aien't no sunshine when she's gone

Jagade ut mamma i kvällsolen när jag kom hem från jobbet igår. Kände lite press inför balen som är idag. Nu känner jag mig lugnare. Nu kom precis Täss som är jättefin i håret. Sminkar henne nu och sedan ska vi iväg och fota. Julia och Täss, nu är det dags att poooosaaaa!!

We have to spoile ourself sometimes

Skämde som sagt bort mig lite. Allt som låg i papperspåsen från Body Shop. Gillar verkligen deras grejer. Vattenmelons gelen som jag köpte till mig luktar bedårande och den gör en så himla mjuk och len. Body scruben har jag inte använt än så länge men body buttern med doft av jordgubb är likaså den gudomlig. Det andra var ju till mamma som ni nu redan vet.

"Du är monsterbra"


Ja, "du är monsterbra" stod det på mammas paket imorse. Jag råkade skriva ett M istället för A. Tycker det är väldigt tråkigt att stryka över eller kladda till det så sadlade om till monsterbra istället. Duger väll det också? Monsterbra skulle ju lika gärna kunna vara typ, bäst... ;) Mamma blev riktigt bortskämd i år. Jesper hade köpt chokladhjärtan och en trisslott till mamma, medans jag gav mor min en shower gel och "svamp?" från Body Shop. Doften stämmer inte. Den bilden på shower gelen är tagen för några dagar sedan då jag inte hade kommit på att det va mango jag skulle ge henne. Så var tvungen att åka och byta den, alltså från lemon till mango. Jävla klant man är. Min fina fina mamma, grattis på mors dag ♥ Upp och hoppa tidigt imorgon, jobbdags såklart. Och på tisdag är det bal uppe i Mark och jag ska fota 4 fina tjejer. Längtar.

a true match

Har jag sagt det att jag är sanslöst förälskad i Marabou Caribbean????? Jävlar vad god den är. Kokos och banan, perfect match.
Denna söndag började med lite firande för mamma då det är mors dag idag. Jag hoppas ingen glömt bort det!! Lite frukost på sängen och paket så var mamma nöjd. (Visar lite senare vad hon fick). Sedan var det dags för jobb från 11 till 17.00. Phew, idag fick jag stå i disken igen och det är INTE kul. Får hoppas jag får vara på en annan plats imorgon! För övrigt så kan jag ju passa på att berätta att jag fått en massa tider nu från och med idag till den 27 augusti. Jisses amalia! När ska jag hinna sola? Knarka solarium? JA TACK. Dock jobbar jag ju inte 100 %, utan bara 75 %, vilket är skönt. Det blir ju i alla fall lite ledigt i sommar.

The-body-maker

Hoho, vad kan denna påsen innehålla? Någon som vill gissa? Kan i alla fall säga att jag skämt bort mig lite.
Måste bara berätta att jag har kommit igång med träningen igen. 2,4 km i tisdags, 3,4 km i onsdags och idag fredag 3 km. GOTT NATHALIE. Jag är stolt över mig själv. Nu kilar jag till Varberg.

Welcome to my tornado


Hej och välkommen till mitt rum. Det är kaos. Tro mig, ni får dessutom ingen helhets-bild, annars hade det sett värre ut. Tro mig. Det blir lätt såhär när man är iväg och bara kommer hem för att slänga ut den smutsiga tvätten och i med den rena tvätten i väskan. Efter en lång dag (9 timmar) på jobbet så är jag bra sliten. Just därför är jag extra glad för att kalendern visar fredag imorgon, absolut inget på schemat, vilket innebär ledighet! Friii som en fågel, frii som en fågel. Dock ska jag till Emilie för att provsminkas inför balen, men det är ju inget som är påfrestande. Enbart roligt. Har ni något bra förslag på hur jag ska sminkas? Om inte, så klurar nog jag och Emilie ut något tillsammans. VIVE AMA RIDE ♥ (just love it) Vi hörs imorgon.

inte mindre än en gång till

Återigen ska jag få uppleva balen och dess skönhet. I år går jag tillsammans med min pojkvän på hans bal i Varberg. Jag ska få använda min älskade klänning en gång till, känna mig fin och få uppleva allt roligt som bal innebär, igen. Därför ska jag idag åka hem till min kära vän och hon ska få pilla lite mitt hår. Prova något med håret som jag kan ha på balen. Helt ställd vad jag ska ha för frisyr. Det enda jag vet är att det ska vara enkelt och framför allt lite lockigt. Och sedan ska jag göra en provsminkning på Täss. Konstigt nog vill hon att jag ska sminka henne till balen. Jag förstår inte varför, fast samtidigt så klagar inte jag. Det är ju bara kul. Klockan fyra åker jag och jobbar på Ekelund. Lite inventering står på schemat. Så dags att sätta fart. Det känns riktigt skönt att jag inte ska jobba nere på Gekås förrän på torsdag. Jobbet är slitigt och tiden går inte så fort, så jag njuter lite, i dubbel bemärkelse.

