puss

Mätt och belåten. Blev hämtpizza. Banan, curry, jordnötter och mildsås. Smarrigt värre! Ni borde absolut testa om ni inte har gjort det. Kände för lite muffinsbakande men det blev det tyvärr inte. Pizzan gjorde sitt om man säger så! Så nu funderar jag på att gå och lägga mig tidigt och vakna upp pigg som en lärka inför morgondagens jobb. Hmm, sängen lockar då jag redan är trött. Får nog tusan bli så.
Måste ju bara berätta att jag hade en liten besökare från Stockholm idag på jobbet. Fredrik och hans kompisar hälsade på lite snabbt på jobbet. Fan vad kul med några goa stockholmare på jobbet :D Så jävla sköna som kommer och gör en roadtripp till Gekås bara för att träffa mig!(liten ängelgubbe) Eventuellt åker jag uppåt med mamma nästa helg ifall jag får ledigt. I så fall ska jag både träffa min barndomsvän Mikaela och Persson igen(Fredrik). Hade varit riktigt roligt att göra en snabbvisit, bara sådär.

Helsingborg, part two

.
.
.
.

låt det va som i en film

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
Snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp
Kan vi inte vara nära bara en minut
Är det nu, nu som det tar slut

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
Älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
Det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
Låt det va som i en film
Snälla bli min igen

en tyst minut

Idag hade vi en tyst minut på jobbet vid tolv för att hedra offren i Norge. Det blev helt knäpptyst och både jag och Lisa blev tårögda. Hela Gekås med kunder och personal hade en tyst minut. Faktiskt ganska mäktigt. Vila i frid! ♥

För övrigt så slog vi rekord på jobbet idag. Snacka om en hektisk dag!!! Vet inte den exakta siffran. Men över 4200 portioner i alla fall. Så bra kämpat alla på jobbet! Tydligen varit kö redan på motorvägen vid avfarten mot Ullared. Haha, jag fattar inte att folk orkar! Jag hade vänt ;) Dock är det kanske inte så konstigt om folk inte har lust att vända om de har åkt flera mil men då får man la änna planera in en bättre dag, eller? ;) Typ när det är sol? Ett tips bara!
Förresten, appropå jobb! GÖTT MED LÖNING. Cashflow! Jag längtar till nästa månad. Då kommer jag få go lön. Min bästa lön någonsin :D

all kärlek

Mina tankar går till Norge denna dag. Såg nyss på nyheterna att dem idag hade haft minnesstunder och att väldigt många lämnat blommor för offren. Hela händelsen är fruktansvärd och jag förstår inte hur en människa kan beröva så mångas liv. Jag känner medlidande och mina tankar går till offrens alla nära och kära samt hela Norge.

better day

Idag är jag på mycket bättre humör. Sovit gott och är utvilad. Idag köööör vi!

namnsdagsbarn

Hade visst namnsdag idag. Kan du vissla Johanna? Javisst kan jag det! *trallalalaaa* Grattis till mig själv!

bad day

Rent ut sagt förbannat trött på jobbet idag. Ursschh, hatar det. Bad day eller worst day ever. Så skönt att komma hem. Lång dag idag och imorgon blir det lika lång dag igen. Men förhoppningsvis är mitt humör mycket bättre. Och förhoppningsvis har jag också lite flyt. Fy tusan för dåliga dagar. Sånt är livet.


Min dator räddar mig alla dagar i veckan och denna bakgrundsbild får mig att känna sommar och lite lycka.

oh this gotta be the good life, good life, good life

Myste till det i köket med hjärtat. Lite ljus, kortspel och brownie. Ja, det är underskattat en sådan här vardagskväll.

first kiss

.
My new love. Frääscht detta kommer bli. Nu längtar jag redan tills mitt hår byter färg. "First kiss" från Make Up Store. Älskar alla deras läppstift. Detta och "dare" är typ slut överallt har jag hört. I got the last one! HIGH FIVE.

