un"fucking"believable

YIPPIE!! Imorgon åker jag och min kära vän Mikaela på äventyr. Några timmars bilresa, sen är vi framme. Ni får veta senare. Jag kan bara säga att jag är SÅ glad!! Halv sju sitter vi i bilen.

20 ♥ månader

.
20 månader med min kärlek idag. Vi myser till det med lite film, pizza och kladdkaka. Och självklart massvis med kärlek.

på Taras

.
Hade en trevlig kväll i Göteborg igår tillsammans med mamma och pappa. Vi var först på svenska mässan och kollade vad EuroHorse hade att erbjuda. Har ju varit Gothenburg horse show denna helgen. Pappa är ivirg på att köpa hästlastbil bl.a. så vi gick och tittade mycket på vad uställarna hade att komma med. Därefter blev det en mysig middag på Taras, en turkisk restaurang vi aldrig provat tidigare, och kan rekommendera stället! Kul med något nytt! Igår hade jag dessutom 2 år med mitt körkort ♥ Numera vet jag inte vad prövotid är för något... så jävla underbart!

you are beautiful

...just so u know.
Fått betalat räkningar och fört över pengar idag. Sånt som är tråkigt men ändå måste göras. Dock fick jag lönespecen idag och den såg inte så mörk ut som jag trodde... jobbade ju typ bara 2 dagar i januari innan jag reste till Egypten men ändå så blev det några "goa"lappar. MOMSFILIBABA, aldrig i livet! Hehhehe. Fick ett ledsamt besked igår... det går inte att använda trådlös fjärrutlösare till min kamera, så fick lämna tillbaka den jag fick höra skulle fungera till min model. *Böl* Ska man behöva köpa ny kamera alltså?! Åååh just det, bästa av allt! Som ni nu kan se så har jag fått tillbaka min datorladdare. Helt ny dessutom. Det tackar vi för! Tur att det gick på garantin så jag slapp bli fattig! Dags att sova. Upp och jobba imorgon också. Godnatt alla små skönheter.

it's friday, i'm in love

Pappa bjöd på lunch idag och det blev thai. Mööms!! Har varit i Kungsbacka idag och fixat mammas presenter till hennes födelsedag imorgon. Blev nöjd faktiskt med vad jag åstadkommit, hoppas hon blir lika glad.

för att jag inte har något bättre att säga

1. Hur gammal är du om fem år? 25
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Pappsen
3. Hur lång är du? 172 cm tror jag det står i passet
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Nio månader
5. Vem ringde du senast? Pappa
6. Vem ringde dig senast? Pappa igen

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Vad har du gjort där? Glömde svara ;) Ska fan snart sova svin trött:( du jobbar imorgon va?:):)<3"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror lite på vad det gäller... behöver jag ett snabbt svar eller orkar inte ta det på sms så ringa ;)

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Dem är förlovade

10. När såg du senast din mamma? 10 min sedan kanske
11. Vilken ögonfärg har du? Melerade. Typ blå/grå/gröna. Gud, vad vet jag! Haha, vet iaf att jag har en brun fläck i mitt högra öga som många brukar kommentera att det är "ballt" ;)
12. När vaknade du i dag? Oj, tragiskt. Jag vet inte...
13. Vilken är din favoritjulsång? Åh, det finns många bra! Men Last Christmas är nog en favorit! Den blir jag så glad av :)
14. Vilken är din favoritplats? I min pojkväns armar

15. Vilken plats föredrar du minst? Vet inte, men jag gillar inte skene och kinna typ. Brukar säga att jag aldrig ska bo där! Sorry ;)
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis på någon härlig plats där jag är lycklig :D

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Björnar!!! Drömde alltid om dem och var livrädd att gå från bussen in till gården vi bodde på när vi bodde i sthlm. Det va flera kilometer så pappa eller mamma fick alltid komma och hämta mig, för jag trodde att det skulle dyka upp en björn i skogen. Knäppt va?

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? När pappa och jag skulle tända upp belysningen ute för mamma när hon kom hem. Hittade inte sladden så jag kunde tända(mamma var på ingång, det blev bråttom) belysningen och fick tag i motorvärmarn till bilen och pappa febrilt ropade "Inte den jävla pucko" haha!
19. Hur stor är din säng? 1,20 m, wow va?
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Brukar sova i trosor och tshirt för det mesta
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2, fattar inte dem som har fler!
23. Hur många landskap har du bott i? Hela 2 st, Västra Götaland & Södermanland
24. Vilka städer har du bott i? Mölndal, Fotskäl, Istorp, Stjärnhov och återigen Istorp

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota, får mig att känna mig extra levande ;)
26. Är du social? Jag har mina dagar då jag älskar att vara själv och även de dagar då jag inte kan vara ensam

27. Vilken är din favoritglass? En av Ben&Jerrys glassar, kommer inte ihåg vad den heter
28. Vilken är din favoritefterrätt? En riktigt god kladdkaka sitter aldrig fel. Speciellt inte mammas!
29. Tycker du om kinamat? Absolut. Vårrullar är fabolous!

