GLAD PÅSK

I efterskott. Förlåt mig kära vänner. Jag har haft fullt upp i flera dagar nu. Jag har en hel del att berätta/visa vilket gjort att jag inte uppdaterat något istället. Jag blir lätt så när jag har hundra saker att berätta, bättre att ha noll saker att berätta för då kommer jag mycket lättare igång.
Idag ska jag till Varberg för att söka ett jobb och senare på dagen ska jag och mamma till Ullared. Shoppashoppashoppa. Har lite saker jag måste ha, men annars ska jag faktiskt hålla på pengarna. Och just det, i Varberg ska jag också byta thomas sabo-berlocken jag fick av Vickan och Issa. Den var tyvärr väldigt lik en jag redan har, så vi tyckte alla tre att jag skulle åka och byta mot en annan berlock. Så vi får se vad det blir! Dags att sätta fart. Duschen nu.
ps. måste berätta om påskafton och min födelsedag när jag har tid.
VIVE AMA RIDE




Mitt andra påskägg från mamma&pappa

The easter has begin

Mitt första påskägg från familjen Smidje ♥

Nytt kapitel

Vaknade klockan åtta idag, bara sådär. Helt otroligt. Första gången jag tittade på klockan imorse visade den 06.16. Jag ba: Whata fuck? Har jag vaknat av mig själv såhär och inte känna mig speciellt trött? Måste vara för att jag har jobbat i över 2 veckor nu och gått upp mellan halv sex och halv sju varje jävla dag. Phew, vad jag känner mig duktig. Aldrig kommit försent till jobbet en enda gång, vilket jag annars är ganska duktig på. Så sedan dess har jag ätit dem nya Marabou cookiesen som nyligen kommit ut i butik. Skitgoda! Ni måste prova. Varma rekommendationer från mig. Hjärtat sovandes bredvid mig valde jag att kolla på Glamourama, men när musiken till introt började vände han sig om mot mig och sällskapade mig. Ja, han älskar också Glamourama, hehe. Nu ska vi upp från sängen, äta frukost och därefter iväg till hallen och sola, eller i alla fall det jag ska göra. Beachen 2011 närmar sig med storm steg. INTE OK. Men lite färg har jag dock fått. Tänker nog mest på kroppsformen. Om vi hinner så ska vi även lägga i lite färg i mitt hår. Måste ju vara lite fräsch. Ska iväg på middag i Saltkällan, ligger ovanför Uddevalla, hos min farbror och hans tjej, vi ska äta påskmiddag. Även min faster och Pelle(hennes man) kommer ner från Norge. Mysigt. Ha en bra fredag!

För övrigt så slutade jag på Frillesås Handelsträdgård igår. Jobbade nästan 3 veckor och nu är det över. Deras högsäsong är över och det finns inget mer arbete för mig. Han skulle dock höra av sig om det dyker upp något extraarbete åt mig. Chefen tackade och tog i hand. Och jag sa äntligen hejdå till Frillesås Handelsträdgård. Jättegött gäng, verkligen, jag har trivts, men jobbet, shiet, det var slitsamt. Min rygg är slutkörd. Tunga lyft och obekväma arbetsställningar. Osteopaten nästa! Nu är det dags för nytt kapitel. Dags att söka nya arbeten, och tro det eller ej, i'm looking forward to it.



It's my birthday

"Ja må hon leva, ja må hon leva. Ja må hon leva ut i huuudrade år. Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva ut i hundrade år. ett fyr falligt leve, hon leve: HIPP HIPP HURRA, HURRA HURRA HURRRRAAA"

JIPPÄÄÄY! 20 år. Finally I'm here. Systembolaget here I come. Det är dags att tömma sprithyllorna. Det är vad vi alla väntat på, intesant? Nej, men seriöst! Jag hoppas att det blir ett jättebra år som 20åring, jag vill vidga mina vyer och ta ett rejält kliv framåt. Jag tänker inte ångra en minut till av mitt liv. Och det har jag slått slag i. Grattis Nathalie!

