FRIHET



Vi människor vill ha frihet men ändå så strävar vi efter att krossa den...?

Idag MÅSTE jag plugga. Fått alldeles för mycket ledigt på sistonde, vilket resulterat i ren lathet. So time to SHAPE UP! Hoppas jag hinner klart allt innan betygen sätts... Studenten närmar sig.


Heja 30-talet

Farmor: Du har fått färg i nian.
Jag: Nian? Vad är nian för något?
Farmor: Vet du inte det?
Jag: Nej, ansiktet eller?
Farmor: Herregud, lär ni er aldrig något?

Nathalie tänker ---> (Nej, farmor jag levde inte på 30-talet)

Farmor tänker ---> (Dagens ungdom...)

Har ni någonsin hört talas om nian?! Så fort jag inte vet något ord eller vad saker är när farmor pratar om något så blir jag totalt dumförklarad!! Tack farmor, men vi lever i nuet!


LET'S SHAKE IT




Sjukt gött väder, har varit det några dagar nu. Jag njuter till fullo! Har fått lite färg och det känns minst sagt bra. Nu ska jag käka frukost i solen, har trots allt varit uppe sedan tio över sju imorse. STOLT! Duktighetspoäng!


*SMACK*

Tvättat bilen, dunkat musik, legat och solat hela dagen, nu är jag lite röd. JAG MÅR BRA. Glass nääästa, mumsigt.
Nu kom solen tillbaka igen, uuuuuuuuutgång! Hihi...



Goodnight hackers

Jag har börjat inse att jag älskar Wildfox. Ännu en sen natt, jag kommer vara mer död än levande imorgon.

Allvarligt talat

Jag kommer vara död imorgon. Det blir sängläge kvart över tre på natten, eller varför inte säga morgonen? ILLA. Och jag menar det verkligen. Satt uppe till ett och skrev på ett skolarbete och sen insåg jag att går jag och lägger mig nu, vid ett dvs, så kommer jag vara sjukt trött imorgon bitti, så jag övervägde och stannade upp två timmar till. Bara för att jag vet att får jag sova mindre så blir jag piggare imorgon, lättare att stiga upp när man sovit mindre timmar, dock kommer det innebära att sängen blir det enda alternativet när jag kommer hem från skolan imorgon. Too bad, im not a morning person... Well well, sleep tight!


Carry out


Kanske ett underbarn

Honestly, you're not fighting alone but you may assume.

Ledig från skolan idag, känns sjukt gött. Dock innebär inte det att jag kan göra vad jag vill, utan jag måste tyvärr plugga. Imorgon ska jag till skolan för att göra fe-provet, jag har en känsla att det inte kommer gå bra. Jag kan inte lära mig allt på bara två dagar, omöjligt. Eller är jag kanske ett underbarn? Who knows..

Igår var däremot en sån där bra dag. Fick reda på mitt matte c prov, JAG FICK GODKÄNT!!! YÄÄÄY!!! Sen fick jag även reda på att jag har mvg i Desktop, vg i Marknadsföring och eventuellt blir det också ett mvg i Expo också, nöööjd som fan! Sedan satte jag mig med företagsekonomin lite och jag förstod, inte illa.. Ännu ett under(jag måste vara ett underbarn..) Jag har insett att jag inte är puckad, bara jag vill och försöker. Dock lite försent nu när skolan snart är över.. Och för att inte glömma så förgyllde min kära pappa dagen också. Han hade köpt med sig thai mat hem, mums :D


Ever thine. Ever mine. Ever ours.


Love is a battlefield



Idag fick vi åka hem tidigare från skolan pga att vi har projektarbetstid, vilket innebär att man kan få arbeta hemma istället. Tog därför bussen hem tjugo i ett tillsammans med Vickan och Issa. Kul att åka hem med dem, för det händer verkligen inte ofta. Nu sitter jag här och hoppas att det snart ska braka till med åska och regn(Jag är inte knäpp, Vickan gillar det också) så man kan lägga sig under täcket i sängen och bara höra hur regnet smattrar mot fönsterrutan och åskan dånar i skogen. Men tills dess ska jag sätta mig och plugga. Fööörst, projektanalys! HEJ!


RSS 2.0