tjugoniondeoktobertvåtusennio.



Ikväll är det mys med mina härliga brudar.

Spekulationer.

Den stora frågan är, Vad är det med mig? Jag orkar i stort sett ingenting. Det enda jag gör är att sova, sova och sova. När ska jag sluta ha sömnbrist? Det räcker att jag lägger huvudet på kudden så somnar jag hur lätt som helst, speciellt när jag egentligen inte borde. Är jag så utarbetad? Nja, knappast va... Visst att det har blivit dåligt med sömn. Sena sänggångar och tidiga mornar. Eller kanske jag har fått svininfluensan och att det är den som bryter ner mig? Ja, man kan ju alltid spekulera...

Nu funderar jag faktiskt på ett ringa en god vän och bjuda in till bakelser och te. Gillar egentligen inte te, men jag skulle kunna tänka mig att dricka det för en sällskapsgrej. Eller varför inte en repris på American pancakes? Då borde jag väll ändå må bättre...

Växla, och det nu!

Har nyss suttit och fört en lång konversation på msn med Hampus, en konversation som skulle kunna vara till världens oändlighet. Dock var vi smarta nog och avslutade den med ett godnatt, sov gott.

Det jag ville säga med detta inlägget var bara att:

Jag vet att jag har en högre växel att ge. Och att jag inte växlar, det gör mig så förbannat arg på mig själv.

Over and out, Nathalie.

Ny singel!

 

Rihanna - Russian roulette

Vad tycker ni? :)


Bring it home to me.

Stina


Hearts on fire.


Hedvig
En bild från fotograferingen igår.
Nu ska jag duscha, sen plugg och sen träning. Längtar!

We just got craaazy!


Det här är lite av vad en fotodag med dessa kan se ut!
Seriösare bilder kommer imorgon :)

Godmorgon sunshines!

Min mya älskling!

On our way to the thing we call work.

Det är såhär det kan se ut när man sitter på bussen på väg till skolan en vacker morgon.


The first sign of winter has come.

Idag föll de första snöflingorna till den gråa och kalla backen. Mammas första tanke var "Åh, va mysigt, nu kan vi tända en massa ljus och dricka glögg tillsammans med pepparkakor" och slog mig lite lätt i sidan. Min första reaktion var "NEJ, INTE DEN HÄR J'VLA SNÖN. JAG ORKAR INTE, DET GER MIG BARA PROBLEM". Se så olika man kan reagera över olika händelser och ting. Tur att någon tänker positivt medans en själv tänker negativt och behöver det positiva. Dock är pepparkakor och mjölk underskattat! Nu lunch, see you later guys!

The biggest ever!

Pheeew! Jag tror jag har gjort mitt största prov någonsin. Rättkunskapsprovet var fan extremt. Got damn. Men nu är det över och jag kan släppa min ångest kring det provet iaf. Nu är det affärskunskapsprovet och matteprovet nästa vecka som väcker nästa ångest. Nu ska jag hem och läsa svenskan och efter det ska jag bara ta det chiiiiill. + en promenad som vi inte ska glömma. Ut och känna friskluften.

Helvetet?

Jag trodde nästan helvetet skulle braka lös igår. Oj vad allt kan vända på två röda. Jag blir så frustrerad när jag inte förstår mig på vår matte C. Lärarn bara rusar genom talen och där sitter jag och inte förstår. Han tar pennan i egna händer och bara räknar ut talet. Ingen ansträngning för att försöka få mig att förstå. Så då blir jag helt galen och har bara lust att be honom dra åt helvete, försvinn. Haha, för jag blir så arg för tillfället och vill bara gå därifrån. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att komma framåt i matten. Men något drastiskt måste jag göra, och det snart.

Men för att berätta något bra från gårdagen. Igår när jag kom hem gick jag ut och gick några kilometer. Tog en varm dusch, åt lite tomatsoppa och sedan satte jag mig ner för att plugga lite på rättkunskapsprovet vi har på torsdag. Pheew. Efter lite hjärnarbete åkte jag med Täss till vårt nya innebandylag. Kanon kul! Roligt med nytt folk och en ny tränare. Vårt gamla innebandylag har lagt av så det är anledningen till att vi har börjat träna i Veddige. Det var verkligen roligt att få träna igen som jag inte gjort på nästan två år. Woho, nu är jag igång igen och det känns great!

 

Jordin Sparks - Let it rain

Den här låten gör mig stark, vet inte riktigt varför, den bara gör det :)


Gårdagen kändes så tokigt bra.

