brödtips

Jag kanske är töntig... men jag måste bara tipsa om detta goda bröd! Provade det häromdagen för första gången och det blev mums filibaba. Väldigt enkelt, men ni ska ha gott om tid. Jäsningen tog ju en hel evighet. Lycka till! ;)
Egentligen kanske ni förväntar er en uppdatering om Egypten? Men så får ni brödtips... Ledsen att göra er besvikna. Egypten kommer, jag lovar, håll ut.

hejdå sverige, يا مصر

Nu far jag och Isabelle ner till Lund för att bo hos Vickan över natten. Planet går halv nio från Malmö airport och sen landar vi 5 timmar senare i Egypten. Det här ska bli så sjukt kul!!!! Nu är det inte långt kvar. Har inte fattat riktigt att vi ska åka, vi dem veliga, ännu men kommer nog förstå imorgonbitti när vi ska sätta oss på flygbussen. Jag hoppas det kommer vara strålande sol och en härlig värme. Ska enligt uppgifter vara bra väder dit vi ska nu så det får vi hoppas på. Jag hoppas innerligt att jag kommer hem och är jättebrun. Fast det är väll till att drömma... men någorlunda brun iaf ;) Ha det fint i kalla Sverige!!

årsresumé av det fina året tvåtusenelva


Januari

Inledde året med att vara brunett slash rödhårig. Arbetade på Cervera. Var och köpte avskedspresent till vår kära vän Viktoria, som flyttade till Lund och började studera juristprogrammet. Vår duktiga tjej! Louise fyllde 20 år och det firades med middag. Slutade jobba på Cervera och jobbade lite på Ekelund emellanåt. Avslutade januari med att bli mörkbrunett. Riktigt nöjd! Var på min första ansiktsbehandling. Härligt! Ready for february.
.







Februari

Blev den månad som jag tog tag i au pair. Åkte på informationsmöte för första gången och sen dess alltid haft det i drömmarna även fast det inte blivit av, ännu. 6:e februari bokade jag biljetter till Stockholm samt till Sundsvall. Nu skulle jag ut på lite äventyr. Den 9:e åkte jag. Umgicks med min kusin Christina och bodde hos henne. Följde med på ett träningspass. Provade Dance Aerobic. Insåg att jag också skulle vilja leva i storstan för att kunna enkelt ta mig till gymmet, precis som Christina. Träffade Erik och även min goda vän Mimmi som då levde i Stockholm. 12:e februari åkte jag upp till Sundsvall och min kusin Helena och hennes familj(Christina åkte upp en dag innan mig). Satt tvärsöver mot Lars Leijonborg på tåget mot Sundsvall, ballt. Stannade i Sundsvall med Christina för att passa 3 busiga barn i 10 dagar. Fick uppleva över 1 meter snö och minus 20 varje dag. I och med detta passade jag på att få barntimmar inför au pair. 21:e februari åkte vi till Sthlm igen. Därefter åkte jag vidare till Mickis, min barndomsvän, och åkte hem den 28:e till Göteborg. Äntligen hemma efter nästan 3 veckor. Borta bra men hemma bäst.












Mars

Mamma fyllde 48 i februari och eftersom jag inte var hemma fick hon sin present nu istället.  Var på min första gruppintervju, och detta var på McDonald's. 12:e mars var det dags för informationsmöte igen, fast på en annan organisation. Fortsatte drömma. Mars var en månad som jag tränade ganska mycket. 9 månader med hjärtat den 26:e mars. Fick 9 ljus i en Ben&Jerrys + frysta vindruvor(älskar det, ni måste prova!!!) och choklad. I mars gjorde jag mitt bästa köp någonsin. En macbook pro fanns numera i min ägo.




April

Började med mitt första pass som barnvakt åt en ensamstående pappa. Gick bra! Ringde på ett trädgårdsjobb och några dagar senare hörde dem av sig och jag fick börja jobba. I och med arbetet på handelsträdgården blev jag besatt i tulpaner. Köpte massvis av tulpaner med mig hem. 19:e april fyllde jag 20 år. Världens bästa födelsedag! Sen var det hjärtats tur att fylla 19 år och det firades med brunch på Skårs Gård med Jespers familj.





Maj

Inför denna månad hade jag slutat på Frillesås Handelsträdgård i brist på arbete (slut på högsäsong). Jobbade på Ekelund ibland. Sökte sedan jobb på Gekås Restaurang och började jobba tre dagar senare. Maj månad avslutades med bal. Plåtade fina tjejer, jobbelibjobb.








Juni

Gick på Täss student. Följde med på Jespers bal och jag fick använda min klänning en sista gång innan den hängdes in i garderoben. Några dagar senare var det dags för Jespers student. Blev erbjuden jobb på Bianco och blev bara så himla stolt! :D Den 26:e juni hade jag och min kärlek 1 års dag. Vi åkte till Helsingborg, bodde på hotell, shoppade och hade två mysiga dagar tillsammans.
Juli

Fortfarande kvar på Gekås. Vackra Vickans stora big b-day. Gratulerar vännen!
För första gången så hade vi getter på gården. En mamma och en killing, himla mysigt.





Augusti

Detta blev min helvetesmånad. Jag trodde jag skulle bli ljusbrun/brunett. Men det blev jag inte. You´ve heard the story och jag tänker inte dra den igen. Blond/orange ton, ja det förklarar allt. Inkompetenta frisörer blekte sönder mitt hår och än idag kämpar jag med olika produkter för att göra mitt hår "okej" igen. Varför går man till frisörer? Jo, för man förväntar sig att dem kan.... Därför man inte gör det själv hemma, idioter. Låt aldrig frisörer bleka hela ert hår! Lova mig det! Pappa fyllde 46 denna månad och det firades ute på göteborgs skärgård.

