HAPPY NEW YEAR

Nu gör vi detta jävla året bra! Hejdå 2011, välkommen 2012.

skåneland

.
Liten fikapaus i shoppingen. Chailatte som vanligt. IT RULES.
Mysigt träd med julklappar som stod på det stora torget.
Hotellet vi bodde på. Det nybyggda Elite Hotel Plaza Malmö. Superfräscht och rummet var inte dumt det heller. Har dock tyvärr ingen bild på det.

Hemma från Skåneland igen. Här har ni några få bilder ovan som jag tog med systemkameran. Det var typ dem enda jag tog under resan. Knasigt. Resten tog jag med Jespers mobil. Och dem kommer här nedan...
Förövrigt hade vi det jättebra. Massvis med shopping och sen bara njuta av varandras sällskap. Tittade på Rasmus på luffen på onsdagmorgonen när vi vakna. Så himla mysigt! Älskar Astrid Lindgrens filmer. Tack hjärtat för två underbara dagar ♥
China Box. Asså så DJÄVULSKT gott. Billigt dessutom. Vi undrar båda två varför det inte finns i Göteborg? Det hade sålt som smör i skolsken.
Hotellfrukosten som vi alla väntat på. So delicious!

see ya malmö

.♥.
Idag beger vi oss av. Tåget rullar ner mot Malmö. I julklapp av Jesper fick jag en resa tillsammans med honom ner till Malmö samt att bo på det nybyggda Hotell Plaza. Åh, vad lycklig jag blev när jag öppnade julklappen. Längtar redan till den goda hotellfrukosten(!!!!) och en mysig övernattning med min kärlek. Själv har jag aldrig undersökt Malmös innerstad förut så det ska bli roligt. Blir väll att titta i affärer, ta någon mysig fika eller äta någonstans och eventuellt snacka vi om att gå och se The girl with the dragon tattoo. Vi får väll se vad vi hittar på!

christmas presents

.
Detta var vad som låg under granen i år. Jag är jättenöjd :D Dock finns det visst mer paket som Jespers familj ännu inte givit mig. Och så ska jag även få ge mina. Men julklappsutdelning blir hos dem imorgon, på annandagen. Kuligt!
.
Det blev Elsas Hemligheter(bok), presentkort på HM GINA & KICKS, 300 riksdaler av farmor, handduk från Teneriffa av mamma, 2 t-shirts och halsband från Teneriffa även det, Uniq one hair treatment(ska tydligen vara jättebra, upp till bevis!!), en supermysig julklapp från Jesper(berättar mer om den när det är dags) och slutligen ett hantverk i form av en låda med 1000 riksdaler i. Sen fick jag även 500 riksdaler från min kära farbror Bebbe. Och för att inte glömma. Berättade för Bebbe vid julklappsöppningen att jag åker till Egypten nästa år och då bokstavligen "tvingade" han mig att åka och se pyramiderna och Konungarnas dal. Så ja, då fick jag 1000 riksdaler till så att jag verkligen skulle kunna åka och se det här. "En sådan här chans får man inte alla dagar i veckan. NU åker du dit. Sola och bada det kan man göra vart-fan-som-helst" - Bebbe

Så åker jag inte ska han ha pengarna tillbaka. So, why don't take a chance?

god jul

. (Stig & Sigrid vid alla julklapparna)
Passar på så här i all hast innan midnatt och innan julafton går över till att bli juldagen, att önska er alla en riktigt varm och go jul. Hoppas ni har haft en fin dag med era nära och kära och fått många mysiga paket. Och dessutom givit.

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

SNÖN HAR KOMMIT. JAG HOPPAS DEN ÄR HÄR FÖR ATT STANNA - När jag drog upp periennen imorse fylldes jag av glädje och jag utbrast - SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!
Dags att bege sig mot nordligare breddgrader, mot varvsarbetande och spårvagns fyllda Göteborg. För idag är det dags för julklappsshopping och sen bär det av mot Jul på Liseberg. Åh, vad jag har längtat.

snart strålar julen och vi med den

.
Det är inte lång tid kvar nu innan julaftons morgon knackar på dörren, mina vänner. Jag är ännu inte klar med årets julklappar, känns som jag knappt börjat, men nu är det dags att inhandla. Slutspurten är här. Nu kör vi.
.
ps. gillar på senaste tiden att "put som noise" i mina bilder. Alltså, lite brusighet AKA myrornas krig.

underbar och älskad

.
. ♥ .
Det är fortfarande krig om vad kattungarna ska heta. Den här har ännu inget namn. Det står mellan Whiskey, Olle, Lucas, Rasmus OCH Stig (pappas&mammas önskan) men det ska det tusan inte få bli! Förresten så ska vi behålla alla kattungarna. Jag är så lycklig. Vi tyckte det skulle vara så tråkigt att behöva sära på dem när de leker så bra ihop. "Tre kattungar, vad gör det för skillnad mot två kattungar?" - pappa

breaking dawn

Lördag. Helg. Vaknade vid halv tio och ska alldeles strax åka hem från Jesper. Igår var vi och såg Twilight Breaking dawn. Såå sjukt bra var den!! Det var så spännande i vissa moment att jag var tvungen att klämma till Jespers hand riktigt hårt, haha. Nu längtar jag riktigt mycket tills part 2 kommer. Någon som vet när den kommer?

