home is where your story begins

 
Min kära mor&far kom och gav mig världens överraskning på jobbet i fredags. Hoppade högt av chock och grät av lycka. Blev så himla glad!!! Hade två jättemysiga dagar tillsammans. Älskar er, ni är bäst! ♥

i backen där solen alltid skiner

Bättre sent än aldrig. Lite förfest hos mig och sen en riktigt härlig kväll på Solbacken med mina tjejer. Detta var dock inte från min senaste hemvisit, utan förra. Ja, ni hör ju som jag ligger efter i uppdateringen.. haha.

awesome vecka i mitt hemland

.
Sjukt dålig uppdatering här dem senaste veckorna. Dock hör det ju inte till ovanligheterna ;) Först så hamnade jag i min 24bubbla och bara kollat en massa jäkla 24avsnitt. För er som aldrig kollat på det, om ni bara visste hur grymt det är. Efter min bubbla fick jag en veckas semester från jobbet och drog hem till Sverige för att att bland annat fira midsommar(bild ovan). Har saknat min familj, min underbara pojkvän och mina härliga vänner. Så glad jag blev över att få kunna komma hem. Full rulle hela veckan med härligheter. Nu är jag tillbaka i Norge igen och har varit med på min fasters varetelling(inventering) i hennes butik och samlat ihop lite pengar på ett presentkort. Har redan införskaffat mig en go tröja till hösten och funderar även på en fin väska. Vet dock inte om den är lite fööör söt för mig. Tåls att tänkas på. Igår gjorde jag första jobbdagen på Meny igen och idag är jag ledig. Haha, vilken slappis jag känner mig! Kan ju dock inte hjälpa att jag är uppskriven så på schemat ;) Heeeejråå, tell u more later!
 

RSS 2.0