all lycka önskar jag er

.
Var på Mikaela och Adams bröllop i lördags. Bedårande vackert. I'm wishing you all the best. Hoppas ni gillade presenten!

chatcha upp

Har chatchat upp med Louise ikväll i ett vackert Varberg. Jättemysigt ❤


second day

Började dagen med att gå till Madame Tussauds. Kul! Jösses va en del kändisar är kortare än vad man tror.. Ni får se bilder när vi kommer hem då jag fått lagt in bilder på datorn. Roligt att ha varit där iallafall! I slutet så såg vi en slags "hero-mini-movie" som var gjord i 3D och med en massa coola effekter så som luft sprutande i nacken, vattendtänk, tryck i ryggen osv. Jösses vad man kan göra med dagens teknik! Efter det blev det en runda på Selfridge och Pinkberry igen, mums!! Sen lite solande i Hyde Park och vidare till Notting Hill. Verkligen fina kvarter. Gått där resten av kvällen och kollat in fina hus och även letat matställen. Efter lite olika viljor och en hunger som tryckte på blev det tillslut Subway. Åtminstone ett safe card. Nu ligger vi på hotellrummet och bara degar. Gått långt idag så vi är trötta i fötterna!! Ska sätta igång med packningen för imorgon kommer behöva gå undan! Ska ge oss av härifrån för att ta tåget till Gatwick vid 3. Have a good evening ladies and gentleman!

 


sneakpeak london


now we're here

Kom nyligen fram till hotellet. Jesper lurade mig att vi skulle bo på ett hotell men när vi kom fram till det berättade han "Jag kan inte bo på ett 1 stjärnigt hotell, så jag bokade ett 5 stjärnigt. Allt för min prinsessa" oh boy. Jag har en galen pojkvän, men underbar! :') ❤ nu ska vi gå ner för en matbit för we're hungry!!!!


LONDON BABY

Om inte så många timmar så står jag och min kärlek på Landvetter flygplats och väntar på att bli incheckade. Wooohooooo!! Så j*vla roligt det ska bli!!! Ska göra en massa roligt. På fredagkväll landar vi i Sverige igen. Ha det bra fuckers!!!!!! Hejdå Svergie, Hello London ❤


heartbroken

Köpte med mig 2 plagg hem från Vero Moda häromdagen. Efter väldig beslutångest så valde jag att behålla den vita blusen vilket passar bra till fest medans den rosa tröjan fick åka tillbaka till butiken. Väntade mig inte en kortare modell, så det fick dessvärre inte bli den. Saknar den redan... hade varit så fin nu när man får färg i sommar och till ett par vita jeans (a) men jag måste sluta köpa genomskinliga grejer. Känns som att min garderob bara består av det... Jesper fick iallafall vara det avgörande omdömet efter många om och men. Vilket han sällan får vara men ibland så ;)

Kom hem från jobb för inte så länge sen. Jobb 7.30 till 18.50. Snacka om att jag är trött. Gör mig inget alls att bara ligga i soffan och kolla Champions League med Martin och Marcus ikväll. Imorgon är jag ledig och då ska jag inte göra många knop.

 


17 mai

Gratulere med dagen! Har varit med om min livs första 17 mai här i Norge! Har varit väldigt morsamt och väldigt koseligt. Ätit mat hela dagen så bu spricker snart min matsäck. Skall dock sova nu så nu ska min lille mage få vila. Kommer med mer uppdate och bilder om dagen. Må sova nu då jag jobbar imorgon efter att ha haft fri i två dager. Så degligt!! Nu natta. Ajöss folkens.


new in

New in my wardrobe. I just love it. Neon gul, ses i sommar bitches! Från Vero Moda, 129 norska. Totally worth it.

Haha, har legat och kollat youtubeklipp på söta djur en bra stund nu. Måste sova för imorgon är det 17 maj här i Norge! Och det innebär en dag med fullt av spektakel!!! Får visa lite söta klipp en annan dag för ni måste bara se!! See ya.


inspiration

.

here we go

Jag har köpt en resa till mig och Jesper. Vi åker på tisdag nästa vecka!!! Wiho, berättar mer senare!


norway made me poor

Riktigt nöjd med dagens inköp. High waist jeansen fick jag äntligen köpt mig som jag berättade om. Ett linne som jag bara älskar och ett kors-armband som jag fick köpt för 12 norske kronor pga då det blivit lite skavt typ. Så mycket fint för så lite pengar, det var kärlek. Allt från Gina! It's the shit denna vår. Så vad tycker ni?

 


glädjande besked

En tung sten lyfte från mina axlar. Fick besked igår om att lastbilen dömdes skyldig för olyckan som jag var med om. Blev otroligt sköna plåster på mina sår! Nu kan jag le lite mer i vetskapen om att jag inte gjorde fel, om ni förstår vad jag menar! Så nu slipper vi betala ett öre och får dessutom ut något för bilen. Nu förträngdes allt lite till.

whitney port

Åh, idag missar jag Whitney Port!! Hon kommer till Moseporten(centrumet där jag jobbar) och till BikBok då hon har ett sammarbete med dem. BikBok ligger precis bredvid cafét där jag jobbar och tänk att jag kunde ha fått se henne! Ballt det hade varit! Jobbade morgon idag och slutade 3, orkade inte vänta tre timmar innan hon skulle komma vid 6. Får skylla mig själv, men erkänn häftigt!! :D Kollade in hennes kollektion i butiken innan jag åkte. Inte riktigt min stil, men jag gillade hennes bohemiska sunglasses. Dem kanske man skulle lägga vantarna på...

when u give me that look

Älskar mina vita byxor som jag köpte när vi va i Göteborg sist. Vitt is the shit.

