Last word on my mind

Idag är jag tom på ord. Har varken något kul eller speciellt att bertätta. Dock var det utgång igår i Falkenberg på Grand. Skitkul faktiskt! Härliga människor och god stämmning. Det gillar vi. Vickan vill ut nästa helg igen, fast Göteborg denna gång. Men jag tror jag får skippa det för jag måste verkligen hålla i pengarna just nu. Annars kommer jag leva på inget och det har jag inte lust med. Hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag haft. Puss.


Go remix av Tik Tok och Sexy Bitch!


Totally adorable

Vet inte om ni ser vad det är men det är iallafall min lilla katt Stina som ligger i mitt knä. Hon har verkligen gosat in sig i min morgonrock, hon är underbar.

WAIT A SECOND, jag ser en ÄLG! Och den LIGGER NER i vår hage!! FETT COOLT! :D

My latest order

Fick hjälp av Louise att hitta en snygg kavaj nu ikväll. Grr, i just want it! Så nu är den beställd, det känns så himla underbart. Har länge velat haft en kavaj. Och nu hittat en! För 469 riksdaler kammade jag hem den här. Och jag som skulle spara, ja där ser vi ju hur bra det gick...


Like no one can



Hej igen allihopa! Nu har jag vart borta i två dagar, men nu är jag tillbaka igen. Har tyvärr inte hunnit uppdatera. Ena dagen sov my lovely friend Isabelle här och vi hade myspys. Spelade play station 2 som jag inte gjort på år och hade det allmänt trevligt. Andra dagen var jag i Göteborg, promenerade på Ikea och inhandlade nya kontorsmöbler till vårt kontor här hemma(ganska logiskt va?) samt köpte min mobiltelefon som jag så gärna ville ha. Hämtade även min GHD-plattång idag. Haven't try it yet men bilder kommer och dessutom ett litet uttalande om den var bra eller ej, om den va värt niohundra riksdaler. Så nu är jag totally broken och ska nu börja spara, och det ordentligt! Har inte känt mig så här fattig på länge, så det skär i hjärtat. Men som man säger: Pengar är inte allt.

Förresten så vill jag tipsa er om hårprodukten på bilden. Köpte den härom dagen och den är superb! Reparerar håret och får det att kännas mycket fräschare. Ungefär som du nyligen vart och klippt dig. Jag använder den för att skydda mitt hår vid användning av hårfön och plattång. Men även som en liten inpackning. Håller för 5 tvättar och appliceras i handdukstorkat hår eller fönat. Dessutom luktar det jättegott, ungefär som kokos och mandel. Mumsigt. Kostar ca. 170 kr.

Nu ska jag alldeles strax kika Made in Sweden. Favoritprogram, ooohja! :D


John Mayer - Neon


He's beautiful

He's my familys star


I'm excting

Jag och Björn har kommit på en ypperligt bra idé. Först ska vi bara göra det på låtsas, dock inte allt. Men ni kommer får veta mer senare när vi kommit en liten bit på vägen!

Tack för alla jättefina kommentarer idag. Det har verkligen vart kul att läsa och jag uppskattar det verkligen! :)


 

Här har ni min jobbarkompis Emilie som har spelat in en egen version av It's my life. Den är SÅÅ bra och jag är riktigt stolt. Lyssna och njut!


Without colour we shouldn't survive

 

Just nu sitter jag på världens tråkigaste föreläsning. Känner mig rätt oansvarig som inte lyssnar, men det är helt omöjligt så passar därför på att lägga upp några random bilder sen förra året.


GIVE ME




Vilken är snyggast?
Någon måste inhandlas, matcha detta rätt så kan det bli en grym outfit.

Kiss me thru' the phone

Att ett missförstånd kunde förstöra allt är så grymt frustrerande. Over and out.

Almost a year ago

För idag är jag ledig. Får tre dagars helg och det tackar inte någon nej till. Den här veckan har  gått jättefort, jag har endast gått totalt tre dagar i skolan och det tackar men heller INTE nej till. Hoppas ni får en bra helg, undra hur min kommer se ut? (Bilderna är nästan ett år gamla)


Party at a rich dude's house


I know you want it

S E   H I T  !

Jag har nu ett fräscht erbjudande till er! Sugna på en riktigt grym plattång?!
Köp en från GHD. Kostar vanligtvis över 2000 kr men nu kan ni få en plattång för 900 kr.
Ni kan också beställa paket som hamnar runt 1100 kr. Mycket billigt! Finns olika paket att välja mellan, välj vilket ni vill. Eller vilken plattång ni nu vill ha. Dessa plattänger används hos många  frisörsalonger och av proffesionella stylister. TA CHANSEN OCH KÖP DEN, FÖR DET TÄNKER JAG GÖRA!

