oh i swear to ya, i'll be there for you

Jobbet gick bra idag. Kallt som fan och sådär kul att lasta in möbler å ting i lastbilar. Men det gick iaf bra. Bara träffat okända människor idag och jag tror att det kan vara bra för mig. Att våga prata och lära mig att ha konversationer med okända människor. Man växer lite. Mannen som jag åkte hem med är en affärsman god för x antal miljoner och far åt killen Andreas. Han berättade om mycket. Var lite kul och spännande att höra vad han hade att berätta. Han frågade vad jag ville bli i framtiden osv och sen så sa han att han såg potential i mig till att bli ledare. Att jag hade dem egenskaperna för att bli ledare. Och att höra det från just honom, det gjorde mig väldigt glad. Kanske mina drömmar besannas en dag.


extra knäck

Anna har skaffat extra knäck åt mig då jag inte börjar jobba förrän på söndag på cafét. Så imorgon kommer en kille vid namn Andreas och hämtar upp vid 9. Så ska vi åka till en outlett och packa ner varor för min fasters butik. Ska bli spännande. Så dags att gå och nana. Trötter*


riktig karl frukost

Återigen sitter jag här på balkongen och njuter av solen. Ätit äggamacka och en skål med flingor. Nu är jag laddad på dagen. Funderar på att utforska affären och byn lite senare idag. Now: Sveriges Mästerkock!


life is goooood



Titta vad jag kan och bättre ska jag bli.

Kom för en timma sedan hem från baristautbildningen och det gick kanon. Var verkligen skitkul faktiskt och jättegoa tjejer till jobbarkompisar så det här kan bara bli grymt! Aldrig druckit så mycket kaffe i mina dar som just denna dan. Vi fick göra alla olika kaffesorter och göra mönster å grejer. Inte så svårt att göra kaffe som jag trodde men däremot måste man få in tekniken med att göra hjärtan osv med den skummade mjölken. Men man lär sig väll det så småningom. Godaste kaffedrinken är ju iaf Caffé Mocha. Det var faktiskt riktigt gott. Jag som aldrig dricker kaffe. Vi kallade det bebiskaffe på baristautbildningen. För er som inte är kaffevetare så är Caffé Mocha en shot med espresso, chokladsås på sidorna och sedan skummad mjölk. Helt enkelt en latte med chokladsås. Innan vi började med det praktiska så fick vi riktigt goda mackor. "Biffmacka" och en macka med färska räkor. Åh, så flott säger jag på det! Mums. Så nu sitter jag nöjd ute på balkongen och njuter av solen. Nu mår man!

mina damer och herrar

Nu är det inte många timmar kvar innan jag lämnar lilla landet lagom. Åker upp för baristautbildning, återigen, och börjar förmodligen jobba till helgen. Kommer eventuellt hem över påsk och åker upp efter igen. Kan reda känna att jag kommer tycka det är askönt att komma hem!! Jag hoppas allt kommer gå bra. För er som inte vet. Min faster tipsade mig till ett caféjobb och sen ringde jag upp chefen. Fick komma på intervju och därefter hade jag ett nytt jobb! Det är ett café som ligger i ett köpcenter som min chef, Elisabeth, köpt och ska nu göra om. Cafét öppnar 2 april och heter Kafe Idyll. Ska bli riktigt roligt att vara med från starten! Ni kommer säkert få se bilder framöver. Ska försöka knäppa några kort.
Hihihi, blev så glad av den här bilden. Vi ses!

gult är inte fult

Den här tröjan köpte jag förra sommaren av ren kärlek och såg mig använda den vid flera utgångskvällar. Dock blev det inte så. Den har till och med kvar prislappen i ryggen. It's à shame. Så i sommar då jävlar kommer ni se mig i denna lysande klenod!


because he's awesome

Nu ska här läsas! Köpte den på Gekås för pluttiga 36 svenska kronor.


frukost i solen

Hjärtat bjöd på frukost på balkongen i solskenet. Så otroligt härligt!


"we gonna miss you"

.
Igår var sista dagen på Gekås Restaurangen gjord. Har sagt upp mig. Kändes vemodigt att gå ut från personalingången på jobbet igår för sista gången men samtidigt roligt. Tråkigt att lämna alla goa arbetskompisar(!!!!) men det ska verkligen bli roligt att få göra något nytt här i livet. Så nu väntar nya äventyr, önska mig lycka till!
Fick med mig lite saker hem. Ska sätta på skydd på min iphone och sen ska jag läsa Bingos bok för han är ju så rolig!! Och just det, lite användbara sockar också. Dem tycks ju alltid försvinna... jag äter nog strumpor till frukost.

torsdagkväll


Har umgåtts med Jim denna afton och det är alltid lika roligt. Dessutom så älskar han mina kattbebisar som ni ser OCH sånt gillar vi!


tur&retur

Here I go with that negativity again. Det blev ingen baristautbildning idag. Fick vackert åka hem igen med bister min(jävligt bister min!!!!) när jag fått veta att baristautbildningen blivit flyttad till nästa onsdag. Helt sanslöst. Åkt 60 fucking mil i onödan. KUL! Nej. Hon har tydligen ringt till vårt hemnummer flera gånger men vi svarar sällan där pga vi sällan är hemma. Och är vi hemma så är vi ofta ute. Så iaf så hade hon provat att lägga ett röstmeddelande vilket inte ens går. Men det är fan inte acceptabelt. Man ringer tills man får tag på den man ska ha tag i helt enkelt. Vi har pratat flera gånger från mitt mobilnummer så det var väldigt konstigt att hon inte ringt på det. Vilket hon påstod att hon gjorde fast det har hon inte. Hon beklagade sig men fattar hon inte hur dyrt det är?? Det är ingen liten bit att åka... Lust att bara kräva henne på pengar!! Ursäkta, men nu får ni höra för jag är ilsken som f*n! Just nu är jag väldigt opepp på Norge.


