Let´s dance.

Ikväll är det Let´s dance som gäller. Jag ska sitta bänkad framför tv:n med något gott i knät. Vet dock inte vad det ska få bli... Någon som har något gott att rekommendera? Alltså något ätbart.

Jag är verkligen ett stort fan av Tobias, han blonda killen som dansar med den politiska reporten(kommer inte ihåg vad hon heter). Han är så grymm! Så snygg, så sexig på något sett. Många som jag har pratat med brukar reagera: "Men ursch! Tycker du han är snygg?!" Ja, det gör jag! Jag vet inte riktigt vad som tilltalar mig i den människan. Jag tror det är hans blick genom tvrutan. Han går rakt in i mitt hjärta av någon konstig anledning. Hans sätt att föra "henne" är så manligt och vackert. En gentleman. Jag hade inte tvekat en sekund att få dansa med honom!

Så ikväll sitter jag alltså och kollar på detta fantastiska program och hoppas att inte världens starkaste man åker ut, inte heller Tobias med sin politiska reporter samt Laila Bagge! Det är mina absoluta favoriter! Vilka är era favoriter?

Förresten, så har jag hört att Laila Bagge har vart danslärare...? Stämmer detta? Vadå fusk! Inte konstigt att hon dansar så bra. Detta gjorde mig faktiskt lite irriterad men fortfarande så är hon en av mina favoriter. Är jag inte trogen? Haha



Bild tagen från google.se

ÄR HAN INTE SEXIG? Grrrrr!

Nu ska jag kolla Brudens bäste man och äta glass med strössel och chokladsås. Yammi!

Kommentarer
Postat av: Mahlin

haha nej jag vet, killar är verkligen inte bra på sånt haha. är det bestämt när du ska fota honom&så? ett plus är ju också om han är snygg, haha;)

2009-01-23 @ 14:40:59
URL: http://mealinn.blogg.se/
Postat av: Amanda & Danni

ätte fin header! Vad använde du för program till den?:)

kram

2009-01-23 @ 15:01:19
URL: http://bambies.blogg.se/
Postat av: Danni o Amanda

jätte fint !

2009-01-23 @ 16:48:29
URL: http://bambies.blogg.se/
Postat av: Vendela

ska också se på let´s dance :) hejar på laila, hon är så duktig :)

2009-01-23 @ 17:38:25
URL: http://white.webblogg.se/
Postat av: Danni o Amanda

vaarse :)

2009-01-23 @ 19:04:16
URL: http://bambies.blogg.se/
Postat av: johanna

Elisabet heter hon, fast dte har du kanske redan fått svar på... =) min favorit är laila...gillar henne! =) jupps jag är super singel.... s både skönt och tråkigt =)

2009-01-23 @ 19:10:25
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Mahlin

ben&jerry's är världens rekomendation, annars om inte det finns så föreslår jag vaniljglass med varma hallon. mhm, så himla gott alltså! haha okej, jag tänkte bara att det lät som på din beskrivning av drömbilden att det skulle va vår eller nåt då, kändes som att snön inte passade inte där bara:) haha

2009-01-23 @ 19:14:01
URL: http://mealinn.blogg.se/
Postat av: Lova

Brudens bäste man är bra =)

2009-01-23 @ 19:56:49
URL: http://lovaamalia.blogg.se/
Postat av: johanna

Haha ingen fara...men det var en smart grej...för jag lyckas alltid glömma bort vad den kommenterat fats jag nyss läst det...så när man är inne på bloggen, hmmm vad skrev han/hon nu?...får nog sno den idén haha =)



Oh, då var det tur jag skrev det...hoppas de har snyggare kläder idag är förra veckan hihi =)



ja, idag är man ju sugen på ligga å mysa med ngn i soffan =)



2009-01-23 @ 20:13:38
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: johanna

Haha ja det är bra när man kan hjälpas åt.. =) ah ja jag menade tobias och elisabets kläder.... ibland hjälper det inte bara och tänka det. man måste skriva det oxå haha! =) ah jag och min fd gjorde slut för 2år sedan...sen har jag väl dejtat lite sådär, men aldrig hittat någon som passat br aihop med mig... =) Men det kommer säkert. har du någon?=)

2009-01-23 @ 21:01:43
URL: http://misseverything.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0