Work today!

Stod opp vid 6 imorse. Snacka om att jag var trött. Men det gick bra. Om ni undrar varför jag gick upp klockan 6 på en lördag... så var det för att Kim ringde igår och frågade om jag ville jobba på Ekelund (anledningen till att Kim ringde och fråga om jag ville jobba där var för att dem var en man kort, om ni fattar. Haha) och hjälpa till med diverse saker, framför allt köket. Och såklart ville jag det, inte för att jag har gjort det innan, men klart man tackar ja till ett sådant erbjudande. Dessutom är det ju gött med lite cash. Gött äre! Ah, iaf, jag kom dit och fick direkt börja fixa med lite disk och sedan hjälpa till i köket. Skära salladshuvuden osv. Ja, diska och göra småsaker i köket, det var vad jag fick göra.
Orkar inte berätta mer, men jag hade iaf riktigt kul! :) Och nu verkar det som att jag också kommer få jobba extra där när dem behöver hjälp. Dem tyckte ju att jag va duktig så (a) haha. Förresten så måste jag bara säga att jag verkligen gillar dem som jobbar där. Vilka sköningar! Aja, jävligt ont i fötterna fick jag iaf, jobba ju 9,5 timma idag. Mina fötter är helt slut. Det brände ungefär som jag gick på eld eller något liknande. Näe, bättre skor tills nästa gång, om det nu blir av. Men det tror jag faktiskt om jag ska vara ärlig :)

Därefter kom mamma och hämta mig. En vända in på Ica först bara innan vi kunde åka hem. Mamma var tvungen att handla lite mat, gäster är här nämligen. Så idag har vi ätit pepparkakor, druckit glögg och ätit diverse tilltugg. Mysigt! Precis nu innan första advent. Gud så mysigt det ska bli imorgon. Jag och mamma ska baka lite lussebullar. Mums! Jag älskar verkligen lussebullar, bland de bästa bakverk jag vet. Så ska dem vara alldeles färska och utan russin. Och istället för russin så ska det vara pärlsocker på dem. Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Känns som att jag har massa att berätta men jag vet inte hur jag ska formulera mig om allt. Omständigt helt enkelt.

Godnatt på er nu! Love Nathalie.




Go låt!

Voila!



Nu har jag fixat logga som jag kan använda på mina bilder. Vad tycks? 
Tack för hjälpen Ida. Utan dig hade jag inte klarat det :) 
http://taralom.blogg.se 
Besök vettja!

The autumn is over.







© Fotograf: Jag Modell: Susanna

Just stand up to cancer!



Performed by:
Mariah Carey, Beyoncé, Mary J. Blige, Rihanna, Fergie, Sheryl Crow, Nicole Scherzinger, Natasha Bedingfield, Miley Cyrus, Leona Lewis, Carrie Underwood, Keyshia Cole, LeAnn Rimes, Ashanti and Ciara.

Jättefin låt, jag älskar den. Tycker verkligen om budskapet! Sen blir den inte sämre för att några av världens bästa sångerskor sjunger den. Just feel it!

Otur, eller vad ska jag kalla det?

Igår körde jag omkull med moppen när jag skulle åka till skolan. Lyckat? Nej, definitivt inte. När jag var på väg ner till stora vägen nerför backen så sa det bara booom. Så låg jag där på backen och såg min moppe glida nerför backen. Det enda jag tänkte på "REPOR REPOR , MIN MOPPE, REPOOOOOOOOR" Jag såg att det var halt och körde därför försiktigt men det hjälpte inte.. eftersom backen är såpass brant och när det blir halt. Ah, jag kunde helt enkelt inte stå emot att ramla omkull. Så nu är min moppe väldigt fin, eller inte. På högra sidan så sprack kåpan. Jag som vill att min moppe ska va fin och hel. Men icke. Själv klarade jag min undan med några skrapsår bara. Så just nu ska jag börja leta jobb så jag kan tjäna ihop lite pengar och fixa mina kåpor, för jag vill faktiskt inte åka runt sådär. Haha. 

Anyway.. När jag skulle åka till skolan imorse hann jag bara komma ner till stora vägen och cirka hudra meter till, sen vart det stopp. Den ville inte gå framåt. Moppen ville helt enkelt inte ta mig någonstans idag. Jag förstår inte varför det blir såhär. Jag hade bensin i tanken. Lite olja, men det fanns så att det räkte iaf. Så varför gör den såhär mot mig? Det blir inte ett dugg bättre eller lättare att försöka bli den människan jag vill bli, när allt faller sig som det gör. När allt bara strular. Jag kanske är barnslig, inte vet jag...?  

Jag känner mig som en av Guds alla människor som bär på ett svart moln över sig. Hans offer. Blir jag straffad för något eller? Kanske inte en flicka duktig nog? Men för fan, sabba inte allt för mig då. För det är just vad jag försöker bli, en duktig flicka.

Friends forever.



I LOVE YOU

© Fotograf: Jag Bild: Vickan

Just like my father.

Jag vill gå hand i hand ur striden. Vill inte du det också?

