Redig töööös.



Nu ska lilla Nathalie ut och cykla och känna att hon mår bra.


1 kg Nöt-Crème


Och jag kan inte få nog...

You're not kidding.

 

En av bilderna som jag har fotat på Kim idag. Gillar bilden skarpt!


Damn!

Plåtningen gick skitbra idag! Har precis kommit hem och nu ska jag sätta mig och redigerar några. Bilder kommer upp sen på bloggen :) PUSS!

Är livet bra eller?

ÄÄHH JA!

Tidigare idag var jag och mamma uppe vid Ica och hämtade ut mitt paket! Mina grejer har kommit till kameran och jag är överlycklig. Dessutom så har jag fått upp min nya säng och mitt så kallade slagbord. Så nu är det jättefint i mitt rum och jag är helnöjd! Luktar sådär nytt. Jag gillar det, som ni nog redan förstått :)

Imorgon ska jag ut med Kim och fota. Snacka om spännade. Jag är verkligen i exstas efter att få börja använda mina nya grejer. Antagligen kanske jag får göra det imorgon. Vi får se :)

Nu ska jag gå och mysa med päronen och kolla på Män som hatar kvinnor och till det blir det chips, dipp och diverse tilltugg. God afton!

Hey girl we can all get fucked up.


Yääää IKEA is the shit!

Igår övningskörde jag ner till Kungsbacka och sedan vidare till Kållered, IKEA. Gick hur bra som hellst. Fått träna på fickparkering, köra i rondell och att köra i mycket trafik. Jag är stolt över mig själv :)

Iallafall så fick jag bytt mina jeans och köpt ett par andra. Sen köpte jag mig en jeansväst också! Skitsnygg. Kommer eventuellt bilder på mina senaste inköp snart tror jag, hade vart kul och visa er. Efter detta åkte vi vidare till IKEA och köpte sängben så jag kan få en större säng. Sedan köpte vi också ett så kallat slagborg och en stol till mitt rum. Detta ska bli kul när jag får upp allting. Och för att inte glömma så köpte jag också ett vitt sänglakan. Hihi.

Fest igår, den va helt okej, mest trevlig och inget intag av alkohol för mig denna afton. Men nu ska jag fortsätta städa mitt rum och plocka undan så jag får plats med allt nytt. Tjoohoo!

Don't.


ÄLSKA!


Nu är det helg, 3 dagars ledigehet. Så himla underbart!
( Bilden kommer från google.se )

When life is growing.


Chai te är det enda teet jag tycker om.

Nu har jag kollat idol och druckit chai te med spunnen mjölk. Och glöm inte mina 2 dl socker heller! Nej, men det är mycket socker jag har i, för jag tycker inte att det blir någon smak annars. I och för sig blir det ju mest sockersmak, men det är aldrig fel :) Haha. Sånglektion gick bra idag, satte Hallelujah och nu ska vi nog gå vidare till Because of you med Kelly Clarkson. Ska bli spännande att se hur det kommer gå! Förresten, appropå sång, min favorit i idol är nog Erika so far. Så söt och underbar röst. Vilken är er favorit?

Nu ska jag lägga mig under täcket och läsa engelska boken. See yah 2morrow babes!

Peppad till tusen!

Som ni märker har jag börjat pilla lite i min design. Och skillnaden är stor som ni kanske ser. Jag blev så sugen på att göra om och skaffa mig lite mer svart i designen. Vi får väll se. Men som ni ser är bloggen under konstruktion. Ni får ha lite tålamod med det framöver. Skulle det inte blir bra byter jag bara tillbaka till min gamla.

Sedan är jag otroligt sugen på att beställa hem mina grejer till kameran. Men eftersom en sak helt plötsligt tog slut så har jag börjat tveka lite och funderar på att vänta. Gud va kul det ska bli när jag får mina grejer och bilderna kommer bli så mycket bättre(eller det är iaf vad jag tror)!

Min företagsidé är heller inte långt borta. I skolan ska vi göra ett stort projekt som ska va grundat på ca. 70 timmar. Så jag berättade för mina lärare vilka planer jag hade att göra min företagsidé till ett projektarbete. Jag får lixom ut något av att göra detta och dra kan nytta av det, samtidigt som jag gör det för skolan också. Och på skoltid för att inte glömma. Lärarna tyckte det var en ypperligt bra idé och det gjorde mig inte mindre sugen. Då ska jag få skriva en affärsplan. Komma på en affärsidé, marknadsundersöka, utveckla företagsidén osv. Detta ska bli intressant och minst sagt väldigt roligt. Skitbra om jag får starta ett litet företag och få tjäna en slant på det jag tycker om att göra ;) Och hade det inte vart ballt som 18åring starta upp ett företag? :D Skittufft tycker jag. Något jag själv skulle vara stolt över. I och för sig har jag redan drivt ufföretaget T UF med tre klasskompisar. Men att få driva mitt alldeles egan företag. Deni! Men först, ska jag bara gå och prata med revisorn och höra lite med henne förstås.

