Just my opinion

Efter ha suttit på arbetsförmedligens platsbank i kanske två timmar minst igår, så är jag irriterad. Jag har suttit och sökt på det jag skulle kunna tänka mig eller tro mig passa bra som. Men nästan allt kräver fan 2-3 erfarenhet eller eftergymnisal utbildning, vilket jag inte har. Varför ska det behöva va så? Okej, jag förstår, visst gör jag det. Jag är inte dum. Jag bara ifrågasätter. Jag tror om man fick komma och visa upp sig, visa vilken bra människa man är så tror jag att många hade fått anställningen dem inte fick. Visst att kunskap och kompetens är ett enormt avgörande skede, men personligheten och människans engagemang är väll minst lika viktig? Många människor som besitter kunskapen och kompetensen kanske egentligen inte alls är den perfekta för jobbet då dem kanske inte har personligheten och engagemanget. Hade jag varit företagare, varit den som tillsatte personal i företaget hade jag inte dömt bort alla "icke-fullständiga" sökande. Jag hade sett till att få träffa dem personligen och därefter göra en analysering.

Inside brown

Åh, vad jag längtar tills jag ska bli brunett, färga bort alla mina blonda slingor. En liten fräsch förändring behövs hos mig just nu. Måste bara hitta en lämplig frisör som kan göra det.. Är dock ganska sugen på att köpa en toning på affären, bara för att få göra det nu på en gång! Men jag tror jag skippar det, är nog för feg. Eller mja, jag ÄR för feg. End of story. Frågan är nu vad jag ska ha för nyans av brun. Jag gillar den här tjejens hårfärg, men dock är jag för blek för att klä i denna färg...

 


Jag skulle verkligen vilja ha denna berlock från Thomas Sabo. Det är så mycket jag vill ha nu för tiden, men den var så gööllig!

Du väljer

Life is what you make it, damn right! Inget kommer till dig gratis, det har jag lärt mig. Du måste kämpa dig till det du vill ha. Eller för mig är det iallafall så, för jag har inte den turen som får allt serverat på ett silverfat.

When a woman's fed up

Relativt dålig fredag idag. Fick iallafall varit ute i lite mer än 1 timma, gått varvat med sprungit. Kom nyss ut från duschen, känner mig verkligen fräsch just nu. Vad en dusch egentligen kan göra. Imorgon ska jag jobba från 10 till 15 och sen ska jag vara med älskling som kommer hit. Mysigt! Och på söndag blir det nog utgång med Emilina, eller nog, det ska bara bli det. Men tills dess så ska jag kolla på Idol. Ett kallt glas vatten, en mandarin och lite godis, får bli mitt tilltugg denna kväll. Adjöss. Och jo just det, glömde tillägga att jag har dammsugit också, duktighetspoäng.

Raka fina enkla ord

Nathalie bry dig inte. Lägg dig inte i. Du blir bara sårad.


I'll show you what it's all about

Gick upp klockan halv nio och gav mig ut och sprang igårmorse. Känns så där riktigt sköönt! Sedan begav jag mig till Varberg och till Björn och hämtade pengarna för kameran. Känns gött att äntligen kunna släppa det besväret. Efter det åkte jag ner till Nordea och satte in lite goa cash på sparkontot. Därefter gick jag in till Gina och köpte en skjorta på rea samt 3 trosor. Nice! Fick även köpt ett halvt kilo godis för ynka 25 kr på Willys(erbjudande) och en bukett rosa rosor. Förresten så fick jag mina krukor av Björn igår också, hade sent bud med honom. Börjar trivas i mitt rum efter mina små förändringar. Nästa steg är om man ska byta tapet på fondväggen, men jag har inte bestämt mig än... Vi får väll se!
 
