all three kittens

.
.
LOVE U. Har fortfarande inte några namn på dem. Så har ni några förslag så får ni göra höra av er!
.
Har myst hela dagen med mina små bebisar. Även tittat lite på resor och olika äventyr. Berättar mer om det en annan dag! Imorgon är det jobb som gäller mellan 11-20 och om jag orkar ska jag ut och träna innan jobbet. Håll tummarna för det är inte alls säkert att det blir av... Godnatt.

inspiration

.
.
.
.
.
.
Snacka om snygg tjej. Inspirationskick som tusan. Kollade in hennes blogg för första gången idag och jag har säkert bläddrat mig igenom 30 sidor av hennes blogg. Jag kunde helt enkelt inte sluta. Hennes snygga stil, hår, läppar och ögonbryn. Jag blev nästan lesbisk. Ni hittar hennes blogg här.

while I am between

Fan vad jag klagar. Och här kommer det IGEN.
.
HELVEEEEETEEEE!!! Mitt hår blev inte alls bra. Hårfärgen suger. Såg fan bättre ut med det blond/guldiga håret som jag hade innan. Hon fick suddat ut utväxten, vilket jag tyckte va bra för det är aldrig snyggt, men nu är håret en jävla kompott. Hon gjorde slingor i någon brun nyans, vilket jag tycker inte alls blev en snygg färg när den blandades ut med det blonda. Åååååh, nu är jag så sjukt trött på det här. 1500 fucking riksdaler. Aj, och jag är inte ens nöjd. Jippie, jag har lagt ut 2800 på håret på cirkus 2 månader. OCH jag är INTE ens nöjd...? Ska ringa henne idag och boka in en ny tid och säga det att jag fixar inte att gå med den här hårfärgen ända tills 13 december. Hon får helt enkelt lägga en brun färg över hela håret. För nu är jag trött på det här. Varesig håret går av eller ej. Måste bara få förklara att vi valde att bara lägga slingor för att tänka på hårets kvalité, men jag kan resonera lite så att gör man slingor på en del av håret kan man väll lika gärna göra på hela, eller? Ibland förstår jag bara inte frisörers tänk. Visst, håret känns torrare nu när det blivit en behandling till men en till skadar nog inte så mycket ( ;) ). Vi får väll dränka håret i ricineolja om inte annat!
.
SÅ sugen på att bara gå och köpa en snygg brun hårfärg på affären och få detta överstökat. Men nej, då vore allt detta i onödan. Höll på att glömma. Håret är numera 4 cm kortare också. Jisses vad längd jag har fått klippt av på denna korta tid.

Allt är bara ett rent jävla BIG MISTAKE. Ha en skön dag.

gammalt blir nytt

ååååh, imorgon ska jag ner till min (NYA) frisör och försöka göra något åt det hår som den förra frisören förstörde. Fan vad härligt. Ska verkligen bli spännande att se vad vi kan hitta på. Vill ju färga håret brunt. Ha tillbaka min naturliga hårfärg. Men hon visste inte om vi kunde göra det i och med alla mina behandlingar som håret fick gå igenom. Så jag håller tummarna att mitt hår pallar en färgning till. Fingers krossed (gillar att säga det numera, my new thing änna). Nu ska jag gå och lägga mig efter att ha studsat upp klockan 5 imorse för att åka till jobbet. Förresten, kollade på Robinson med pappa innan(årets är ju den bästa på länge) och vi skrattade så mycket att vi grät. Ola är ju KING. Hahahah, jag dog när han fick prata med sin mamma och inte sina barn. "Mamma och tvättmaskinen" precis vad han ville höra... Hans kommentarer är ju för sköna! Det är ju klart att han är göteborgare.

oui oui ces't moi

Efter en bra dag på jobbet ska jag snart sova. Har precis matat kattungarna och nu ska jag bara duscha ur ricinoljan (på bara två ggr känner jag skillnad på mitt hår!!!) och sen ska vi äta lite efterrätt som mamma har gjort. Upp och jobba imorgon igen innan jag är ledig på tisdag. Fick bokat tid hos (min NYA) frisören den 27:e. Kristina hade inte tid förrän dess, suck. Det känns som en evighet fram tills dess. Men SÅ skönt det ska bli. Snacka om att håret behöver en klippning. Jag ville boka tid för färgning men hos sa att vi får se hur ditt hår mår och så får vi se vad vi kan göra åt det. Hoppas hoppas HOPPAS att dem kan färga det. Jag ber till gud. Fingers krossed. Det är i alla fall positivt att dem tänker på hårkvalitén i första hand. Ska aldrig igen gå till någon frisör som jag inte vet hur duktiga dem är och som inte tar hårkvalitén i första hand. Nu ska jag joina mamma och pappa i soffan och kolla klart "The wedding crashers".
Ny hatt från H&M, ny halsduk från Ginatricot och nya skor från DinSko. Resten är gammal skit.

