make it good, make it count

.
Nu; springtur i skogen. Jag börjar bli duktig.

it's time to pay the bills

Jippie, lönen ska få känna på lite! Hålfotsinlägg ska betalas, mobilräkning och balbilder. Hatar räkningar, anyone else?
.

Today I'm free. Ledig från jobbet i tre jävla dagar. Feels awesome!! Idag har jag gjort ungsbakad lax med potatis och romsås. Fan vad underskattat det är. Ska be mamma köpa hem mer lax så det bara är till att ta upp ur frysen när man är sugen. För det är minst sagt inte svårt att tillaga det i ugnen. Sedan har jag städat lite, kollat båda barnfilmerna "Marmaduke" och "Rango". Så söta! So, now I need to pay the bills and then maybe som work out. Snacka om att det behövs.

didn't we have it all

Två lediga dagar. Halmstad. Mimmi. God mat. Strawberry daiquiris. Film i plural. Kycklinggryta. Shopping. Och kanske lite till.

H a l m s t a d

Hej allihopa! Här kommer en liten uppdatering. Sitter hos Mimmi i Halmstad för tillfället. Har varit på Harrys och käkat god mat och druckit Strawberry daiquiris. Nu är det läggdags och imorgon ska Mimmi få visa mig stan. Kanske lite shoppingsugen.. får ju ändå lön på torsdag ;) SOM jag längtar! See you later kidz.

hjärnkaos

Det är fucking jävla kaos i min hjärna. Det är så mycket som exploderar där inne och jag vill SÅ mycket. Är inte nöjd för tillfället. Därför denna "bloggtorka"
*

det betyder mer än vad man tror

Jag trodde att jag skulle få säga med stolthet att idag var den sista dagen ni såg mig mörkhårig. Det fick jag visst inte. Att frisören inte fick till det precis som jag ville gjorde ont. Idag var den dagen jag skulle gå från brunett till ljusbrun/blond(som jag väntat). Istället blev jag guldig, typ. Så himla besviken. Tycker det blev rent utsagt SKITFULLT. Ursch, när frisören fönade håret torrt efter desperata försök OCH efter nästan 5 timmar i stolen så vände det sig i magen på mig. Åh, besvikelsen sköljdes över mig och för att inte börja gråta försökte jag tänka på något annat. För att berätta processen - började visa bilder på min önskade hårfärg och sedan sattes det igång med avfärgning. Håret blev orange/rött. Inga konstigheter. Frisören lägger i en så kallad askgrå toning för att tabort det röda och få en ljusbrun nyans. Väl tillbaka i stolen efter en toning och sedan sköljning hade jag exakt samma hårfärg som jag hade när jag kom. Lyckat? Nej. "Eh jaha" var min första tanke. Frisörerna tyckte det var lustigt. Så vad gör vi nu? Vi gör slingor bestämde dem. Två frisörer ställer sig och gör fullt med slingor i mitt hår. Det tar sin tid och sedan ska värkningstiden också få sin tid. Efter nästan 2 timmar sitter jag i stolen igen med sköljt hår. Det som uppenbarar sig i spegeln ser inte bra ut. Blundar. Tittar igen och inser att det här blev inte alls bra. Håret är guldigt med lite av min gamla färg i botten. Frisören frågar om jag är nöjd. Var tvungen att erkänna - Nej, tyvärr så är jag inte det... Det var inte alls som jag hade tänkt mig. Så på onsdag ska jag dit igen för att förhoppningsvis fixa till det som jag vill ha det. En ny frisör den här gången, en mer erfaren som tur är. Nu hoppas jag bara på att jag inte ska behöva betala något eller i alla fall inte etttusenetthundra kronor en gång till. Ber till gudarna att jag får det gratis eller åtminstone betala bara någon hundring. Inte ett öre mer för då bryter självaste djävulen ut ur mig. Då ska dem få se på färg! Wish me good luck ; )

jag gråter bara i regnet

.