Egenskaper hos plattången:

  • Ny rundare cylinder för perfekta lockar, vågor eller flikar, såväl som perfekt rakt hår.
  • Nu med universalspänning
  • Avancerade keramiska värmeplattor
  • Inbyggd sleep-mode funktion
Plattången blir varm på några få sekunder och dit hår blir platt på ett enda drag!

Här har ni deras hemsida. Välj och hör av er till mig via bloggen(kommentar) eller min mejl([email protected]) vilken ni vill ha senast fredag, helst imorgon dock men går bra på fredag också.

För att beställa krävs det att jag får er adress och att ni förskottbetalar in på ett bankkonto, så ger jag killen som säljer detta era adresser och dem skickas inom kort. En vecka är det beräknat att det tar att få dem.

B U Y  I T ,   I T ' S    W O R T H    I T !

 

Så här kan det se ut, bara smakprov.


Losing my way

Har vart i Borås idag med klassen och tittat på två rättegångar. Intressant och något nytt jag aldrig tidigare vart på. Rättegångarna handlade om stöld. I båda fallen hade de åtalade erkänt vilket inte gjorde de lika spännande. Skulle gärna vilja gå på en rättegång någon gång då det blir lite mera argumentationer och disskusioner. Där det både finns åklagare och försvarare. Well well, skulle förmodligen blivit 24 kväll at my place, men fick hastigt reda på att jag hade körlektion. Så där gick den planen. Men annars gick körlektionen jättebra och nu är jag klar med landsväg. Skönt! Kvar är stadskörningen den förste februari. Sen är körkortet inte långt borta kan jag säga! Wooohooo!!

Opps, nu går snart bussen. Måste kila. C YA!

Justin Timberlake _ Losing my way



Listen to this new shit bitches


Akon och David Guettas nya. Graouw!


BE DELICIOUS

Halkan gick finfint idag och det va så grymt jävla roligt faktiskt! Skön grupp jag åkte dit tillsammans med, gjorde nog mycket. Men nu är iallafall halkan över och jag är ännu ett närmare steg körkortet. Yäääy! Sen jag kom hem vid halv två så har jag ätit en god måltid med mamma och nu städar jag i vår stora garderob. Kämpigt, men sånt måste också göras!

Den här parfymen bär jag och jag ville bara tipsa den till er som letar efter en ny. Luktar fräsht och sött, en liten sommarförälskelse. Vilken bär ni?

Halka inte

Uppgång klockan fyra imorgonbitti. Ska iväg på halkan och fy vad jag är nervös. Kommer vara ett riktigt vrak när jag går upp imorgon. Inte laddad men jag måste helt enkelt försöka bli :D Wish me good luck! Utöver det så är vi lediga imorgon, känns underbart! Så bättre uppdatering kommer imorgon. Nu ska jag försöka sova, ska ju som sagt upp om cirka fem timmar... Dröm sött.

It's a mess

Livet är bra rörigt ibland måste jag säga. Kanske inte gillar det för tillfället, men fortfarande tycker jag L i V E T  Ä R  G R Y M T ! Idag har jag tillbringat min tid i en idrottshall tittandes på en fotbollscup. Mycket trevligt. Men nu är jag hemma och har ätit lite, tagit en promenad med vovven Selma, hängt tvätt, vikt tvätt, satt på en tvättmaskin och plockat disk. Är jag inte duktig?! Hur mycket duktigt gör ni varje dag? Finurla på den vettja! Själv är jag en väldigt lat människa. Gör det inte medvetet på något vis, men det slutar alltid så ändå. Enligt mina föräldrar är jag lat och ansvarslös. Känns bra va... Dock inte länge till. Min så kallade "nollning" har fungerat bra, det går lite trögt, men jag är påväg framåt!

Innan ni lämnar bloggen, klicka här för att se en underbart snygg tjej med awesome style! I know you gonna like it.

My heart is broken

Hellre skriva för sig själv och utan publik, än inför publik och utan sig själv!

Nu har jag suttit och övat på körteorin. Har gått bra och ska även sitta med det en liten stund till. Sedan blir det eventuellt, eller det måste bli, John och den övriga högen. Jag bara älskar't! En utgång hade faktiskt inte vart fel. Sitter och lyssnar på partymusik och snacka om att man taggar till! Men en utgång får väll vänta tills nästa helg.