Det enda rätta en het sommarnatt i juli

Dessa nagellack köpte jag häromdagen. Blev bara så himla sugen på att införskaffa mig ett par sköna sommarfärger. Vilket jag tycker lyckats bra med, eller vad tycker ni? Det rosa är från märket MAVALA och heter Toulouse 52. Den ljusblå färgen kommer från IsaDora och heter Miami Blue. Den gula heter Mellow Yellow och den orange heter South Beach. De båda två kommer också från märket IsaDora. Ni ska se dem live. Aoouch. Alla kommer vilja ha er på dansgolvet en het sommarnatt.

Sharing it with you





det är här jag kommer jobba numera

LISTEN UPP!
Nu är det dags. Tillfället har kommit, det är dags att släppa den stora bomben som alla väntat på. Jag är ett jobb rikare! Jag fick jobbet på Gekås nyöppnade restaurang. Tackade ja i tisdags till en 75 % tjänst som sträcker sig till december. Kan även bli mer arbete dessto mer jobb jag tackar ja till. Eeeee man bra eller?! Äntligen berättat för er. Efter en kort arbetsdag på Ekelund, solning i solariumet och en springrunda är jag nu nöjd. Jesper och lite sänggos väntar. Godnatt mina kära.

Boy I think about it every night and day

Idag och imorgon blir det jobb på Ekelund. Och haha, jag får berätta mer ikväll om Gekås. Tro inte på mina lovord. Ha en underbar dag.



Just can't get enough

Berlocken jag bytte till. Viktoria och Isabelles födelsedaspresent till mig. Älskar hjärtan och dess kärlek de speglar.

A woman gotta do what a woman gotta do

Dagens to-do-list

  • Ringa Cultural Care
  • Träna check
  • Fotografera check
  • Blogga om arbetsintervjun hos Gekås
  • Ringa min chef check
  • Skypedate med min raring check
Dags att sätta faaart. TAGGAD PÅ LIVET.

Come pull me closer

Dags att åka ner till Varberg. Möta upp hjärtat för lite shopping. Ikväll berättar jag hur det gick på arbetsintervjun på Gekås! Och denna gången lovar jag!! VIVE AMA RIDE ♥

So raise your glass if you're wrong

Har precis ätit farmors heta soppa. Så himla gott är det. Snarlik tacosoppa med natchochips, persilja och creme fraiche. Någon som är intresserad av receptet? Ett plus är ju om ni gillar lite hetare mat ;) Just nu sitter vi och kollar på Talang. Vad duktiga människor det finns. Önskade jag också besatte talanger som dem. Undra om jag har någon? Då är den i alla fall dold, haha. Jesper är här idag. Så mysigt, jag har faktiskt längtat efter honom.  Dock är han inte lika glad för att jag lägger upp den här bilden på honom. "Why so serious?" säger jag. Han är inte den killen som ler på bild. Imorgon ska jag upp och hoppa. Det är jobb som gäller på Ekelund. Och appropå jobb, ni får veta imorgon hur det gick på intervjun på Gekås! Nu börjar snart Bonde söker fru. Jippie, älskar det programmet. En bonde kommer ju härifrån trakterna. Fan va ballt! Typ 1 mil härifrån bara.

I will be popular

Precis kommit hem från travet på Åby. Fina lopp idag, tyvärr lite kallt så man blev ju tills is i enbart iklädd kavaj. Det var ett litet sämre drag av mig. Fast vad gör man inte för att vara lite fin? ;) I bilen påväg hem satt vi och lyssnade på den sista av eurovision's deltävlingingar. På lördag smäller det! Trodde typ inte att Saade skulle gå vidare. Det var verkligen på håret! Blev otroligt lättad när vi hörde radioprtarna skrika jaa i kör. För just i den sekunden, då förstod vi att Sveriges vackra flagga hade visats upp i tv-rutan. Och det blev ett gjädje skrikande "Jaaa" i bilen. Hade faktiskt tyckt det vore konstigt om inte Saade och popular hade gått vidare. Tycker verkligen den är en perfect vinnare. Go låt och awesome scenografi.


Allt gammalt blev nytt



(det är här du och jag ska sitta när vi har åldrats och inga måsten finns)

Snacka om att kunna vara nöjd. Städdag hela dagen med mamma. Oj, vad vi har varit duktiga. Nu senare på kvällen blev det en löprunda. Känns toppen, dock tycker nog inte kroppen det är lika roligt. Otroligt trött i benen, speciellt. Är stel i höft/lårpartiet. Kommer antagligen kännas imorgon. Men ska det vara, så ska det fan vara också! Eller hur? Morgondagen bjuder på arbetsintervju på Gekås nya restaurang. Spännande. Chefen låter supertrevlig när man pratat med henne på telefon. Dock är det inte bara jag som ska intervjuas, utan en tjej till, samtidigt. Tror dock inte det ska vara några problem. Wish me good luck.

Return the favor

Taking a trip to Gekås and the fabulous Ullared together with Jim. Pictures from yesterday taken by me.