Efter Varbergs besöket åkte jag till min barndomsvän Charlotte, inte umgåts med henne på evigheter, så det va riktigt roligt att få träffas igen och spendera några timmar tillsammans. Vi hade verkligen mycket att prata om, sånt är kul. Nu har vi bestämt att vi snart ska träffas igen, jag hoppas vi tar upp kontakten på nytt. Var hos henne imorse för att hämta mina glömda rosor(klant!!) och då fick jag ett oväntat paket ifrån henne. Oj, va chockad och överväldigad jag blev. Bara sådär lixom. Jag öppnade det fina blåa paketet när jag kom hem och fick syn på en plattång(!!!). Men wow, en plattång fick jag av henne. Hur snällt var inte det?! Hon berättade att hon tyckte synd om mig efter att jag berättat att min dyra plattång hade gått sönder efter ett år. Kärlek till dig Charm (insider skämt).

Efter att ha hunnit vara med hjärtat en timma idag då min pappa skulle förbi Veddige för att sedan komma tillbaka och hämta upp mig, så blev den timmen en liten motionsrunda tillsammans. Eller ja, vi gick bara. Men det är väll bättre än inget? Hoppas ni mår bra därute, nu ska jag nog kolla några avsnitt av 24. Har inte så många kvar nu.

Checka in, Ana Ginas show, premiär! Kissie är med och jag tyckte det va ganska roligt, faktiskt ; )  Kolla det här!

Testa om du vågar

Rör du ett enda jävla finger, så är dörren där.

It's YOU

Don't forget your past, it's what you're made of.

Four months with the love

Åh, vad jag älskar dig.

Short update

Dags att jobba lite imorgon. Halv tio till klockan sex på kvällen. Kille me slowly. Dags att göra sig iordning för natten, jag är ofattbart trött, av att inte ha gjort något vettigt under hela dagen? Ja, det blir lätt så. Jag vill ha ett heltidsjobb, har aldrig velat ha något ännu mer än detta! Kom igen nu Nathalie, sök! You aien't doing it good enough, yeah I know.. to sad. Fick sålt min data i lördags också. Jespers lillebror köpte den av mig. Bra att någon annan kunde ta del av erbjudandet, så slapp jag lämna tillbaka den och någon annan tjäna på mitt klipp. Idag sipprade det även in lite lön på kontot, hela 830 riksdaler, haha, efter att ha jobbat vid två tillfällen. Men gött är det ändå! Speciellt när man kommer på det såhär att ojdå, jag har fått lite lön idag också. Helgen har spenderats med hjärtat, mysigt.

24 framkallar ett beroende

Mamma och pappa lämnade gården för två timmar sedan. De satte styrning mot Halmstad. Vår häst ska tävla ikväll. Hoppas allt går bra. Pappa ska ringa efter loppet och berätta om vi blivit fyrtio tusen kronor rikare. Men tills dess så ska jag gå och kolla lite 24 avsnitt. Det är så otroligt spännande just nu. Har bara några avsnitt kvar av säsong 8. Lite sad-moment på den, faktiskt. Finns ju än så länge inga fler säsonger, och jag undrar om det kommer några fler. Jag vet inte. Fast ioförsig har jag flera tidigare säsonger jag inte plöjt mig igenom än. TACK å LOV.


I love my fuckin' drug right

Chailatte for the win! För ett tag sedan köpte jag äntligen hem pulvret, har gått där och tänkt om jag skulle köpa det eller inte. Men äntligen hade jag bestämt mig. Jag älskar smaken, vardagslyx att få kunna göra det hemma om ni frågar mig. Nu ska jag alldeles strax duscha och göra mig iordning. Ska förmodligen lämna tillbaka min data, efter många OM och MEN. Är fortfarande osäker egentligen men jag får väll lyssna på de råd jag fått från dem flesta. Blää. 

 




Igår var det "Sex hos mig ikväll" hos Vickan. Hon bjöd på mycket god mat. Många skratt bjöds det på. Nästa gång är det Isabelles tur att bjuda till. Jag tycker verkligen den här idéen vi har skapat är skitbra. Vi alla får träffas och ha kul, som vi sällan gör så mycket numera. Såhär såg jag ut innan jag drog på middagen.. Btw, så har jag rött läppstift på mig, men det syns ju inte på denna bilden. Stolt över mig själv att försöka vara lite vuxen ; ) Egentligen så är jag SO PINK.



