bilägare

Var ju i Skövde igår och köpte bil med pappa. Blev en vit golf. Nöjd som tusan! Så nu har jag min alldeles egna bil :D Vilken frihetskänsla ändå att ha sin Egen bil!


birthdaycake

Födelsedagstårta för mig och Jesper. Mumsfilibaba! Förresten så kom jag hem till Sverige i fredagskväll. Är hemma pga olyckan jag var med om i torsdags, så nu behöver jag ny bil. Ska berätta mer om allt men orkar inte just nu. Så himla skönt att vara hemma i alla fall! Saknat mamma och pappa, Jesper, vännerna och mina små kattbebisar. Men jag kan åtminstone berätta att jag har köpt en bil :D talk to i later!


så länge du är med mig

image description .
image description
image description
Kvällsprommis igår och sen fixade jag med mitt band som ni ser på bilden ovan, som jag köpte hos Anna. Kolla vad fint det blev? :D Har jobbat från 12-21 idag. Jippie ; ) och imorgon har jag öppning. Skönt att komma hem tidigt i alla fall. Längtar till min promenad imorgon! Fan vad jag ska bli duktig ; )

vita stjärnor

Min födelsedagspresent från familjen Lönn. Jag gillar. Har önskat mig en vit klocka så de t kunde inte blir mer än rätt. Och så fick jag självklart den sjalen som ligger under klockan. Vita stjärnor, fint.

 


sunday love

 

 


the key 2 success

Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you're doing, you will be successful.


twentyone

GRATULERE PÅ FÖDELSEDAGEN DIN NATHALIE! Tack tack!

Så gammal jag börjar bli men det ska absolut inte stoppa mig. Som nybliven 21 åring ska jag försöka tänka så mycket positivt som möjligt. Jag har bestämt mig för att leva i en annan livsfilosofi. What doesnt kill you, only makes you stronger. Om du möter en människa utan leende, ge den ditt *

 


piece of a cake


jag är min egen Gud

Min pojkvän har gått och tatuerat sig. Utan mig, jag som så gärna ville vara med. Han ska alltid klara sig själv den lille jäkeln. Skitsnygg blev den iaf, grr!!


en liten tjuvkik

.
.
Här kommer första bilderna på Kafé Idyll! Ska lägga upp mer bilder när allt står klart och nya möblerna har kommit. Jobbar varje måndag till lördag, enbart ledig söndagar då alla iofs är lediga. Så nu jobbar jag alldeles för mycket. Har en fastanställning på 80 %, men jobbar 120 %. Låter bra va? ;) Förhoppningsvis får vi en till anställd snart så jag slipper jobba varenda jävla dag typ. Tur att man kan tänka "pengar pengar pengar" Jag trivs iallafall och tror det kan bli jättebra detta när allt faller på plats!

cute as a button

Kolla vad min chef kom med igår, hihi! Älskar Essie-lacket!! Det heter Cute as a button. Fjäskfjäsk, men det gillar vi.


ledig

Har haft städdag, varit på fotbollskamp, haft en underbar skypedejt med Isabelle och Vickan, kollat film och nu är det verkligen dags att sova. Min enda lediga dag ät över och imorgon är det jobb igen. Längtar redan tills nästa söndag!


trying to keep that smile


moroccanoil

Upp till bevis! Glömde mina hårprodukter hemma så nu passade på att köpa Moroccanoil och nu ska här provas. Har duschat en gång med inoackningeeb och det verkar lovande. Håret kändes deiligt efterpå! (ursäkta mina försök till norska ibland;))


sedärja

Kolla vad jag kan! Gjort mina första rundstykken. Blev det inte fina? Nöjd tjej. Nu är jag dock trött. Jobbat mellan 7.30 till 18.00. Imorse hade vi softis-utbildning(mjukglass) och det var absolut inte det lättaste att göra rent den där mjukglassmaskinen... Shit. Rengöringsprocessen tog nästan 2 timmar. Göra rent, fylla upp, göra rent, tömma ut och så höll det på. Och alla dessa delar som är i den och alla packningar som ska göras rent. Det här ska bli intressant och se hur vi ska klara det varannan vecka ;) Förresten, jag kom på en sak. Jag är ju barista nu, just sayin :D

 


GLAD PÅSK

Blev en liten utgång på Oscars igår. Mötte upp Jullan och Täss. Fröken Täss försvann och jag å Jullan rockade vidare. Kvällen i princip bara försvann, men vi hade kul!


långfredagen

Jordgubbar&melon med glass och Let's dance, bra fredag. Imorgon är det påskafton och förhoppningsvis något påskägg under huvudkudden.


påskbrunch

Precis hemkommen från påskbrunch på Skårs gård med päronen och Jesper. Jättegott och mysigt. Nu står man sig ett tag i alla fall. Då var även påskäggen klara. Tre proppfulla färgglada påskägg. Blev till och med över lite godis. Nästan så man kan fylla ett till... Vem ska få det tro?


i'm coming home sweden

He just did something cute. Åh, det dröjer inte alls länge innan jag får vara i hans famn igen. Som jag har saknat honom! Imorgon efter jobbet susar jag hem till mitt älskade hem, Sverige. Lite påskledigt sen återkommer vi inte till jobbet förrän tisdag. Så kul att komma hem!! Vi ses snart gosisar!


första arbetsdagen

Ni kanske vill höra hur första arbetsdagen gick?
Den gick efter lite kaos jättebra. Hade inte fått varor och grejer saknades osv. Ingen växel i kassan. Tillslut kom varor och jag fick sprungit och växlat pengar. Men trots allt detta slutade det fint! Snacka om att jag blev ställd när en man frågade på norska om vi hade koffeinfritt kaffe. Va, finns det koffeinfritt kaffe? Öööh, om du väntar lite tills min arbetskamrat kommer så kan hon säkert svara på det. Vivian hade gått iväg en stund och där stod jag med inga pengar i kassan, kan inte norska och har ingen aning hur man gör. Typ. Haha, men när vi väll kom igång gick det jättebra. Så glad att detta känns bra :) Jobbat idag också och imorgon är jag på't igen som man säger! Ska ta bilder och visa er framöver så fort cafét är helt klart. Det kommer nämligen dröja ett dag. Tror allt kommer stå färdigt i slutet av april.

shoooklade

Gårkvällen i bilder. Anna gjorde varm choklad åt oss och sen kollade vi påskekrim tror jag det hette. Varje kväll hela veckan nu sändes det kriminalare på tvn. Både jag och Anna drog filtarna över oss när det blev läskigt. Det skrattade jag ganska gott åt att till och med Anna som snart är 50 inte vågade titta!


pictures of the day

.
Lite bilder från dagen. Startade med frukost ute i solen med faster Anna och Sara. Sen gick jag typ bara och väntade på att klockan skulle slå halv fyra. Då åkte jag och Anna till cafét. Träffade tjejerna och Elisabeth. Allt gick bra och vi fick reda på lite information om morgondagen. Schema för veckan och hur saker skulle läggas upp osv. Nu börjar cafét ta form. Kommer dock inte vara helt klart förrän efter påsk om jag har fattat det rätt. Men det ser fint ut! Imorgon blir första arbetsdagen på Kafé Idyll och jag börjar klockan 8. Snacka om spännande. Skriver imorgon om hur första arbetsdagen gick! #lyyrisk tjej

RSS 2.0