sneakpeak

Här får ni en liten tjuvkik på mina glasögon. Det har jag väll berättat? Jag har ju fått sämre syn på längre håll och behöver glasögon när jag kör bil. Så nu har jag äntligen fått dem. Så jävla skönt att kunna se ordentligt med fina skarpa konturer. Trodde aldrig att jag skulle få glasögon men here I am, med i klubben. Tycker faktiskt det är lite kul. En ny accessoar och så för jävlig ser jag inte ut i glasögon, trots allt ;)


drar hjem, söder ut jeg skall

(sorry stalkers... här kommer mer info om min träning, om ni inte bryr er, sluta läs...)
 
Efter en lång dag på jobb fick jag tränat med Bebbe och idag körde vi armar, rygg, mage och en övning med ben. En ovanlig sådan som jag aldrig testat innan. Vi körde 6 reps i en "vad-maskin" och den var för jävla jobbig. Sätta ner hälarna och upp på tå om och om igen. Snacka om att det brände i vaden men absolut kul att prova något nytt. Efter att Bebbe inte tränade mer körde jag på med (bara) 5 km (jag tycker det är mycket) på cykeln och 5 min på en "gå-i-trappor-maskin". Haha, alla mina namn på maskinerna...? Ja, men jag kan ju inte bättre ; ) I alla fall så blev jag väldigt nöjd och kunde därefter gå och götta mig några minuter i solariumet. Nu har jag packat. Tror inte jag har berättat men åker hem till Sverige imorgon. På en så att säga "hurry-tur"(norskarna kallar det så när man åker på en lite snabb resa) för att gå på min goa Jims 20års kalas. Många som ska dit och jag tror det kan bli sjukt kul!!! Fyfan, en fest man inte kan missa. Hoppas inte jag är för positiv bara... men åker hem med Bebbe så får snålskjuts, snacka om passande läge. Lite heldig ska man ju va! Klura på vad den betyder ni... Svårt va? Eller? Hehe... Åker tillbaka till Norge igen på fredagkväll. Nu ska jag bara packa det sista och sen är det läggdags för ska ju såklart jobba innan jag drar till mitt kära hemland. Går dock fort nu när inte en hel resväska och andra ting ska med utan bara en lite sportväska. SKÖNT. Godnatt.
 
(sara)
Såhär glad är jag över att åka till Sverige. Kärlek / n

go me

Fick tränat 1,5 timmas pass på gymmet efter jobbet idag. Startade med 20 min på crosstrainern och sen 5 på en "gå-i-trappor-maskin". Svetten rann. Sen blev det styrka resten av tiden och jag Melker verkligen hur jag gör framsteg. I starten när jag började träna med min farbror så kunde jag inte ens ta 5 kg på en crunch-maskin (kallar den så) utan hjälp från Bebbe. 1,5 månad senare som idag kan jag ta 20 kg helt på egen hand och göra tre reps. Jag är så jävla stolt över mig själv!! Tänk att det verkligen kan hända något, ge resultat. Ja det är nu jag verkligen tycker det är värt mödan och vet ni vad?! Att träna är kul!(trodde aldrig att jag skulle ha detdär)


21.08.12

Kolla vad det går undan nu!! Här kommer ett tredje inlägg på bara några få dagar. 
 
Jobbat idag som vanligt och efter det åkte jag hem och somnade PÅ gräsmattan I solen. Så sjukt gött. Efter det blev det lite solarium och sen gymmet. Var taggad idag och fick tränat 1,5 timma. Kört helkropp och bra svettig blev jag. Det bara rann... Hej snygg..? Ehh? Men man ska ju tydligen svettas på gymmet... Har inte riktigt blivit bekväm att visa mig sådär svettig som en del andra kan. Haha, en del dryper av svett. Linnena, tröjorna, byxorna är helt pissblöta. Jag förstår faktiskt inte dem som går och tränar i mjukisbyxor. Hej varmt, hej svettigt! Du passar bättre hemma i soffan än på gymmet, sorry ; ) Oj, nu blev jag visst lite bitchig också. Vet inte vad Norge har gjort med mig? Alla som är så snälla här. Det är verkligen så. Alla är så otroligt trevliga här. Fraserna de använder till vardags är faktiskt väldigt trevliga. Ni ska höra hur jag låter på jobbet... Men det är ju hygglig det da, att vara trevlig. Trevlig och på gott humör, mitt nya motto ; ) Har skaffat mig 3 månader till på gymmet för det var ett sommartillbud annars hade det kostat 890 kr månaden, fyyfaaaan vad dyrt. Så nu fick jag 3 månader för 1200, tur att man fortfarande kan flörta *köödddaa* Dock får vi väll se hur länge jag stannar här, kanske inte får brukat de 3 månaderna men det blir ju i vilket fall billigare... Jag har ju en pojkvän där hemma som saknar mig lite. (puuusss, saknar dig med hjärtat mitt :*)
 