ADORABLE



Man har ju bara lust att äta upp den, jag vill ha en sån gullig hundvalp jag också :')


Supertorsdag

Jag ska väll göra som alla andra och uppdatera om att det blåser halv storm och att det har snöat idag på västkusten. Hemskt vad alla har nämnt det på facebook idag. Haha, alla reagerar på de drastiska förändringarna. Ska vi skratta eller gråta? Mja, jag tror faktiskt svenska folket gillar det, även fast vi kan hålla på att klaga så mycket. Det är ju ändå ganska mysigt.

Eftermiddagen har spenderats ihop med John. Vi har varit i Varberg lite grann och sen har vi käkat pizza, druckit den godaste läsken som finns(COCA-COLA) och flötat oss i godis. Vilken supertorsdag! Nu sitter jag här hos Jesper. Ska sova över här och sedan bär det kanske av till Varberg imorgon för att lämna tillbaka min dator(alltså denhär jag sitter vid). Har inte bestämt mig... Hatar beslutångest! Finns det något värre? Isåfall, TELL ME!

Imorgon ska vi alla till vår kära vän Vickan och ha sex hos henne! Ska bli kul och se vad hon bjuder på! Men nu ska jag och min pojk sova. Hihi, jag ska vara en liten bitch. Tänkte försöka hålla honom vaken ett tag till, vill ju mysa lite, även fast han ska upp klockan 6. What a biiatch I am!

You will never be


AMAZING









PHOTOS BY LEONARD GREN. Click here to come to his website.


Make a wish, take a chance, make a change



Vad gillar ni min nya header? För att vara gjord i paint så gillar jag den ; )
Nu tror jag mig bestämt att jag ska kolla Happy Feet! Har aldrig sett den. Har ni? Jag är som ett litet barn som älskar tecknat!


Livstid

Shit pommes frites!! Idag var Step up'en jobbig. Sjukt mycket styrka i början och sen de resterande övningarna(blocken), ja dvs själva "Step up'en". Nu sitter blocken och det känns awesome! Både jag och Vickan fick kramp i benen. Fyy, det gör ont. Men gud vad skönt det ska bli att sova snart. Benen darrar. Mums för träningsvärken imorgon!

För övrigt så har jag pratat mer med min kära vän Eva från Texas. Jag hittade henne på facebook häromdagen och blev vän med henne. Så nu pratar vi för fullt och jag gillar't. Skitkul att skriva meddelanden på engelska. Kul att öva sig. Well well, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog lägga mig i sängen och läsa Lisa Marklunds bok "Livstid". Herregud, jag har blivit gammal, det är en deckare för äldre... Oh my... Får skylla på att jag inte har någon annan bok hemma just nu, det är ioförsig sant. PUSS & KRAM SKUMMBANAN.

Lassange á speciale

Åh va irriterande det är när man inte får tag på någon. Försöker ringa pappa men icke sa nicke, jag får tusan inte tag på honom. Ja, vad har man mobiltelefon till?
Nu har jag precis lagat lassange med jalapenos, och tro mig, det blev gott!!
Ojdå, man kan visst trycka många gånger på några få sekunder, hehe. Datorn fuckar up! Men nu ska jag gå och göra något åt mitt rum. Synd att mitt rum är så litet, annars hade jag gärna möblerat om lite..

SÅ. Nu har jag släppt det. Bara bestämt mig. Var det någon mening, så kommer det senare i livet. Jag lämnar det åt ödet. SÅ, hejdå.

SO EXCITED



Goood, can't wait! Fick brev för kanske 2 veckor sedan från kvinnan i USA. Jag vet inte om jag har berättat om detta lilla äventyr här på bloggen. Jag tror bara jag har skrivit att jag har något stort att berätta för er och att jag är världens lyckligaste tjej. Right? Yeah, I guess so. Men om jag nu ska försöka berätta lite för er då. Kanske vore på tiden, yeah it's time!

