att det blev ganska bra ändå.

Idag firar jag och pojken ett halv år, sex månader. Tiden bara rusar iväg. Pusss på min älskling!



because I love you

Dot.

Tiden förändras och vi så med den.

I´m over your level.


Jag är cool, right?



Nu ska jag äta mig mätt på en billypizza sen är det etikuppsats som gäller.

I´m holdin' your heart in my hands.

Nu sitter jag här med en påse med naturgodis i. Mums alltså. Kände verkligen att jag behövde lite energi för att jag ska klara mig tills jag kommer hem. Nu ska jag gå till min sista lektion för dagen, digital bild. Hoppas ni har en bra dag därute. Bjuder på en bild.


Hur ska jag få tiden att räcka till?

Dagarna går å går och jag får ingenting gjort. Möjligtvis lite här och lite där. Men inget mer. Man planerar och planerar, men får ändå bara en ynka sak gjord. Varför blir det så? Varför går tiden onormalt fort? To fast for me.
En dag brukar kännas som en vecka, men nu är har det skett en förändring. Nu känns en dag som en minut.
Det vore som jag satt på ett tåg. Ser allt rinna ut för fort. Som ett timglas. Jag kan inte stoppa sanden från att rinna ut om jag inte lägger det ner på sidan. Men hur ska jag få min dag till att lägga sig på sidan och stanna upp för en stund? Jag kan helt enkelt inte stoppa tiden. Omöjligt. Man ser problemen, men ändå så stannar inte tåget.
En dag till en annan är som en hållplats till en annan hållplats

Nathalie tippsar film!



The Uninvited
Ny film, inte kommit ut på bio än tydligen. Skitbra film, dock lite läbbig. Sedan så hade jag lite svårt att första slutet. Men ah. Bra var den iallafall. Se den!

It´s Wednesday!

Det är onsdag idag om ni missat det. Jag sitter här hemma och mår inte bra. Halsen är lite ringrostig sådär och öronen värker. *Jag prövar med att trycka på örat, AJ vad ont det gör.* Känns nästan som öroninflammation, men det får vi inte hoppas. Imorgon om det inte blivit bättre, vilket jag betvivlar, går jag till läkarmottagningen och testar mig för halsfluss. Igår gjorde det riktigt ont att svälja och påminnde mig precis om körtelfebern jag hade för ett par månader sen.

Kanske jag borde ta och skriva några rader på min etikuppsats som ska vara klar nästa vecka. Har inte börjat. Funderar på att skriva om fosterdiagnostik eller organdonation. Vad tycker ni om det eller har ni några bättre förslag?




Har lyssnat sönder på honom nu, men fortfarande är han så sjukt bra. Love this kind of music!

Förbryllande melodier.

Vet ni vad? Jag är världsbäst på att mumla texter och ord för mig själv. Eller mja, bäst kanske var att ta i, men ganska bra i alla fall. Jag älskar att gå och tralla på olika verser och melodier. Och mest av allt älskar jag när det faktiskt låter så där magiskt. När orden lenar min strupe och bara flödar ut ur min mun. Då bokstäver blir till muntliga former. Men när jag väl sitter här och försöker få något vettigt och förnuftigt nerskrivit, något klokt som faktiskt kommer från just mig, ja, då är det inte lika lätt längre. Jag lyckas sällan. But I still try so hang om there!


Förresten så hade vi nationella i matte B idag. Det gick piss. Käpp rätt åt helvete. Eller jag tror det, men hoppas innerligt på ett g. Godkänt. Att få se det på pappret hade gjort min dag. Förgyllt den en aning skulle jag vilja påstå. De flesta tyckte det var svårt så jag är ju inte den enda, och det känns ju lättande.


Jag längtar till ledigheten. Jag vill ha sommar (<3). Okej, jag är ett random, I admit! Pussss


I wanna love somebody like you.


Ny header!

Vad gillar ni min nya header?
Jag har bytt ut 3 bilder. Den med Stina på(längst åt vänster), vattendropparna och sist men inte minst Fille i mitten. Dessa bilder är de nya. Tills vidare får de 2 övriga vara kvar tills jag vet vilka bilder jag vill sätta där istället.

