Update

Dagen till ära, jag och min finaste pojkvän har 5 månader tillsammans idag. Underbara älskade människa. Du är min kärlek, kärleken över alla kärlekar. Jag kan säga detta tusen gånger om, och fortfarande menar jag det lika mycket.

I onsdags var jag nere i Göteborg hos Dalia och fixade håret. Så SKÖNT! Äntligen fått gjort något åt mitt sletna hår. Så nu är jag brun/rödhårig och fräsch i håret. Bort med det slitna och fram med det fräscha, yeaaah ; ) haha!

I torsdags var jag på arbetsintervju på Cervera. Så sjukt glad jag blev att dem ringde. Tell you tomorrow hur det gick ; ) hihi. Håller på det lite.. bara för att retas.

Och idag har jag jobbat på Ekelund. Lite skönt att få jobba ibland, ha något att göra på dagarna lixom. Ja för det blir rätt tråkigt efter ett tag när man gått hemma mestadels.. för det har ju jag.

Imorgon är det dags igen att worka some ass off på Ekelund, ja jag menade inte gymmet tyvärr, och tjäna lite pengar. Sen får vi väll se vad som händer! Kanske ska försöka få en snygg bild på mig och mitt hår, eller iallafall FÖRSÖKA, så jag kan lägga ut en bild åt alla nyfikna människor på facebook som vill se min nya frissa! Eller ah, färg.

Godnatt, sov gott, jag ska upp sju imorgonbitti så det är änna dags att dejta kudden.


VAD GÖR VI? IKVÄLL KÖR VI!

VAD GÖR VI? IKVÄLL KÖR VI!! Hoppas på en riktigt laddad kväll, oh, shaka ass är just vad jag skulle vilja göra nu! Dock tror jag inte att det kommer vara feta dansgolvet och den senaste musiken, så det blir väll inte som jag vill, men vi kör på't ändå!!
Har jobbat idag, och det gick kanon. Så himla roligt att jobba med Dalia. Så skönt att jag fick pratat med Dalia så vi kunde bestämma en dag då jag komma till henne och fixa mitt hår. Det ser förjävligt ut nu asså. Nej, nu är det dags att sätta fart med maten. Pappa och mamma kommer snart hem.

Fucking perfect

Tillsammans med Amanda har jag idag spenderat mesta dels av dagen. Ätit kladdkaka(måste ju baka något gott när man får fint besök) och pratat non stop! Haft jättetrevligt. Det är verkligen roligt att träffa någon man aldrig är med typ, för då har man ju verkligen jättemycket att prata om. Tanken var att vi skulle ut och fota lite, men det hann vi inte för vi hade så mycket att prata om. Så vi får helt enkelt ta det en annan dag. Jag vill så gärna ut och fota snart, är så suuugen! Klockan tio ska vi åka till Kungsbacka och hämta mamma som kommer hem från en jobbresa i Kanarieöarna. Det ska verkligen bli skitkul att träffa mamma igen. Jag har gått hela dagen och längtat efter att få sätta mig i bilen och åka ner för att hämta henne.

Words from the love

Fick världens sötaste sms av hjärtat häromdagen och jag bara måste få visa er. Såhär löd det:

"Den här hittade jag på en blogg och jag tyckte verkligen att den stämde. Livet handlar inte om att finna den man vill gå till sängs med, det handlar om att hitta den man vill vakna upp tillsammans med. Det handlar inte om hitta den man vill leva med, det handlar om att finna den man inte kan leva utan. I världen kanske du bara är någon, men för någon kanske du är hela världen. Och Nathalie, jag är så himla glad att jag har hittat dig för du är just den personen för mig."

Det är det absolut finaste jag har fått av någon människa. Det är som att svimma i paradiset. Låt mig aldrig hitta ut ur din famn. Älskling.