I love you, no matter what.

The winner takes it all!

Dagen började med att jag vaknade klockan halv tio. Skönt! Hoppade sedan in i duschen, sen frukost och sedan åkte jag med mamma och pappa till Åby för att kolla på Bosse när han startade. Hann vann! Helt otroligt! Nu har han två segrar i rad i resultatraden. The winner takes it all.  Dessutom gick han nytt rekord!

Därefter gasade jag och mamma vidare till min teraput. Idag fick jag aromamassage. Mycket skönt och avslappnande. Men som mamma sa: "Jag kan mycket väl tänka mig att du ligger på din vakt under massagen och inte riktigt blir så avslappnad som du egentligen borde bli"  Och visst var det sant(min mamma kan verkligen mig. haha). Jag är inte bekväm i situationen av att ligga i bara trosor och få massage på ställen man inte brukar bli berörd och masserad. Så därför kan jag nog inte riktigt slappna av och koncentrerar mig hela tiden på vart hon masserar. Jag tycker lixom det är en lite utlämnad situation och ligga där nästan naken, pinsamt värre. Men sån är jag, haha. Efteråt fick jag även lite behandling för mina benhinner, men inte så mycket som jag fick sist. Utan bara lite eftersom jag redan hade fått en aromamassage på nästan två timmar. Varför jag fick den här massagen var för att mamma tycker att jag är så spänd och att jag skulle må bra av den. Så.

För er som vill veta lite om aromamassage... Läs nedan:

En helkropps aromamassage tar ca 70 minuter (så kort tid varade dock inte min) och ges oftast i den ordningen:
En kort anamnes ges för att kunna välja de oljor som är lämpliga för din behandling. Sedan lägger du dig på massagebänken med underkläderna på medan terapeuten blandar de eteriska och vegetabiliska oljor som är lämpliga för just din problematik/önskan.

En filt täcker hela tiden din kropp förutom den delen som masseras. Behaglig doft sprider sig ur oljelampan och angenäm musik hörs under hela behandlingstiden. Oftast börjar man med rygg som följs av baksidan av benen. Du vänder dig och framsidan av benen blir nästa moment. Fortsätter med armar/händer, mage, axlar, nacke, ansikte och huvud.

Det har då gått över en timme och du kanske sover eller är djupt avslappnad. Du får en stund på dig att vakna och ett glas kallt friskt vatten att dricka. Tänk på att du är både trött och har en sämre frisyr efter all behandling. Boka inget viktigt direkt efteråt och duscha inte eller tvätta håret så att de eteriska oljorna får tid att verka.

Efteråt åkte vi till Ullared för att kolla om vi kunde hitta något kul på Gekås. Och som vanligt så kommer jag alltid ut med något i händerna. Idag blev det några trosor, ett par strumpbyxor. Sedan fick jag även köpt ett par stora pärlörhängen och ett halsband med en hjärt berlock. (Hoppas ni fattar vad jag menar, fick nog inte ihop det helt gramatiskt rätt. Haha) från  smyckebutiken utanför. Riktigt fint faktiskt.

Nu är jag äntligen hemma och ska ringa Björn och Filip för planering inför torsdag. Natti natti! ♥ 


Fields of gold.



Så underbart vackert.

And damn, it feels so right!

Jag har funderat lite på min bloggdesign. Det är ju snart första advent och julen närmar sig. Därför har jag funderat på om jag ska ändra om lite i färgerna i designen. Kanske byta ut det rosa/röda/oranga till helt rött istället? Vad tycker ni om det? Tänkte att det hade kunnat bli lite mysigt och fint. Lagom till julen och allt. Få lite julstämning här i bloggen. Kom igen, hjälp mig! Ska jag byta till rött? Eller har ni något annat förlag? Ni kan väl vara så snälla och hjälpa mig lite genom att kommentera och säga vad ni tycker :) Hade verkligen uppskattat det!

Förresten har jag skaffat mig en ny favoritlåt. Gotta be somebody med Nickelback. Den är ju bara så bra, du kan inget mindre än att älska den.



This time I wonder what it feels like
To find the one in this life
The one we all dream of
But dreams just aren't enough
So I´ll be waiting for the real thing
.
I'll know it by the feeling.
The moment when we´re meeting
Will play out like a scene straight off the silver screen
So I`ll be holdin' my breath
Right up to the end
Until that moment when
I find the one that I'll spend forever with


Cause nobody wants to be the last one there.
Cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There´s gotta be somebody for me like that.


Cause nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Somebody else that feels the same somewhere.
There´s gotta be somebody for me out there.

I´m so sorry.

Jag är verkligen jätteledsen för att jag inte har uppdaternat något på de två senaste dagarna.

Dagen började med att jag hjälpte pappa i stallet. Efter det kom min kära lilla vän Theresé förbi. Mycket trevligt har vi haft det idag. Kollat film, ätit glass och käkat pizza. Så himla kul att vara med dig Tessan, och jag känner verkligen att jag kan berätta allt för dig. MighjärtaDig. Nu har hon åkt hem och jag ska sätta mig tillsammans med pappsen och kolla Wallander.