Because I´m thinking about you.



Var med Fille idag. Tog en fotorunda och det var kul. Hon blir så fin på bild så då är det ännu roligare att fota, såklart. Tack för idag tjejen, det va mysigt.
Nu ska jag gå till sängs. Ny dag imorgon och jag ska börja den bra.
Godnatt på er!

(äntligen går det att ladda upp bilder igen)

Vilket väder!

Kom hem för ca en timma sedan från försäljningen med företaget. Vi stod inte fyra timmar, utan två. Det bara öste ner regn och nästan inget folk var ute, vilket är förståligt. Så vi packade ihop vårt pick å pack och drog hem. Skönt! För vem vill stå där ute när det bara öser ner regn?! Inte vi iallafall. Trost allt så fick vi sålt ett paket. Och vi ärjättenöjda. Hade inte förväntat oss att få sålt något.

Var inne på Lindex en snabbis idag också och föll direkt för ett linne. Jättefint! Ser framemot att använda det i sommar!

Nu är jag verkligen jätteirriterad för att inte blogg.se kan fungera. Går ju inte att ladda upp bilder. Så det får bli en tråkig text idag. Potatisen väntar på mig för att bli skalad, det blir potatisgratäng och fläskfilé. Mumma! Sedan drar jag till älskling och hälsar på, han drar till Gränna imorgon med familejen.. Ciao!


BILDBOMB!



 

Resultatet under en timmas lek ute ikväll. Mer bilder kommer, det är bara blogg.se som strular.

Akon - Freedom



Rätt go, avslappnande.

Företagslunch.

Företagslunchen gick bra. God mat men ack va tråkigt det är när det känns som allt ska vara så tillgjort... Så snällt och trevligt det ska vara men tyvärr är det nog bara en yta. Men skönt att det nu är över och jag är nu en erfarenhet rikare.

Nu har jag slutat skolan. Ska hem och göra någon mat åt mig och sedan ska jag dammsuga och därefter  väntar plugget. Skönt att svenska provet är bortom mina tankar nu! Det gick inte så bra, hoppas och ber att jag får G på det. Hade inte övat så mycket, blandade ihop alla författare och texter och kom dessutom inte äns ihåg alla författare. Hade ju vart en fördel om man kom ihåg. Men nu siktar jag mot de andra skolarbeten och hoppas mig göra bättre ifrån på dem istället!

Vad händer ute i vackra sommar Sverige? Kanske slänger in en bild senare ikväll. Shulluluuu!

Nervous.

Imorgon ska jag på någon företagslunch och presentera vårt uf-företag. Jag orkar inte, har ingen lust. Men det kommer väll bli lärorikt. Så det är väll egentligen bara bra att jag får gå på lunchen och våga bli mer driven. Komma ut och prata inför främmande människor. Aja, ciao!

I remember you as the best.


Resumé.

Kära bloggvänner, nu tänkte jag skriva en kort liten resumé om lite vad som har hänt hos mig den senaste tiden.


För några veckor sen kom det en fransyska hit som utbytesstudent och bodde här ca en vecka hos oss. Det gick bra och hon var jättetrevlig. Lättsam att ha att göra med och lugn tjej. Vågade ta för sig här hemma och ja, det hela flöt på väldigt bra. Dock kunde hon ibland vara ganska tyst vilket resulterade i att jag alltid fick underhålla henne och ställa frågor. Men men, jag tyckte det var lärorikt och roligt att ha henne här. Dock stannade hon kvar hos oss när jag och min klass drog till Slovenien för Eurolinks projektet. Var egentligen inte tänkt att hon skulle stanna men hon trivdes så pass bra hos oss att hon ville stanna hos mina föräldrar även fast jag inte var hemma. Och det är ju faktiskt bara positivt. Ett tecken på att hon har trivts! När hon var här pratade vi en del franska men mest blev det engelska. Det lättaste om man säger så. Haha.

