dan före första december

.
Hej på er! Jag lever, bara så ni vet. Har legat på latsidan och inte tagit tag i bloggningen. Meeeen, kanske är jag tillbaka? Återstår att se. Idag har jag jobbat 7-16 och sen bar det av till Varberg för att gå på The Body Shops klubbdag, can't miss that you know! Fick med mig en gåva hem, lucky girl. Visar dock mina inköp en annan dag. Är åtminstone supernöjd! All kärlek till Body Shop. Eller vad säger ni? Nu har jag betalat en räkning som var tvungen att betalas idag och nu ska jag äntligen gå och lägga mig. SÅ välbehövligt. Imorgon är det 1:a december. Julkalendern sänds på tv:n och nu får man öppna lucka ett i chokladkalendern. Kan det bli mycket bättre?

julmust och pepparkakor

Sitter för tillfället och kollar på reprisen av Ensam mamma söker och samtidigt mumsar jag i mig lite pepparkakor och till det dricker jag julmust. Fy sjutton vad gott det är. Julen är nära? Åh, för första gången i mitt liv typ, näe men typ, haha, så längtar jag till julen och allt vad det innebär. Det är klart att man alltid varje jul längtar, men det är ju oftast bara till julklapparna. Haha, eller hur?
.
Imorgon har jag bytt bort mitt pass så att jag kunde få min tid hos frisören. Orkar inte gå med den här odrägliga hårfärgen längre (gått i den i max två veckor, redan trött... höhö) så imorgon har jag tid och då är det färgning av hela håret som gäller. Brunt blir det. Dock inte mörkbrunt. Vi får väll se vad det blir för färg, för det vet inte ens jag. Känns som att det kan bli vilken brun färg som helst. Egentligen känner jag bara för att vilja ringa imorgonbitti och säga att jag har magsjuka och inte kan komma. För pratade om hur mycket hon trodde det skulle kosta och ja, över 1000 kr. NOOOO jag vill INTE! Jag vill ha det billigt. Så jag pratade med en jobbarkompis som går frisör och dem har ju sådana dagar som dem tar emot folk från allmänheten. Och jag frågade hur mycket dem tog för färgning och det låg runt 300 kr. Åååh, tänkte jag, I want that priiiiice! NICE PRICE, ohja. Jaja, men i och med att både mamma och pappa går till samma frisör så blir det så personligt på något sätt. Så jag får helt enkelt bli tusen kronor fattigare klockan 9 imorgon.

RSS 2.0