My new love


Forever young


Footloose

I been working so hard, keep punching my card. Eight hours, for what? Oh, tell me what I got. I get this feeling that time's just holding me down. I'll hit the ceiling or else I'll tear up this town. Tonight I gotta cut loose, footloose. Kick off your Sunday shoes Please, Louise Pull me offa my knees. Jack, get back c'mon before we crack. Lose your blues. EVERYBODY CUT FOOTLOOSE!

Jag är så galet taggad, can't tell you why!

Bra dag för övrigt! Jobbat mellan tio och ett. Efter det åkte jag hem för att hoppa in i nästa bil, Göteborg var nästa mål. Bytte och även kortade ner min klocka. Hör och häpna, jag har bytt färg, det blev orange istället! Jag saknar redan min gula, men jag gillar orange också, så tro inget annat. Kom överens med pappa att jag skaffar mig den gula till sommaren istället, då jag förhoppningsvis har skaffat mig lite mera färg då den kommer passa bättre. Och ännu en gång, HÖR OCH HÄPNA: Pappa ska köpa sig en orange klocka, en likadan som jag, fast helfärgad och ingen strass. Men som jag blev chockad när han sa att han också ville ha en sån. Och nu vill mamma också ha en, vi kommer väll bli plast-familjen numera! Hoho :)

En gul och en metallic-klocka är nästa inköp, när jag känner att jag har råd. Men även en svart på grund av att min svarta har gått sönder. JA, jag ÄR klockfrälst!

Beslutångest







SKA JAG BEHÅLLA DEN? Fick den i födelsedagspresent. Men vet inte om jag vill ha gul? Gillar dessa klockor, men färgen är ett dilemma. Inte fint när man är blek men till sommaren blire ju riktigt fräscht.. Någon färg som ni tycker passar mig bättre?! Sugen på vit för att det passar till allt. Eller varför inte köra på gul för att vara lite udda? Hjälp!


Happy birthday

För idag fyller faktiskt jag 19 år!! :D


I'm yours


This kid deserves a fucking grammy or something, he's so adorable!

Full rulle

Nu har jag gjort storstädning med pappa, slängt en massa pryls och hunnit dammsuga. Gissa om jag känner mig duktig! Men nu ska vi kolla Arn och jag ska avnjuta ett glas kall Coca Cola. Mums! Sen kanske jag hinner med lite plugg också. C ya!

I'm gonna live forever, i'm gonna learn how to fly

Inte för att filmen Fame är den bästa jag har sett, utan för att den berörde mig. Innerligt. Den talar för att man aldrig ska sluta leva sina drömmar, att aldrig ge upp och inte få någon att stoppa dig. Ta inte åt dig av vad andra säger, utan gör din grej. Även fast kanske inte dina föräldrar, vänner eller någon annan gillar det du gillar, låt inte det stoppa dig. Kan inte någon acceptera det du gör, det du gillar, kan den heller aldrig acceptera dig som person. Kom ihåg att vara den du är och aldrig låta någon stoppa dig för den DU är. Det är inte vägen till lycka. Varje människa har fått ett liv, tilldelat till sig själv, till för att levas, inte för att någon annan ska leva på det. Väljer du att leva på någon annans villkor är det INTE ditt liv du lever. Remember that, remember my name.


The way you move your body

Måste ju bara säga det att; ALL KÄRLEK TILL VÄDRET!


Oj, vad jag egentligen har mycket att berätta, men det blir för jobbigt att berätta allt, litegrann får duga.


På påskafton var jag och päronen på påsklunch på Skårs gård. Sjukt god mat och desserten var inte sämre den heller. Pannkakstårta, kladdkaka i mängder och någon annan tårta jag inte vet vad den heter. Det kallas buffé och det är bara så oslagbart, för det betyder att du får heta precis hur mycket du vill! Hihi. Sedan på kvällen var det utgång, blev inte till en av mina bättre kvällar men fler utgångar kommer.


Häromdagen köpte mamma med thaimat hem och det var verkligen så galet gott, ligger inte i ert stora intresse, men jag var bara tvungen att nämna detta faktum. Funderar på om man inte ska ta med sig lite mat hem när jag ändå är i Kungsbacka senare idag i och med att jag ska köra mamma och hennes jobbarkompisar, hade vart en idé. Förresten, undra hur det här kommer att gå… Dem ska fira en jobbarkompis som har gått i pension, eller ah, tacka av typ. Men det ska firas med lite utgång och sen Rondo och Uggla i götet. Herregud, vi ska åka och hämta en rullator till Maggan som hon nu så kallas, stackars henne. Allt för att jävlas, men vet ni vad? Jag gillar’t ;)

Men oj, nu måste jag skynda mig. Har inte tid att skriva mer. Måste duscha och göra iordning mig. See ya later guys!


Det kallas kärlek

Det handlar om att prata hela nätterna, och om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten, om att viska du är vacker tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.


RSS 2.0