Jag vill se allt i vitt.

Hur gött såg inte detta ut då?
Jag vill åka skidor, och det nununu!
(bilden kommer från google.se)

Jag fryser...

Kanske beror på att jag har fönstret uppe. Hmm....? Nu har jag övat på Hallelujah. Men jag tycker inte det lät så bra, låter bättre när jag är hos min sånglärare och sjunger. Kanske är något med rummet... Hmm. Förresten kanske jag skulle ta och koppla in mikrofonen i mina förstärkare och höra hur det låter där. Ja, kanske... Hmm. Just nu virvlar tankarna runt som en jävla snöstorm i mitt huvud. Idag är en mindre bra dag, men dem existerar dem också. Hmm. Ni kanske fattar att jag tänker med mitt "hummande". Förhoppningsvis. PUSS

Jim är toppen. Du är så jävla rolig. Hihi


5:e.

Så, nu har jag haft min femte körlektion. Gick bra, fick övat på tvärnitar. Kolla bromsträckan osv. Va lite skoj faktiskt. Dock behöver jag öva på reglerna, så hem och öva! Nu ska jag alldeles gå ner till tåget och åka hem för att öva på Hallelujah till morgondagens sånglektion. Riktigt skoj att sjunga, fast det känns lite smått löjligt när vi gör våra övningar för att få mig att slappna av. Hihi. Hörs senare. LOVE TO THE PEOPLE.

I've heard that he want me to wear red panties.


Haha, Täss gav mig en rolig överraskning igår. Hon hade köpt dessa trosor och satt på en kondom på lappen. En liten skämtsam grej, men gud va jag skratta! Hihi. Detta lyckades hon bra med! Det är dem små överraskingarna som blir dem stora. Tack Täss!♥

Så galet söt!

Hahahaha


Run this town.

Dagen startade med att jag hjälpte mamma och pappa och elda. Tre stora högar med grenar fick vi eldat ner idag. Så nu har jag såriga händer. Klantig som jag var satte jag inte på mig några handskar, vilket känns nu. But hey, nu känner jag att jag lever iallafall! Vi tog bilen ner till Ullared och jag övningskörde. Gick hur bra som helst, dock klagar pappa på att jag kör lite för fort ibland. Men jag älskar verkligen att köra, och att jag gillar höga hastigheter är nog inget nytt för de som känner mig. Till saken, idag fick jag bytt min externa hårddisk och köpt mig en ljudanläggning. Sjuukt gött! Känns underbart! Men vad som känns mindre underbart är det att nu försvann ju ALLA mina bilder, filmer och musik. Visst att musik och filmer kan man fixa nytt, men bilderna?! Det går ju inte. Svalde ner en stor klump när jag sa "Okej då, ge mig en ny hårddisk" och så slängde dem min gamla. Buuhu. Jag tror att den nya ljudanläggningen fick kompensera upp sorgen från min gamla hårddisk. Hihi. PUSS!


I've knocked you down.

Bilden kommer från google.


Jag kan inget mindre än att tacka dig.

For the million ways you hurt me
I just wanna tell you this
You broke my world, made me strong
Thank you

Vad ett leende kan göra.

Jag känner mig hatad. Och det ganska så rejält. Men det får jag ta. Hihi.


Äre fest eller?


För att jag inte kan låta bli!



Hoppas allt är bra med er idag, själv har jag det toppen :)


Advokatdrömmar?

Idag när vi hade samhällskunskap och läste om lagar och normer, moraler osv, så kom jag på att jag så gärna skulle vilja gå på en rättegång. Få se hur det går till, hur domstolen sköts och vad dem säger i rättegången. Hur de går till väga med olika saker. Det skulle verkligen vara intressant lärorikt. Jag kommer ihåg när jag fråga min fysiklärare om han hade någon idé för vad jag skulle kunna bli. Då tittade han på mig och sa helt oväntat ADVOKAT. Haha, min första tanke och reaktion blev: Äääh, jag som advokat? Skulle det vara ett skämt eller? Men han förklarade läget så att jag alltid vill ha reda på mina svar. In i det sista. Ger inte upp förrän jag fått ett svar som jag är nöjd med. Jag har alltid vart en person som är väldigt frågevis och vill verkligen ha reda på allt in i minsta detalj. Hmm, kanske jag skulle passa som det egentligen? För detta är väll ändå egenskaper som en advokat måste ha, eller? Tänk va gött det hade vart att tjäna fett med cash! Men den tid som kommer hinna passera innan man kommer dit.. är det verkligen värt det?