Love is your colour

Vi har suttit ute mesta dels av dagen. Jesper har varit ledig idag från skolan så då passar vi på. Jag är väll den som fått mest färg. Kan ju också vara för att jag är blekast och mest känslig. Då Jesper är brun hela året om och har en bra grund. Men lyckliga är vi :D eller i alla fall jag, haha! Nu ska vi ut och gå en promenad. Tar med kameran, jippie, är lite fotosugen! Egentligen skulle jag velat träna idag också, men jag är helt slut från igår. Sprang 3,2 km på en liten skogslinga och efter det satt jag och Jesper oss ner för att vila. Det skulle jag inte ha gjort. Blev stel i mitt höft/lårparti och det känns idag kan jag garantera. Kanppt kunnat gå. Snacka om otränad. Nähä, dags att kila. Hej!

Au pair

Ja, au pair har det inte blivit mycket snack om sen jag pratade om det sist. Vilket är ungefär 2-3 månader sedan. Så det är dags nu, att ge er en liten update.
Som ni kanske skulle kunna tro så är det inte bortblåst ur tankarna. Absolut inte. Tankarna finns fortfarande där och jag vill iväg. Jag ska ju iväg, det har jag ju bestämt? Just nu går det bara lite trögt då jag inte har börjat skriva på mitt personliga brev. Måste verkligen ta tag i det snarast. Annars kanske jag inte kommer iväg som jag vill. September är ju målet, men jag börjar bli osäker på om det går. Allt hänger ju på hur lång tid det tar för mig att hitta en familj. Eller rättare sagt så ska ju en familj hitta mig och bli intresserad av den jag är. Men så länge jobbar jag lite som barnvakt. Försöker få ihop ännu mer barntimmar. Har ännu en person jag ska fråga om jag kan få sitta barnvakt åt hennes dotter vid behov.
Varför vill jag åka iväg till USA som au pair? Jo, det är en dröm jag har haft under ca 1 års tid. Min stora dröm är att komma till landet man aldrig vill lämna igen när man väl kommit dit. Landet där det inte finns några begränsningar. Där ingen dröm är för stor. Där allt kan uppnås bara man har motivationen och ambitionen. Jag vill uppleva kulturen, knyta nya bekantskaper och sist men inte minst lära mig engelska flytande. Tanken är att när jag kommer hem ska jag kunna använda mina nya kunskaper i framtida jobb.
Det finns inga kanske'n, utan bara ett måste. Ett ska.

Sol, underbara sol

Nu är äntligen solen tillbaka. Dags att sola igen. Känns som att man har tappat så mycket färg nu under denna veckan som varit. Jobbat för fullt hela veckan lång. Money money money, must be funny in the rich mans world. Dessutom inte fått solat något i solarium heller. Får lite smått panik ;) Knappt bara en månad kvar till balen som jag ska gå tillsammans med min prins. Dags att sätta igång hårdträningen. Sola en massa och börja klura ut hur jag ska ha håret. Åh, nu skulle man ju bara vilja sitta på en uteservering bärande ett par solglasögon med ett par goda vänner, en god sommardrink och bara må bra. DET är något jag bestämt ska ha gjort ett x antal gånger innan sommaren tar slut.

Dag 4 - Det här åt jag idag

Tänkte köra igång med det här igen nu när jag inte har så mycket att berätta och när bilderna vänder sig som jag försöker ladda upp. SÅ, vad åt jag idag? Jo, på jobbet blev det färdig mozarellapizza och här hemma har jag knappt ätit någonting. Ingen motivation och inte så stor hunger heller. Nu vid midnatt blev det en minipannkaka med nutella på. Nyttigt? Nej, men förbaskat gott. Förberedde och stekte iordning några pannkakor för morgondagen och tills på fredag. Gött, snart är det helg!

Ska åka till min kärlek imorgon. Vi har bråkat idag och jag känner att jag måste och vill dit imorgon. Allting löser sig när vi ses, när vi är ifrån varandra bråkar/tjaffsar vi, eller har iallafall blivit så på senaste tiden. Förr var det nog tvärtom, men ska bli så himla mysigt att träffa honom imorgon. Jag längtar i h j ä l  mig. Ni vet säkert hur det är när man har bråkat och bara vill till sin pojkvän på en gång?!

Next big thing

Australia got talant. Ja, minst sagt. Fyyy fan vilken grym kille. The next BIG thing for sure.

Skypedate

Sitter och har en mysig skypedate med den här blonda tösen. Min blivande jurist. Hon är en blond tjej med stora resurser men lyssna noga nu, hon är en tjej man inte ska underskatta. En smart tjej, en JÄVLIGT smart tjej.

we´re going straight for the top

Sadlar om från jeans till mjukisbyxor. Går inget mindre än att älska. Dags för lite Glamourama. Mitt favoritprogram, tjenamors! Eller först ska jag visst ut till stallet en veva.


Min fina födelsedag i bilder


RSS 2.0