From 19 to 20 over a night

I lördags var jag, pappa&mamma och hjärtat på trav, närmare bestämt Olympiatravet. Det var 14000 människor och bra drag. Synd att det blåste så mycket, men tack å lov för lite sol trots allt. Jag älskar att vara på trav när det går stora lopp och när många människor har samlats för att se de fina hästarna och känna stämningen. För ni må tro att det är en jäääkla stämning. Jag fick rysningar då upploppsklockan ringde och målet började skymta, när alla människor börjar tjoha och hojta, ja det är då man rycks med och känner gemenskapen. Bild 1: Brioni, hästen som vann 1,5 miljoner kronor i Olympiatravet. Bild 2: Vår uppfödning The Man. Han gick riktigt gint och blev 3:a. Till och med vann en slant för att jag hade spelat på honom. Dessvärre gick det sämre för Jesper. Han tippade på en annan häst FAST jag sa åt honom att spela på vår uppfödning. Så istället gick han back 40 kr istället för att gå plus, hihi. Från det ena till det andra. Tilda har varit sjuk i några dagar nu vilket har resulterat i none barnvaktsjobb. Ganska skönt på ett sätt, men ändå inte. Cashen får en att må bra när de landat på kontot. Och denna veckan jobbar jag bara till torsdag, sen är man leeedig. Wie. Får se om det finns mer jobb på Frillesås Handelsträdgård, för nu är deras högsäsong över. Annars blir det till att söka annat. Norge lockar ju fortfarande lixom... Och det viktigaste av allt... JAG FYLLER 20 ÅR IMORGON. HIPP HIPP HURRA. Mamma och pappa kommer in och väcker mig emd frukost på sägen imorgon. Sen jobb, sen Jesper och där blir det nog också lite firande. Mina föräldrar åker tyvärr på trav och ska tävla med vår häst på kvällen vilket gör att jag åker och sover hos Jesper istället. Få lite födelsedagsmys där är inget jag tackar nej till. Dags att sova. Godnatt 19åringen, Godmorgon 20åringen!

Dancing together in the colourmachine

Jag älskar tulpaner. Det var kärlek vid första ögonkastet. Jag har blivit frälst av jobbet.

Brunch

Jag, päronen och hjärtat var idag nere på Skårs gård och brunchade. Eftersom jag har fullt upp i veckan så var detta en försmak av min födelsedag. Mamma och pappa bjöd på en riktigt trevlig och mysig lunch ute i solen. Maten på Skårs gård är fabuulöööst god. Gillar speciellt kladdkakan som det finns hur mycket som helst av. FROSSA. Bilderna som man försökte klicka blev skitfula, men här är två. Makes no sence egentligen, men kan ju alltid vara kul med några bilder som visar. Ska försöka komma med uppdatering imorgon om helgen och allt annat. Nu är det läggdags, igen. Dagarna bara rusar iväg. Only two days left. Vi ses på tisdag, du och jag födelsedagen.

Let's go nuts in this partydress

Hej igen. Har haft en fullspäckad vecka och hade inte med datorn till Jesper, där jag mestadels tillbringat min tid under veckans gång. Och nu ska jag sova, så kan heller inte göra en längre uppdatering som jag vet att ni vill ha ;) Imorgon kanske, innan vi sticker till Olympiatravet. Dock så slänger jag in lite snabba snapshots på min klänning jag hittade idag i Kungsbacka. Någon måste ju ha en festblåsa när hon fyller 20 år om några dagar. 19 april 1991 föddes en liten tös på 3000 gr och som var 49 cm lång. Ganska liten. Och nästa helgen ska hon ut och shake ass med sina vänner och göra kvällen till, Den. Bästa. Födelsedagen. Någonsin.