Vilken tjej! Hon skulle gått vidare.


Några bilder sen helgen med Emilina.



Jag på någon resturang i Göteborg. Åt sallad och mums va gott det va.



Emilina



Jag och Emilina på Trädgårn i lördas

 

Jag och Emilina innan push i fredas



Nathalie är uppklädd ;)


We are family!

Åh vår klass har kommit på en bra idé och jag gillar den!


Brandy - Fall


Mina nagelband är rosa!

Ursch va fult. jag har precis tagit bort mitt röda nagellack och när man tar bort det så missfärgar det alltid mina nagelband rosa. Och sen går det inte att få bort. Hmm, jag måste nog investera mig ett nytt rött nagellack som inte gör såhär. Kom hem från skolan för en stund sen. Skönt att vara hemma. Fick lämnat in vår inlämningsuppgift i god tid idag och det kändes verkligen så himla skönt. För det är ju nämligen så att jag jämt är sist med att lämna in, och idag var jag inte sist, verkligen en förbättring! Heja mig! Hihi. Nu ska jag äta Olas heta soppa. Super god! Kommer kanske bild på den om jag hittar bilden som jag vet att jag har tagit. Haha. Och till den heta soppan ska jag kolla lite 24 utan text för att öva min engelska. Ska du komma och joina mig Mimmi? ;) Men ha de super, så hörs vi :) Kramis from the bloger ♥

The queens on the dancefloor.

*Atchoooo* Nyste nyss. Ursch det är inge kul att vara sjuk. Är så mycket hellre frisk och kry. Har blivit sjuk sen helgens bravader. Var ute på krogen med Emilina både fredag och lördag. Mycket roligt. Speciellt lördan när vi va på Trädgårn i Göteborg. Vi var drottningarna på dansgolvet, we owned it baby. Var fruktansvärt roligt. Så länge jag får stå på dansgolvet och känna andras kroppvärme och känna dansgolvet mot mina skor. Ja, då är jag lycklig. Där trivs jag bäst. Så är det bara. Hur som helst, så vill jag tacka dig Emilina för den riktigt roliga helgen!!

Iallafall så är jag sjuk nu. Mindre roligt som sagt. Men jag ska nog snart kunna bli frisk igen. Om jag inte har svininfluensan det vill säga ;) Peppar peppar, ta i trä!

Idag hade jag min fjärde körlektion(trodde jag) men det visade sig att det inte var så. Min körlektion är imorgon. Och inte idag. Vilket betyder att jag gick upp klockan 5(!!) imorse, helt i onödan! Tragiskt att jag inte kan dubbelchecka och kolla min kalender. Men så kan det gå. Jag fick istället gjort lite körprov. Kändes bra. Som jag sa till Therese, det förde något positivt med sig iallafall.

När jag kom hem från skolan hade mamma gjort pannkakor. Åt dem med lite nougatsås och fy dundran så gott! Sedan föreslog mamma att jag kunde köra ner till Kungsbacka och möta upp pappa och köra med honom hem sen. Och det gjorde jag, så nu har jag fått övningskört en jäkla bit idag. Känns super!

Nu gäller det bara för mig att välja vilket låt jag ska sjunga på sånglektion imorgon. Antingen Because of you med Kelly Clarkson, Hallelujah eller Everytime we touch med Cascada(slow version). Vilken tycker ni?

För närvarande väntar läxorna. C ya l8!

Besviken.

När jag kom och tänka på saken, så blev jag faktiskt besviken. Vilket jag annars kanske inte hade blivit. Hmm..

Ett kapitel är avslutat.

Nu var det över.

Feel the hapiness.



För att jag mår så otoligt bra! Nu är jag tillbaka som stålkvinnan jag en gång var.


Come on over baby!

Jag måste börja lyssna lite mera på good feeling låtar. Ska självklart inte överge min nuvarande musiksmak. Varför lämna något man älskar? Men jag ska däremot lägga till lite i min saliga blandning. Älskar när man kan blanda musikstilar hit och dit, och inte lyssna på en och samma musikstil i ett. Det blir så tröttsamt. Har ni några goda tips på good feelings låtar så tipsa gärna :)



RSS 2.0