30. Tycker du om kaffe? Nej ursch, har knappt smaka och tänker inte tvinga mig att lära tycka om det heller!

31. Vad dricker du till frukost? Juice eller vatten(..å bröd;))
32. Sover du på någon särskild sida? Hemma sover jag helst på vänstersidan
33. Kan du spela poker? Litegrann, tycker det är ganska kul om man väl spelar seriöst
34. Tycker du om att mysa/kela? Åhja, om jag gör! Bland det bästa som finns
35. Är du en beroendemänniska? Njaa?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp, 1 och jag tror faktiskt jag känner en till men kommer inte ihåg vem det är
37. Vill du ha barn? Klart, men fyfan för att trycka ut dem!!!!!

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite ynka franska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nixpix
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Hmm.. svår fråga! Badar faktiskt helst i sjö för jag är så rädd å bränna mig!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Det jag gillar
42. Äger du dyrbara smycken? Näe, dåligt med det. Men har en ring som jag fått av en gammal släkting med en liten diamant i av något slag.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Just nu Top Model Sverige

44. Kan du rulla med tungan? Hahah, vet typ inte hur man gör! Men om jag tränar så kanske ;)
45. Vem är den roligaste människan du känner? Svår fråga! Min bästa killkompis Björn giver mig många skratt iaf!
46. Sover du med gosedjur? Nej, den tiden var längesen
47. Vad har du för ringsignal? Ehum, måste kolla... Onerepubliq - Good life, som Mimmi ställt in

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja, mamma har sparat en låda som ligger uppe på vinden med dem finaste kläderna. Vill att mitt första barn ska ha ifall jag får en flicka!

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Inget rött inom räckhåll
50. Flirtar du mycket? Tror jag är asdålig på att flirta, så näe

51. Kan du byta olja på bilen? Ajjemän! Biltjej som jag faktiskt är

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Som tur är inte!!
53. Vilken var den senaste boken du läste? Håller på och läser Elsas hemlighet
54. Läser du någon dagstidning? GT och ibland GP
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Kommer det en riktig going så kan jag inte låta bli
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix fm

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Grattis mamma!
59. När var du i kyrkan senast? Oj, inte denna julen, men förra som va! Då va mamma, farmor & jag på midnattsmässa eller vad tusan det heter

60. Är du lycklig? Ja, fast är lite lost i mig själv just nu, men så fort jag hittat mig igen så!


bäst i test

Jesper&Stig

Gick bra hos Pia idag. Ska dock tillbaka för att fixa ännu mer om ca en månad. Var på Kungsmässan efteråt med Jesper och där blev vi fast. Eller snarare jag. Expediten på BikBok var huuuur trevlig som helst. Ja, det är dem ju iofs alltid, men. Så jag fick shoppat en del kläder. Hon bara lassa fram massa snyggt. Kläder som inte alls egentligen känns som jag, men jag vill ha nytt. Nytt med ett stort N. Så nu blev jag fattig. Aooouch. Får visa er imorgon vad jag har inhandlat. Och appropå imorgon. Det är lördag och Emilie bjuder in till fest. Hon fyllde 21 häromdagen så detta ska firas! Kommer även få träffa min fina Mikaela "Downis" som jag inte träffat på år och dar känns det som då hon levat loppan i London och som bartender. Wiiie. Nu ska vi alldeles strax äta kyckling inbäddad i cornflakes(ja, ni läste rätt!! MUMS, det är skitgott) tillsammans med paprikasås(som jag gjort själv.. duktig flicka) och klyftpotatis. Adjåååås!

sunrise

Lämnade in min datorladdare för snart en vecka sen och jag hoppas snart att den är tillbaka. Känner mig ganska så handdikapad utan min dator. Så nu när bloggen blir lidande, så vet ni ju varför. Han på Elgiganten sa att jag kunde räkna med 3 veckor. 3 VECKOR? FOR REAL? Så i sådana fall är det ju bara 2 veckor kvar... ;) Imorgon är det jobb på Gekås och då ska jag passa på att kolla på gardiner till mitt rum. Resebilderna från Egypten kommer så fort jag bara hinner! På fredag ska jag till Pia igen för att fixa min rygg. Ska verkligen bli skönt för just nu gnäller jag väldigt mycket över ryggen. Fråga bara Jesper den stackarn... ;) Stockholm, Norge, au pair. Vilket ska vi ta först? Nu får det f*n hända något. Och förresten, har kommit in i en period då jag älskar att baka bröd. Ska ge er ett gött tips lite senare.

who run the world? girls

Strax efter att jag kommit hem från Egypten tog jag denna bilden. Så såhär såg jag ut. Ganska brun och fin va? Fick bra färg i ansiktet, men kroppen, det vettefan vad som hände där? Tyvärr är ju den bistra sanningen att färg behöver "omvårdnad" för att stanna kvar. Så nästan all färg är borta nu när det snart är 2 veckor sedan vi kom hem till kyliga Sverige. Åh, jag vill ha sommar! Snart kommer bilder från Egypten. Men just nu har jag ingen laddare, den har plötsligt slutat fungera? Så ska ringa till Elgiganten idag för att höra om jag kan få en ny laddare till datorn på garantin. Må väl ♥

RSS 2.0