Ett litet glädjeskutt kan det vara värt

(bild från typ 2009, tror det är innan vi slutar skolan någon gång)
Grymt trött idag. Vet inte vad det är med mig MEN jag tycker ändå att vi tar ett glädjeskutt idag. Jag har lyckats göra framsteg i livet. För det första, haha, jag har äntligen köpt mig min efterlängtade Macbook pro, OCH skaffat mig en router. Shiiiet, det tog lång tid måste jag säga! Mina föräldrar har ju aldrig velat köpa en för att jag är datornarkoman om man frågar dem. Så igår tog jag steget själv och köpte en för egna pengar. Jag blev lite mer vuxen helt plötsligt. Och sedan har jag eventuellt skaffat mig ett barnvaktsjobb inkluderat lite fickpengar. PLUS att jag får mina barntimmar för att kunna åka till USA. Yääy. Har varit på en liten intervju för Frillesås Handelsträdgård. Dyker det upp något jobb så är det jag som har första tjing. Nice! Och på söndag har jag blivit kallad till en arbetsintervju. Ett deltidsjobb i Partille på 16 h/v med packningsarbete på lager och diverse kontorsjobb. Det kan ju alltid vara något. Dessutom hade jag nog tyckt det varit väldigt roligt. För jag gillar att plocka med saker, hålla ordning och sitta med papper. Det roar mig på något konstigt sätt. Och för att inte glömma... Jag var med Isabelle till Skene idag för att följa med henne på öppet hus på Mark Assistans. Ja lite för moraliskt stöd men mamma Isabelle tyckte att jag kunde passa på att söka jag också. Så sagt blev gjort. Jag fyllde i en intresseanmälan och jag och den person som intervjuade mig kom då överens eftersom jag inte har någon erfarenhet att vi skulle sikta in oss på yngre människor med "mindre" handikapp, om man säger så. Så om min personlighet matchar någons önskningar så skulle dem höra av sig. Allt hängde på lämplighet sa hon. Så vi får ju se!

SÅ LYCKLIG

FINALLY FINALLY FINALLY. Snart har jag den i mina händer. Ska åka och hämta min efterlängtade Macbook Pro 13 " på posten nu!!!!!!!! :D Tur att jag vänta, för nu har jag den nya versionen!

Söt som socker

Video: Newborn Puppy Wants to Sleep All Day

Kattlåda?

Videoklipp: Kattlåda - en ny definition av ordet

Det va tider de

Mamma fick frukost på sängen imorse av mig och pappa. Nu har hon blivit grattad två gånger detta året, så bortskämd hon blir! Hennes födelsedagspresent från pappa blev "Lyx ansiktsbehandling". Lät riktigt gottigt! Det va det jag hade som uppdrag att fixa igår åt pappa. Så nu blev mamma riktigt glad! Precis vad hon hade önskat sig. Promenad har hunnits med och lite våffellagning. Gott! Jag tycker ni läsare, vilka ni nu är(?), är otroligt dåliga på att kommentera. Fyy. Det blir så mycket roligare om ni skulle slänga in en kommentar någonstans. Aja, jag tycker om er ändå! Puss *moooiii*
 

Vi hoppas alla på ett lyckligt slut



fick skaffat mig en present till Johanna, fick fixat mammas grej(ni får kanske veta imorgon). Det var det viktigaste. Men sen så när man hade tid att fördriva så hann jag också med mig själv. På tok för mycket. Det klirrar inte lika gott i sparbössan längre. 700 riksdaler fattigare. Och jag vill ha ytterligare en blus och en kabelstickad tröja från Lindex för 700 kr sammanlagt. AJ AJ AJ! Och så kommer en faktura på kläder som kommer förhoppningsvis imorgon som jag klickade hem i söndags från H&M. INTE OKEJ. Och en data för några tusen riksdaler, eller ja, några... många. AJ AJ AJ! NU MÅSTE JAG SKAFFA MIG ETT JOBB.

KUNGLIGT



I början gillade jag verkligen inte den här låten. Men ju mer jag lyssnar på den desto bättre blir den. En stjärna till Swedish House Mafia och Save the world tonight. Sommarplåga? Ja, det kan vi nog garantera.


Eller vågar vi kalla det vår?

Idag saknar jag sommaren! Ge mig den nu. Att gå i en söt sommarklänning med ett par vita tygskor är så lockande. Underbara sommar. Idag sprang jag 4 km på crosstrainern, INNAN frukost. Fy, snacka om att jag blev spyfärdig. Men nu känner jag mig iaf duktig! Om två timmar åker jag med mamma ner till Kungsbacka för att spana in affärer, köpa en present till Jespers lillasyster som fyller år på lördag, fixa en sak till mamma och sen ska jag sätta mig och avnjuta några sidor ur Elsas värld på fyren. Glad vår på er!