MARC JABOCS

.
.
Hittade den här godingen igår. Kärlek vid första ögonkastet. Dendär skulle jag bara ha! I den här ska min bebis ligga i numera. Äntligen har jag hittat min datorväska som det ska klick mellan oss båda. Lycklig chey.

Helsingborg, part one

.
.
.
.
.
.
.
.
.
. Alla bilder ni har fått se nu är sedan jag och min pojkvän Jesper åkte ner för 2 dagar i Helsingborg. Och allt ni har fått se i bildväg är än så länge bara från tågresan ner och att vi kommit fram. Mer bilder kommer imorgon!

oh love at first sight

Sådär mysig dag på något underligt vis. Klockan tio var jag hos min osteopat Pia. Det gick bra. Hon fick masserat mig och mjukat upp kroppen litegrann. Kom dock redan på efter att vi var klara att vi missade en punkt. Som jag inte kände just då, men som jag har haft ont länge i. Hur KLANTIG får man vara? Synd, men får ta det nästa gång då jag ska tillbaka den 16 augusti. Nu vet jag att mina fötter är början till problemen i min rygg. Jag fick idag också konstaterat att jag är ganska så plattfotad, vilket jag inte visste tidigare. Så nu kanske det blir inlägg för min del. Ska kolla upp detta! Det är värt varenda krona om jag kan bli bra och få vara frisk. Att slippa få känna mig som en tilltygad köttbit. 600 riksdaler fattigare, men som sagt, det får det vara värt. Efter besöket hos Pia åkte jag vidare till Kungsmässan. Köpte bl.a. det som ligger i påsen(bilden ovan) och sen köpte jag ett läppstift från Make Up Store. Yes, I got the last one! Efter det blev det jordgubbar och bulle ute i solen på en uteservering. Där satt jag och slukade sol i 2 timmar samtidigt som jag läste lite av Egoboost. Ni kanske undrar varför jag går ut och sätter mig på en uteservering, helt ensam? En del kanske skulle tycka det vore skrämmande eller bara rent pinsamt? Att sitta där alldeles själv. Men på sistone har jag blivit väldigt bra kompis med mig själv och trivs ensam. Hur mycket enstöring det än låter så får det faktiskt vara det. Jag är min egen bästa vän. Ett närmare steg sig själv.

kände för att..

...egoboosta mig själv lite. Deni! Kan ju säga att jag var inte sen med att köpa det första exemplaret heller! Den uppdateringen försvann ibland mina alla lovade uppdateringar.

deathly hallows

Efter en heldag i Göteborg med Jesper tackar jag nu för mig. Kanske bara måste berätta att vi såg Harry Potter, sista delen, och att den var GRYM. Fan vad tråkigt att det nu är över. Det var som att en del av mig själv försvann när vi gick ut ur biosalongen. Både knasigt och lustigt, men jag antar väll att jag är sådan. Tur att jag har alla filmer och kommer även ha den sista så att jag kan titta på dem när som helst, eller köra HP-maraton. Förresten funderar jag på att läsa den sista boken, en gång till, för att minnas tillbaka på alla små detaljer som nu i filmen fick mig lite konfundersam. Det enda som var en liten besvikelse var ju att ingen i filmen visade något tecken på lycka över att Voldermort, eller ni-vet-vem, var borta. Försvunnen för alltid. Död med ett stort D. Det var det enda jag kunde tycka skulle varit en gladare scen. Det var ju ändå vad vi alla väntat på! Av mig får den 5 av 5 möjliga! Rest in peace.

what hurts the most

Åh, vad tråkigt det är när inte blogg.se fungerar. Kan tyvärr inte ladda upp några bilder. Jag som hade tänkt att visa er en massa bilder och göra en resumé från Helsingborg. Men inte. Istället kan jag väll berätta att vi hade rekord på jobbet idag i antal portioner. Slog det förra rekordet rejält. Igår hade vi 3341 st och idag uppgick rekordet till 3900 st. Shiiet, nu snackar vi mycket! Skönt att man gick vid 4 och slapp stängningen. Så nu ikväll tar jag det bara lugnt och ska försöka få kört lite med massageapparaten. Mina muskler i utsida lår är nämligen förkorta(ostretchade) vilket gör att jag kan få jäkligt ont ibland i både rygg och lår. Det bara stramar. Så på tisdag har jag en tid bokad hos min underbara osteopat Pia. Så skönt det ska bli! Behöver verkligen det.
.

