Rihanna - Hard


Vad kvinnor vill ha

 

Artikeln skriven av veckorevyn har jag för mig. Tyckte den va lite rolig, så läs :)

 

Vad kvinnor vill ha: Hannah Arnhög

Vår redan bejublade intervjuserie har hunnit fram till del två. Idag bjuder vi ut vår egen sex- och relationsexpert Hannah Arnhög, och låter henne slå fast stilmässiga rätt och fel – helt enligt sina egna preferenser.

* * * * *

Det ska bli kul att ses! Beskriv den outfit som mest maxar mina chanser.
- Enkelt! Glider du fram med en enkel, kanske vit till och med, välsittande (=inte snortajt, inte hiphop-stor) t-shirt, ett par välsittande (=inte fashion-smala, inte hiphop-stora), slitna jeans och ett par sneakers så behövs inga ord. Du är ju ruggigt het i smoking också men det vore jättekonstigt om du kommer i en sån.

Självklart har jag duschat ordentligt. Men vad bör jag lukta mer än tvål?
- En liten sprutt med nån härlig doft från D&G som jag inte minns vad den heter. Men ta det nu jääävligt lugnt med spruttandet – du är ju nyduschad och jag tror att din naturliga doft är svinsexig, vill icke att den ska drunkna.

Jag har fått lära mig att skorna är det viktigaste i mannens klädsel. Stämmer det?
- Visst är det viktigt, men som en klok vän en gång sa ska man kanske inte vara allt för petig. Är du den rätte kan vi nog se till att du skaffar nya dojjer. Och får jag bestämma bli det sneakers. Gärna Nike Air Force One, white on whites.

Låt säga att dejten går väldigt bra – vad ska jag ha för underkläder?
- Nä.

Låt oss tala lite om hår. Vad ska jag ha för frisyr?
- Ordet ”frisyr” borde inte ens finnas i en mans vokabulär! Skit i att klippa det överhuvudtaget, låt det växa ut och sätt upp det i en knopp.

Jag behöver veta din inställning till skägg. Själv är jag lite tveksam.
- Jag med! Gör du det rätt kan jag dock bli övertygad, och det gör du genom att hålla det mellan två millimeter och två centimeter och jämt och fint ansat.

Det här med att vaxa bröstet. Är det verkligen en bra idé?
- Nej det tycker jag inte. Hårig eller inte hårig, jag tror jag gillar din bringa som den är.

Jag funderar på att piffa upp mig med lite smink innan. Kommer jag undan med det?
- Absolut, sminka dig så mycket du vill. Men får jag puder på mina kläder när vi hånglar kommer jag mobba dig i all evighet.

Vilken känd man borde jag kolla in och ta inspiration av?
- Nej det tycker jag inte att du ska, de flesta sådana komplicerar det så… Men okej, Justin Timberlake en bra dag (post matchande jeanskostym med Britney-tiden).

Bara för säkerhets skull: Vilken är den värsta stilmiss jag kan göra?
- Nu kan jag ju bara tala för mig själv, men för min skull behöver du inte köpa hippa inneboots, ha hippa tajta jeans och en genomtänkt frisyr som ska se ogenomtänkt ut.

* * * * *

Hannah Arnhög är frilansskribent med sex och relationer som specialområde. Du läser henne regelbundet i framför allt Café och Veckorevyn, och självklart i hennes blogg på Veckorevyn.com.

 


KÖÖÖRKORT!!

Idag har jag skaffat mig ett sånt dära kort man kan köra bil med!! Wooohooo! Maxat skulle jag vilja kalla det :D Nu kan jag åka ensam på vägarna, utan mamma eller pappa i bilen och utan den där förbannade övningskörskylten som ständigt trillade ner. Så nu jävlar, se upp på vägarna för rallynathalie är ute på banan nu! Tjooohooo

Så fort pappa kommer hem från jobbet ska vi äta en smörgåstårta mamma har gjort, mumigt, bara för att fira mig, vilken gullig mamma jag har! :D

Jag: Pappa tror du jag kan få köra iväg en sväng med någon av bilarna?
Pappa: Naa, inte i detta väglaget..
Jag: Men snälla?
Pappa: Vi får se hur vädret ser ut när jag kommer hem..

Lite senare pratar jag med mamma..

Mamma: Men du får väll åka till någon sen, Tässan eller ngt. Åka till någon kompis.
Jag: Får jag det då? Pappa lät inte så positiv till det..
Mamma: Klart du ska! Du kan få köra audin!
Jag: Hahaha, ja då kan ju inte pappa säga något för du äger ju audin!