Allt startade med att jag va på jobbet för kanske ungefär 1 månad sedan. Jag träffade 2 amerikanska kvinnor, en från Texas och en från San Francisco. Båda i femtioårsåldern tror jag. Jag tog emot deras matbeställningar och sen var det inget mer med det. Någon timma senare kommer kvinnan från Texas fram till kassan, hon var verkligen skittravlig, sådär ungdomlig. Men iallafall, vi började prata om vad hon gjorde här å hej å hå. Hennes intresse osv. Från ingenstans sa jag bara att jag jättegärna hade velat åka till USA någon gång i framtiden. Då brister hon ut from nowhere att jag kan få komma och bo hos henne och hennes man. *ARE YOU SERIOUS?* It's lika a dream come true, sa jag till henne och försökte hålla tillbaka tårarna. För att göra en lång historia kort. Vi tog varandras adresser och hon lovade att hon skulle höra av sig till mig när hon hade kommit hem från sin Norden-tripp. And guess what? SHE DID. På bilden har ni kortet jag fick från henne. Hon skrev att hon hoppas att jag planerar min resa till Texas och att hon kommer mejla mig snart. Hon berättade att jag fick komma när jag ville och stanna hur länge jag ville. Att hon hade två rum lediga och toalett, så jag kunde få mitt lilla eget kryp in. Dessutom fick jag reda på att dem hade en massa hästar, katter och hundar, om jag nu har fattat allt rätt. Hennes resekompis berättade att hon va rik också... plus att jag fick låna en av hennes två bilar ifall jag ville åka någonstans. Hon vill visa mig USA(!!!!). Åka och se Broadmay, NY, gå på opera och ta mig till ställena där rika och snygga killar finns ; ) haha. Skön kvinna! Om allt detta stämmer, ja då har jag hamnat i en BIG FAT DREAM! Nu återstår bara att jag ska tjäna lite pengar så jag kan åka dit och göra en massa roliga saker. Eller att bara få vara där och lära sig flytande engelska hade varit en dröm. Åh, can't wait.


Just do it

Såja! Nu har jag varit ute och gått en runda, det blev inte en lång én men det räckte för idag. Otroligt härligt väder ute, solen värmer gott och det är riktigt fräsch luft ute. Så där friskt! Det är livskvalité att vara ute i detta väder, stanna upp och känna efter att man lever.

Jag var ju på massage hos Pia i torsdags. Det va riktigt skönt! Hon berättade att jag fortfarande var lite, lite sne men att det inte va något märkvärdigt. Bara att jag behöver fortsätta träna som jag gör nu och göra mina övningar, så ska jag förhoppningsvis bygga upp min kropp på egen hand. Hon berättade också att hon upplevde att min kropp va vätskefylld. Hon frågade om jag åt mycket socker, och mja, jag var nog tvungen att medge att jag faktiskt äter ganska mycket socker. Can't help it : ) hihi. Vätskefylld är den nog på grund av att jag har mycket infektioner i kroppen och när jag äter socker resulterar det i ännu mer infektioner. Därför, socker är bränsle åt inflammation. Så nu har jag köpt Tyroban vilket innehåller Jodd som minskar sötsuget, och ja, en massa andra bra och nyttiga saker.

Rekommenderar verkligen kliniken "Hälsa&Helhet". Dem har olika behandlingar. Go massage, som kan kännas lite, men otroligt skönt efteråt. Sedan har dem även osteopati och laserbehandlingar. Kolla in deras hemsida här!
Efter att jag fick rättat till min rygg och fått mina behandlingar känns det som att man fått en nystart på livet, en bra sådan! Nu mår jag bra igen.

Nästa gång jag kommer dit ska jag köpa A-vitamin vilket kommer vara bra för min hud m.m. Ursch, vitaminer och skit kostar! 300 kr för en burk. Men men, för att må bra så får det fan kosta.