"Ingen jävla fucking"

Hahaha, jag döör! Mamma är sällan eller aldrig grov i munnen. Men plötsligt utbrister hon på chatten på facebook:
Mamma - "Ingen (på ert språk) jävla fucking SOL idag - när vi äntligen skulle SOLA"

Men jag gillar't, du passar verkligen in som att vara lite ungdomlig mamma, bra tänk!
Idag har jag invigt bubbelbadkaret och det var hur gött som helst. Ska redan bada på söndag igen då jag lovat att myspysa med hjärtat i bubblet. Då tänkte jag även slänga upp lite bilder. Vill egentligen visa en bild när det är mörkt för då blir det ju som mysigast. Men imorse var det ju ljust och det kommer det förmodligen vara på söndag också.. vilka ilandsproblem jag har. Fick även lagat lite egengjord Lasange åt mig och pappa. Pappas reaktion var god och lät typ såhär "Jävligt gott Nattis, det här har du gjort bra". Måste ju smakat heeelt okej! ; ) Provade att göra med ostfyllning i, vilket jag aldrig tidigare gjort, men det blev gott. Nu är det dags att krypa ner i sängen och läsa lite Ego woman. Godnatt.

En klick färg




We all have our true colors. Satte lite färg på dagboken. Det va så trist här.


Here you are on your knees again


Let's face it

Jag har kommit in i en bra period nu. Jag har fattat att jag måste fixa mig ett jobb, nu gäller det. Nu vill jag inte vara arbetslös längre. Inte för att jag någonsin velat vara det, men för att det har varit bekvämt. Jag vill ju kunna spara till de saker jag vill ha men också de reser jag vill uppleva. Jag har satt upp mål. Mina mål som jag behöver i nuet och det känns jätteskönt. Man tar sig lixom framåt på det sättet. Dessutom har jag börjat äta mer nyttigt. Försöker äta så lite kolhydrater som möjligt. Så mina måltider har den senaste veckan bestått av protein och sallad(tror det ingår i kategorin fiber och mineraler, eller har jag fel?). Och så fort jag blir frisk ska jag börja träna på allvar. Jag är SÅ laddad, detta ska bli så roligt att få göra få fullfölja det till 100 %, att gå in helhjärtat. Min kommande tid ska fokuseras på träning, kost, mina uppsatta (del)mål, pojkvän och vännerna. Kommer jag uppnå allt detta så kommer jag att MÅ BRA. Det finns numera inga undanflykter.


Här kommer mina tillfälliga mål:


·         Ta mina tabletter varje dag(homopatmedel och tyroban som ska minska mitt sötsug)


·         Försöka hålla mig ifrån socker. 1 dag/ vecka får jag äta det jag vill.


·         Tvätta ansiktet varje dag(för att slippa få mina hudproblem)


·         Hjälpa till mer hemma.


·         Aktiv på jobbsökarfronten.


·         Äta sundare.


 För er kanske detta låter löjligt, men för mig betyder det väldigt mycket. Några saker jag måste fixa för att min vardag ska flyta på utan problem, på detta sätt hålla mig tillfredsställd.


Torsdag den 11 november

Inlägget skrevs förra torsdagen men ändå vill jag publicera det. Enjoy.


