Tisdag

Ingen vidare framgång hos vårdcentralen idag. Urinvägsinfektion var det åtminstone inte(då njurarna sitter vid ryggen). Dem tyckte jag skulle köra en voltaren-kur i en vecka och sen bara vila. Ett eventuellt ryggskott anade dem. Vad vet jag? Jag tror bara att allt detta kommer sluta hos en osteopat, alltså en sådan som knäcker ryggar ;) Men ffyyyyy, det hoppas jag inte. Dör nästan hellre.

Nu ska jag käka något som mamma inte vill säga vad det är och sen ska jag följa med pappa på trav på Axevalla, Skara. Vår ena uppfödning ska kvala. Nu måste jag skynda mig, heppåre!

Fucking värk



Denna jävla ryggvärk jag har idag, den är outhärdlig. Så fort jag flyttar eller rör mig så värker det som att någon satte en kniv i ryggen. Vi åkte ju båt förra helgen och då fick jag också rejält ont i ryggen, men den värken va näst in till över. Men nu är det något nytt som spökar. Från att ha varit frisk igår till att vakna med världens ryggont, man undrar ju vad man gör i sömnen...? Blir det inte bättre inom kort måste jag åka till någon som vet hur man botar detta mirakel. Vill dock inte till någon sådan person, oftast behöver man nog gå till någon som knäcker till rätta ryggen, och sånt gär både ont och är läbbigt. Hatar folk som knäcker i sina leder å hej å hå. Nog om mitt problem. Mamma tycker att jag ska gå ut och sola i denna höstkyla?! Brr. Men jag får väll göra det, ta med en fårskinnspläd bara! Hoppas ni har det gott.

We are taking 'bout love here


Catch it

Igår var jag med Jim. Vi kollade film och åt en massa godis, chips, drack läsk osv då jag hade med det till honom i födelsedagspresent. Killar är verkligen svåra att köpa till och ska man köpa något riktigt fint måste man lägga ett par hundralappar, vilket min ekonomi inte känner för just nu. Okej, jag är inte fattig, but god, I need that money for myself ;) Och idag ska jag vara med Björn och Pierre. Pierre kommer strax och hämtar mig med hans motorcykel, OMG, I'm gonna die... Vet inte riktigt vad vi ska göra, jag vet bara att vi ska catcha upp lite sen studenten. Det är sååå längesen. Ojoj, nu går tiden, måste duscha! Bye lovers.

Skratt förlänger livet



Tänk om man kunde skratta 23 timmar om dygnet varje dag. Snacka om att man hade skrattat sig över 1000 år. Jag älskar att skratta, eller förresten, vem gör inte?! Man mår som en gudinna och allt känns lättare. Känslan är så härlig när man får en skrattattack och vet knappt vart man ska ta vägen, sådär när man får kippa efter andan i någon sekund. Jag flyyyger.

I can't tell you



There are so many ways that you have been hurting me, but I still love you.


Fuck off



Snacka om väder! Det blåser hujedamig och det regnar kaotiskt. Jag tycker vi höjer f*ck you-fingret till regnet, för jag saknar vår sommar, som jag inte ens hann uppleva för att jag jobbat så mycket. Nu ska jag gå till sängs och kolla sista delev av Pirates of the caribbean - At world's end. Goodnight my lovers.


It's a secret of my own



Det har varit en jobbig dag idag, tårar har fallit. Men det är tydligen sånt som behövs, ibland. Och nej, jag tänker inte berätta. ps. Ska en förändring ske imorgon?


Never give up your freedom

Det är visst dags att inse. Jag är ingen miljonär som jag så högt önskar att jag egentligen var. Varför handlar allt om pengar? Okej, kanske inte just allt. Men mycket. Eller man blir iallafall mer begränsad utan pengar, utan de gröna sedlarna. Varför kunde inte pengar växa på träd så jag kunde odla ett eget här hemma? Så lycklig jag skulle bli. Många säger att pengar inte är allt, det är det inte, men väldigt ofta står det i avgöran av vad man kan göra och inte. Vad du kan uppleva, vad du kan spendera osv. Att komma ner på jorden hade kanske inte varit helt fel för min egen del. I alla år har jag vilat mycket på mina föräldrars axlar och deras ekonomi. Aldrig riktigt stått stadigt nog på mina egna ben. Det är uppenbarligen dags att göra det nu, så här efter studenten och nu när man börjat arbeta på riktigt. Det finns inget kanske utan bara ett måste. Om jag ändå kunde luta mig mot mina föräldrar hela livet ut, då hade allt varit så simpelt. Fast, vill jag ha det simpelt? För när jag tänker efter vill jag nog inte det. Livet är inte alltid lätt, nej det är inte lätt när det är svårt och det är inte svårt när det är lätt. Relativt logiskt. Jag vill inte glida igenom livet på ett bananskal. Dock hade det varit mycket enklare så, men vem fan vill ha allt serverat på ett silver fat? Ingen tackar nog nej till det i första taget, men tillslut så tror jag att man tröttnar och vill göra något man måste kämpa för. Få visa att man faktiskt kan göra någonting, att man är duglig, få visa att man har kapacitet.