♥ Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg.

i'm furious

S k a n d a l . Sverige förlorade mot Japan med 3-1. Dem spelade uruselt och faktiskt, Japan förtjänade att vinna. Skulle struntat i att kolla på matchen, för nu är jag bara frustrerad. Ja, frustrerad var namnet. Nu ska jag göra mig iordning för säng och jobbdags imorgon. Uppstigning vid halv sex. Gött? NEJ. Dock älskar jag 7 till 4 passet så det gör inte så mycket att jag får gå upp tidigt. Innan jag somnar ska jag också slå en pling till mig sura pojkvän och försöka göra honom glad.

jordgubbar med glass

Just nu sitter vi och kollar fotbollen samtidigt som vi käkar jordgubbar med glass. USA vs Frankrike. Det är spännande! Och efter denna matchen är det ju Sverige som möter Japan. UJUJ, SÅ SPÄNNANDE! Det är då det gäller. Kommer väll sitta här och knappt våga titta. Uppdaterar lite senare igen med något annat kul.

.
Här har ni en bild på mig och Isabelle häromdagen. Visst är vi för vackra?

when I look into your eyes it's over

Whäääy. Ledig imorgon. Fyfan vad efterlängtat! Är ledig söndag denna veckan också, sen känns det som att det är evigheter till nästa frihet. Men på söndag har Jesper bokat biljetter till Harry Potter på Bergakungen. Som jag l ä n g t a r ! Har verkligen velat se den länge nu!! Dags att sova. Har 5 minuter på mig att få bort sminket och borsta tänderna, för jag ska vara i säng innan klockan 12. Oj, nu är det bara 4 minuter kvar. Jalla jalla!

den tjugonde födelsedagen

Ett stort hjärtligt grattis till dig min snyggaste 20åring. Vi ses snart. Åker och förbereder en överraskningen för dig nu som du inte vet om. Hihi.

sunny sunday

Tänkte bara säga att vi mår kanon efter Helsingborg-resan och att jag berättar mer imorgon om det. Datorn dör om 1 %. Godnatt raringar.

one year of love

Idag åker jag och min Jesper till Helsingborg. Den 26 juni hade vi 1 år tillsammans. Gud vad tiden har gått fort. Året har varit fyllt av lycka och framför allt kärlek. Aldrig har jag mött någon sådan kärlek förut. Han är min stora kärlek. Så för att fira denna ett års dag har Jesper utan min planering, bokat en juniorsvit på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg. Vi åker tåg ner idag klockan halv elva från Varberg. Vi ska mysa, äta god mat, njuta av varandras sällskap, åka över till Helsingör(Danmark), shoppa och bara ha det bra. Åh, l ä n g t a r . Bara du&jag.
Hörs imorgon! Peace.

en gång är ingen gång

Fy tusan vad jag var nervös i sista perioden. Trodde aldrig att det skulle gå. Speciellt inte när Usa klämmer till med en reducering. Men SOM vi kommer sitta bänkade framför tv:n på söndag!!!! Eller förresten, jag jobbar... Det är INTE sant. SUCK. Något som jag tycker är ganska lustigt är när man sitter framför tv:n och kommenterar "Varför jobbar VI inte? Fan va dåliga VI är! Fan va bra VI är! osv osv..." Att man sitter där och känner sig delaktig och säger "VI". Det tycker jag är ganska kul. Vi är Sverige, jag är Sverige. Jag älskar mitt Sverige. En för alla, alla för en.
.
Jisses, nu måste jag packa. Ska ju iväg imorgon! Men mer om det imorgon! Godnatt Sverige ♥

when I get older I will be stronger, they'll call me freedom, just like a wavin flag

