Allting går om man bara vill

Idag blev det dagen då jag övervann en del av min rädsla. Min rygg är rak igen, hurra! Det blev inget knäckande utan det blev en annan metod, så mycket bättre. Stretching(stavas?) och lite tryckande, sen var det över. Jag började nästan gråta när han sa att det va över, det va ju så lätt gjort?! Phew. Det går faktiskt att övervinna sin rädsla. Min "hela" rygg firades med en chailatte från Expresso House och 3 nya örhängen och en ring. Det va jag tusan värd!
Har förresten kollat på Kenza och Tyra show som hade premiär idag. Det va faktiskt ganska bra, värt en titt för er som inte kollat! : )
Nu är jag så galet hungrig så jag måste äta något omedelbart! *kurr kurr*

Rock n'roll



En ganska glá tös är man idag. Har sökt några jobb i Varberg idag och jag måste säga att jag fick positivt bemötande från dem flesta. Har dessutom varit inne på Toveks bil i Varberg, frågade en bilförsäljare hur och vad som krävs för att bli en bilförsäljare. Ganska så spontant gick jag in där som en ensam tjej i ett hus fullt av bilkillar. En tjej behövs såklart där hos dem ; ) eller vad tycker ni? Vem vet om jag en dag jobbar som bilförsäljare. Ballt! Jag som har varit bilintresserad sedan läänge! Så nu blir det till att skicka in mitt cv och personligt brev till försäljningschefen som jag pratade med tidigare idag. Btw, så va han snygg också ; ) (förlåt Jesper, hehe) Dessutom hann jag med att hälsa på hjärtat en timma också. Fick terrat(stavas? haha) han en liten stund, vilket han inte uppskattade i och med att han hade huvudvärk. Bad girl.


The weekend

En helg har än en gång passerat förbi oss. Denna gången bestod den av shopping, innebandymatcher(enbart publik) and a lot of cosiness. Det har varit en bra helg. Så tänkte visa helgen i bilder. Here we go



Det blir minst sagt en bra dag när man får dricka chailatte. Just love it!



I love my drug



Jesper och hans innebandylag spelade DM. Gick tyvärr inte så bra.



Jesper och hans lillasyster Johanna. Självklart är ingen av dem linslusar ; )



Till helgens shopping-lyckanden...



Tröja från Ginatricot, 149:-



Tröja från Ginatricot, 199:-



Tröja från H&M, 199:-



Mina nya ringar. Den till v. är från Ginatricot, ca 70:-. Den till h. kommer från H&M 50:-
Så nööjd!



Ny mössa med tillhörande halsduk och vantar. Helt kär, tycker det va jättesött. Ni får se alla dessa inköp in real action lite senare. Hejsvejs!


3 ♥ månader


Say hello to goodbye

Kom hem från Jesper för några timmar sedan och nu sitter jag här, go och glad, not! Trött och känner mig besviken. Det blir en väldigt lugn kväll denna lördag. Jag tror nog jag ska sätta mig i soffan och avnjuta lite film på datan. Ingen bra film på tv idag ju, suck! Förövrigt så ska jag publicera helgens shopping-lyckanden, inte just ikväll, men imorgon kanske. Är riktigt nöjd! Godkväll.
Ps. Du får gärna smsa..

PUSS



Nu är det massa mys och godis i soffan framför tv:n och idol.


Jag önskade dem var mina bästa vänner



Hur skönt är det inte?! : )


Då hjärtat står still



Ikväll ska jag äntligen få vara med den som jag gillar bäst.