juleskum

Tycker verkligen julen är så otroligt mysig. Häromdagen när Jim var på besök köpte jag med mig lite juleskum, m&m's och någon slags choklad med smarties i. Mums säger godismonstret själv! Imorgon är det julbord på jobbet. En hel timma har vi till lunchrast imorgon. En extra betald halvtimma alltså. Lyxigt. Och dessutom fick man med sig en hel låda med clementiner hem igår för att vi(Gekås) kommit över 4 miljarder av försäljning 2011. Sånt gillar jag. Det är verkligen bra förmåner på Gekås tycker jag :) Hoppas ni har haft en trevlig lucia! . Ps. Hoppas ni gillade den lilla förrändringen jag gjorde i headern, var så trött på den gamla. Den här får duga så länge så ska jag försöka komma på något bättre framöver.

you da one


120115

Jag tror jag har missat att berätta!!
JAG OCH MINA TVÅ FINA TJEJER ÅKER TILL EGYPTEN I JANUARI!!!!!!!!
Shit vad roligt det ska bli. Kan egentligen inte fatta, eller rättare sagt har inte fattat, att vi tjejer ska få åka iväg tillsammans... Vi tre som har en tendens att bara drömma, men aldrig sätta några planer i verket. Men denna gång gjorde vi det. Och vi har vår kära vän Vickan att tacka. TACK! :D  Utan hennes engagemang hade det aldrig blivit av. Så den 15 januari 2012 lyfter planet runt halv nio tiden från Malmö airport. Kommer kännas magiskt, det är jag helt övertygad om. Första gången jag är utomlands bara jag och mina tjejkompisar. Lite äventyr ändå eftersom det är första gången för oss alla tre.
.
Hotell Shores Aloha som ligger 4 km från Sharm el Sheikh, 4-stjärnigt och vi har all inklusive. Fan vad jag ska må! Kameran åker definitivt med och jag hoppas verkligen jag kan få ihop några riktigt härliga bilder.
.
Tog igår första twinrix-sprutan(hepatit a och b) och jag är SÅ stolt över mig själv. Det gjorde inte alls speciellt ont!! :D Med kort varsel bokade jag tid och dagen efter gjorde jag det. Ursch, jag är inte alls ett stort fan av sprutor. Hade jag kunnat undvika så hade jag definitivt gjort det. Men jag har ingen lust att komma hem med varken hepatit a eller b. Andra sprutan tar jag den 12e januari och den sista någon gång efter när vi kommit hem.
.
Jag vet att ni är avunsjuka. Adios.

söndag den 4:e december

.
Söndag. Idag har jag och pojkvännen hunnit med att äta våfflor(med nutella såklart), solat för min del och Jesper har simmat och bastat. Har även hunnit med att klura ut några julklappar som måste införskaffas samt vad sjutton jag, pappa och Jesper ska äta hela veckan när mamma är i Teneriffa med jobbet. Igår var vi i Falkenberg med en del av världens bästa jobbarkompisar. Käkade pizza och bowlade. Hem till en jobbarkompis efter det, men sen åkte jag och Jesper hem då jag körde och inte drack medans alla andra gjorde det. Och ja, till den bistra sanningen... man känner sig minst sagt LAM. Tyvärr. Såhär dagen efter är det skönt att slippa vara sleten och bakis dock ; ) Dags att pallra sig hem från Veddige.

i just spoiled myself

. Åhh, vad jag gillar Body Shops grejer. Berättade ju att jag skulle till deras klubbdag. "Kroppsorgasm", hänger ni med... Mamma ska dock ha de fyra shower gel's men sen ska jag ha allt annat. Lycklig chey. Handcreme(ljuvlig), Face mist vitamin E(bra för sminket och huden), Nagelfil och Honey Broonze(får ens hud att få lite extra lyster samtidigt som man får en liten brun nyans) alla killar kommer springa efter dig... ; ) Så för att jag kom över beloppet 500 kr så fick jag en bath & shower gel, lip roll med smak av kokos, mascara, lipgloss och en liten skrubb. Feels awesome. Nu kan jag bli julfin.

från start till slut


.
Ända från att du var en liten kattunge har du varit en helt fantastisk och otroligt loveable familjemedlem. Vi har delat kudde många gånger och du var min lilla drömfångare när jag inte kunde sova om nätterna som barn. Du lyckades charma alla men nu sover du gott i himlen. Vi ses hjärtat ♥

RSS 2.0