Så återigen säger jag att jag så gärna skulle vilja vara miljonär, men jag får bita i det sura äpplet och inse faktum, jag är INTE miljonär. Jag tror man kan köpa sig till lycka. Tänk så många möjligheter pengar öppnar. Jag skulle kunna åka jorden runt, köpa mig upplevelser som skulle göra mig glad, få mig att skratta, vilket jag skulle säga resulterar i lycka. Men nu har jag som sagt inte den möjlighet att köpa mig dessa upplevelser. Jag får istället SKAPA mig lycka. Det är det enda jag har råd med för tillfället. Och det är dags att börja med det idag.


Jag blir så tom på ord när jag ibland inser vissa saker som jag tidigare sett så självklara. Jag och min kära vän
kanske inte kan åka på våra "dröm-planerade" resor så som Austalien eller en bartenderutbildning nere i Marabella. Visst, jag jobbar, jag får min lön men den räcker inte till allt jag vill göra. Så som nu när jag betalar tillbaka pengar till mamma som jag lånat för min nya kamera jag köpte i maj. Jag ångrar ingenting, men det är nu som jag inser att jag inte är gjord av pengar, som sagt. Nu vore Norge ett bra alternativ. Kanske borde satsa på att få arbete där och börja tjäna lite mer pengar för att senare kunna göra mina äventyr.


Nu ligger jag och planerar en sista minuten resa till något varmt land. För det är det enda jag kan ha råd med. Utomlands vill jag, få lite färg, ha lite kul och bara leva livet för en vecka utan alla bekymmer. Det känns som att det bara är jag som inte varit utomlands och haft en riktig partyvecka med mina vänner, före eller efter studenten. Så jag SKA banne i mig utomlands i höst! Eller ja, detta är min önskan. Vi får väll se vad som kommer bli verklighet...


Oj, vad rörigt det blev. Hoppas jag fick fram min poäng.

Nathalie vill ha:


En Macbook - jag behöver en egen dator

En iphone - vill ha en mer utökad mobil

Australien/bartenderutbildning - resa


Allt detta kan jag stryka för tillfället! Suck..


What could this be?


Desire and insanity

SO GOOD!
Utgång i Göteborg. Först Berså och sen Push.

Tider









Lite bilder jag hittade när jag kollade igenom studentbilderna. Jag vet inte varför, men jag tycker om bilderna. Speciellt den första där min kärlek är så otroligt söt, den där blicken.

Silence

Jag är tom på ord.

Jubel

Vi slår händerna i taget och jublar, för imorgon är jag ledig. Så sjuuukt underbart!

Forever Young

Efter att ha suttit och bråkat med bilderna från Forever Young konserten i x antal timmar så är jag nu äntligen klar. Jag ska ääntligen få blunda och tänka på ingenting. Huvudet sprängs snart och jag ska upp klockan halv åtta igen. Happy moment, eller inte.. Bjuder iallafall på ett smakprov från konserten.



Reeperbahn - sångaren


Make it good girl

Nu ska jag alldeles strax åka ner till Varberg för att plåta en konsert åt Varbergsposten. Alphaville som har gjort Forever young är bland annat där! Gööööött! Ska bli riktigt kul och spännande! :D Wish me good luck!


Blue banana



Äntligen har jag en dag ledigt! Jobbar verkligen heltid plus några timmar till varje vecka numera, så ni kan förstå att jag är trött ; ) Har ni något jobb eller vad gör ni om dagarna? Sola kanske inte går just nu, vädret suger ju. Så inget playaväder tyvärr. Faaast, det gör inte så mycket. Jag gråter inga krokodiltårar eftersom jag jobbar dag in och dag ut. VET NI VA?! Jag har bara legat på stranden 3 gånger den här sommaren. Hur STOR SKANDAL är inte det?! Nu ska jag gå och tvätta väggar och golv i vårt badrum så pappa kan börja lägga lite fog och sånt där ni vet ; ) Läääääntar så tills det blir klart!! Och by the way, ni ska snart få lite andra bilder, blivit mycket ego pics just nu, och speciellt från samma fototillfälle, bättring lovas!


Vi slutar aldrig att drömma



Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Åh, jag behöver verkligen en ny header. Den jag har nu har minst varit där sedan februari. Shame on me! Jag vill ha en sommarinspirerad header som får mig att vilja flyga.


Ingen kan älska som vi



Hatten är på och grässtråt rätt i mun, luffare är jaaaag


Somebody to love


RSS 2.0