Ensam är stark.

lite lyckopiller skulle sitta fint

Såhär på kvällskvisten så känner jag att jag saknar mitt långa hår. Kollade precis igenom lite bilder och insåg hur jävla tråkigt det är att ha kortare hår. Ska spara så gott jag kan nu! Tycker verkligen att jag passar mycket bättre i långt hår. That's just more me ; ) Och som grädde på moset så är det ju klart att jag börjar flagna hy som jag vet inte vad... Måndagens solande blev visst alldeles för mycket. Så nu sitter jag här fläckig i fejan med röda prickar. Så vad har jag lärt mig? Jo, att alltid använda solskyddsfaktor plus att förstå att man kan inte ligga på playan hur länge som helst när det var så längesedan man gjorde det sist. Godnatt my dearest, jobb 8-17 imorgon. Rolig lördag, not.

upprymd av kärlek

Kärlek är en resa utan kompass i ett väglöst land. Ett äventyr. (ååh, ett av mina favoritcitat för några år sedan som jag hade glömt bort men som jag nu hittade igen)

en sommardag i maltkär

I söndags var jag med Jesper och hans familj till ett litet ställe utanför Ullared som kallas Maltkär. Middag hos Jespers farmor och farfars sommarställe stod på dagsplaneringen. Först lite fika i den alltför varma sommarsolen och sedan fiskade vi(1/2 fisk tillsammans med Johanna lyckades jag knapra ihop) + att jag har en rolig bild att visa er från min lilla "fiskelycka" ;) haha. Sen var det dags för grillat. Så gott har inte mat smakat på läänge. Och efter det blev det kubbspelande och bara lite mys. En riktigt bra dag må jag säga. Kände att just då var livet sådär härligt och befriande. Mer sådana dagar vill jag ha. Ett nytt mål kanske?

 

Efter en lång arbetsdag + simning(jag tror jag kommit igång med träningen..) så är det faktiskt läggdags. Känns som att det är det enda jag berättar, hurvida när och var jag ska sova. Ber om ursäkt, men det är ett sådant simpelt sätt att avsluta ett blogginlägg på. Oj förresten, höll på att missa att uppdatera er om att just nu har Jesper precis bakat klart pizzan. Hemmagjordpizza. Ska bli spännande att se hur den smakar. Njut av bilderna!

 

ps. pizzan blev jättegod. Måste också tillägga att mitt röda face skriker hej tomat och att dem inte var sena med att kommentera det på jobbet ;) I och med att jag arbetade i "linen"(där vi serverar maten) idag så måste ju kunderna säkert trott att jag var riktigt andfådd och svettig, haha så pinsamt! Men jag kan ju med gott samvete säga att det INTE var så!

 

 

(i samma stund som jag skulle lyfta upp fisken närmare mig för att få ett bildbevis så sprattlar aborren till och jag blir skiträdd, vilket ni kanske ser ;) kul att Jesper lyckades få mig i just det ögonblicket. "En bild säger mer en tusen ord")




romantisk middag för två

.
Här har ni min lilla överraskning för pojkvännen min. Och jääädrar så gott det blev! Kycklingspett, potatissallad, lite paprika och tomat samt kiwi. U got it! Efter att ha sett på filmen "Life as we know it" (se den) så går vi nu trötta i säng. (Taggade på jobb imorgon, noooot)

hej kräftis

Äääntligen. Det finns inget annat ord som passar bättre. Jag har efter alldeles för lång tid varit på stranden och solat. Efter flera dagars jobb och slit är jag faktiskt värd det här. Snacka om att jag har fått färg! J i p p i e . Lycklig tjej. Nu mår man bra igen. Vad mycket färg kan göra...
.
Nu väntar en skogsrunda och sen ska jag överraska mitt hjärta när han kommer hem från jobbet med god mat. En uppdatering på det kan ni vänta er senare ikväll. Hurry curry innan pojken landar här på fågelvägen 10.

RSS 2.0