Vaaalborg i Vaaarberg!

*Först till frisören och slinga håret. Fint blev det.
*Sedan Götet med Ödlan. Shopping it was! Mys med dig ♥ Foton kommer nog på prylsen jag fick med mig hem idag.
*Hem och mumsa på en liten fika och nu äreee paaardiie som gäller i Varberg!
Ge mig rööööööj för faen!

Min dag i korthet. Ha en toppen kväll godingar!


Beundran.

Varje dag läser jag flera olika bloggar. Om deras liv, åsikter och fröjdelser.  Jag beskådar dess liv från en annan synvinkel. Från ett annat perspektiv. Ett perspektiv de ger mig. Jag gillar det. Ibland får jag läsa om livets alla frestelser och ibland får jag läsa om när livet är uppochner såväl som helvetet skriker "kom hit, you belong here". Spekulationer rusar igenom mitt huvud. Vad kan dem göra för fel? Vad gör dem som är så bra? Hur lyckas dem komma dit? Dit jag faktiskt också vill en vacker dag. Eller ja, helst nu på en gång om det går. Det finns så otroligt mycket som lockar, livet är fullt av möjligheter. Fullt av frestelser, fullt av motgångar och medgångar. Vissa saker är svåra, vissa saker är mindre svåra. Allt ska inte vara lätt i livet. Det är skapat såhär, till för att vara såhär. Det här är verkligheten. Öppna ögon och var vaksam för livet är en snurrande karusell. Du sitter kvar i karusellen tills du inte orkar längre och hoppar då av illamående för att se vad just denna hållplats har att erbjuda. Efter att ha utforskat stället hoppar du på karusellen igen och stannar där tills du hittat en ny spännande hållplats.


Jag har fullt upp med att betrakta och beundra andras liv vilket resulterar i att jag inte hinner med mitt eget. Jag beundrar andra människors starka vilja och skyhögt uppsatta mål. Läser om dem och ser mig själv uppnå alla dessa mål, i mina drömmar. Dock har jag inga mål. Mållös person skulle jag vilja kalla mig. En person utan mål är tråkig. Jag är tråkig som inte är målmedveten och inte kämpar för (det?) jag vill ha, för (det?) jag vill bli. Jag måste hitta mitt/mina mål i livet. Få något att sträva efter. Jag kan inte bara sitta här och beundra andras liv och önska att mitt också vore som deras. Kanske borde sluta läsa bloggar? Nääää, där får jag alldeles för mycket av min inspiration ifrån så inte värt att lägga ner. Men något jag kanske borde göra är att fundera över vad jag vill här i livet, vad jag vill uppnå, vad jag vill bli.


Ni som har läst min blogg ett tag har säkert inte undgått att jag har vart nere i en svacka, för det har jag skrivit om en hel del. Jag är på väg upp ur den och jag ska nå toppen! Från botten till toppen. Jag SKA komma dit, det kommer bara ta lite tid. Nathalie is back och hon ska ge allt.


You better watch out!


Three drops.


.

Hellre sårad av sanningen, än lycklig av lögner.


Suck.



Nu har skolan dragit igång igen *suck* och jag är inte sugen.
Eftersom min fransysska kommer ikväll som ska bo hos mig tills på söndag så missa jag ett jobbtillfälle nu också. Ännu mera suck... Vi hörs för nu har jag inte tid och ska skriva ett arbete i skolan utefter mina mål.. Jag som också har några mål. Not. Tycker ni jag låter konstig? Eller kanske är? Mja, lite konstig är jag nog men palla va normal.

Watch out!


The Beauties!


Måns Zelmerlöw - Hope and glory.



Don't stop!

I'm still standing for hope and glory
I'll be fighting for my love story
I'm still standing for hope and glory, now
All the battles I lost and the battles I won.


Gud så vackert! Bedövande.

Damn, he´s hot!

Vädret suger idag. Regn och grått. Jag tror det får bli en slapp dag idag slash duktig dag. Ska städa huset lite som behöver en omgång, sen ska jag sätta mig med lite plugg och efter det avnjuta en välförtjänt film. Det får nog bli nya Bond. Damn, he´s hot! James alltså. Jag blir galen av hjältar. Hjältar som James. Ett hårt yttre men ett mjukare inombords. Yammie! Men jag har ju min egen hjälte så mig går det ingen nöd på, jag ska inte sitta och drägla på andra men ibland är det svårt. Vi hörs under dagen. Pics kommer.

Gaaaah.

Jag har panik. Jag vakna klockan halv två!!! Gaaaah, alldeles för sent. Så nu är jag stressad, jag har så mycket jag ska ha fått gjort idag och nu är mycket av det redan förstört, eftersom jag ska åka till teorilektionen som börjar halv fem och måste ta ett tåg som går 15.08. Stressad stressad stressad. Men jag har i alla fall hunnit redigera några bilder sen igår så tänkte slänga in en här nu.. Here you are!


Wow!

Så, nu sitter jag hos Issa. Ska strax dra vidare till Täss. Trevligt!

Fotojobbet va sjukt kul och bilderna blev kanon bra! Mums asså! Längtar tills jag får sätta mig och redigerar dem och sedan publicera dem.. Iofs behövs dem inte redigeras för dem blev så bra sen är de naturliga skönheter jag har plåtat idag, så inte nödvändigt :) men en liten veva kommer dem nog få åka in i photoshop iaf. Bilder kommer förhoppningsvis upp på blogg och bdb ikväll om jag hinner. Nu ska jag dra mig! Live your life.


Hallå!

Nu ska jag åka och göra ett "fotojobb". Hihih, om jag får kalla det så.. Det ska bli spännande och jag är förväntansfull till max! Bilder kommer säkerligen upp här på bloggen. Men nu hinner jag inte skriva mer, det får bli en kortis. Pusss

Stoooockhoolm.



Ingen får ta mina bilder utan tillåtelse!

Åker snart med busfröna å kollar match, skojskojmysmys. Sen åker vi nog till Täss allihopa. Idag kommer älsklingen hem också. Yääy! <3

Peace.


Nu har jag arbetat med ett skolarbete, dock halva kvar men det känns bra. Ganska klurigt att få ihop en text om sin hemort för olika målgrupper och sen dessutom tänka på textens layout.  Aja, nöjd är jag i alla fall. Nu ska jag nog röra mig bort till tv:n och kolla 2 fast 2 furious Tokio Drift. Den har redan börjat men ska se om jag förstår något av att bara hoppa in i den sådär för jag har ju inte sett den fast jag älskar dem filmerna. K-a-t-a-s-t-r-o-f ni enligt mig. Men nu ska jag skynda mig så jag inte missar filmen. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Ha det fräscht! Pusss

RSS 2.0