Aien't no sunshine




Blääää för att vara frustrerad, jag är tom på ord. Ny dag imorgon och jag tänker INTE hänga upp mig på dagens incident. Nu blir det sängen och en bok så länge ögonen tillåter.

Are you sure you wanna break my heart?



Vadå puppyeyes? Totally adorable!
Kom nyss hem från jobbet, skönt är det! Så nu är det dags för lite workout på crosstrainern. Shiit, hur ska jag orka. Inte tränat på ett tag...


Onyttigheter är gott



Jäppsi med Ä tog en baguette med räkröra och själv tog jag en grillad baguette med köttfärs + något mer jag inte kommer ihåg. Men mumsigt var det!



Nya örhängen från Pilgrim, jag kunde inte motstå de små skönheterna.



Och inte heller dessa ringar kunde jag motstå, fyy Nathalie, men det är någon som fått lite lön. Nytt rosa läppstift blev också inhandlat, men det får ni se en annan dag. KÄRLEK TILL ER ALLA. Imorgon är det jobb och jag orkar inte egentligen, men jag måste. Allt för pengarna!

*Kisses*



Jippie, pappa hade köpt med sig min kalender som jag länge velat ha, och nu äntligen har jag den i mina händer. Det är dags att få ordning på mig själv! Yeah, I do need a change.


'Cause when I leave for the night, I ain't coming




Den här covern går inget mindre än att gilla! Jag blir så galet taggad, vet knappt vart jag ska ta vägen. Någon som har något bra förslag? Jag önskar han hade gjort hela låten, istället för typ halva.. Anyways, Nathalie ♥ Tyler Ward. Sorry Jesper.. hihi


Fortuna caeca est


Pepparkakor i JULi





Nu ska jag och Jäppsi kolla Ice Age 3, sjukt grym! Och sen ska vi baka peppakakor(?!) (JESPERS IDÉ...) Hur konstigt det än låter, men jag får ju ställa upp. Trevlig kväll på er alla!


Skärp dig! Jag har inget skärp? *Fniss*



Jag vettefan vad jag håller på med, men jag tror tusan jag ska börja blogga ordentligt!
No secrets, no heart feelings.


My secret lover


Loving you is easy

NU BLIR DET ETT DOPP I DET BLÅÅÅÅ!
Andra doppet för iår, liite illa..


Ingenting framkallar ångest?

Jag orkar inte ha ångest för ingenting.

Ni som känner mig vet att jag kan vara rätt bra på att tänka och fundera ibland, och jo, nu är jag här igen. Fan så jobbigt, och tröttsamt. Man hamnar i någon sorts håla, ett tomrum, ett svart hål där ingen glädje kan nå dig. Ångest kan komma SÅ fort!... av ingenting egentligen. Fast för stunden är det ett jätteproblem, och just nu är det inte ingenting för mig. Igår var en dag av härligheter och kickar, jag mådde kanon! Men sen på kvällen när jag skulle lägga mig kom denna ångest och den har suttit i så ihärdigt hela dan'. Jag har ioförsig kanske inte heller försökt släppa den, jag kan inte, även fast jag vill. Men det är något med denna ångesten som gör att jag inte bara kan släppa den, jag måste ta itu med den först! Vet inte riktigt hur, men jag kommer nog på något.
Just för tillfället vore det enda bästa att radera allt, OBS för tillfället sa jag, men det tänker jag inte göra för man kan inte springa iväg från sina problem, dem hittar dig tillslut. You can run, but you can't hide.

Du blir inte starkare av att försöka fly eller putta något åt sidan. Ta tag i problemet och lös det, sen kan du gå vidare med huvudet högt och hedern i behåll!

Imorgon susar jag, mamma och pappa ner till Varberg för att ligga på stranden! Hur gött é inte det?! För andra gången i sommar så ska jag ligga på stranden och bli brun, förhoppningsvis. Kanske ett första dopp i det blå i år är inte helt omöjligt...




Therese & jag 9/7-2010
En bild av glädje fick pigga upp detta trista inlägg, enjoy.


RSS 2.0