Heja Sverige!! Det är det dags att inta soffan för några timmar framåt. Svenska damerna möter USA. Och som ni ser blir det kladdkaka med vattenmelon till. Skitgott! Om ni tittar riktigt noga så ser ni att jag har fått färg från i söndags när vi låg playan hela familjen. Och förresten, jag har klippt mig och färgat håret en nyans mörkare! Om jag inte har sagt det. Vilket jag nog inte har. Mitt minne är sämre än en guldfisks. Här är en liten bild nedanför. Dock inte så tydlig, men det kommer ni säkert få se på kommande bilder. Nöjd med hårfärgen men dock inte med längden. Det blev så kort och nu känner jag mig ful. Men later!

ändrade planer

Min plan att somna klockan nio sprack ganska så rejält. En liten tös vid namn Isabelle ringde och frågade vad en hade för sig. Hon ville vara social och önskade en promenad. Så självklart fick hon komma hit. Men någon promenad blev det inte tal om. Det blev pannkaksbakning och kladdkaka. Nyttigt va? Ehhh... Nu vet jag en som kommer sucka när han läser det här... Det får bli en tidig sänggång imorgon istället.

a moment of truth

Efter att ha pratat med Cultural Care (aupair organisationen) så känner jag mig totalt lost. Tankarna går mellan "när sjutton ska jag komma iväg?" och "hur ska jag få ihop alla mina barntimmar nu när jag har fullt upp med jobb?" Det var så otroligt mycket som skulle fixas med referenser och själva ansökan. Det är inte så att jag inte vill åka. Jag vill inget hellre. Jag fungerar bara lite så att när något blir minsta lilla jobbigt, så vill jag bara ge upp. En egenskap jag inte tycker om hos mig själv. Jag måste skärpa mig. Försöker ibland intala mig att jag inte fungerar så, men det är bara till att inse, jag ÄR sådan. Och just därför måste jag göra något åt min dåliga egenskap.
Ja just idag, känns allt hopplöst. Det får vara en sämre dag idag, det får faktiskt lov att vara det. Jag ska ligga i sängen när klockan slår nio och då ska jag falla in i Elsas Värld för en stund. Som jag ännu inte läst klart.
.
Idag, imorgon eller bara någon annan dag ska jag maila den där kvinnan jag stötte på när jag jobbade på Ekelund för någon månad sedan. En jättetrevlig kvinna som erbjöd sig att hjälpa mig. Hon bor i Usa, ursprungligen från Sverige, tillsammans med sin amerikanska man. Lite hjälp och råd på vägen. För just nu, behöver jag faktiskt det.

1+1 är lika med 2

Hej och välkommen till din egen blogg Nathalie. Det blir och är alldeles för länge sedan jag uppdaterade nu. Får mina moments då det går undan, men får allt fler blackouts då inget händer under en väldigt lång tid. Så jag tänkte bara ge ifrån mig ett litet livstecken och hälsa er alla att jag förhoppningsvis är tillbaka på riktigt, nu. Jag ska åtminstone försöka. Något jag verkligen märker av när jag inte bloggar är att jag faktiskt, tro det eller ej, inte mår lika bra som annars. Hur patetiskt det än låter så måste jag på något vis referera mitt liv. I någon typ av dagboksform. Att skriva i en bok fungerar inte för mig. Det tar för mycket kraft att skriva med penna nuförtiden. Och jag är inte den personen som är speciellt kortfattad av mig. Alltså skulle det bli en del skrivande tills pennan glöder, som man säger. Så därför fungerar bloggen perfekt, egentligen, kommer bara av mig lite ibland. Här flyter fingrarna över tangentbordet och man kan ladda upp sina bilder digitalt. Så, hej igen allihopa!

Idag är jag hemma från jobbet då jag vaknade med magsmärtor och andra roliga saker(tänker inte ens säga vad, det låter lite äckligt, haha). Förhoppningsvis kan jag gå till jobbet imorgon som vanligt, men tills dess ska jag kurerar mig med sömn och en massa "må-bättre-piller".

RSS 2.0