September

Hände inte så mycket i September. Bara en massa jobb på Gekås. Eller jo förresten, skaffade kattungar!! Hur kunde jag glömma det??? Tog hand om 3 små söta kattungar som hade berövats sin mamma. Enbart 3 dagar gamla så det blev en hel del slit. Matning varannan timma den första veckan, därefter kunde jag trappa ner men det var ändå upp minst en gång varje natt. Jag räddade livet på dem, jag är så stolt över mig själv. Jag klarade det. Vi har kvar allihopa och nu är dem 4 månader. Världens finaste kattungar.





Oktober

16 månader med Jesper. Började med stegräknartävling på jobbet. Vårt lag gick jäkligt bra i början, men sedan började alla bli lite halvt engagerade. Jag tyckte vi gick bra men vi vann iallafall inte ;)



November

Blev brunett igen. Äntligen. Back on track. Kung-Karls årsfest, sköj! Världens bästa Isabelle fyllde 20 fina år. Gratulerar hjärtat! 21:e november beställde vi(Vickan, Issa och jag) får första resa ihop. Det blev Egypten. Trodde aldrig det skulle hända. Jag och Jesper ställde fram julen här hemma. Gjorde pepparkakshus och lussekatter. Åkte på min livs första böter. 3000 kr, insane!!!!!!









December

Jobb jobb jobb. Bowlade med jobbet. Tog min första twinrix-spruta inför Egypten. Så stolt över mig själv(spruträdd, javisst). 15:e december slutade jag på Gekås restaurang efter 7 roliga men jävligt slitsamma månader. Julafton med min lilla familj. Utgång på juldagen. Nyårsafton var det middag med fyra goda vänner och nyårskyssen blev bland alla fyrverkerier i Varberg med min kärlek. S K Å L  2011!




.
.

if I had

Ifall jag hade en iphone skulle jag nog köpt ett sådant här. Super cute.


how to trick people into thinking you're good looking

Hahah, så jävla skön brud! Ja, tänk vad man kan göra med lite smink....

hos mitt hjärta är du evigt min

. ( julgransletning)
Härligt att jobbhelgen är över. Ser framemot en ny vecka. Måste åka och hämta mitt pass, fixa alcogel och magtabletter. Den här veckan kommer gå av rasande fart känner jag på mig. Nu ska jag krypa ner hos mitt hjärta ♥ sov gott.

gladiatorerna is back

.
Sitter för tillfället och kollar på Gladiatorerna. Kollar ni? Isåfall, vad tycker ni? Jag tycker det är rätt underhållande. Och så är killarna rätt snygga! Mums, gillar muskelpaket (förlåt Jesper). Men själv skulle jag nog aldrig orka eller vara modig nog att ställa upp som utmanare. Nej, tack jag förblir "obruten". Har aldrig brutit ett endaste litet ben i min kropp eller varit speciellt sjuk. Deni!
Efter att ha varit tillbaka på jobbet idag taggar jag nu för en ny jobbdag imorgon. Roligt att vara tillbaka på jobbet och träffa alla samt se de nya förändringarna som gjorts sen jag jobbade sist.

The girl with the dragon tattoo

.
.
Åh, jag har världens finaste pojkvän. Blir "kidnappad" och sen överraskad med 2 biobiljetter till The girl with the dragon tattoo! ♥ Årsresumén kommer imorgon. Ändrade planer babes.

nobodys perfect

.
Åh, gud vad jag gillade den här. Har ni där hemma ett bra ljudsystem, så använd det. För då blir låten extra fin.

dem med tre s

.
.♥. (Stig, Sonja och Sigrid)
Hepp hepp, dags att dammsuga.

det var jag

.
.
(här ska det ske underverk)

Fick idag skrivit årsresumén så räkna med den imorgon! Känns som det blev ganska mycket, skrev flera papper... Men orkar ni inte läsa så får ni titta på bilderna istället! Gör detta mest för min egen del så att jag kan titta tillbaka och minnas året 2011. Idag fick jag tillslut städat klart mitt rum, en process jag har hållit på med i kanske fyra dagar nu, typ? Äntligen fick jag tummen ur röven. Ikväll är jag bjuden till Vickan på lite onsdagsfika så det ska bli mysigt. Hoppas hon fixat något riktigt smarrigt, hihi. Den här dagen visades sig bli en riktigt bra dag! Förkylningen har nästan släppt, Cissi hörde av sig och frågade om jag kunde jobba i helgen (YEESSS!! Arbetslös som jag är så blev jag riktigt glad!!!! Vill ju inte stanna där förevigt men det är ett jobb iaf), städat mitt rum, skrivit årsresumén och ja, jag känner helt enkelt att jag är på gång.

a little bit of hope

.
.
.

2  0  1  1 .   Några bilder till som jag tog på Nyårsafton. Enjoy. Hope u like it.
Om jag orkar så ska jag göra en årsresumé, vill, men ska bara orka som sagt.

2012

.♥. © photo by me
Kan faktiskt inte riktigt fatta att det är första januari och ett helt nytt år. Det känns fortfarande som december... Men jag hoppas detta blir ett "huuuur-bra-som-helst" år. 2012, välkommen. Personligen så vill jag ha ett år som är fyllt av spännande upplevelser och ett år med förändringar. VAD GÖR VI? NU KÖR VI. Classy.

RSS 2.0