Supernanny

The next supernanny? haha. Jobbar som barnvakt ikväll. Har varit vid lekparken, badat och kollat lite film. Men nu sover fialottan. Så nu relaxar jag för fullt. Ska nog strax försöka sova. Jobbet kallar imorgon. Tagga gå upp kl. 4, sen hem och laga mat, kanske hinna sova lite och sen iväg till nästa jobb. Hard working girl numera, men jag gillar't! Dags att kolla Due Date.

My baby

Jesper har fått en vass utmanare. Nu får han se upp! Det blev kärlek vid första ögonkastet. Dyrgrip, men det var det värt. Hellre lite fattigare och riktigt nöjd, än rikare och mindre nöjd. Ska man köpa något ska man vara 100 % nöjd. Det blir inge bra annars. Det lärde Mimmi mig, och det är jag tacksam för. Det har fått mig att tänka på ett helt nytt sätt.

Spring

Gräset börjar bli grönt. Solen skiner. Fåglarna kvittrar för fullt. Tuppen galer. Katterna och hunden går mer än gärna ut. Det börjar bli vår. Är våren här nu? Ja, jag tänker fan kalla det för vår nu. Man har ju bara lust att ta av sig skorna och springa barfota på gräsmattan och göra Ronja Rövadotters vårskirik. Nu står det inte på förrän jag ska åka och jobba som barnvakt så tänkte ta en dusch, packa och sen har pappa fått mig att lova att jag ska hjälpa till ute. Jippääy.

Bara fina drömmar


Godnatt och sov gott lovers! Dröm inga mardrömmar, bara fina drömmar. Fyllda med lycka och kärlek. Annars kanske jag kommer och biter er i tårna. Stina hälsar också godnatt.

LOVE

Suuuugen. Jag hatar när jag ser snygga saker. För då MÅSTE jag ha det. Men nu är jag sparsam efter att ha köpt en data och har dessutom en faktura från H&M att betala snart. Känns som att ear cuffs är något man bara måste ha i sommar.

Stay tuned

Godmiddag mina vänner! Jag har ett litet tips att ge er. Börja ät/drick linfrön. Det är supernyttigt och det är ganska gott. Antingen så kan ni lägga i det i er yoghurt på morgonen, baka med det i brödet eller bara hälla i lite i ett glas vatten och dricka det. Låter ni det stå ett tag i vatten så kan fröna börja öppna upp sig och gro. Det spelar ingen roll hur ni gör, samma resultat ändå. Linfrö har en hög halt av kostfiber, Omega 3-fettsyror och smörjer även tarmarna, vilket är bra men man ska dock inte överkonsumera! 1-2 msk varje dag räcker. Annars kan man drabbas av en potentiell hälsorisk (läst på internet) då linfrö innehåller vätecyanidproducerade glykosider. Så bäst att inte överkonsumera kära ni, även fast det är gott och känns väldigt nyttigt ;)
Snacka om att jag känner mig duktig idag. Städat hela kylskåpet, OCH det ska ni veta att det är rätt jobbigt och det tar tid. Även fått städat köket och satt i mina tulpaner som jag köpte på jobbet igår i vaser. SÅ FINA är dem! Jag har blivit helt frälst av alla blommor som finns, speciellt tulpaner. Jag ska ta kort på dem lite senare så ska ni få se hur dem ser ut. Ni kommer också bli förälskade. Att ha blommor inne är verkligen något jag gillar. Det känns så otroligt fräscht och friskt. Ett par tulpaner i köket och ett par i mitt rum. Tjusigt.

Mysig fredag

Idag möttes jag av en mysig överraskning igen! "Ska jag bli bortskämd eller?" "Ja :)" Känns inte som att jag kommer klaga? Egentligen var det ju jag som tänkte överraska hjärtat med lite godis och goda mackor men så kommer man hem och får bli överraskad istället. Men det gör inget, vi använder det till kvällsfika och godiset tänker vi gotta oss med nu när vi ska kolla klart Harry Potter.

Ung & bortskämd...