Åh, vad jag längtar till nästa lön. Att se kontot fyllas på lite till, mums, det får mig att må bra.

i prayed for my mistakes

Pheeew. Jag slapp hjärtattack och en ilsken far. Bilproblem sen olyckan uppstod igår. Eftersom fallet inte är löst sen olyckan i april(skandal!!!) när lastbilsföretaget inte skickat in sin del så har inte försäkringsbolaget något att utreda. På grund av detta så har audin fått stå kvar på bärgningscentret och vänta på vad som ska hända med den. Så häromnatten vaknade jag upp med lite smått panik och kom just på att jag läst någonstans att bilen inte fick stå hur länge som helst. Så när jag igårkväll hittade papperna på hur länge den fick stå där och såg datumet 01.08.12 fick jag totalt panik. I papperna stod det att om inte bilen är hämtad innan detta datumet kunde polisen välja att sälja det, vräka det eller skrota det. Gissa om min pappa hade blivit glad om hans klantiga dotter klantat till det? NEJ. Efter många om och men så fick jag tillslut tag på någon som visste något om bilen och tack å lov, den fanns kvar och jag har nu förbjudit skrotning ; ) Mina böner blev hörda inatt. 
 
Förövrigt så har jag tränat idag efter jobbet. Har ju inte hunnit berätta för er här på bloggen att jag verkligen kommit igång med att träna och det känns så jävla gött! Flera dagar i veckan är jag på gymmet och därtill så är jag även ute och löper i skogen. Har dock bara hunnit bli två gånger innan jag åkte hem till Sverige för 2 veckor sen som jag löpt 5 km med Anna innan jobbet på morgonen. Sjukt nöjd iaf för varenda gång så har jag lyckats ta mig runt utan att stanna. GO ME! Till och med Jesper märkte skillnad när jag va hemma nu sist att magen har blivit lite plattare. Woop woop. Det lönar sig att träna trots allt. Till och med jag själv kan titta mig i spegeln och känna mig lite snyggare. Lite vassare. 
 
Over and out. Kärlek / n

en snabbis

Åkte hem förra onsdagen efter jobbet och kom tillbaka till Norge i tisdagskväll. Var hemma för att fira min fina pappa som fyllde 47 höstar. Sen fick jag även spendera lite tid med min underbara saknade pojkvän och umgås med några av mina goa vänner. Även lite strandhäng klämde jag in i min nästan en-veckas-hemvisit. Så otroligt gött och lite färg fick jag allt. Ännu goare.
 
Som tur var påminde en jobbarkompis mig om spruta och jag kom plötsligt på att jag totalt glömt av min sista twinrix spruta. Som tur var kunde dem på vårdcentralen klämma in mig och jag fick tagit den där hatade sprutan. Tur att jag har en snäll pojkvän som höll mig i handen. Jag är spruträdd och vid första sprutan så var jag lite skraj men efter att ha insett att det inte va så farligt och inte gjorde så värst ont gick jag kaxigt för att ta andra sprutan. Skulle visst inte gått så kaxigt... Sjuksköterskan(far åt helvete) satte den så nedrans högt upp och hon träffade en nerv(jag slår vad om att hon gjorde det med flit... den jäveln) och jag hade ont i flera månader framöver. Så ont att jag ibland inte kunde sova på nätterna pga värk i armen. Ja, ni förstår ju att jag inte var så speciellt taggad för den tredje och sista sprutan? Som tur var fick jag inte bitchen och den här sjuksköterskan klarade det galant. Gick därifrån med enbart ett blåmärke. Gött, nu behöver jag inte ta den där sprutan på ett jäkla tag!! 20-25 år eller möjligtvis inte under hela mitt liv igen :D
 
Back in Norway som sagt...
 

Jobbet går bra. Går väldigt upp och ner. Ibland har jag mina dagar då jag bara vill flytta hem på en gång. Andra dagar är det hur bra som helst och jag trivs som fisken i vattnet. Idag fick vi nya scheman och dem bådade tyvärr inte så gått för min del. Jag som har haft ett toppenschema med super bra arbetstider fick nu inte alls så bra. Många kvällsvakter och inte alls många tidiga vakter. Sorry, blivit bortskämd. Blev lite depp, nytt jobb? Här flänger vi. Men det gör mig inget. Vi ses imorgon för vidare uppdatering, nu är jag på't igen ;) 
 
Alarm "06:00" - Jobba asssäät av dig Nathalie!
  
 

RSS 2.0