miss mysig

Kommer bli min räddare i Norge när jag får hemlängtan.


baristautbildning

Pyser till Norge idag och kommer hem igen på onsdagkväll. Dags för baristautbildning!


we ❤ inspiration


there are things that you can't really replace

xoxo (cooling, jag vet)

 


inflyttningsfest

Igår var jag och Jesper på en liten inflyttningsfest hos Anders och Evelina. Det va jättetrevligt men vi fick ta det lugnt för nu är det jobbdags om en timma. Tack så jättemycket för kvällen Evelina och Anders!! :)


yesterday

Igår fick jag både städat mitt rum, tvättat bilen både utvändigt och invändigt samt bakat dumlekladdkaka! Ni måste prova hemma. Det blev jättegott. Nackdelen tycktes bara vara att kolan la sig som en filt under kladdkakan, men det blev gott ändå! In i köket med er allesammans och rota ut ingredienserna till en kladdkaka. Glöm inte dumlen förstås!


färgglada barndomsminnen

Bäddad rent sängen igår och det va inte bara jag som gillade utan även Sonja och Stig. Jag brukar nästan alltid använda vita lakan men igår hade jag lust att variera mig och valde då ett blommigt lakan ur skåpet. Tyckte det blev riktigt mysigt. Så nästa gång jag köper ett lakan blir det förhoppningsvis ett blommigt! Som ni ser så har jag en blommig och väldigt färgglad tapet som fondvägg i mitt rum. Den ångrar jag. I och för sig är det 5 år sedan jag valde den där "för-mycket" tapeten. Hade jag fått göra om mitt val hade jag antingen valt en helvit tapet eller en ljus tapet med enkla mönster. Men nu flyttar man snart ur boet och det är ingen idé att göra någonting. Charmen över mina val och tapet låter jag vara kvar så jag kan återuppleva mina minnen när jag kommer hem till det jag kallar hem. Mitt barndomshem.


tacos à la sigrid

Lagar tacos med Sigrid. Alltid nyfiken!


vårvibbar

Fått spenderat 2 timmar med mamma i solen idag och sedan en skön liten promenad med hund och katt. Nu blir det tacos. Ensam hemma för päronen åkte precis till buggen.


i got a pocket full of sunshine

goo'kvääll


mums

Gillar verkligen denna trilogi. Hoppas verkligen ni har läst dem, om inte, gör det.


vill ha mer

Ni anar inte hur god hotellfrukosten va igår. Himmelskt.


"shame on you Tyler"

Hej på er! Ursäkta röran på inlägget under.. Kan inte fixa det via mobilen så får göra det på datan när jag kommer hem. Igår var riktigt bra. Förbandet, band å band, killen som spela var riktigt duktig. Skön engelsman. Nick Howard, sök på youtube! Tyler Ward var grym!! Vilken underhållare. Älskar amerikanare och deras dialekt. Wanna go there! Innan Tyler så blev det middag på Vapiano! Kommer ni till Sthlm, go there. You wont regret it. Nu: hotellfrukost, ska bli gott som fan. Jag vet att ni är avundsjuka ;)


do me stockholm

Nyligen checkat in på hotellet och im lovin it. Just sayin. Elite hotell har vi bott på varenda gång vi har varit iväg Jesper och jag. Verkligen fina hotell. Men detta slår verkligen alla. Fräscht. Åh, varför kan man inte alltid bo på hotell? ;) Nedanför har ni lite bilder på tågresan upp och hotellrummet. Dags att gå ner på stan. Adios så länge. Kommer säkerligen mer uppdatering senare.

lt;img src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/802680/images/2012/pic_193104806.jpg" class="image">

 


see u in stockholm tyler

Hur underbart fantastisk pojkvän har inte jag? Han har bokat biljetter till Tyler Ward-konsert och fixat så att vi återigen ska bo på hotell. Hur lyxigt är inte det? Jag har det för bra jag. Imorgon gör vi Stockholm!

back to winterland

Nu fick du den snö du ville ha och leka i Carro ;) Och du fick mycket snö också!!! Julafton redan?? Ja gärna. Vi får väll se hur halt och strävigt det blir att köra till jobbet nu. Ni som är lediga, gå ut och gör några snöänglar åt mig också.

 


iphoooone

Tänk att jag tillslut skulle köpa mig en iphone. Nöjd chey. Gjorde som pappa sa och unnade mig. Fan, det här är jag värd även fast det svider i plånboken.

dessa underbara nötter

Uffe och Lena


All kärlek till mina goa jobbarkompisar ♥ Har haft en jättehärlig dag på jobbet, även fast det började med försovning. Men jobbade över en timma istället. Imorgon ska jag jobba igen och då ska jag ska jag passa på att sola. Dem ska byta rör imorgon så jag får akta nosen! Snacka om att jag saknar sommaren och framför allt Egypten. Vi hade det bra vi. Och appropå det, bilder måste jag verkligen ladda upp snart! Förlåt. Dags att börja dona innan Sveriges Mästerkock börjar. Ni missar väll inte?!


we screwed norway for a couple of hours

just some random pics from mikaelas phone

RSS 2.0