Imorgon blir det skolan. Går till kvart över fyra. Pheeew! Och franska på slutet, ah det suger!  Men något som ändå ska bli skönt är ju att det kommer bli en lugn vecka i skolan nu eftersom halva klassen åker till Belgien imorgon. Så nu ska vi typ ha photoshop i en hel vecka, underbart! Haha.

Näe, nu ska jag kila. Godnatt på er!  Hörs imorgon, love.

En aning rynkig.


Amazing!

Fantastic! Det va helt enkelt , simply the best tonight! (Idol snackar jag om nu om ni inte förstår det, vilket kanske inte va så lätt att förstå men men)

Alice va verkligen skit bra med sin crazy in love och because of you! Till crazy in love låten satt jag och riktigt digga med till den. Förstår inte hur hon klarar av att sjunga den så bra när den är ganska så svår att sjunga... En snabb låt och lite jobbig engelska. Eller ah, jag tycker det iaf, eller hur jag nu ska förklara. Men förhoppningsvis förstår ni vad jag menar.

Robin B brukar inte va någon av mina favoriter. Men ikväll var han det! Hur bra som hellst! Både entertain you och den där andra låten han sjöng... Åååh, så bra! Mmmmh! Han gick genom tvrutan och rakt in i mitt hjärta. Jag kunde inte sluta att rysa.

Kevin var mycket duktig ikväll! Vilken kille han är asså... Först tyckte jag att han var för töntig och jag gillade inte hans brytning. Men nu så, han har charmat mitt hjärta till döds. Andra låten han sjöng var verkligen sjukt bra! Han är jättedukig på scen. Rör sig verkligen bra och hans scenspråk.. ah, superb! Puss på honom!

Anna gjorde inte sin första låt så bra tycker jag. Vet inte riktigt varför, men gillade den helt enkelt inte så mycket. Men hennes andra låt som hon sjöng till sin bästis var ju bara så vackert! Jag säger som Bagge: Så intimt men ändå så stort!


Johan borde ha åkt ut idag. Det är möjligt att han gjorde sina två bästa framträdanden ikväll i Idol hittils. Men man måste kunna sjunga, det kan han ju iofs. Men inte lika bra som dem andra.. Det va helt enkelt fel person som åkte ut ikväll. Anna skulle fått ha stannat kvar!

Nu väntar sängen och det ska bli så skönt att få kura ihop under mitt varma duntäcke. Riktigt trött är jag så ska bli skönt med sömn. Det behöver jag! Godnatt, hörs imon.  爱


Jag exprimenterar!

Just nu sitter jag och leker lite med Camillas blogg. Jag har ingen aning om hur hon vill ha den, men hon sa åt mig att jag fick pilla lite sååå, jag gör väl det dårå ;) Ganska så kul faktiskt! Frågan är ju bara om det blir bra eller inte. Jag är inte riktigt nöjd än men.. skulle jag nu bli klar och hyffsat nöjd med desigenen så länkar jag så ni får kolla! Haha :)

Nu börjar Idol! Vilket innebär att jag måste röra mig till tv:n. Vem hejjar ni på? Själv hejjar jag på Agnes för hon är ju bara såå bra! Nej, nu ska jag äta mig mätt på cheeze balls och dricka julmust. Hörs senare, love.


Väldigt bra på att pricka.

Ja ni. Min kära mamma är väldigt bra på att pricka . Haha. I skolan idag fick vi pannkakor. Mumms så gott! Men efter man har ätit en sisådär 4 pannkakor är man mätt och redan trött på pannkakor. Ah, då vill man ju inte ha pannkakor när man kommer hem sen också? Eller? Inte jag iaf!

Så snart blir det pannkakor till middag här hemma också. Varför ska mamma lyckas pricka in så hon lagar pannkakor på samma dag som man får det i skolan för?! ARRRGGH! Haha, nejdå, jag är inte arg men så typiskt. Det är inte bara idag detta händer. Utan det har hänt förut. Lasange i skolan, lasange hemma. Köttfärssås och spaghetti i skolan, Köttfärssås och spaghetti hemma. Ja and so on. Men men, jag älskar min mamma ändå :)


Dagen i sin ära.

Detta inlägget skulle blivit publicerat igår egentligen. Men eftersom vårt internet inte fungerade igår så kunde jag inte fixa detta, så detta är den 19 november, i min ordning.


© Bilden är sedan i somras, båtresan.

GRATTIS BÄÄSTUU PÅ 17 ÅRS DAGEN!
Hoppas du får en jättebra dag med många trevliga presenter :) Det är du värd!
ILOVEYOU!

Goddagens!

Jag är på g idag! Det vill jag lova. Efter gårdags så kallade "pshykolog samtal" med min alldeles egna "Psykolog Vickan" så är jag tillbaka på fötter. Jag ska klara det här! Motstånd är utmaning, lite jobbigare att ta sig fram men när du väl har tagit dig igenom motståndet kan du vara stolt. Känna dig en aning duktigare.