HUUUUR BRA POJKVÄN HAR INTE JAG???? Mysigt att komma hem från jobbet när man möts av det här!! ♥ Jag börjar bli för bortskämd av hjärtat nu, det här va inte första gången... Jag som älskar vaniljhjärtan och mackan va supergoood!
Jobbet har gått bra idag. Hade man inte gröna fingrar innan man börja med jobbet så har man det nu! Så mycket som jag får lyfta och slita så kanske jag är rena rama hulken snart *skämt å sido* Fått nya arbetsuppgifter istället för plantering och det va SÅ skönt. Nu har jag istället ont i fötterna. Fast det har jag ju varje dag numera ;) Men jag är jätteglad över att jag har ett jobb nu. Making some money! GÖTT ÄRE! Nu ska jag och hjärtat kolla tredje avsnittet av Glamourama 2 och sen förhoppningsvis Harry Potter and the dealthy hallows part one!

Never look back, right?

Vad är det med mig och mobiler?! Idag förstördes min senaste tredje telefon. Varför kan dem inte bara lägga av av sig själva? Varför måste jag förstöra dem innan de ens gett upp själva? Första telefonen tappade jag i toaletten. Den andra tappade jag i sjön och nu den tredje förstördes för att jag glömt den på biltaket. Dumma motorväg. Eller rättare sagt, dumma mig. Här har ni storyn om ni vill höra k a t a s t r o f e n :
JÄVLA KLANTARSEL! Pappa ringer mig efter jobbet. Jag lägger på och hör hur den börjar vibrera igen. Hittar inte vart den är. Vänder ut och in på jackan. Kollar i bilen, under bilen. Ingen mobil. Nathalie tänker "Den kommer väll fram sen..." Kör iväg från jobbet och när jag ska på motorvägen hör jag ett plötsligt ljud från taket *doff doff* Och i backspegeln ser jag min mobil falla i bitar. Jasså, det va där den var!

Någon som har någon gullig mobiltelefon att låna ut till mig? Eller måste jag ta mammas gamla mobil från stenåldern? Eller så testar jag mina manipulativa egenskaper och försöker övertala pappa att jag får hans iphone och att han tar sin gamla... Nja, jag vet att det ändå kommer gå käpp rätt åt helvete.
Tre snabba snapshots:
Det finns lite liv i den. När man tar upp sliden så lyser knapparna och vibrerar, men inget mer händer. Kort och gott, en störning.
ps. gör inte samma dumma misstag som mig!

Jisses...

Snacka om flyt. Jag är verkligen inne i en flyt-period eller så är det kanske bara jag som är duktig och har hittat motviationen igen? Anyway, på bara några få dagar så har jag skaffat mig ett barnvaktsjobb och nyss ringde mannen från Frillesås Handelsträdgård och undrade om jag kunde hoppa in och jobba några dagar. Självklart svarade jag! Så imorgon rullar tåget. Först vara barnvakt om en timma tills kl. 8 imorgonbitti och sen direkt därifrån till Frillesås. Catching! Någon är på G.
Har precis suttit ute i vårsolen och läst Elsas värld. Gott!

Keep moving forward

Jag och min mamma fick mumsat i oss lite mat innan hon stack till jobbet. Supergott! För övrigt så var jag ju på jobbintervju igår för ett företag som heter KranEl AB och det gick jättebra. Hon sa i slutet av intervjun att hon gillade mig och att jag hade bra kvalifikationer. Så vi får väll se. Hade tydligen varit många som varit bra. Så hon skulle höra av sig vare sig om dem var intresserad eller inte. Vi får hålla tummarna! Det enda som jag känner är lite negativt om jobbet är först och främst att det ligger i PARTILLE. Jag har 15 mil att köra, fram och tillbaka. A huge bensinkostnad jag kommer få! Sen att det bara är 4 timmar om dagen, mån-tors gör det heller inte bättre. Så vi får se som sagt... JAG VILL JU TILL NORGE OCH TJÄNA GOA STÅLAR!!!! Lite mer lockande. Jobbet på KranEl AB låter dock väldigt roligt, sådant som jag skulle gilla.
Igår jobbade jag mitt första pass som barnvakt. Gick riktigt bra och ikväll ska jag dit igen. Nu ska jag fixa lite här hemma och sen ska jag söka ett jobb mamma tipsade mig om! Tjollahopp.