Ja, som sagt. Just nu känns livet bra. Det enda jag måste ta tag i är att verkligen fokusera på skolan nu, vilket jag har blivit bättre på, men fortfarande inte är där jag vet att jag kan vara. Ska hem och plugga stoll sen när jag har slutat skolan, därefter är det min första innebandyträning som gäller på nästan 2 år av uppehåll. Det bli kul och spännande. Dock tycker jag verkligen det är göööör pinsamt. Tänk om man gör bort sig. Jag lär ju va talanglös. Ursch va hemskt. Men detta ska jag väll klara, heja mig! :) Dessutom har jag börjat träna, ut och gå och så. Och det känns underbart! Aja, här har ni anledningen till varför Nathalie känner sig så bra just nu.

Jag släpper inte min rosa boll ur sikte.

Vår lilla vovve, Selma.


In my eyes they are diamonds.

 

 


This is my rules.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails.

Explore. Dream. Discover.

I'm the top of the world.

 

THE PUSSYCAT DOLLS - TOP OF THE WORLD

Jag har kollat på The City i stort sett hela dan. Tycker verkligen det är skitbra. I deras värld är rykten vardagsmat. Helt otroligt egentligen, hur en värld kan bestå av rykten och skitsnack. Har man inget bättre för sig? Get a hobby, my advice. Men det är iallafall ganska underhållande att kolla på, så jag klagar inte. Rätt fascinerande. Jag gillar The City bättre än The Hills, faktiskt. Gillar karaktärerna och jag gillar NY. I wanna go to New York and express the life! Nununu! Hur coolt hade inte det vart? Åh, jag vill upptäcka stordstadslivet! Någon gång i mitt liv ska jag dit och bo där under en tid. Jag vill känna avgaserna, ta del av nattlivet och storstan, I wanna feel the rumors, I wanna be a part of the fashion, taste the goodlocking guys who's rich as hell. YEEAAAH!


Chebbbbbab på en fredag.

Körningen gick bra. Skönt det! Och mamma blev ursnygg i håret, eller det är ju min åsikt. Men jag tycker alltid mamma blir så fin när hon kommer ut ifrån frisörsalongens dörrar :)

Nu ska jag städa, duscha och sen äta kebabrulle som pappa har med sig hem från jobbet. Gotti gott gott! Sen åker jag till Linn och Jim med Täss. Så ha en trevlig kväll allesammans! PUSS


Kim
Här har jag fått lånat Kim's objektiv, 50 mm 1.4. Hur grymma bilder som hellst blir det! Jag vill själv ha ett sådant, men det är dock så fruktansvärt dyrt...

"Spara liv! Kör som en kärring."

Ja, det var vad körläraren sa på riskettan idag. Skönt att ha den överstökad. Den var faktiskt ganska lärorik, vilket jag inte hade förväntat mig. Vi fick ta del av statistiker, vara med i disskusioner och resonera kring våra tankar. Var rätt intressant ändå, men oj vad nära det var att jag höll på att somna. När jag väl tycker något är tråkigt kan jag bli väldigt trött, gnugga mig i ögonen, även fast jag inte är så trött, men bara för att jag tycker det är så himla tråkigt. Rätt komiskt ändå, som det kan bli.

Nu väntar jag bara på att mamma ska bli klar hos frissan, cirkus kl 2. Så att vi sedan kan åka till Kinna och övningsköra lite. Måste nämligen öva på att köra i trafikljus och i tätare trafik. Hola hola!

Don't take life too seriously.


Det är såhär det är va!

Jag tror våra katter gillar min säng och alla andra tusen saker som finns i den.

 

Och jag älskar när kära mamma har bakat bullar. På med vantar och mössa, för här ska ut och gås. Vi hörs sen!

Learn from me.

Här har jag fotat Kim

Nathalie kan inte hålla fingrarna borta!

Så nu har jag pillat igen. Återigen. Jag kan uppenbarligen inte hålla mina fingrar borta. Dock är jag inte klar. En header ska upp, men inga idéer på hur den ska ut än dock. Då det får vänta lite. Idag hade vi typ engelska prov. Vi skulle en skriva en uppsats på en bok som vi skulle ha läst, men såklart hade inte jag läst boken. Utan fick gå på andras ord och google. Heja mig! Hade läst 40 sidor, sedan gick det inte mer. Svårt med engelska C måste jag säga. Nu ska jag försöka jobba lite med affärskommunikationen. Slutar väll troligtvis vid 16 idag, jag får stå ut. Tänka att det är kul. STAY POSITIVE!

Asså det här händer inte...

 


Jag älskar hur det regnar.


RSS 2.0