Jag blir så himla trött på allt vad som har med Uf att göra. Våra leverantörer är "cpigaste" ever! :O Ah, jag orkar inte ens berätta vad dem gör, men jag säger bara: Jag orkar verkligen inte med dem! Men annars flyter väl Uf på. Tänkte lägga in en bild på vår broshyr här snart och så får ni säga vad ni tycker om den. Ska även publicera ett inlägg med vår produkt och vårt företag, och kanske ni vill köpa er en produkt av oss också. En julklapp till er själva, mamma, pappa, morfar/mormor, farfar/farmor eller varför inte någon kompis? Fundera på det :) Fast ni kanske vill se produkten först men bilder kommer och information.

Jag tror inte jag hinner uppdatera något mer idag. Ni får stå ut tills imorgon. För först ska jag med Vickan till Issa och fira henne eftersom hon fyller år och sen så ska jag hem och plugga och dessutom göra något duktigt hemma. Som sagt, jag ska ju ta miu upp ur den här "svackan".

Till att börja med.

Wiiie, jag är så glad! Jag har 4 premunanter nu. Jag vet vem en är, men vilka är resten? Någon som vill komma fram bakom slöjan? JIPPÄÄY, såå glad :) Haha. Tänk så lite det behövs för att man ska bli glad. Eller lite å lite. Det är ganska mycket! :) Jaja. Tack alla ni som gör min dag lite roligare.

Nu på kvällen har jag fått snackat av mig lite hos Vickan. Hon är verkligen som en psykolog! Jättebra! Hon tog tag i det här med att jag är så nere. Att jag inte får gjort någonting och att jag är nere i min lilla eller ska jag säga stora "svacka"? Så nu känns det bättre. Hon berättade hur jag skulle göra för att ta mig upp ur "svackan" och imorgon börjar expiditionen ;) haha.
Jag ska nämligen göra en sak i taget. Inte sätta mig vid datorn för då vet jag hur det slutar, alltså inget kommer bli gjort. Sen när jag har vart duktig och gjort det får jag belöna mig på ett eller annat sätt. Så tack så mycket för hjälpen Vickan, du är guld!

Så nu är det slut på depritionen och all jävla skit. Imon börjar det och jag ska klara det! Förvänta er en mera glad Nathalie framöver här i bloggen men även i skolan osv.

Näe, mamma ringde nyss och bad mig fixa det sista i stallet. Så ska ut. Detta fick bli mitt sista inlägg för idag. Godnatt!

Ändra riktning, försöka börja om på nytt.




© Fotograf: Jag

Stålkvinnan.

Wiie, jag har fått en till premenurant. Haha, stolt! (a) Här är man glad för det lilla. Men det går inte att se vem det är va? Ursch va tråk. Hade ju vart mycket roligare att veta vem det är. Ingen som vill avslöja sig? Jag hoppas att antalet premenuranter stiger över två siffrigt iaf. Jag kan tänka mig att de som läser min blogg inte använder sig av bloggkoll och då kommer jag ju inte få några premenuranter heller, tyvärr ;) haha.

Vad händer hos er idag?

Jag är inte i skolan idag och jag tar inte anledningen heller.
Ibland, eller nä just nu bara,  känner jag mig verkligen som Guds lilla offer, hans olycks fågel.
Ingenting går som jag vill just nu. Allt går emot mig känns det som. Jag orkar ju verkligen ingenting! Jag säger att jag ska göra saker, men tror ni det händer något? Nej, inte ett piss rent ut sagt. Funderar faktiskt på om jag har "gått in i väggen"... Känns/verkar ju nästan så iaf. Eftersom man har hört hur folk blir när dem har "gått in i väggen". Att dem inte orkar någonting, ungefär precis så känner jag. Fast jag förstår inte riktigt varför jag ska behöva bli såhär, orklös?

Men nej Nathalie, sluta deppa och klaga på allt. Ta tag i sakerna istället och gör det bästa av situationen. Jag ska ta mig upp ur denna håla jag själv har satt mig i! Livet är till för att levas och jag ska fan se till att leva det också!

Vart är stålkvinnan jag en gång va?

Ett sista fotavtryck.

Japp, precis som rubriken lyder. Jag gör ett sista fotavtryck här i bloggen innan jag stänger ner datan för natten.

Min dag har vart oerhört slapp. Inte gjort en enda nyttig sak. Eller jo, jag har vart ute och fotat. Det blev några fina bilder som kommer upp här inom kort. Ioförsig kanske man inte kan kalla det att vara nyttig. Men ändå. Det är typ det enda "bra" jag har gjort idag. För övrigt har vi typ vart lediga från skolan idag. Inte haft ngn matte(så vitt jag vet, men börjar tvivla nu), ingen idrott eller uf. Men däremot har jag haft franska idag, men den skippade jag. Jag hade helt enkelt ingen lust att åka in för att bara gå på en lektion. Kändes en smula onödigt.