Ändrade planer

Idag gick jag upp klockan 5 på morgonen för att åka till Borås för att kika in MediaMarkt-invigningen. Det ryktades om att den senaste Macbooken skulle säljas för runt 6000 kr, eftersom den sålts för detta pris på övriga MediaMarkt-invigningar. Men näe! Icke. Jag fick inte ha den turen idag. Den såldes för 25 hundralappar mer, och då var det inte värt det. Fy vad besviken jag blev. Hatar att känna besvikelse, när man lixom ställt in sig på en viss sak. Istället blev det en dator från Elgiganten, som OCKSÅ hade lite erbjudanden denna dag, vilka snyltare ;) Så det blev en HP, som jag har tittat på tidigare, men inte riktigt gillat designen på. Vanligtvis säljs den för sju tusen, men idag såldes den för fyra tusen. VILKET PRIIIS! Försäljaren försökte pracka på mig, trots min osäkerhet, men han lyckades. Men det hade han aldrig lyckats med om det nu inte så vore för Elgigantens riktigt bra avtal. Jag kan alltså nu känna mig för med datorn hemma, i lugn och ro. Att få packa upp den och använda den så länge den inte skaddas. Så 30 dagars öppet köp. Så nu får vi väll se vad jag gör. Jag vill så gärna ha en egen dator, som bara är min, men egentligen var det inte denna jag hade tänkt mig. Istället börjar jag fundera på om jag verkligen behöver en dator trots allt. Jag kanske ska vänta tills jag har tjänat ihop mer pengar och kan köpa den dator jag verkligen vill ha! Även fast detta är en bra dator för ett väldigt bra pris. Det är 500 GB hårddisk osv, riktigt bra. Det enda jag stör mig på är musplatan, så att säga, den reagerar lite dåligt samt får fingrarna att känna sig skavda. Allt förutom detta är jag nöjd med. Eller okej då, den är väll lite väl klumpig och tung jämfört med en Macbook. Men Mac är ju en Mac...

Doesn't mean anything





Raaaandom folks

Kom igen nu förfan Alliansen!

Det är visst lite riskfyllt att säga sina åsikter högt. Jag förstår varför många håller sig i skymundan. Jag hoppas verkligen inte att det blir de rödgröna som vinner! Jag börjar få ont i magen, tänk om inte Alliansen vinner...

Men åh

Ibland kan jag känna en stor besvikelse inom mig. Sommaren gick otroligt fort och borta på ett fåtal sekunder. Vad bestod min sommar av? Jo, mestadels jobb. Det bildas ångest när jag läser och hör om alla andras äventyr och upplevelser av sommaren. De har vart på semester här OCH där, varit med om galna kvällar och så vidare. U get it. Så ja, min summering är att jag är besviken på min sommar, face the truth. Vad löjligt. Men ändå så ska jag försöka skriva ihop en lista av det jag har gjort i sommar. Och förresten, jag är imponerad av hur vissa människor hinner, kan och lyckas få ihop allt, för det gör inte jag.


It's gonna be a bumby ride


Wake up call

Ja, jag vet. Du har så rätt, det är dags nu.

Det är mycket som inte blir som man trott

Jaha, då var det dags att blogga lite igen. Imorgon åker jag ner till Kungsbacka för att få massage för min rygg. Äntligen! Men ändå så skrämmer det mig. Jag är nervös för vad det ska ha att säga och dessutom gillar jag inte att ligga nästan fullkomligt naken samtidigt som en annan människa ska röra mig. Tack och lov, det är åtminstone en tjej!
Idag har mina sysslor bestått av att läsa Harry Potter mestadels. Sista boken är idag utläst, skönt! och skratta inte åt mig, jag har alltid varit ett stort fan av Harry Potter och dess värld. Älskar hur magiskt det är och skulle nästan vilja leva där själv :) Boken slutade inte som jag hade trott, vilket var en lättnad och nu längtar jag tills nästa film kommer i november. Nej, nu måste jag åka och tanka bilen så jag tar mig fram imorgon!