 


love that back it gives me

Tänkte bara visa en tröja som jag köpte när jag och hjärtat var i Stockholm sist. Det är kärlek. Varenda tröja som är med virkad spets eller see-through blusar vill jag ha!!! Allt jag köper just nu är sånt, hej enformad garderob!


put me back to summer

Kolla vad jag och Anna hittade på affären igår, mums fillibabba :D Får mig att minnas Jensens steakhouse i Borås. Åt alltid detta till förrätt!


some days

Så underbart väder idag. Så glad att jag hann sola lite innan jag stack till jobbet.


26:e april, en dag jag bara vill glömma

Jesper sa åt mig att uppdatera vad som händer, så jag gör väll det då.
Var ju hemma i Sverige häromdagarna för att köpa bil, som jag har visat er. Och då skrev jag även att jag skulle berätta om varför. Jo, såhär var det. Torsdagen den 26e maj var jag påväg till jobbet. Hamnar bakom en lastbil. Helt plötsligt saktar han in och jag tror han är snäll och släpper förbi mig och bakomvarande bil. Ingen blinkers visas, lägger i 2an och kör om. När jag nästan är förbi honom svänger plötsligt lastbilen vänster. Paniken slår till. Försöker runda honom men lyckas inte och kommer för nära ett brant dike och voltar dessvärre ner. Kommer ihåg hur jag bara känner hur allt går åt HELVETE rent ut sagt. Ångesten slår till och framför mig ser jag bara hur framrutan får i kras när jag landar på taket. Blir hängandes i bilbältet. Knäpper loss mig. Vet att jag "hummar" för mig själv. Är i chock och börjar leta mig ut. Öppnar bakdörren och kastar mig ut. Lastbilschauffören hoppar ut och jag hör att han inte är norsk. Han visar sig vara polsk och lyckas få fram om jag är okej och om jag har någon mer i bilen. "Jag är okej, ring någon bara" Just då ville jag bara ha UPP min bil. Flera bilar och människor kom. En tjej var väldigt hjälpsam och ringde 112. Hon visade sig vara psykolog, kunde jag minst sagt behöva just då! En kille ålade sig in i bilen och stängde av motorn och tog ut mina grejer. Hade inte en tanke på att ta med mig mobil och väska osv..När chocken hade lagt sig bröt jag ut tårar. Tittade på bilen och ångesten kom sköljandes över mig. Jag var så ledsen. Rädd om inte annat. Brandkår, polis och ambulans kom på plats. Fick pratat med polisen om händelsen. Jag var chockad likt som alla andra att jag hade kommit undan skador. Men helt plöstligt så märker polismannen att det var något. Chocken la sig och jag kände hur allt blev tungt. "Titta på mig" sa polismannen och han kollade mina pupiller. "Det är nog bäst att vi tar dig till ambulansen" Lite skakig går jag dit. Huvudet snurrar, lite illamående kryper fram. Nacke och rygg smärtar. Ja, lite mörbultad är väll inte så konstigt att man blev? Fick åka till en vårdcentral då Dröbak inte har något sjukhus. Fick träffat en läkare som kände på kroppen. Blev sjukskriven från jobbet 2 dagar med rekommendation att bara vila. Från killar som hjälpte till fick jag senare höra att lastbilens vänstra blinkers var trasig. Förhoppningsvis åker han dit för olyckan! Men det kan lika gärna bli jag om dem dömer det att jag gjort ett dumt beslut.
Jag har gråtit och gråtit. Floder av tårar har runnit och jag har haft det väldigt svårt att glömma. Kommer väll aldrig göra, förhoppningsvis förtränga så gott det går. Så fort jag inte har något att göra eller inte håller mig sysselsatt så ältar jag olyckan i mitt huvud. Det värsta är att varje dag när jag ska till jobbet så kör jag förbi den där jävla platsen. Det gör så ont. Stannade där häromdagen och var bara tvungen att älta det lite till och gråta ut. Det var skönt. Efter allt som har hänt är jag väldigt tacksam för att jag satt i en sån säker bil som jag gjorde. Tung och rejäl och inte gjord av plast. Fan vad den bilen har varit bra. Min audi ♥ Du har räddat oss alla och varit en asbra bil. Patetiska är att jag blir så sentimental ibland till materiella ting. Nu står bilen på en bärgningsstation och väntar på dom.
Så mina vänner, kör försiktigt. Det händer så otroligt lätt. Lättare än vad man tror. Ta inga förhastade beslut, vänta lite istället, du har tid. Kram på er ♥

wanties#2

Åh, så dumt det är när man jobbar i ett köpcentrum... Det går inte en dag utan att jag ser något jag vill ha. Och det dumma är att Gina och BikBok ligger precis bredvid cafét där jag jobbar. Idag vill jag i alla fall tipsa er om dessa snygga OCH bekväma svarta high waits jeans, kommer från Gina. Även den übersöta linnet jag har till jeansen kan jag varmt rekommendera! För bara 249 kr blir linnet ditt! ; ) Ringen och de andra jeansen kommer även de från Gina och det står: KÖP OSS! på dem. Åh, boyfriend jeans. Well, dagens wanties!

rosa rosor

Fick rosor av Jesper i tisdags. Hade en riktigt bra dag tillsammans i Göteborg. Åh, vad jag saknar honom!


shopaholic

Jag och Jesper var i Göteborg igår med Evelina och Anders. Väldigt trevligt och jag hittade en del grejer men även en del grejer som jag blev SÅ kär i men som ändå inte fick följa med mig ut ur butikerna.


RSS 2.0