Förresten, ringde till Elgiganten och frågade om dem hade inne min telefon på lager som jag så gärna vill ha, och tänkte köpt idag. Men som sagt, jag har otur och den finns inte inne. Så typiskt! Jag orkar inte vänta, men jag har inget annat val. Förmodligen beställer jag hem den via internet istället och då kanske jag eventuellt, if i'm lucky, har den i mitten av nästa vecka.

NEXT STOP

Imorse blev jag väckt av att farsgubben kom in och ville ha hjälp att starta bilen. Vår lille pärla har dåligt batteri.  Tur att vi har nyare bilar som fungerar. Anyway, det vara bara till att hoppa upp och klä på sig. Jag skulle för första gången i mitt liv få vara med och dra igång en bil. Spännande! Haha. Dock kom vi inte så långt. Det dära repet man har mellan bilarna gick sönder när pappa började dra med andra bilen så det var bara till att köpa ett nytt nere i byn. Där emellan hann pappa ringa kompisen Anders om hjälp (kolla nu Anders, du får vara med på min blogg! Ballt va?!) För att förtydliga: Anders är min pappas kompis och även min kompis pappa. Han brukar tydligen titta in här ibland och kolla mina bilder osv. Tänk att gamla farsgubbar läser bloggar... Deni! Min dessutom. Haha. Så, jag slapp hjälpa till. Vet inte om jag ska kalla det tråkigt eller roligt. Men jag lär väll förhoppningsvis stötta på detta problem, att dra igång en bil, under alla dessa år jag ska se till att leva. Så jag får vänta otåligt ett tag till för att lära mig denna spännande process. Nu ska jag nog hoppa in i duschen. Vi kanske åker och köper min mobil idag om vi hinner. Jag är superdupermega glaaaad! Puss, next stop - DUSCHEN.

Bra låt kommer här! G E T   S E X Y


NOW WE ARE TALKING 'BOUT STYLE

 

This handsome boy got style, totally awesome.

Check his blog here!

 


I'M AWESOME, RIGHT?

Nu blir det sängläge. Dröm sött. Ny dag imorgon and i'm gonna catch the winds.

Then what to do?

"Whenever I try to plan something, it never seems to work out.
So why plan? It only leads to disappointment."
-Edward Van Halen

Funderade kring detta citat och tänkte - I post it on my blog!

Min första tanke gick "Okej, ligger något i det där!" men efter lite betänketid slog min tanke över till "Men hur ska man kunna komma framåt utan att planera?" Så hur skulle man göra det? Självklart blir man besviken om planen inte gick som den skulle. Eller att den misslyckas. Men hur ska du komma framåt i livet eller kunna göra någonting utan att planera? Det går helt enkelt inte ihopp i mitt hjärnkontor.

Eric Clapton - Layla


Made in Sweden

Åh, har precis titta på Made in Sweden's säsongspremiär. Så grymt bra! Jag bara ÄLSKAR Anders Bagge. Så otroligt underbar. Hans skratt, hans sätt att vara på och enorma hjärta han tycks ha. Han verkar så ödmjuk och jag är nästan kär. Sen så gillar jag även de andra två kottarna, Laila och Andreas. Laila's sköna skratt, totally awesome! Och sen Andreas härliga stil. Mumsigt. Jag får fnatt i hela kroppen, stämbanden börjar vibrera och jag kan inte hålla inne min röst. Kul att jag sitter där i soffan med mamma och pappa och nynar på något låt, i drömmandet om att jag också skulle stå där en dag, att få chansen. JAG VILL OCKSÅ VARA MED! Vilken dröm, vilken verklighet det hade vart.

Skrika högt skulle vara det enda rätta

Fy bubblan så arg jag blir när jag inte klarar dessa repetionsprov på körteorin. Jag KOKAR rent ut sagt! Varför ändras de korrekta svaren hela tiden? Vid ett tillfälle svarade jag rätt på en fråga. Sedan gör jag ett prov igen och samma fråga dyker upp, klickar i samma alternativ som innan (som jag vet var rätt) men helt plötsligt blir det fel...?! Det är helt ofattbart! Jag har bara SÅÅ lust att ge upp. Men det är inte min filosofi, inte min nya grej. Jag ska ta mej fan kämpa. Det får jättegärna komma något som gör mig glad just nu. Det hade inte vart fel!

