gangnam style yeeaah

 
Haha, vilken jävla låt OCH video. Trots allt så svänger den lite så jag diggar den! Vad hittar ni på en söndag som denna? Själv har jag städat mitt rum(stökfia number one) och varit på tur i Dröbak och sett i butiker med Silje. Därefter blev det kladdkaka och fyy så mätt och illamående jag blev. Vilket gjorde att det inte blev någon träning för mig idag. Enbart tränat två dagar den här veckan. Fy skäms. Men det blev iallafall 1 timma Zumbapass och 40 min styrka efteråt i onsdags. Och på torsdagsmorgon dansade jag Dance Aerobic med Anna och sedan gjorde vi 4 magövningar. Fyfan, det va tungt! Fick pushat Anna lite eftersom hon inte tränat mage på några månader. "Kom igen, en till, du orkar" För en gångs skull var det jag som fick vara coach ;) 

miss my friends


Det var bara det jag skulle säga denna afton. Godnatt allihopa. kärlek / n

vilken sötnos


Jag har fastnat lite för att kolla på alla hundra videos som finns på aftonbladets hemsida. Och självklart för dem som djur medverkar i. Har lite dåligt med djur här i Norge runt omkring mig vilket jag vanligtvis är alltför bortskämd med. Har precis insett att djur påverkar mig otroligt mycket och att jag vill ha dem runt mig. Dem får mig att må bra. Så här har ni en koala i Australien som hoppar i vattnet och liftar med några som paddlar kanot. Åååh, haha, jag dör vilken sötnos. Hur modig är den inte?!
 

snacka goja

 
Shit vilken häftig papegoja! Helt otroligt. Haha, skrattade gott åt denna. Djur är helt otroliga, att dem kan. "Skratta då"

hvorfor har du hatt?


Haha, fyfan, jag bara älskar den här låten.

high five

Idag lyckades jag både knalla mig ner till jobbet av egen maskin och även gå till gymmet och bränna några kalorier efter jobbet. Sen en härlig promenad hem och nu är jag nöjd. Ny vecka, nya möjligheter. Imorgon har jag stängning och detta innebär att jag börjar halv två och därför ska jag träna innan jobbet. Tror det eventuellt blir en tur i skogen. Heja heja!
 
Igår fick jag ett uns om att Svenska Hollywoodfruar har börjat igen. Så med förhoppning och böner gick jag in på tv3plays hemsida och till min stora lycka kunde jag se programmet. Jippie!! Det är så att man inte kan se alla program eller videos på webben pga jag är i ett annat land. Blev ännu lyckligare när jag idag insåg att jag även kan kolla på Ensam mamma söker. Sverige feeling ♥ You just gotta love it.

to be honest

Den här veckan har sugit. Typ. Jag har bara jobbat och jobbat och återigen jobbat. Har haft taskiga vakter så det enda jag har gjort är att jobba och det är vad mina dagar har bestått av. Tyvärr har jag inte heller tränat en enda dag. Jo, en dag var jag ute och gick 5 km medans jag funderade över livet. But that's waaaay to bad. Tror jag har en infektion i kroppen som är på väg att bryta ut. Så imorgon, måndag, är det en ny vecka och jag ska fan träna även fast jag kanske inte borde. Får hoppas på god tur och att träningen tar bort infektionen istället. 
 
Det var det enda jag tänkte säga för ikväll. Eller nej, one more thing :D Jag fick tredje säsongen av 24 av Jesper sist när jag var hemma. Så himla snäll!!! Så jag har ägnat hela veckan åt 24 och nu är jag äntligen klar. Lika grym som vanligt. Goodnight.

RSS 2.0