Boattripp 2010

För några helger sedan var vi(jag, Jesper, pappa, farbror Bebbe och Ann-Katrin) ute och åkte båt i Göteborgs skärgård. Förutsättningarna var inte de bästa, det regnade och blåste rätt så rejält men vi gav oss ut på vattnet ändå. Tanken var att vi skulle ha åkt till min pappas farbror på Tjörn men efter ett tag på vattnet då vi inte ens hade kommit långt ut förstod vi att vi inte var belägna till att kunna genomföra båtturen. Bestämelserna korrigerades och det fick bli en resa runt de närmaste öarna för att sedan ta en måltid på Gullholmen. Riktigt gott käk på restauranten Skottarn. Något att rekommendera ifall ni har vägarna förbi, tror ioförsig att det va en onödig rekommendation, men iallafall, can't hurt ;) När vi åkte ifrån Gullholmen för att ta oss hem åkte vi utomskärs vilket betyder att man åker utanför öarna på större vatten. Mer öppet vatten dvs. Där ute blev det riktigt stora vågar. Kind of scary! Tur att Bebben(min farbror) är såpass duktig i hanteringen av båtar. Kanske borde försäkra er om att det inte var någon fara någon gång, bara en viss Nathalie som har lätt för att bli rädd. För Bebben var detta bara en "lek" ute på de stora vågarna. Jag må erkänna att jag blundade stundtals när det blev läskigt och när vi flög på vågarna, men samtidigt ska jag erkänna att jag gillade det! Denna båtresan skiljer sig verkligen från de övriga åren vi har åkt. Då har det varit mer lugnt och vi har kunnat bada med strålande sol. Ingen sol för oss denna gång, men jag hade skitkul ändå!














Lucky girl

Jag har verkligen mycket att berätta!!

Bumby ride



Smoothie blev ett försök till reparering från min förkylning och min ryggvärk som är värre än någonsin. Jag kan knappt gå idag och varenda jävla gång jag ska nysa så har jag lust att dö. Diskbrock är något jag börjat fundera över? Tänk om jag har diskbrock, redan 19 år gammal? Det hoppas jag då inte!! För övrigt så har jag fått tid hos en massör nästa torsdag så jag får vänta lite, jag vet inte om jag kommer klara det här, men har jag något val?! Ursch, det är verkligen inte likt mig att hålla på och klaga osv men jag kan tyvärr inte sluta. Jag har aldrig haft så här ont tidigare och nu är det inte på skämt längre. Så vad fyller jag min vardag med? Jo, igår och i måndags hoppade jag in på jobbet och tjänade lite pengar, det kanske jag inte skulle gjort då min rygg blivit sämre. Annars så har jag kollat på både hela Ensam mamma söker, säsong 3, LOVE IT, och Danska Hollywoodfruar. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske en liten tupplur hade vart behövligt. Visst, jag sliter inte ihjäl mig, absolut inte, men detta är jobbigt nog och man orkar i stort sätt ingenting. Förresten, missa INTE Skånska fruar i kanal 5 ikväll kl. 20.00!!

It's time to face the world, Goodmorning

Nu vet jag precis vad jag ska göra. Jag ska hem och FOTA! Det är fint väder och jag har inget speciellt att göra. JUST därför ska jag fota när jag kommer hem, är nämligen hos Jesper nu. Kom hit igår efter jobbet. Satt ute flera timmar på deras utealtan och åt middag med infravärme och ljus. Sedan hade Jespers mamma köpt Nougat(heter något annat men vet inte hur det stavas)sås och glass, vilket gjorde oss ännu fetare men det är ju såå gott! Efter det vad det tänkt att vi skulle kollat Snabba Cash. Men datorn va cp igårkväll så det gick inte, dessutom va Jesper alldeles för trött för film.
Imorse låg jag kvar i sängen när hjärtat gick upp halv åtta för att åka på en domarkurs. GÖÖTT att sova, hihi. Dock gillar jag inte att bli lämnad så, det känns så tomt, det är så himla lätt att sakna någon man tycker om så mycket, för minsta lilla sekund som den är borta. Nu är klockan halv ett och jag har legat och dragit mig länge men nu ska jag iallafall hem.
P.S. I love you

I love spontaneously, or I adore

Idag blev det shopping för fulla muggar! John hälsade på och han var hungrig så vi bestämde att vi slår två flugor i en smäll och åkte ner till Ullared och Gekås. Åt lite mat först och sen bar det av in i det stora shoppingshuset. Fick med mig en hel del därifrån och blev åttahundra kronor fattigare. INTE lika kul! Men så kan det gå när inte haspen är på. Fick dessutom beställt en annan lite sak som kommer i slutet av nästa vecka, visar då! Hihi :)
Imorgon ska jag hoppa in på jobbet och tjäna lite pengar, gött! Och sen ska jag åka vidare till hjärtat för att mysa lite. Can't wait! Sen på lördag kanske det blir utgång i Varberg, Isabelle är iiivrig, tror Vickan är likaså.

RSS 2.0