Their having a conversation

Hahahaha, jag dör vad gulligt. Jag undrar vad dem säger? En givande konversation tro?

Rosa nostalgi


Vilken nostalgi. Sådant här tuggummi älskade jag när jag var en liten tjej. Det var ju så festligt att trycka ut det ur en tub. Och såklart att det var rosa.

Hej alla glada! Eller förhoppningsvis är ni det! För ca. 2 timmar sedan kom jag hem från Ekelund. Jobbat fyra timmar. Ganska gött ska jag säga! Kul att träffa Frida igen som jag inte träffat på evigheter. Eller mja, januari. Men det tycker jag vi kallar för evigheter sen... Ikväll hoppas jag min mysiga pojkvän kommer och håller mig sällskap. Imorgon blir det jobbintervjun i Partille och sen barnvaktsjobb. Chillerilli. Nu: Städa!
ps. nu har jag fått ordning på photo booth(programmet i Mac som ersätter det hederliga camprogrammen i en vanlig pc), nu blir bilderna vända åt rätt håll istället för spegelvända. Rätt bra.

Tell the world that I'm coming home

Dags för barnvaktsjobb. Eller introduktion kanske man ska kalla det. På söndag blir det eventuellt barnvaktsjobb. Mitt första. Spännande. Ikväll ska jag dit för att kolla läget och lära känna Tilda som hon heter. En flicka på 1,5 år. Jag tror det kommer gå bra. Se lite hur det fungerar och hur hon är. Även kolla när Raymond som pappa heter blandar välling och hur han lägger henne. Sedan imorgon ska jag jobba på Ekelund mellan halv tio och halv två. Gött med lite cash. Nu måste jag göra iordning mig. Pussss, helgen är fullspäckad. Jobbintervju på söndag också.

Jag häromdagen. Mitt hår är kort *bööööl* Frågan är vad jag ska göra med mitt hår på balen. Det är ju så nedrans kort.

Harry Potter and the deathly hallows

OOH GOSH vad jag längtar tills sista delen kommer. The last part. Jag tror den kommer vara grym. Förresten så är det inte så lång tid kvar nu tills den kommer. Den kommer i juli. Fast det kanske är release datumet i Usa eller nått? Anyways, vad jag kan utläsa från internet och lite research så kommer den på bio i Sverige om 102 dagar. Vilket kanske blir i juli. Jag har inte räknat... BUT I CAN'T WAIT!!!!

Stuck in the moment

Godmorgon Sunshines! Ligger i soffan och har nyss kollat Top Model 14. Går ju på tv3 varje dag klockan 11. Jag älskar Top Model och jag älskar TYRA. Hon är ju bara så awesome! Bilden som ni ser ovan har jag målat. Haha, jag försöker lära mig! Har kollat in bloggen lärdigteckna <-- (*klick*) och jag vill verkligen lära mig. Tjejen som ligger bakom bloggen är riktigt inspirerande. Något så sjuuuukt duktig. Tänk om man vore lika duktig själv. Att man besatte den talangen. Jag funderade faktiskt för ett ögonblick om jag skulle köpa sådana pennor som hon har för att kunna få fina resultat. Meeeen, jag vet inte om mitt intresse sträcker sig så långt. Vi får väll se med tiden. För just nu är jag inne i en jag-vill-hela-tiden-måla period. Det kan dock lika gärna vara över imorgon. Ps. skratta inte åt min bild, hihi, jag säger inte att den är bra men jag är åtminstonde nöjd med näsan :D ROCK ON GUYS!

RSS 2.0