Imorgon är en ny dag, nya möjligheter som skapas. Skönt det! Först blir det skolan sen så tänkte jag dra in till Kinna för att kolla om optikern kan kolla min syn för övningskörning. Hoppas dem har en ledig tid för mig! För jag hade tänkt att köra lite drop in ;)



© Fotograf: Jag

HÖRS IMON! GODNATT ♥

Far away.



© Fotograf: Jag

Va ute och fota lite i det kalla vädret, snart kanske snön kommer. Eller vad tror ni?
Jag älskar bilden, blev riktigt nöjd med den.

Bloggkoll!

Är ni medlemmar i bloggkoll så kan ni nu premenuera på min blogg. Kostar ingenting för er som inte vet. Det är bara till att bli medlem i bloggkoll.se och söka på min bloggadress och sedan klicka på premenuera. Enkelt som en plätt!
Detta för att lättare hålla koll på mina uppdateringar här i bloggen. Så kom igen , snälla, bli min söta lilla prenumerant. :)

Vill ni nu detta så kan ni bara klicka på ikonen ovanför min profilbild! Krampåre <3

So you think you´re perfect?

Ibland känner jag för små förändringar i mitt liv. Just some changes. Inga stora, bara några små.
Något som skulle kunna förbättras till det bättre. Jag tänker just nu inte berätta vad jag specifikt tänker på, men det är inte det jag vill berätta heller. Bara tankegången runt ordet perfekt. 
Det är inte det att jag inte är nöjd med mitt liv. Jag är så gott som hel nöjd med det. Men ibland skulle vissa saker kunna vara bättre. Det tror jag att varenda människa har i bakhuvudet. Allt är inte perfekt. Sällan eller aldrig. Jag har nog aldrig upplevt det iallafall. I´m not perfect, not you either.

Varför kretsar allt runt att vara perfekt? Orka vara den perfekta. Jo, jag ska inte ljuga. Jag drömmer nog säkerligen ganska ofta om att få vara perfekt. Det finns ingen som är perfekt, så varför ska just jag vara det då? Varenda människa tänker på sitt utseende nu för tiden inklusive hur det ska vara och hur det ska bete sig. Va er själva istället! Jag uppskattar verkligen människor som vågar vara sig själva. Säger som dem tycker och låter dem vara precis så som dem är. Det är så mycket som ska vara perfekt nu för tiden. Mina lår är för tjocka, dem måste bli smalare. Mina bröst är fula, jag vill göra plastikoperation. Mitt hår kan inte se ut såhär, det är råttfärgat. Min mun är så liten, jag vill kunna puta med den vilket resulterar med botox. Min mage är fet, jag går och drar in den. Kanske funderar på att göra en fettsugning. Herregud egentligen! Vart vi än letar hittar vi ju fel(frågan är varför letar vi? ), varför inte vara nöjda? Jodå, det finns en del människor som är nöjda med vilka de är och hur de ser ut, men det är tyvärr få. Jag säger bara:

"Heja alla människor som lever livet fullt ut och är nöjda med sig själva, precis så som dem är"

Sötsötaresötast



Fick detta av Hampus nyss.  Och gud va fint, bland dem finaste sakerna jag har fått! Tack!  ♥

Let´s move it, move it!



©  Det blir en bild på mig idag. Jag vet inte vad jag ska lägga ut längre.

"TÅGET KOMMEEEEEEEEEEEEEEER!" *Panik*

Jodå, tror ni inte att vi höll på att missa tåget också?

Jo, såklart vi nästan gjorde! När vi började närma oss tågstationen hör vi tågets ljud. Ni vet när man hör hur det tar sig fram. "Kabomk kabomk". Själv hörde jag inte det utan det va Issa som brast ut i panik: TÅGET KOMMER!
Det blev full fart! Ungefär som vi hade fått en raket där bak... eller som när det brinner där bak och man försöker fly ifrån det. Haha. Det gjorde det inte lättare att springa med en 20 kg tung väska, regnet öste ner och paraplyet höll på att flyga iväg ngn annan stans, vilket gjorde det väldigt jobbigt att springa fram. Man skulle kunna beskriva det som att springa i kraftig motvind, för det vet ni väl hur det är..?

Slutligen på tåget får vi oss några goa skratt, gott svettiga och "pisse"blöta. Så roligt dumma är vi!
Men man lever bara livet en gång, sååååå.

Efter skolan drog jag med Vickan till Kungsbacka. Trevligt trevligt! Fick med mig ett par leggins, en svart spetströja(för det är bara så snyggt!) och en bh. Ville egentligen också ha ett par jeans också och en tröja till. Men eftersom lilla jag är ganska så ekonomisk. Så vill jag hellre köpa ett par billigare jeans och lägga resten av pengarna på smycken och tröjor osv. Iaf så har jag hittat ett par G-star jeans. Sitter skitsnyggt tycker jag. Därför jag gillar dem så himla mycket. Men men, vi får väl se om Nathalie öppnar upp sin plånbok en vacker dag. På grund av att jag inte tyckte att jag hann kolla tillräckligt och fick lite för få påsar med mig hem, blev jag depp. Haha. Jag är så patetisk! Men nu ska jag sova :) Natti!