Att clowner inte ler



HUR SKÖN? ASSKÖN!
Den får mig att bli förväntansfull och lycklig.


The best ever

Oturligt nog missade jag Solsidan i söndags. Vilken klant man är. Då är det dock tur att tv4play finns. Halleluja. Dags att avnjuta det sista avsnittet. *Bööööl*

En opepp Nathalie



Maten blev supergod idag. Riktigt lyckat. Sparrispotatis som jag hade gjort som klyftpotatis, skivad ungstektkyckling, broccoli och slutligen 3 pepparsås(konstigt nog heter den så).



Om ni inte har testat sparrispotatis rekommenderar jag att ni gör det! Det känns lite lyxigare än vanlig potatis. Roligare att servera.

Fick order av mamma idag att fixa mat medans hon städade. Så på bilderna ovan ser ni vad det blev. Jag är jättenöjd över min matprestation. Utöver det har jag inte gjort så mycket idag. Hjälp vad lat jag är. Igår var jag jättepeppad på morgondagen som skulle komma och tänkte göra en massa saker. Men när väl dagen anlänt är det inte samma sak längre. Jag kommer ingenstans. Från att gå till PEPPAD till DEPPAD. Ja almost iaf. Idag har jag ångest över när jag sjutton ska få min macbook. Funderar på när jag ska beställa den, och hur. Jag har sån abstinens. Kan jag inte få rabatt av Isabelles moster eller får det snart, skiter jag i det och beställer en bara. Så får jag skita i den extra tusenlappen. Det får det vara värt. Inget illa mot dig Isabelle, bara jag som har abstinens, så ta inte illa upp ;) En runda på crosstrainern då, kan jag kanske orka med det idag? Mja, vi får väll se.


Ball grej


Vem ska jag tro på

Klickade precis hem lite kläder från HM. Spännande! Kommer i veckan. Dags att slänga in lite tvätt i tvättmaskinen innan det blir sängen. PLUS att jag ska prova min balklänning. Vet inte om jag passar den längre.. men jag blev så himla sugen på att prova den. Och det kanske är dags att prova så man vet hur högt man ska sätta ribban i träningen, haha. Skandal. Förövrigt så känns det jättebra idag för jag är lite röd och det känns som att solningen igår tog. JAG ÄR PÅ G.

No one sleeps when I'm awake

Hela dagen har jag spenderat hos min Jesper. Så vad har vi gjort idag? Dagen har gått trögt, seg som tusan, men jag gillar det faktiskt. Inte det att vi har haft tråkigt, dagen har bara gått långsamt. Men jag klagar inte för då får jag umgås med min lilla prins desto mer. Vi har seeegat litegranna(!!), fick tvingat till mig en massage(väärt mödan), tränat som galningar, ätit en jättegod kräftsoppa med vitlöksbröd och sedan pannacotta(stavas?) till efterrätt samt snickrat ihop två barstolar av sex stycken. Jesper var helt exhalterad, men mer fick han inte snickra ihop, jag vill ju mysa!!! Och appropå tränning. Det var verkligen superskönt att få träna lite idag. Lite cykling, och sen gick vi laget runt bland alla träningmaskiner. Både ben och armar. Snacka om att jag har träningsvärk. Och på tal om imorgon... Jag kommer vara död. Tyckte till och med att det var jobbigt att lägga på lite mascara innan. Hela min arm skakade. OH MY GOD säger jag på det. Fick dessutom legat lite i solariumet. Nu är jag på G! Andra gången jag solar i solariumet nu och dessutom har jag suttit ute i solen nu när det har varit så fint väder. Och röd har jag blivit. Nu väntar jag bara på det bruna... Jesper och hans familj håller på att göra om här hemma. Nya tapeter och nya möbler. Bland annat i vardagsrummet. Ny tv, ny soffa, nytt vardagsbord, nya tapeter... hela köret. Och vet ni vad? Jag blir sååå avundsjuk. Jag vill också göra om hemma. Även fast vårt hus är relativt nybyggt så spelar det ingen roll. Jag skulle kunna göra om varje år om jag fick och hade råd.

Nu är det dock läggdags här. Jesper har redan klätt av sig och vart sitter jag???? Inte där jag borde vara. Så dags att göra sällskap. Sov gott mina vänner.


Blackout



I'm tired of being lost.

RSS 2.0