Dance is the only thing to do

I'm falling in love with your favourite song, i'm gonna sing it all night long. I'm gonna dance with somebody. Dance, dance, dance.

Help me sweethearts

Har börjat titta på ny mobil. Är så trött på min gamla nu som jag har fått använda de senaste månaderna på grund av att min andra telefon gick sönder sedan att jag tappade den i vattnet. Alltid sådan otur! Vad är det man säger? Otur i spel, tur i KÄRLEK. Då väljer jag faktiskt hellre kärlek, då kan spel slänga sig i väggen! Hihi. Jag ersätter telefonerna som spel, kanske inte riktigt rätt, men vi säger så. Så som sagt, jag söker en ny mobil. Framför allt vill jag ha touch! Och nu har jag hittat en mobil med både touch OCH vanliga knappar, för ett överkomligt pris. Underbart! Egentligen ville jag ha en iphone, men i och med att jag är låst hos Telenor i lite mer än ett år till så får det vänta. SUCK. Så det är nu ni ska hjälpa mig. Det är nu jag behöver ER hjälp, även om ni är få så kan det bringa lycka! Den här mobilen vill jag ha, fast i vit! Den finns, men vart tusan då? Vart hittar jag den? Hos vilken återförsäljare?

WHERE CAN I FIND A WHITE ONE?

Live on your own succes

Alltför ofta ser jag andras drömmar gå i uppfyllelse, och inte mina egna. Att leva på andras succéer och se vad andra gör har blivit min grej, det har blivit till något jag gör varje dag. Dock en trend jag inte vill följa. Det får vara slut på det, jag tänker inte leva så längre. Jag har tröttnat, nu sätter jag ner foten. S T O P P ! Det måste ske en förändring, för mitt eget bästa, för när jag blir äldre vill jag kunde titta tillbaka stolt på mitt liv. Vad jag har gjort och fått vara med om. Inte att jag ska titta tillbaka på mitt liv med ånger och grämelse. Jag vill ha något att visa upp, något att berätta om för mina barn som skulle göra dem ivriga efter att få veta mer. Visst har jag fått uppleva mycket i mitt liv och vart med om mycket. Det är inte det jag vill få fram, utan att jag egentligen hade velat uppleva ännu mer än vad jag har gjort. Att ha något mer på tapeten. Så nu kör vi. Från och med idag: LET'S ROCK THIS WORLD! Jag har sagt det här så många gånger att ni kanske inte tror på det, knappt jag själv faktiskt, men nu är det på riktigt, och jag menar det!

DON'T DREAM YOUR LIFE, LIVE YOUR DREAM

Back in school.

Jaha, då var vi tillbaka vid skolbänkarna, eller för oss del på EP, datorerna. Känns ganska bra att börja skolan igen, trots allt... Roligt att träffa alla underbara classmates igen! Dem får verkligen en att stå ut alla långa skoldagar. Aldrig haft en sån underbar klass. Dessa tre år har bara rusat förbi, känns både bra och dåligt på en och samma gång. Nu är det sista terminen och stressen kring bal och student kommer allt mer krypandes. Jag vill inte sluta skolan. Jag känner en sådan press över allt som ska vara klart och hinnas göra. Jag har är inte klar i skolan än, jag har inte gett allt! Och det är det som svider något så fruktansvärt.

Men ny dag imorgon, nya möjligheter! Godnatt kära människor, nu slocknar jag.

*Smack*

För att jag och min kära vän Täss har tagit mun mot mun på det! *Smack* Vi vill leva ett oförglömligt liv med vilda kvällar vi knappt kommer ihåg, tagna med risker och skratt. För vad vore annars livet utan risker? NOTHING!

You're my drug.


TOTALLY AWESOME.

Igår hade jag en toppendag med mina två fina tjejer, Vickan och Issa. Först var vi nere i Kungsbacka för att shoppa lite, eller ja, rättare sagt Vickan skulle shoppa och jag hade bestämt mig för att bara vara sällskap och bara hjälpa henne. Men... så blev det inte! Jag fick satt sprätt på ytterligare lite pengar igen och denna gång kom jag ut med ett par jeans, 2 skjortor, en t-shirt, ett par örhängen och en ny dataväska. Inte illa pinkat va?! "Mamma jag ska inte shoppa nånting, jag ska bara vara till sällskap åt Vickan" Jo, för det höll jag ju så fint! Sedan blev det lunchtime på Buffé. Riktigt smarrigt och där satt vi i två och en halv timma! Vi kan sitta ner, om man nu säger så. Haha.