Hot n' cold

Dagen började ännu en gång att jag snooza lite för länge och fick bara en kvart på mig att göra iordning mig..

Detta medföljde att jag missa bussen. Börjar bli en vana nu tycker jag. Så jag konka upp till Issa i hopp om at hon skulle vara hemma och inte åkt till skolan. Och jodå, turen var på min sida idag. Jag hade egentligen tänkt att åka med halv nio bussen men jag och Issa bestämde oss för att ta kvart över nio bussen istället. Båda hade inte lektion förrän kvart i tio. Visst, vi skulle bli några minuter sena. Men ärsch, spela roll.  Men iaf, jag och Issa är väldigt bra på att passa tider (IRONI). Så vi var väll allmänt dryga. Hon duscha , dansa framför spegeln medans jag chillade bakom datan. Klockan blev nio. Issa var fortfarande inte klar. Och jag började sminka mig när det var 2 min innan vi skulle gå. Bra planerat!... eller inte ;) Dessutom började Issa platta håret när vi egentligen behövde gå. haha. Ni kan ju räkna ut själva om vi hann med bussen...  


Så nu sitter vi här blöta i soffan och kollar tv. Vi spang förgäves ner till bussen i ösregnet. Skorna blev blöta, jackan lika så, frissan har blivit som ett knullruffs och ja, visst är vi vackra. Jag är inte ett dugg sugen att gå ner till tåget om 3 min. Bäst att gå i tid så vi inte missar tåget också. Förresten, Issa käka nu glass.

Ha en bra dag allesammans! Btw, så åker jag med Vickan efter skolan till Kungsbacka. Här ska shoppas, för det har inte jag gjort på länge! Myyyyyys med en superbra tjej. Hon ska nämligen göra mig till stålkvinnan som jag en gång var. Vi får väl se om hon lyckas. PUSS

You change your mind 
like a girl changes clothes.

All I want for christmas is you.

Jag har just suttit och kollat på Elin Keros blogg. Hon är hur bra som helst, enormt duktig som fotograf. Hon tar jättefina bilder och jag blir mäkta imponerad. Jag får en sådan inspiration av henne, jag vill bara ut och fota direkt! Gud vad jag skulle vilja bli lärd av henne och dessutom bli fotogarferad av henne. Det skulle säkert bli jättefina bilder, det är jag helt övertygad om! Kolla in hennes blogg.. http://nevnarien.se/

ELIN KERO


Bilden är tagen från google.se och © Emelie Ohlsson är fotograf till bilden. http://emelieohlsson.blogg.se/

Nu ska jag snart börja skriva min önskelista till julafton. På första plats ska stå ett objektiv. Antingen ett macroobjektiv eller ett 70-300 objektiv. Jag kan ju önska mig båda, men det kostar ju en del så tror ju inte att jag får båda . Haha. Men vilket skulle ni önska er? Vilket skulle ni vilja ha mest? Dessutom ska jag också önska mig en blixt och ett stativ.
Vad önskar ni er i jullklapp?



Här får ni ett litet försmak av jul...
Man vill ju bara byta plats med Agnes!



Här får ni det riktiga orginalet om ni nu hellre vill lyssna på det istället :) Njut!

Thursday morning

Just nu sitter i Infoteket i väntan på att min engelska lektion ska börja.

Dagen började med att jag snooza lite för länge på mobilen, vilket resulterade i att det blev en aning bråttom. Typiskt mig att göra så. Som sagt, min speciallité är sista minuten. Inte riktigt sista minuten, men jag hoppas ni förstår poängen.
Iaf så åt jag en snabb frukost med mamma sen var det bara till att slänga på sig kläderna och kila. Tog moppen ner till TopTank och lämnade in den. Däcket ska bytas, jag har nämligen vart duktig och fått punktering. Men men, sen gick jag till bussen och nu sitter jag här.

Ännu en gång ska jag hem och göra min franska recention som jag aldrig tar tag i. Men idag måste jag verkligen göra den. Ännu en gång sista minuten. Men nu måste jag gå. Förresten så har jag börjat skriva alla mina dagssysslor i en bok så jag verkligen får gjort allting. För som jag sa, jag ska bli duktig och ordningsam. YÄY!

"En ny dag, nya möjligheter"

Jag testar!

Hej allihopa! Just nu är jag på mobilen och bloggar. Haha. Riktigt coolt! Jag tror detta funkar. Varför jag bloggar från mobilen är för att vårt internet inte funkar för tillfället.. Suck. Men det ska förhoppningsvis funka imon:d Skolan gick riktigt bra idag. Vi hade vår redovisning om vårt företag, och ah. Gick helt okej iaf. Själv är jag nöjd att jag inte blev så nervös. Haha, stolt! Näe, nu ska jag äta. Ha det fint så kommer jag med bättre inlägg imon;) kramåpuss<3

Why?

Har ni någon gång kännt att ni inte bara orkar och vill ge upp? För just så känner jag nu. Jag vet inte vad det är mig. Jag orkar ingenting, och då menar jag verkligen ingenting. Ingen energi eller ambition till något just nu. Varför blir det såhär?
*Suck*


I wrote it for you.