Så där du pappa, nu fick du allt en smäll på näsan :D :D Kärlek till mamma, hon är ju bäst ; )


Finally

Åååh, det känns så skönt. Nu har jag ätligen fått skrivit klart mitt ledarskapsprojekt. Vilken befrielse. Ingen tung sten på axlarna längre, eller jo, fast inte över detta arbete utan från alla andra arbeten som ska lämnas in som jag ligger efter i.

Imorgon kommer det bli spännande! Går det bra får ni reda på det imorgon, let´s find out if I can make it... Nu ska jag duscha. Inget kul på hjärtat idag tyvärr. Bara trött och sleten. Hoppas ni mår bra! Pussis

Jo förresten, snart öppnar vi dörren till min och Björns hemliga projekt. Spännande va?!

Say my name



Klicka på bilden, den är en länk till en låt!

You actin' kinda shady. Ain't callin me baby. Better say my name. Why the sudden change? 


I can run, but I can't hide

På historian idag fick vi reda på att skolan har skaffat sig en skolplattform för oss elever. Vi fick varsin inloggning och jag tänkte: Fan va bra! Synd att dem dock inte har kommit med det tidigare... Men när vi väll kommit in på sidan och vår egen plattform kändes det bara förvirrande. Bra rörigt och jag kände bara NEJ. Men så är det väll med allt i början att det känns krånligt och avancerat, men det tar väll någon vecka och sedan känner man sig mer hemma och vet hur man ska göra. Hoppas jag... varför ska dem komma med detta när vi snart slutar? Det borde ha kommit redan i ettan. Eller vad säger ni? ; )

Nu ska vi snart ha engelska och ett förhör på en bok vi ska ha läst ut. Självklart har jag inte det, som alltid, för jag trodde den var till nästa vecka. Så nu sitter jag här med världens fetaste ångest och paniken kryper i kroppen. Though finns det väll inget att göra så det är bara att snällt säga till läraren att man hade missat. Ursch. Skäms Nathalie.

Innan ni klickar er ifrån all min ångest så kan ni lyssna på den här låten, good feeling låt, OHYES!




Jag är bra på att dräggla, tro mig

Okej, nu har jag suttit och läst den här tuffa tjejens blogg en bra stund. Den är helt fascinerande och underhållande. I just love it. Hennes huvudämne är sex och relationer, och jag måste säga att detta ämne är bra tillfredsställande. Misstolka mig rätt! Read it cause I know you gonna like it. Uh uh.

Och appråpå badboll. Jag fick just bort hårstrået från mitt öga som har legat där hela dagen och skavt. Nu var det ju dags att bli hittat, efter en hel jävla dag. Tack! Nu känns det rent i ögat och det var en otrolig lättnad :)

Och något som också är som fastklibbat på min näthinna idag är att ska en kille få mig att gå loss ska han ha Diesels parfym "Only the brave - The new fragrance" eller Lacostes doft Essential. Är dock inte säker på sista namnet, men flaskan är grön och den är helt omotsåndlig. Man blir frälst!

Nu ska jag ta mitt pick och pack och dra till soffan, kolla det sista minuterna av spårlöst och avnjuta en tallrik fruktsallad med glass.

You got me day dreaming

Om ni är tillräckligt smarta så borde ni ha förstått att dagen har börjat rätt bra, hihi. Nu ska jag fortsätta få dagen att bli duktig för jag ska plugga. Har tänt ljus i mitt rum, tänt upp lite mysbelysning, städat iordning och ställt in en blommbukett på mitt bord. Känslan inne i rummet blir sådär god och underbar. Eller något. Ni förstår nog. Nu ska jag ta mig en god knäckemacka med skinka och senap. Muuums. Hihi. Till kvällen vankas det tacopaj här hemma och efter det ska jag bjuda på fruktsallad med glass. Åh, dagen kan inte sluta dåligt! Puss på  l y c k a .



Glädjeskrik

Det kallas lycka! Nu gäller det. Så nervös jag var, hade riktigt ont i magen och nästan svårt att andas, men nu slipper jag mina andningsbesvär och jag säger bara: YES YES YES :D

Sold nine million

Idag säger spåkulan såhär: Oro kan läsas framlänges och baklänges. Man kan oroa sig före, under och efter en händelse, men den kanske inte ens inträffar. Sluta oroa dig. Framtiden är ljus trots allt.

