jsfkaduifhgviupdzhnfgbjknsjdnbj

Jävla damp. De bilder jag vill ladda upp fungerar inte. Fuck. Hörs imorgon istället.

vid din sida


guldochrosa

Har varit och köpt skor och handdukshängare med mamma idag. Vet dock inte om jag ska behålla skorna, ska suga på karamellen lite. Men ska till min kära pojkvän nu så får vi väll se vad han säger om skorna. Behöver lite åsikter. Och på tal om pojkvän, detta fina paket ska han få när jag kommer hem. Inte alls tjejigt, men skitsamma ; ) Ingen stor grej, bara något som jag vet att han tycker om. Hejhej!

c a s h i n g

Fick nyss höra från Jesper att lönespec hade kommit på mailen. Måste kolla! Åååååh helt excited!!!!!!!
Det är alltid lika spännande. Intesant?
X antal tusen kronor rikare tjej. På fredag smäller det.


Godnatt babes - inget vettigt sagt idag inte.

whenever you call babe i roll up

. .
Wiz Khalifa - Roll up

I väntan på Idol ska jag nu bada kattungarna. Dem skitar ner sig så väldigt när dem inte har en mamma som tvättar dem rena varje dag. För nej, där går gränsen ;) Jag tänker inte slicka dem rena! Slutade två timmar tidigare från jobbet idag och det känns jätteskönt. Behövde komma hem till kattbebisarna och ge dem mat. Men so tur var hade pappa matat dem åt mig så det var inte så bråttom hem som jag trodde. Erkänn gulligt att pappa tar på sig att mata dem? hihi. Söt pappa jag haaaar. Skulle ni ha någon bra musik att tipsa mig om får ni gärna göra det förresten! Här ovan har ni en låt som jag verkligen diggar. Den får mig att längta tillbaka till sommaren. Måste bara säga att idag mår jag bra. Jag känner mig idérik och kreativ. Jag är förväntansfull. Och hemlighetsfull. Det måste man få vara ibland. Inte för att jag egentligen behöver vara hemlighetsfull. Vet inte vad som kommer hända, men något kommer hända och det känns som att saker kommer bli bra i slutändan.

p u s s

En stor fet puss på min och er dag. Having a good time at work. Kallis it is och det äger. Hola amigos.

i.talk.to.myself

Skitsamma om du har en finne eller två. Eller om du har några ärr över din k ropp. Eller kanske har några veck som faller sig sådär fint under din haka. Eller inte har den ultimata fotomodellskroppen som den där snygga populära tjejen i skolan har. För, DU duger precis som du är. Alla är fantastiska på sitt sätt. Kort och gott, You were born this way and God makes NO misstakes.

meet me halfway

Äntligen fått vara med mitt hjärta igen. Har skaffat kattungar(den storyn kan ni få höra en annan dag när jag har lite mer tid) som kräver offantligt mycket tid och uppmärksamhet vilket gör att jag inte hinner så mycket mer än jobb och kattungar numera. Och ja, detta kommer hålla i ett tag framöver. Så pojkvännen får bli lite "i sido satt"(hur det nu stavas?) tills kattungarna hunnit bli några veckor gamla. Idag har dem blivit 1 vecka gamla och dem är mina små bebisar. Haha, ni skulle bara veta vilka moderkänslor jag fått!
Dagens: Sovit, matat kattungar, sovit matat kattungar, sovit osv, sedan har vi hunnit med en promenad med Selma och dessutom lagat lite Tacos. YUMMIIIE. Fan vad jag älskar det! Go matlåda jag har tills imorgon.
.
Ny tröja från BikBok, supermysig, gamla jeans och gamla boots. Letar som sjutton efter nya boots men har inte de "rätta" än så länge.

Helsingborg, part three

Tyckte det var dags... ; ) har ju inte visat er alla bilder än!

 

 


you are more precious to me than words could ever say

Fick den här av mamma häromdagen. Och åh, det var precis vad jag behövde just nu. Ögonen blev alldeles glansiga och hela jag fylldes av lycka.

är det lugnt om jag kallar dig baby?

Mysig torsdagskväll igår. När jag kom hem från jobbet hade hjärtat fixat iordning fika och Lady&Lufsen. Lycklig tjej. Nu är jag ledig fredag, lördag och söndag. HUR SKÖNT??! Dock sitter jag här med en nyss inkommen förkylning och träningsvärk som f*n! Spelade innebandy med killarna från jobbet i onsdags. Roligt roligt! Förhoppningsvis kan jag vara med nästa onsdag också bara det passar med mina arbetspass. Ikväll blir det familjemys med kära mor och far. Och för att inte glömma godiset!

kan ju inte mer än le

Jobbat idag. 10-19 och det är fortsatt lugnt på jobbet. Dock en liten rusch ändå så man fick bekänna lite färg. Efter jobbet kom min fina pojkvän hit och då kan man inte annat än att le. Så nu är det dags att käka kladdkaka som vi precis har gjort och därefter sängen för det vankas jobb imorgon också. Måste bara tillägga innan jag går att Sverige-Ungern-matchen blev till en besvikelse. Och förresten, det blev inte bara kladdkaka innan vi gick och la oss. Mamma ringde och meddelande att hon hade inhandlat lite gott till det sena fredagsmyset. Baguetter, fläskfilé, pestopasta och GODIS. Yummi in my tummy. Good night fales.

first september

På min lediga dag har jag mestadels slappat som alla andra lediga dagar. Fick för mig att jag skulle tittat förbi Kungsmässan en sväng idag, men tiden gick och jag ändrade mig. Ska ändå iväg med min fina pojkvän på måndag och göra Ikea osäkert, så då kan vi ju lika gärna shoppa loss då. Istället har jag sprungit en tur idag, solat lite, gjort mat och försökt kollat några avsnitt av True talent men det går inte så bra när internet inte riktigt samarbetar. Snacka om att man kan få hysteriska utfall.
.
Ikväll skulle jag inte vilja somna ensam. I sovrummet sprider det sig en varm känsla och ljusen är tända. Ändå är det så att jag fryser och om en varm och gosig pojkvän hade varit här, hade jag inte tvekat en sekund på att slå armarna om honom. Alla dagar är inte lika bra ibland. Varje gång jag duschar mitt hår och ska kamma det därefter fylls jag av ångest och ögonen blir så blanka att du kan spegla dig i dem. Frågan är när mitt hår kommer kännas bra igen? Måste jag klippa av det för att det ska kännas bättre? Och kommer det ens räcka? Åh, vad jag ångrar det här. Jag skulle göra ett försök till att få tillbaka min ursprungliga hårfärg, och i grund och botten gjorde jag det för att slippa färga håret stup i kvarten och på detta sätt kunna få bättre hårkvalité. Från toppen till botten på mindre än en vecka. Bra hår sa frisörerna. Ja, jag HADE. Fan, ni kanske tycker jag tar i men jag skulle verkligen vilja stämma dem just nu!! För jag är så j*vla frustrerad och besviken. När du inte kan känna dig bekväm eller vacker längre, så gör det så himla mycket med självförtroendet och mycket blir svårare än vad det egentligen är. Ja som sagt, det betyder mer än vad man tror.
.
It's a damn cold night
trying to figure out this life.
* ska försöka le *


RSS 2.0