Det va den julen

Jaha, det va den granen.. jävla katt. alla guldkulor gick sönder och nu blir det ingen mer gran för i år. Ynka sex dagar fick den stå i fred, sen kom orkanen, dvs katten. Jag som tyckte det va så mysigt med granen och den tända julgranbelysningen. Imorgon ska jag jobba kort dag och sen är jag ledig tills den tredje januari. Ofattbart gött! För övrigt så är jag jättenöjd med mina julklappar. Är ni? Jag fick flera presentkort på Gina, ett på HM, ett på SF bio och ett på en ansiktsbehandling, mômsigt! Sen fick jag Body Shop grejer, nu kommer jag njuta ännu mer i bubblet, sen fick jag 5000 kr av mamma och pappa i respengar. Något som alltså ska gå till min kommande resa, vart sjutton den går till. Av hjärtat fick jag ett pörrigt nattlinne med passande trosor till och även ett presentkort på Gina. Fick också en LOVE-tavelram. Godis var också något som fanns i paket. Och badbomberna får jag inte glömma. Hmm, jag kan inte komma på något mer för tillfället, eller jo, en sommarsjal och yllevantar av Jespers farmor. Jättesöta! :D














24 december

Bara ett paket kvar att slå in. Nu är granen fin. Jag och hjärtat klädde den igår. Röd och guld består den av. Snacka om att det ligger en hel del julklappar under granen. Jag vill öppna NU. Men icke, jag får vänta till imorgonkväll, attans bananer, ska försöka fjäska med mamma och pappa om jag kan få öppna något iallafall. Jag har inte en susning om vad jag får iår. Efter att ha slitit rejält på jobbet idag är jag nu ledig i tre dagar framåt. Lovely. Och dessutom hade vi historiskt försäljningsrekord idag på jobbet. Lite wow-moment på det faktiskt. Imorgon ska jag försöka slänga upp lite julinspirerade bilder. Tomt på datorn när inte hårddisken är inkopplad. Fy, vad jag lovar att lägga upp bilder här men som aldrig kommer. Värdelöst. Meningslöst.

Uppesittarkvällen är nu slut. Och näe, jag tror inte det blev BINGO. Som vanligt. Att köpa bingolotter är för mig pengaslöseri. Men otur i spel, ger tur i kärlek. Jag väljer det andra alternativet.

Från oss alla, till er alla, en riktigt god jul! Nu är det julafton! Vi fick en vit jul.


A real man? What's a real man?

Julen står utanför dörren. Alla julklappar är nästan klara, det är några som inte är inslagna och så, men det ska jag nog hinna lösa innan julafton kommer. I år har jag varit alldeles julklappsgalen. Jag kan inte sluta köpa julklappar. Jag vill bara köpa mer, mer, och mer. Aldrig känt mig så givmild tidigare. Man önskade ju att man var miljonär så jag kunde skämma bort alla jag tycker om.

Nu har jag precis kollat klart senaste avsnittet av Svenska Hollywoodfruar. Och jag måste säga att fyfan, tyckte inte Anna-Nicoles låt va bra. A real man, yeah for sure, men inte kan du sjunga. Trallvänlig är den som sätter sig snabbt på näthinnan, men inte bra. Hon sjunger som en kråka. Det är dags för sängen. Tvätta ansiktet och sen kolla lite Eclipse. Somnade ju sist när jag och hjärtat titta på den, hihi. Somnar alltid numera, och jag vet att Jesper hatar mig för det. Men det är verkligen så att jag blir skittrött när jag jobbar och orkar inte sitta upp på kvällarna. Jobbade till åtta idag, phew, trött i ryggen och riktigt hungrig. På't igen imorgon!

Ambition



På senate tid har jag verkligen blivit intresserad av naglar och hur man kan måla dem.



Jag hade inte testat på Ben&Jerrys förrän den 23 oktober i år. Kalla mig inte efterbliven, bara lite mobbad. Jag blev faktiskt lite besviken, det var inte så gott så jág flög till himmelen direkt...



Jag missa att lägga upp bilden från hur mitt uppvaktande av pappa såg ut på fars dag.



Sen blev det ju ny hårfärg. Kan nog vara bland det bästa jag har gjort, på ett sätt. Nästa gång blir det nog mörktbrunt utan någon ton av rött.



Sen var det överraskningsfest för Björn också, men EP sveeek. Så vi blev få, men vi hade kul ändå :D plus några andra från Louise kompisar. Så vi blev en del ändå.



Sen va vi på årsfest och det var det roligaste på jävligt länge. Älskar dessa fester.



Sedan försöker jag också komma in i en nyttig period. Jesper har hjälpt mig att göra ett träningsschema som jag nu följer sedan veckans början. Ett sundare liv är det jag strävar efter, dock inte så jävla lätt alltid. Livet är ju fyllt med frestelser.



Jag och hjärtat invigde bubbelbadkaret tillsammans. Mysigt, men otroligt varmt! Frysta vindruvor och choklad var ett måste.

Sådärja, nu har ni fått lite uppdatering.


