Kom igen nu förfan Alliansen!

Det är visst lite riskfyllt att säga sina åsikter högt. Jag förstår varför många håller sig i skymundan. Jag hoppas verkligen inte att det blir de rödgröna som vinner! Jag börjar få ont i magen, tänk om inte Alliansen vinner...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Får man fråga vad du grunda

2010-09-19 @ 23:13:37
Postat av: Anonym

Får man fråga vad du grundar dina åsikter på? Är du medveten hur de utförsäkrade och arbetslösa har det eller är du bara för alliansen för deras skattesänknigar?

2010-09-19 @ 23:15:50
Postat av: Anonym

Får man fråga vad du grundar dina åsikter på? Är du medveten hur de utförsäkrade och arbetslösa har det eller är du bara för alliansen för deras skattesänknigar?

2010-09-19 @ 23:15:54
Postat av: NB

Jag gillar Moderaterna för de sänkta skatterna, absolut. Varför ska så mycket av det man tjänar försvinna till skatt? En tredjedel av min lön går till skatt, självklart precis som alla andra, av det JAG har arbetat ihop. Det handlar inte om egoism, jag ser det mer som varje människa ska ta eget ansvar. Dock är det skillnad mot de som verkligen inte kan arbeta, de SKA kunna få stöd. Men de människor som lever på våra skattepengar, alltså bidrag, som faktiskt KAN arbeta, men gör det inte pga av lathet. Det är där det blir fel! Dessutom har Alliansen hållit samman Sverige riktigt bra under världens stora finanskris. Tror inte de rödgröna har fått den prövningen så vitt jag vet. Utöver detta jag redan nämnt jobbar också Alliansen för ett arbetarSverige. De vill skapa mer arbeten och för mig som tog studenten i somras och som nu är arbetssökande vill självklart att regeringen satsar på arbetsmarknaden. Jag är inte insatt i politik till 100 procent, därför kan jag heller inte veta allt, men jag bildar mig en egen uppfattning av det jag har hör och läser. Dessutom gillar jag Alliansens partiledare, de har en positiv attityd som jag gillar, vilket jag inte tycker de rödgröna har. De va en j*vla pajkastning från deras sida på Alliansen nu när debatterna och utfrågningen hölls i tv. Kan dem inte göra något bättre än att bara pajkasta?



Och självklart tycker jag inte att det är rätt att de människor som behöver hjälp ska bli utförsäkrade. Sedan vet man inte heller allas situation. Det va ju faktiskt en kvinna som levt på socialbidrag under en lång tid men när fallet hade ifrågasatts så gick hon ut i arbetslivet igen, hon kunde arbeta men ville inte. Hur rätt är det då? Alliansen jobbar ju på att rätta till de fel som finns, att nu se över fallen där människor blivit utförsäkrade.



Jag gillar inte att diskutera med folk som inte kan stå upp för det man tycker och inte skriver ut sitt namn. Varför röstar du på, eller jag antar, de rödgröna? Vad är dina åsikter?

2010-09-20 @ 13:03:38
URL: http://nathaliearn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0