Catch it

Igår var jag med Jim. Vi kollade film och åt en massa godis, chips, drack läsk osv då jag hade med det till honom i födelsedagspresent. Killar är verkligen svåra att köpa till och ska man köpa något riktigt fint måste man lägga ett par hundralappar, vilket min ekonomi inte känner för just nu. Okej, jag är inte fattig, but god, I need that money for myself ;) Och idag ska jag vara med Björn och Pierre. Pierre kommer strax och hämtar mig med hans motorcykel, OMG, I'm gonna die... Vet inte riktigt vad vi ska göra, jag vet bara att vi ska catcha upp lite sen studenten. Det är sååå längesen. Ojoj, nu går tiden, måste duscha! Bye lovers.

Kommentarer
Postat av: Marcelograbben ~

Fin blogg! Har du själv gjort din fina header? Riktigt fin sida, älskar sidor som är helt vita sen en fin header! :D

2010-08-26 @ 13:17:36
URL: http://marcelograbben.blogg.se/
Postat av: Claudia

Hej mina läsare!

Jag har en stor tjänst till er. Det är så att jag deltar i en tävling hos nelly.com och jag kräver ha 30 komentarer för att ha en chans och vinna. Så snälla komentera&rösta vad ni tycker om mitt bidrag och sprid vidare det. Är du med i tävling säg till mig jag röstar på dig med. Så snälla hjälp mig och få 30 komentarer eller mer, kommer bli så tacksam!



Rösta här : http://cclaudiaddebicka.blogg.se/2010/august/tavling-hos-nellycom.html#comment



Btw: I Love you & SPRRRRRRRRRRRRID DETTA SNÄLLA (:

2010-08-26 @ 15:41:03
URL: http://cclaudiaddebicka.blogg.se/
Postat av: MOOOLLYS

Vad tycker du om mjukisbyxor?

Det är ju inne i höst. Är du en som kommer bära dessa underbart sköna plagg i skolan/ute på krogen eller är det något du bara har på dig hemma? :D

2010-08-26 @ 15:58:56
URL: http://HTTP://MOOOLLYS.BLOGG.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0