Don't forget your past, it's what you're made of

Morsning korsning! Idag är jag ledig. Min chef ringde imorse och frågade om jag verkligen ville jobba idag i detta skeeet väder då jag behöver köra fyra mil till jobbet, plus att en ordinarie personal hade hoppat in idag. Så hon sa att jag fick göra som jag ville, men vi bestämde ändå att jag stannade hemma. Skönt att ha en dag ledig, men ändå så ville jag jobba cause I wanna make some money, yeah. Så istället för att åka till jobbet har jag idag ringt till skatteverket och hört angående restskatten och om jag har betalat in för lite skatt. TUR som jag har så hade jag betalat in för mycket skatt, what a release, jag får pengar tillbaka i sommar istället för att betala tillbaka :D

Under min lediga dag ska jag städa mitt rum, för det är stöööökigt, och sen ska jag försöka komma iordning lite här på bloggen. Hinna ifatt lite, catcha upp lite. Publicera sådant som jag länge velat visa för er, många bilder lär det bli. Bör nog även ta tag i bilderna som ska upp på facebook, Louise har tjatat så ;) hihi.  Jag börjar tycka det är rätt jobbigt att man är så beroende av facebook. Det är som att det vore ens liv. På ett sätt så skulle jag gärna ta bort min facebook, men ändå så finns mycket av en själv där. Alla bilder, många vänner, otroligt mycket som har hänt i ens liv finns där. Det är det som är det dumma med mig, jag fäster mig så lätt vid saker. Jag skulle nog aldrig kunna ta bort min blogg, för detta är en del av mig. Jag vet inte heller om jag kan ta bort min bilddagbok, är verkligen aldrig inne där längre, men ändå så tar jag inte bort den på grund av allt som finns sparat där. Jag säger alltid, och något som jag står för, att man aldrig ska glömma bort sig själv, så därför ska jag inte radera sådant som är en del av mig när jag predikar så hårt för andra att det är så viktigt att inte radera. Don't forget your past, it's what you're made of.






You and me togehter, stars forever



Sätter mig i en kall bil för att åka till jobbet om 10 min. Inte road av kylan, men drivkraften är deffinitivt pengarna. Måste ringa skatteverket imorgon också, mamma och pappa trodde jag skulle behöva betala tillbaka restskatt. Behöver jag göra det så DÖR jag. Inte bokstavligt men vafan. En liten oskyldig fågel ska ringa 0771 567567.


Beyond imagination

Pheew, det är tufft på Cervera. Ingen ro, ingen rast.. trallallaaaaa! Dock är det ganska skönt att man har att göra, tiden går sååå mycket fortare. På två korta men intensiva dagar har jag nu lärt mig kassan riktigt bra, om jag får säga det själv, för ja, jag har ju bara jobbat i 4,5 timma. Helt nytt kassasystem än vad Ekelund har. Visst att jag har arbetat i butik tidigare, men detta var en helt ny grej för mig. Jag har ingen aning om hur många julklappar jag har slått in idag på jobbet.. men kan det va upp mot hundra? Jag är faktiskt stolt över mig själv. Snart är jag en baddare på att slå in paket.

Efter jobbet åkte jag och handla mat till mig och hjärtat. Jesper kommer hit runt åtta efter att ha spelat en match i Kungsbacka. Jag och Jesper ska vara ensamma här hemma i helgen eftersom mamma och pappa är i Norge och hälsar på vår släkt. Ja, det va typ vuxenträff, lite därför jag inte åkte med ;) Så ikväll ska vi äta tacos och sen ska vi lägga oss i badkaret och bubbla. Bara min kärlek och jag, och en oändligt massa ljus. Dessutom är jag snart klar med julklappshandlandet. För en gångs skull är jag i tid!

In a good move

Från att gå till en fucking tråkig period där jag gick i mina egna fotspår här hemma till en fartfylld period med nytt jobb och ny hårfärg. Ja, snacka om att man har sina svackor. Men som man säger, med motgångar kommer framgångar. Jag sa ju att jag behövde fräschas upp lite. Och det har jag definitivt gjort. Jag har fått en ny liten kick som jag tror jag kan leva länge på. Dessutom så tror jag att igår kom jag nog på vad jag skulle vilja bli i framtiden. Jag siktar visst högt. Men det ska man väll göra...? Men först har jag några saker jag vill göra först innan jag vill utbilda mig. CHEERS!

Det kallas vågat

Oh, jisses amalia! Jag hatar när man kommer efter i bloggningen. Ilandsproblem, ja gud ja! Ni bara anar...
Nu sitter jag här och vet inte vaart jag ska börja, eller vad jag ska berätta först och vad jag ska berätta sist.
Kan ju börja med att berätta att jag har jobbat idag på Ekelund. Ska inte jobba något på Ekelund förrän den 18&19 januari igen. Föööör jag har fått ett nytt jobb på Cervera i Varberg. Gött som sjutton! Men den tjänsten är mest nu bara över jul. Skulle det inte bli något mer, så är jag en erfarenhet rikare plus att dem kan ringa mig igen ifall dem skulle behöva extrahjälp igen. Men att jag har ett jobb nu innebär inte att jag ska sluta söka och lägga mig på latsidan. Näe för nu ska jag söka till Ullared, tror dem har ett jobb där som skulle passa mig ypperligt.
Imorgon ska jag till Cervera för att checka läget i 2 timmar, lära mig lite, typ kassorna och sådär inför min första riktiga jobbdag på lördag. Öh, nu kommer jag visst inte på vad mer jag skulle berätta, men det kommer väll om vart annat. Kanske redan imorgon. Dock har jag en heel del bildar att visa er. First out, my new haircolour. Cheers!


Get myself togehter

Nu ska jag gå ut i minusgraderna. Kameran hänger med och jag hoppas jag kan få några snygga kort, eller iallafall ett. Tycker egentligen inte om att fota i denna årstid. Bilderna blir inte lika fina som annars, men jag får väll göra ett försök, för fotosuget tar över. Ska vara ute tills kockan 3 då Top Model går på tv:n. Can't miss it.. Here we go! By the way, uppdatering kommer senare om vad fan som händer i mitt liv just nu. Pussss

RSS 2.0