Är det något jag verkligen hatar så är det att göra någon annan människa illa. Att göra någon besviken, arg, ledsen osv. Ja, jag står bara inte ut. Det är som att sticka en kniv i mig själv. Jag skadar mig själv lika mycket som jag skadar andra. I just can't handle it. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till... Personligen har jag ganska svårt att hantera sådana situationer, där jag sårar andra. Vet aldrig riktigt vad jag ska säga. Jag har aldrig vart bra på svar på tal.

I skrivandets stund lyssnar jag på låten som du tipsade mig om och bad mig; Tänk på mig när du hör låten. Åh visst tänker jag på dig. Låten är du. Det är dig jag förknippar med den. Det är inte förrän nu jag känner hur ont det verkligen gör. Tankarna fumlar runt i mitt huvud. Bilder åker förbi och jag kan inte riktigt förstå att det nu är över. Inse?! Nej, det går inte. Har jag gjort rätt? Jag vet inte, men det får vara stop här. Jag är mest bara osäker och du förtjännar inte osäkerheten.

Jag hade aldrig i avsikt att såra dig. Förlåt om jag har behandlat dig orättvist eller dumt. Jag trodde jag hade det, men jag hade fel. Nu hoppas jag bara min önskan slår in. 

Du har aldrig gjort något fel, du är hur bra som hellst!
Har bara en sak att säga innan jag avslutar;

Det var magiskt * 
Me and you on the dancefloor that night.

 
Förlåt. Du vet vem du är, detta är till dig.


Behandling, done!

Nu har jag äntligen fått min behandling för mina benhinner. Känns skönt att äntligen ha fått gjort det, fått tummen ur röven lixom. Dock var behandligen ganska obehaglig ibland, hon tryckte och klämde på mina ben vilket gjorde ont. Eftersom jag har en inflammation så är jag rätt så öm. Men Linda var jättesnäll, tog det försiktigt och frågade hela tiden om hon tryckte för hårt osv... Efter behandlingen kändes mina ben ovanligt konstiga. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan men nu luktar mina ben liniment iallafall.

På väg upp till skolan i Lindas bil, jag fick nämligen skjuts av henne upp till skolan, snackade vi om alla saker hon har gjort i livet, vart hon har vart och åstakommit i livet. Hon har bland annat vart och gått på college i USA. Läst marknadsföring och produktion. Jobbat med tv i USA. Sen trivdes hon inte i USA så hon flyttade hem till Sverige igen och började läsa till Teraput, först för hästar sen människor. Jag måste säga att jag blev riktigt inspirerad av hennes brinnande energi. Hon har hela tiden något att göra. Hon har barn och man, eget företag, hästar och är dessutom innebandytränare samt fotbollstränare. Jag menar, hur orkar hon?! Men hon berättade för mig att hon tycker om att alltid har något att göra. Att hela tiden vara sysselsatt. Jag tänkte direkt på min kära vän Vickan. Vilka likheter dem har. But anyway, jag vill också va en sån männiksa som hela tiden håller igång. Inte en enda ledig sekund. Att ständigt vara sysselsatt. Att vara en ordningsam person. Men nja, ändå inte. Jag hade säkert bränt ut mig. Men mitt personliga mål är att kunna vara en sån människa. Saken är den att jag kan ju vara det om jag bara vill, för jag har saker som jag hela tiden kan göra. Men jag skjuter hellre upp saker och ting och tror mig göra det nästa dag istället, vilket jag inte gör. Jag vill vara en människa som hela tiden är duktig, men jag lyckas aldrig leva upp till det dock. Men aja. Nog om detta.

Just nu funderar jag ärligt talat på att skolka franska lektionen(bra början på mitt ordningsamma liv) , för jag har inte gjort klart min recention om filmen. Hejja mig! (Y) Jag som har snackat hur länge som hellst om att göra den, men inte fan har jag fått tummen ur röva. Så funderar starkt på att skippa den lektionen och försöka komma någon vart med recentionen istället. För jag kan inte med att gå till lektionen och säga att den inte är klar. Blir väl IG på det isf, och det vill jag inte ha.

Förresten ska jag återupprepa behandlngen ytterligare en till två gånger till. Så "helvetet" är inte över än... Men jag hoppas nu bara att jag blir bättre och får börja träna igen. Spela innebandy först och främst. Känna svetten rinna och pulsen dunka. Få ut sina agritioner på något igen, för det är något jag just nu skulle behöva. Hjälp?!

Robyn - Cobrastyle

Robyn har fått ett nytt fan. Och det är jag. Riktigt bra låtar har hon gjort som jag knappt hört innan. Alltså inte blivit några hittar som man har hört på radion flera tusen gånger. Men mmmm, jag diggar henne! Om ni inte redan är ett fan av henne så ge henne en chans, för hon är faktiskt riktigt bra! Trallallaaaaaa.