Kom precis på. Jag har helt glömt av att visa de små kisarna för er här på bloggen. På facebook har jag varit relativt duktig med att visa bilder men inte här. Så här har ni! Världens sötaste små älsklingar.

kääärlek / n 

colors of the wind

Fick aldrig uppdaterat er. Men idag har jag cyklat 1,6 mil i den sköna höstkylan. Alla snacka om denna kyla och att det nästan är vinter, men jag snackar höstsol. Så himla skönt det har varit ute idag. Det är sådana här dagar när vinden blåser i håret, när man känner det sticka lite i ansiktet av kylan och samtidigt få känna så skönt solen värmer i ansiktet att man lever. För mig känns dessa dagar nästan alltid som nystarter på livet.
Fick åkt in till Varberg för att handla kattmat till mina småbebisar. Jag har lagt ut över 2000 kr på dessa små liv och idag slog tanken mig "Tänk vad mycket kläder jag hade kunnat få för dessa pengar som jag har lagt på kattungarna" men jag ångrar absolut ingenting. Dem har gett mig så mycket glädje och varje dag när jag har slutat jobbet längtar jag hem till dem. Faktiskt, så är jag stolt över mig själv att jag fick dem att överleva utan sin mamma. Jag har slitet. Varje natt dem första veckorna har jag varit uppe var 2-3-4 timme. Jättetrött varje kväll och somnat direkt när jag kommit hem från jobbet. Så det har varit tufft, men otroligt roligt! Så, avslutningsvis så vill jag bara berätta att jag älskar er och tänker ge all kärlek jag kan ge. För ni är mina små underbara bebisar.

barnens chokladbollar

Idag har jag haft Isabelle på en liten snabbvisit här hemma innan hon tog tåget ner mot Halmstad igen. Så vi passade på att baka chokladbollar och dem blev suveräna. Intesant Isabelle? Dessutom blev dem extra söta med lite gulligt prinsesströssel på. När Isabelle åkte hem passade jag på att åka med henne halva vägen till Horred för att kunna promenera hela vägen hem. Snacka om skönt. Körde även lite styrka på det. Inte alldeles för mycket, men lite lagom sådär. Kan ju inte köra all in på en gång.. ; ) Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta ur Ricinoljan.

best thing I never had

.
You turned out to be the best thing I never had
And I'm gon' always be the best thing you never had
I bet it sucks to be you right now

Jag bara älskar Beyoncés låt "Best thing I never had" och nej, jag och Jesper är fortfarande ihop... ;) haha. Kan nästan låta tvärtom när jag väljer att berätta att jag älskar den här låten. But that's it.
Nu är blir det Idol och färska räkor. Långhelg, helt okej om du frågar mig. Fred ut.

set fire to the rain

Fy bubblan. Vilket väder man vaknar upp till. Regn och världens blåst. Brr. Man blir sådär taggad på dagen. Nu blir det dusch sen ska jag skynda mig iväg till apoteket för att kolla om dem har kattersättningsmjölk. När jag va i stan igår så glömde jag självklart bort det viktigaste(typiskt mig..). Fick bytt mina skor till en större storlek, men jag vet fortfarande inte om jag ska behålla dem. Får suga på karamellen lite. Sedan fick jag också köpt Ricinolja som ska vara så bra för håret! Läst på Gynnings blogg... haha. Vet dock inte riktigt hur man ska använda det för egentligen är det ett sorts laxeringsmedel som dem använder på sjukhus, hehe... Men tydligen ska det göra underverk för håret! Så får ju ta och prova. Kostade ju bara 41 riksdaler. Återkommer med besked. Vi hörs av. Hoppas ni alla mår bra och får en fin dag, trots detta väder. Tjeppohoj!

13 augusti

 

När pappa fyllde 46...

Vi hade en underbar dag tillsammans. Vi åkte båt runt Hissingen och Bohusläns fästning, samtidigt som vi åt av havets läckerheter. På färden bjöds det på underhållning, sång och dans. Ja, som ni kanske ser så skojade dem lite extra med pappa då dem fick reda på att han hade fyllt år. Fnissigt värre ska ni veta.

Fina 46 höstrar.


RSS 2.0