Till att börja med.

Wiiie, jag är så glad! Jag har 4 premunanter nu. Jag vet vem en är, men vilka är resten? Någon som vill komma fram bakom slöjan? JIPPÄÄY, såå glad :) Haha. Tänk så lite det behövs för att man ska bli glad. Eller lite å lite. Det är ganska mycket! :) Jaja. Tack alla ni som gör min dag lite roligare.

Nu på kvällen har jag fått snackat av mig lite hos Vickan. Hon är verkligen som en psykolog! Jättebra! Hon tog tag i det här med att jag är så nere. Att jag inte får gjort någonting och att jag är nere i min lilla eller ska jag säga stora "svacka"? Så nu känns det bättre. Hon berättade hur jag skulle göra för att ta mig upp ur "svackan" och imorgon börjar expiditionen ;) haha.
Jag ska nämligen göra en sak i taget. Inte sätta mig vid datorn för då vet jag hur det slutar, alltså inget kommer bli gjort. Sen när jag har vart duktig och gjort det får jag belöna mig på ett eller annat sätt. Så tack så mycket för hjälpen Vickan, du är guld!

Så nu är det slut på depritionen och all jävla skit. Imon börjar det och jag ska klara det! Förvänta er en mera glad Nathalie framöver här i bloggen men även i skolan osv.

Näe, mamma ringde nyss och bad mig fixa det sista i stallet. Så ska ut. Detta fick bli mitt sista inlägg för idag. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Perra

Sv: Aa, har ett stativ jag använder då och då :P

2008-11-18 @ 21:39:53
URL: http://typperra.blogg.se/
Postat av: Hedvig

älskar din banner!

2008-11-19 @ 08:28:17
URL: http://lingonskrutt.devote.se
Postat av: Ida

Hej hej!

Jag har dragit igång en tävlig på min blogg där du kan vinna ett valfritt plagg/sko/accossear eller en bloggdesign. Välkommen att delta! :)



Direktlänk till tävlingen: http://idamureen.blogg.se/2008/november/tavling-1.html#comment



Ha det bra och lycka till!

2008-11-19 @ 10:25:40
URL: http://idamureen.blogg.se/
Postat av: Vickan

DU ÄR GULD NATTIS <3 och jag vet, och du vet, att du fixar det du vill fixa, om du ger dig fan på att fixa det :)

2008-11-19 @ 21:19:51
Postat av: Nathalie

Tack Vickan, tack för att du finns!

2008-11-20 @ 14:16:42
URL: http://nathaliearn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0