Igår åkte jag med Issa till Linn för en myskväll tillsammans med Issa, Linn och Tessan inklusive lilla jag. När jag och Issa kom dit var även Jim och Daniel hemma, så det blev att vi umgicks tillsammans med dem också. Riktigt roligt måste jag säga! Eftersom Linns och Jims lillebror snart skulle komma hem, bestämde vi oss för att åka ner till Daneil istället där vi skulle slippa småsyskon.(Bara så ni vet så var det Linn som inte ville vara hemma när deras lillebror kom hem, haha ) Väl nere hos Daniel tittade vi på skräckisen The Grudge, ganska så bra faktiskt. Fick en hel del panikskrik iaf. Haha. Jag måste säga att det är rätt skönt att få skricka av sig lite och bli rädd. Någon mer som tycker som jag?
Därefter spelade vi Twister vilket bjöd på många härliga skratt. Jag fick även vinna några gånger. Hejja mig, I´m the Queen! But who is my king?! Sedan spelade vi kort och jag vann en gång på, ah, va fan det nu hette. Sen vann jag också en gång på 7:an. Ni behöver inte säga det, jag vet redan att jag är grymm. Det gäller att tänka med hjärnan, om ni nu har någon :) Slutligen gick vi ut för att gå lite men det hela slutade med att vi körde blindbock. När man väl tänker efter som tycker man att det är ganska så löjligt.. men vad fasen gör det?! Vi hade kul iallafall. Så skönt att bara få kunna vara barnslig utan att känna sig dum.


Nej, nu ska jag sätta fart med min franska! Ha en fortsatt bra kväll! Kanske skriver en gång till sen innan jag lägger mig :)

"Slut i rutan"

Så som Anders brukar säga..

Idag har det kännts rätt så stressigt i skolan. Vet inte varför egentligen. Men det bara gjorde det. Jag har suckat och stönat en hel del i skolan, lägg på minnet! (eller inte) Så just nu lyssnar jag mig lugn till To touch you med Björn Skifs. Så bra är den! Gammal goding, verkligen!

Men nu när jag har återfått harmonin i kroppen igen ska jag sätta mig med min franska. Ska nämligen skriva en recention om en film på franska. Hur ska detta gå?! Pheeew, jag får väl ringa ett eller annat telefonsamtal till Vickan under kvällens gång. Så Vickan, räkna med några samtal från din kära lilla Nathalie ikväll :))

To the world you may be a person, but to one person you may be the world.



© Fotograf: Jag

Tomas Ledin - Släpp Hästarna Fria

Jag vänder min bil mot norr,
jag åker uppför kusten
Det får ta den tid det tar,
jag följer den inre rösten
Mina tankar spelar fritt,
jag minner mig tillbaka
Bilderna kommer förstås,
hästarna sliter sig loss..

Måndag

Ville bara berätta att dagen har vart helt okej , första dagen i skolan efter lovet. Kul att träffa klassen igen, men nu ska jag sova.

I en underbar refräng.

Sunday

Vaknade upp hos Issa imorse tillsammans med pyjamasparty tjejerna. Det var riktigt trevligt igår. Vi åt Issas hemlagade Skinkpaj och tittade sedan på Step up 2 The streets. Så sjukt bra verkligen! Och det gjorde den inte sämre att det fanns typ världens snyggaste kille som någonsin har skådats med i filmen. Jag och Vickan satt verkligen och drägla, bokstavligt talat alltså! Under filmen satt vi också och mummsa på godis, chips och dipp med morötter och gurka. Snacka om gott! Så jag skulle bara vilja tacka mina kära flickor för en underbar kväll, så tack! Dessutom kan jag rekommendera filmen, den är verkligen sevärd!

Nej, nu ska jag röra mig till soffan, kolla Bond med mammsi :)

Btw, imorgon börjar den fruktade skolan!



Step up 2 The Streets, the last dance

PYJAMASPARTY ikväll

Snart ska jag äta god mat med mamma och pappa, inlusive gäster som är här. Det serveras lax med potatis och kall sås. Och till efterrätt blir det daimtårta. Den längtar jag extra mycket till! Mummmmms, så gott!

Efter middagen ska mamma skjutsa upp mig till Issa. Där väntar Issa, Vickan och Täss på mig, vi ska nämligen ha pyjamasparty ikväll. Mys på det! Issa ska även bjuda på en bit mat och även en smarrig efterrätt. Undra vad det blir för god efterrätt, jag är förväntansfull! Jisses, undra hur stor jag komma vara efter den här kvällen? Äta massa mat nu och även senare. Pheeew, en stor tunna kommer jag väl bli!? Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram..



Ha en fortsatt bra kväll allesammans!

Gooodistime.



© Fotograf: Jag

Done!

Ursäkta mig att jag inte har bloggat på ett tag. Har blivit dåligt med det. Men det är ju så jämt nu för tiden tycker jag.
Men bloggen har vart under konstruktion och nu är jag äntligen klar. I o för sig tog det inte alls lång tid, men men. Vad tycker ni? Något jag ska ändra? Jag tycker den blev helt okej i alla fall.


RSS 2.0