I'm dying here

Ojoj, dålig uppdatering! Men jag ska berätta för er. Bara inte just nu. Ska försöka ta mig ut på en gåtur/springtur, har inte riktigt bestämt mig än.. ; ) Har blivit alldeles för lite träning denna veckan jämfört med förra. Ska försöka träna både idag och imorgon, så har jag iallafall fått träna 3,5 dag(ar) this week.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Mamma och pappa ska ner till Åby och kolla trav men jag tror inte jag orkar det idag, för många timmar. Blir det utgång ikväll? Vet inte, har inte pratat om det med tjejerna, men om inte blir det nog hjärtat ikväll. Jag har massor att göra som jag vet att jag måste ta tag i, dags att sätta fart!!

PUSSKALAS



Ny ring om ni kan se det, haha :) från Gina, men ska förhoppningsvis kunna reklamera den för den släppte redan färg efter första gången jag använde den. För övrigt så vill jag jättegärna göra minx naglar helt i silver, så sjuukt snyggt, jag dör!

Jag hade en helt underbar helg med hjärtat. Vi har tränat, badat, fotat, druckit chai latte och myst till tusen. Längtar redan tills nästa gång vi ses.

Nu ska jag laga mat och sedan hänga tvätt. Därefter bär det av till Kungsbacka och kolla vinterjacka, har redan spanat in en goding. PUSSKAAALAS. Step up till kvällen med tjejerna, jag är taggad! Tränade 5 dagar denna veckan som varit, är so proud over me! YÄÄÄY, nu rullar det!!


I truly love you


Det är sex hos mig ikväll, okeeej?

Godmiddag allihopa! Ikväll är det "Sex hos mig ikväll" vilket innebär att tjejerna kommer hit klockan 6 och jag bjuder upp till middag. Har inte riktigt bestämt vad det ska bli än. Desserten är jag nästan helt hundra på, men varmrätten är fortfarande ett frågetecken. Eftersom allt blev så hastigt bestämt så lutar det mot något väldigt enkelt den här gången. Jag hoppas jag får bjú igen någon annan gång. Men nu måste jag sätta fart! Städa huset och sen måste jag klura klart på vafan jag ska laga ; ) Och förresten, ska skicka in mitt cv och personligt brev till Toveks Bil också.
LET'S GO NUTS!



Vintertid





Fan va kul det är med gamla bilder! Dessa bilder är från januari, hihi. Förändras man?


Tro TUSAN man bakar kanelbullar



Bullbaket är i full gång. Nu står bullarna på jäsning sen är det bara sista steget, ugnen! Wiie, mumsigt.
Får dock ta pappa till hjälp att ta ut dem åt mig för jag ska åka på Step up med Vickan, sköönt med träning. Det va gööör längensen!!

För övrigt så fick jag en supertrevlig överraskning idag!! Världens lyckligaste tjej, yäääy.


Ps.

Du får inte röra vid mitt hjärta om du inte vet att det är ditt.

Unstoppable

Igår blev det som sagt bio och mat på stan. Wall Street - Money never sleeps såg vi och käkade på någon kinarestaurant, riktigt gott var det faktiskt! Och jo ja, till filmen... Den va inte alls så bra som den verkade. I 2,5 timma satt vi i en av Bergakungens salonger och fick träsmak, eller iallafall jag och pappa. Jag tyckte det va alldeles för mycket finanskrissnack och för lite snack om huvudpersonerna. Bra gjord och bra skådespelare, men näe. Det blev lite av en besvikelse. Next movie är Unstoppable som verkade skitbra på bioreklamen. Om jag har fått rätt information från google så ska denna film ha biopremiär den 10 november, and we will be there for sure! Nu måste jag åka och handla ädelost, man ska ju lixom laga mat sen ; )

Trailer: Unstoppable - check it out!


What you gonna do when the club goes uhahuaahuahuha



Kolla min emo-unge :)
Snart drar jag ner med päronen till Göteborg för att kolla bio och äta ute. Äkta familjekväll. Ha en trevlig kväll, c ya!


Keep attention

Det är alldeles snart dags att skicka iväg ett mail till försäljningschefen på Toveks Bil. Sedan har jag också bestämt mig för att berätta den STORA grejen jag har glömt att berätta för er! Attention, please!

RSS 2.0