enjoy the oldies

Ville bara visa lite bilder som jag fann på hårddisken, dem gör mig glad.

saknar honom

/old pics.
Min man kommer eventuellt hit i början på juli typ. Som jag längtar efter honom. Jag saknar att somna bredvid honom, få känna mig trygg, saknar att få sitta i hans famn när man ser på tv, saknar att krama honom, saknar att få pussa på honom tills jag storknar. Saknar allt med honom.

another week

En till vecka har gått på Meny. Känns fortfarande jättebra och jag gillar faktiskt mitt nya jobb!! Finns ständigt nya saker att lära och jag gillar det! Arbetskamraterna fortsätter att bara härliga och kunderna likaså. Åhja, det finns några bitterf*ttor här också men dem överlever man. Får ganska ofta frågor om vart jag ifrån Sverige jag kommer och så står man och pratar om det osv. Koseligt syns jeg :) Än så länge har jag inte haft en enda stängning, hur gött som helst!! Bara bra tider, kan det bli bättre?! Har dock min första stängning om ca 2 veckor, men tills dess är det underbart. Ska dock ikke klage, har bara en stängning i veckan framöver och det är ju ingenting... Framöver ska jag också börja träna på gymmet som ligger precis bredvid Meny. Ska träna med min farbror som är duktig på träning, så kan han visa mig hur det går till! Jag har ju typ aldrig satt min fot inne på ett gym ;) hehe. Skyller på bostadsläget!


proud of myself

Jag har tränat idag igen!!!! Helt crazy, jag som är så jävla kass på att träna och komma igång ;) Jag har sprungit nästan 4,1 km nu på kvällen. Joggade en runda först sen körde jag 3 intervaller i Världens. Mördarbacke. Sen kan jag lova er att jag sprang hem på tunga ben. Mördarbacken ska bli min "fettförbränarbacke". Ska utnyttja den så mycket jag bara orkar! När jag kommit hem blev det lite armhävningar och plankan. Done. Nu den 30e juni ska jag till Moseporten(köpcentret som jag jobbade på förut) och jobba för Anna på Dorotheas varetelling, så då ska jag passa på att gå till Intersport och köpa träningstajts. Shame on me som inte har sådana redan... Visar ju hur mycket jag har tränat ;) haha. Yäyä, ny dag imorgon med nya möjligheter :D Godnatt my stalkers(skämt å sido!!)


five point five

5,5 km motionsrunda med Mira nu på eftermiddagen. Asså NU JÄVLAR vill jag bättra mig. Jag SKA börja träna seriöst. Åh, jag vill. Jag. Ska. Klara. Detta. Punk. Slut. Vad har jag att förlora?

Fick en present som tack för hjälpen med Mira och hundvaktandet av nabon. Wiie, now i'm gonna smell fabulous!! Yum.


grattis, du är så jävla bra


Grattis på din 21års dag Mimmi!!!! Jag hoppas vi ses snart.

one week

Som rubriken lyder.. Nu har det gått en vecka på Meny och mitt nya jobb. Jag trivs som fisken i vattnet med både arbetskamrater och arbetssysslorna. Goa tider, go lön och nära till jobbet. Kan inte bli bättre? Än så länge har jag inte fått en enda stängning på 3 veckorsschema!! Hur gött??!! Nu är det snart helg. Ska bara jobba min sista dag på Kafé Idyll imorgon bara. Känns skönt att få avsluta. Men nu måste jag skynda mig över till nabon(grannen) för jag ska vara hundvakt hela helgen till söta Mira. Koseligt :D


donut

Sara gjorde donut i mitt hår för första gången. Jag älskar det på andra men har inte riktigt funnit ut om jag liker det på mig själv ännu.


oppläring

Tredje dagen på Meny har gått fint. Startade ju 7 idag och fick vara med på morgonsysslorna i Färskvara. Jag ska tydligen, enligt dem, bli ansvarig för delikatessavdelningen i Färskvara när Rita(jobbarkompis) inte är där. Så jag hoppas detta kommer gå bra. Imorgon skriver vi på kontraktet. Jippie, tjänade till och med bättre än vad jag trodde. Gött äre!!! Så idag har jag fått lära mig hur man gör baguetter, sallader i delikatessen, rensa kyckling, lägga fram fisk osv. Och appropå det att vara känslig.. Jag tycker ju sedan tidigare att det är VÄLDIGT äckligt att rensa kyckling och dylikt. Men idag fick jag lära mig att rensa en hel kyckling och vilket kött man tar vara på och hur man delar den. Så det va bara ge fan på å göra det och så gick det bra ;) Detta jobbet gör mig vuxen vilket kan behövas!! Haha.


second day

Andra dagen gick smärtfritt på Meny. Idag var till och med roligare och jag kunde känna mig säkrare på det jag gjorde vilket var väldigt skönt. Nu har jag till och med lärt mig rensa fisk och filéa Makrill. Kan ni fatta?? Andra dagen!! Ni som känner mig bra vet hur nojjig jag är när det gäller kött, ta i äckliga grejer osv. Haha, jag är fan stolt över mig själv!! Resten av veckan ska jag jobba 7-15 för att jag ska på uppläring. Nu när en ska på lite ferie så ska jag kunna ta hennes arbetsuppgifter och öppna färskvara. Jösses, efter 2 dagar bara.. Haha, måste betyda något bra. Fick höra från chefen i färskvara att hon tyckte jag va flink(duktig på norsk) så det va ju ett gott tecken! Men nu måste jag sova ifall jag ska orka upp imorgon såpass tidigt...

first day

Första dagen i Färskvara på Meny gick super! Mycket nya saker att lära sig och ta in med det ska jag väll lära mig eftervart. Goa arbetskamrater så det här ska nog gå bra. Det roligaste var absolut att få prata med kunder och hjälpa dem att finne ut vad dere skulle ha osv! Dags att sova, ny jobbdag imorgon :)


nytt jobb, woop woop

Har sagt upp mig på cafét och börjar idag på ett nytt jobb. Fått 100 % nu i sommar och 80 % till hösten på Meny(som ICA hemma) här i Dröbak! Ska arbeta i Färskvara som dem kallar det här. Det är som charken hemma i Sverige. Snacka om att DET ska bli spännande! Så himla skönt att slippa åka 7 mils bilresa varje dag till jobbet, och dessutom kunna slippa bompengarna som blir några hundra kronor i månaden. Att kunna gå ner till jobbet har jag aldrig kunnat gjort. VILKEN LYX! Tjoohej, här går det undan! Början kl 9 idag och jobbar till 17 hela veckan lång. På lördag gör jag min sista arbetsdag på Kafé Idyll!


RSS 2.0