Efter det drog vi in till Göteborg och kollade Avatar i 3D. Hur bra som hellst! grymt. TOTALLY AWESOME!!

Nu kom John så nu måste jag kila! Pusssstja

I wanna dance with somebody.


Do they know about us?


Jag hatar att jag älskar dig.

Tro det eller ej! Jag har för första gången i mitt liv sökt på namnet HÅKAN HELLSTRÖM på youtube. Hör och häpna! Detta hör till de ytterst ovanliga att någon sådant här händer.

Den är helt okej, den är rätt skön. Jag erkänner.


Jag ser det snöar, jag ser det snöar.

Det är helt galet vad det snöar! Flera centimeter har kommit och det slutar inte snöa. Jag måste säga att jag gillar det, totally, för hur mysigt är det inte när allt är helt vinterbeklätt i vitt? Kommer kort sen, för jag måste bara visa, jag har ju faktiskt inte slängt upp en enda vinterbild på bloggen nu i jul så det känns som att det är dags!

Idag tog jag vart kvart över ett bussen mot Kinna för att göra några julklappsbyten som inte passade. Så fick bytt nästan allt som skulles, det andra får jag ta en annan gång, men sedan fick jag även införskaffat mig ett par träningsshorts och en adidas tröja/jacka(vet inte riktigt hur jag ska förklara den). Göööörnöjd! Åh, förresten jag måste ju bara berätta en rolig händelse. När jag stod i omklädningsrummet på Team Sportia med det jag hade plockat på mig blev det helt plötsligt alldeles tyst, från att ha vart relativt livat i butiken. Ståendes i omklädningsrummet undrar jag vart allt ljud och sprall tog vägen... Men slutar fundera över det och återgår till mitt provande. Men efter en stund när jag ska ta ett kliv ut ur omklädningsrummet ser jag inte en enda människa och dörren är stängd med en stor grå port framför. "Shiiiiet, dem har stängt och jag är fortfarande kvar!!!" I både oro och ja vad man nu ska säga, lustighet?, brister jag ut i skratt. Jag stegar bort mot kassan och upptäcker att butiksbiträdet är kvar. PHEEEEEW, en stor suck släpptes. Jag fick förklarat för dem att jag inte visste att dem stängde så tidigt och att jag hade vart i omklädningsrummet och inte reagerat över att dem skulle stänga. Ingen skada skedd, jag fick lugnt gå tillbaka och prova klart mina kläder för att sedan dra mitt blå kort och bli några riksdaler fattigare.

Kalla mig dum, kalla mig blåst eller vad fan ni vill men jag hade helt missat att det idag är trettondagsafton. Vilken miss! Vilket gjorde att jag bara hann med Team Sportia och inte mitt planerade byte på Victorins. Så jag fick snällt sätta mig på bussen igen och åka hem till mitt älskade Istorp. Home sweet home.

L i V E T   Ä R   G R Y M T

The best christmaspresent.



Min önskade tv blev och är min julklappsfavorit. Snart åker den upp på väggen, bara ett fäste som vi väntar på som tar lite tid att skyffla ifrån Danmark. Jag väntar otåligt, jag vill bara ha upp den nununu!! Wiie. I övrigt fick jag mitt önskade Thomas sabo armband, såå tjusiga är dem! Sen fick jag även en ny parfym, DKNY fresh blossom och även en mjukisdress från Adidas. Love it! Därutöver fick jag även annat smått och gott, men dessa är mina favoriter! Fick ni något kul i julklapp? :)


It's just the fact.

We all have a weakness but some of ours are just more easy to identify than others..

Ke$ha - Take it off



So incredibly good!


2010.

Jag blir galen! Totally mad! Jag hatar när blogg.se strular. Nu försvann mitt inlägg och får nu skriva om det. Så trött jag blir.

Let's make it short. Hej igen efter ett bra tag av noll uppdatering. I'll be back as I always say. Imorgon beger jag MIG och mina kära vänner till Varberg för att kolla in trettondagscupen. Ska bli trevligt!

År 2010 har anlänt och jag hälsar det varmt välkommet. Jag hoppas det kommer bli ett otroligt bra och roligt år. Eller det måste bli det, det finns inget hoppas, det finns bara ett måste. Jag vill ha ett underhållande, händelserikt och givande år med nya erfarenheter och upptäckter!

IT'S A NEW YEAR AND IT'S GONNA BE SO FUCKING GOOD!


RSS 2.0