Efter att ha släppt av mamma i Kungsbacka var det dags för lite egenprioriterad tid för mig själv. Förresten så åker mamma till Kanarieöarna imorgonbitti. Jag och pappa ska klara oss helt själva i en vecka. Tror dock inte det kommer bli några problem, jag undrar bara hur många catfights vi kommer komma upp till ;) Någon som vill gissa? Nu blir det tidiga uppstignigar, så som klockan 6 på morgonen för att gå ut och ta hand om hästarna och stallet för mig och pappa. Jag kommer få en slitsam vecka, vilket jag annars inte brukar ha ;) Nästan tur att jag inte har något jobb... Men för att komma tillbaka till min shoppingrunda. Jag fick inhandlat rakblad till mig rakhyvel, och nej jag ska inte cutta mig själv ;), jag ska bara använda det till att få sillkeslena ben av. Man vill ju inte ligga med taggiga ben när man myser med pojkvännen, hihi ;) Sedan köpte jag rosor för ynka 19 svenska riksdaler, älskar att ha blommor på mitt rum!! Jag drömmer om en man som kommer med stora vackra rosor var och varannan dag till mig. Mr dream please. Sen så fick jag även lämnat in mina två kavajer på kemtvätt, ÄNTLIGEN, så jag kan börja använda dem igen. Älskar att bära kavaj, det får en att känna sig så kvinnlig och sexig! En kvinna med eligans helt enkelt. Sist men inte minst så gick jag in till en frisörsalong i Kungsbacka och köpte mig en plattång. Vill inte ha någon billig skit som inte fungerar, så jag går hellre till frisörsalonger och frågar vad dem rekommenderar. Det får hellre kosta några extra hundralappar, men jag vill hellre ha något som verkligen fungerar bra. Är så trött på de plattänger man stöter på ibland, de som verkligen inte fungerar, som är skitdåliga enligt mig som man får stå och dra tusen gånger med(överdriver) och man bara hör hur det sliter på håret. Iallafall så har jag testat den och den fungerar skitbra. Herrejävlar va fort den blev varm, 2 sekunder och den va brännhet. Märket hette BEAT och plattången ligger på ca 1300. Men jag köpte min för 900 då frisörsalongen hade ett erbjudande. Innan hade jag GHD, asbra skit, men min har gått sönder av en oförklarlig anledning... Suck! Men jag läste på internet att BEAT, min nya plattång, är av nästan samma prestanda som GHD. Vilket känns skönt, bra affär skulle jag vilja säga!


Nu sitter jag här i min säng och hör hur regnet faller utanför mitt fönster. Har nyss tittat på Ladies på Östermalm, ganska bra. Jag är imponerad över hur dem har lyckats. Ska man tydligen bli rik så behöver man verkligen satsa på något, något som man anser kunna tjäna mycket pengar på. Vägen dit är sällan smärtfri och ofta får man satsa allt. Jag vet inte om jag hade vågat, men jag är otroligt impad över de människor som har! Nåväl, strax ska jag tvätta bort sminket och gå och lägga mig. Dags att jobba imorgon, och lördag. Nice med lite pengar in, behövs! Jag är grymt lat på att söka jobb. Jag har bestämt mig för att det måste bli en förbättring. Speciellt efter idag när jag inser hur fort pengar går, och hur kul det är att ha nya grejer hemma.


I remember years ago


Not what it meant to be

Du sårade och fick mig att känna mig värdelös.

Look what they've done to my song

Idag känner jag mig riktigt duktig. Jag har målat hela taket i badrummet. Snart kommer vi ha vårat badrum som jag och mamma SÅ har väntat på sen vi byggde huset. Nu ska bara pappa foga lite och sen ska badrumsmöblerna in. Dock får vi vänta tills mitten av december på att badkaret ska komma. Fan va jag ska bubbla när det kommer! Har verkligen aldrig känt mig mera sugen på att hoppa i ett varmt bubblande badkar.
Ikväll ska jag till Björn och Louise. Några från klassen kommer, vet dock inte hur många, för alla är ju på vift numera. Så vi får väll se. Men trevligt ska det bli då vi ska äta mat och sen gå ut på krogen! På denna kväll har jag absolut inga förväntningar, för det kan sluta vart som helst, så jag håller mig openminded. Blir nog bäst så. I väntan på att åka till Varberg så går jag och klurar på om jag ska ge mig ut på en motionsrunda eller inte, jag har så himla svårt att bestämma mig. Hej så länge.

Just not worth it

Bara skaka av det från dig.

Bad day

Can I get a hat with the words "Bad day" on instead of "Bad hair day"?

Som rubriken lyder, så har min dag varit idag. Mer behöver jag inte säga. It's just enough.
Jag har kommit på att imorgon är en A NEW DAY-dag. Jag ska fortfarande vara densamma, we r who we r, jag behöver bara fräschas upp lite. Nu ska mål uppnås!

RSS 2.0