Jag och min sköna klass drog till Slovenien den 19 april. PÅ MIN FÖDELSEDAG! Min 18års dag. Ja, då skulle jag sitta på tåg i sammanlagt 30 timmar. Något att hurra måste jag säga... Så blev det iaf. Vad hade jag för val?! Klockan halv ett satt vi på vårt första tåg mot Slovenien. Satt på sju olika tåg under resans gång. Kämpigt med alla byten och väskorna som skulle bäras på. Och det var ju inga lätta resväskor vi hade med oss. Vi åkte igenom både Danmark, Tyskland och Österrike innan vi kom fram till Slovenien. Otroligt vackra landskap. Vid denna upptäckt ångrade jag verkligen att jag inte tog med mig min systemkamera. Men samtidigt kände jag att det inte var värt det ifall man skulle gå sta och tappa bort den. Eller att den kanske skulle gå sönder. Jag kände det att jag inte orkade hålla uppsikt över den vilket resulterade i att jag inte tog med mig den. Så jag har mina bilder från mobilen men det är ju inget att hurra för sedan har jag också lite bilder som jag har fått från kompisar vilket jag kan kanske kan slänga upp på bloggen. Förresten, när vi stannade till i Danmark för väntan på nästa tåg mot Tyskland stötte vi på en fyllegubbe. Han var riktigt lustig. Han berättade för oss att han hade rånat en bank och kommit undan med sjuhundra tusen kronor och flyttat till Kina(om jag minns rätt?). Sedan hade pengarna försvunnit(om jag uppfattade rätt?) eller att någon hade tagit dem. Han kom från Luleå. Suttit uppe i fängelset i Kiruna. Berättade hur det hade vart där och hur det gick till. Ganska lärorikt för det visste ju inte någon av oss hur det var där... ;) haha. Därefter berättade han att gick och tiggde mynt nu i Damark på gatorna. Sov på en porrfilmsbio om nätterna och mycket mera. Han hade en familj uppe i Luleå som han inte ville återvända till pga. all ångest för det han gjort. Ja, och sedan berättade han en hel del andra skumma saker men frågan är ju om man ska tro på allt detta? Man borde nog ta det med en nypa salt.


I alla fall, jag bodde tillsammans med Maria hos en slovenska vid namn Urska. En väldigt ivrig och energisk tjej men väldigt trevlig. Hon bodde där tillsammans med sin pappa. Hennes föräldrar är skilda . Hon berättade det att området som vi bodde i var som Beverly Hills i Cronmejl. Jag som hade såpass låga förväntningar på Slovenien, öst stat, ett u-land tänkte jag. Men snacka om att jag fick mig en smäll på näsan. Sedan kan man ju säga att jag och Maria hade väldigt tur också. Men de flesta i klassen bodde fint och hade inga klagomål. När vi väl var i skolan jobbade vi med projekt, så kallade workshops. Jag, Susanna och Emma var i samma workshop och vi målade svensk litteraturhjälte, Pippi. Det var slappt och smått roligt, så inget tråkigt arbete för oss som jag tyckte vissa fick. Sedan var vi också på puben 2 ggr, åkte på en utflykt till en magnifik grotta och sedan till en kuststad som hette Piran och var precis om en semesterstad. Kändes precis som att vi var utomlands i något varmt land. Vattnet var blå-grönt och temperaturen var uppe i 25 grader. MUMS! Lite färg fick man allt.  Där stekte vi två timmar tror jag och sedan begav vi oss till huvudstaden Ljubljana. Kollade läget och efter det åkte vi hem till Cronmejl. På torsdagen, dagen innan vi skulle åka hem, bjöds det på party. Först middag på en pub(vet inte vad jag ska kalla det), sedan en massa dans på dansgolvet till skön musik. Sjukt kul! Därefter gick vi till puben och festade vidare. Riktigt bra avslut på resan.

Efter hejdåkramar hoppade vi på vårt första tåg. Hela fem tåg åkte vi i under resan hem till Sverige. Tack allhopa för denna härliga resa!

Sedan har jag inte nämnt att jag har firat fem månader med min underbara pojkvän. Oj vad tiden går och jag älskar honom mer för varje dag. 

 Mja, jag vet inte om jag har så mycket mer att berätta just nu. Det var det viktigaste jag ville få skrivit ner. Pusspåre


Droppar.



RSS 2.0