Now that you are out of my life,
I'm so much better.
You thought that I'd be weak without you,
But I'm stronger.
You thought I wouldn't sell without you,
Sold nine million.
Thought that I would fail without you,
But I'm on top!

Out of control and unstoppable

Varför har jag alltid en stor förmåga att lyckas få mina lov till att gå till ingenting? Jag är verkligen så galet bra på detta. Och i slutet av veckan eller loven får jag alltid en stor fet ångest. Känns inte alls kul så varför försöker jag inte undvika det? Ärligt talat, jag vet inte... Nu ska jag iallafall gå och kolla på ett avsnitt från Top Model 8. Later!

 


I don't want it this way

Så, nu har jag vart hos Issa sedan klockan halv elva i förmiddags. Har i princip inte gjort så mycket, har mest kollat på när Issa har städat köket tillsammans med sin mamma. Och för att inte glömma, så har jag även pluggat liiiite. Men det är verkligen inte anmärkningsvärt. Tråkigt nog, dumt nog. Nu ska jag iallafall ta mitt pick å pack och dra ner till stationen. Ska ha körlektion och sen ska jag faktiskt vara duktig och göra lite teoriprov. Yäääy på mig. Men pussdå.

It's the end of you and me



Galet bra gammal låt :)


DO IT

 

 


Just fucked up

Öppnade gårdags Gt och läste på "Tryckeriet's" sida. En person berättar om när hon hade fått köpt fel busskort hos pressbyrån. Hon berättar att hon hade fått köpt fel kort av expediten och sedan kommit tillbaka för att vilja byta kortet till det kort hon egentligen hade bett om . Men då går tydligen inte det, hon har endast rätten att ångra köpet innan hon går ut genom dörren. Detta lät i mina öron helt sjukt. Det är inte hennes fel att hon har fått fel och att inte pressbyråns personal inte kan sitt jobb bättre, eller? Chefens enda ursäkt att hon hade fått fel kort hade tydligen vart "Expediten är nyanställd". Ännu en anledning till varför hon skulle få byta sitt kort, när det faktiskt vart pressbyråns fel och INTE hennes. Sådant här kan få mig att koka och ibland undrar man vad folk tänker med... inte med hjärnan iallafall, kanske med röven...? Så passa er för detta och försäkra er om ni verkligen fått rätt kort om ni någon gång ska köpa ett! Men hur lätt är det att veta om man får rätt kort när inte ens expediten vet om det är rätt? Det står ju inte direkt på kortet... DONK. Nathalie is pissed off.

PLAY - FAMOUS



G r y m t   j ä v l a   b r a !


UNSTOPPABLE

You’ve seen her face in the magazines. She smiles for you from the TV screen. She’s just so unstoppable. You’ve heard her name like a thousand times. Superwoman in all the storylines. She’s just so unstoppable. Woah-oh-oh! Nathalie keeps coming back for more and she’s out of control. Woah-oh-oh! And she’s taking on an ever so contagious road. Nathalie keeps coming back from the dead again. She’s a little bit too much even for my friend. She’s just so unstoppable. Spotlight’s on, Nathalie returns. Four, three, two, one and she’s on the end. Can’t stop her, impossible. You fell for her like a trigger tree. It’s understood ’cause you can’t leave. Her love out’s unstoppable!

 

Känner mig fan lite hedrad ; ) NATHALIE ♥ OLA


EXPLOSION













Såhär kan det se ut på resan från skolan och hem.


You're making me hot hot hot

 

Den här och Unstoppable med Ola va mina två favoriter i Melodifestivalen. Dessutom när Ola sjunger om Nathalie så blir man ju extra fäst och känner att låten är om en själv på något sätt. Rätt ballt ändå! Adios.


We haven't forgot


 

 


A day off

Idag hade jag stadskörning i Borås. Snacka om kämpigt! Halt och mycket snö var det, men jag klarade det iaf och det känns toppen! Nu har jag prov-uppkörning om en vecka (fanns inga tidigare tider). Klarar jag detta är det dags att boka uppkörning och uppskrivning. Körkortet är inom räckhåll och hur gött känns inte det?! L O V E L Y .

Vaknade halv nio och kände så där lite halvt ångest för att jag somnat och sovit bort en del av dagen. INTE OKEJ.
Gick upp och bakade en kladdkaka åt familjen och nu ska jag duscha, för att sedan gosa ner mig i min sköna säng för lite tvspelande. Then, sängläge! Adios!

 

Härliga bilder som påminner om sommaren!

(Båtresan 2008. Då livet var som bäst)



RSS 2.0