GOTT NYTT ÅR!



Hoppas ni får en dunder bra kväll. Det ska jag iaf ha! Bilder kommer.
Jag har inga förväntningar på det nya året, bara onödigt.
Det enda jag säger är:

I´ll catch it!

Sätt ner båda fötterna på jorden.

Du tror att du är så eftertraktad och att alla vill ha dig. Dock tror jag inte det är så det ligger till...tyvärr. Du ser dig själv som en hög person, en person som alla ser upp till. Men där har du fel. Du vill att alla ska höra av sig och att dem ska sakna dig. Tillslut tröttnar man på att höra av sig när du själv aldrig gör det. Sedan står du där ensam kvar. Förtvivlad över att du är övergiven. Men varför sakna någon när den inte saknar en själv tillbaka?

You´re real.



Therese

Fotograf:
Jag

Dagen har gått segt men ändå snabbt. Hur går det ihop?
Jag har mest plockat med mitt rum idag som jag aldrig blir klar med och sen har jag suttit och redigerat bilder från när jag och Tässan var ute och fotograferade, bl.a. en av dem här ovan.

Jag och mamma har kommit fram till att vi ska möblera om mitt rum och köpa in lite nya grejjer. Jag ska ju som sagt ta vara på år 2009 och detta ska bli bra! Kanske jag sätter en aning press och förväntan på mig men jag fungerar bättre så. Jag lyckas bättre helt enkelt. Så det passar väl ypperligt bra att möblera om mitt rum lite till det nya året. Lite nytändning. In med nytt och ut med det gamla. Dessutom så pratade jag med pappa idag om tv till mitt rum och han skulle kolla ut en tv åt mig. Wooho, jag är glad :D

På tal om vacker.



Therese

Fotograf:
Jag

Mina sista ord för idag.

Kollade nyss klart på Mission impossible 3! Riktigt bra! Vilka heroes, han Ethan Hunt alltså! En sån man skulle man ju
ha när man blir stor!
 


Frågetecken.

Det var det här objektivet jag fick:

Canon EF-S 55-250/4,0-5,6 IS och det ser ut så här..




Sen fick jag även mitt önskade stativ:

 HQ Resestativ 19 och bild på det här nedan:


Ett billigt och bra alternativ.  Dock kan jag tycka nu i efterhand att det är lite kort. Skulle velat haft ett högre. Men är man inte erfaren så vet man inte. Man kan helt enkelt inte veta allt här i livet ;) haha. Så Joakim, nu har jag berättat vilket objektiv och stativ jag har fått, och för er andra som också missat det! Vid eventuella frågor är det bara till att fråga på :)

Sunday.



Nu sticker jag till Tässan. Vi ska ut och plåta i vårt vackra landskap och Tässan ska vara min modell. Åh, det här har jag längtat efter. Längesen jag  va ute och fotografera nu. Behövligt!

Bilden ovan är på min mamma och pappa i Göteborg. Jag gillar den!

Förresten för er som inte känner mig men som läser min blogg så kan jag passa på att berätta vad det är för bilder på headern. Första bilden är på en av mina närmaste vänner Viktoria (går under namnet Vickan här i bloggen), andra bilden är från en av de bästaste dagarna i somras (båtresan) och bilden är tagen ute på Tjörn, tredje bilden är på mig själv tillsammans med min kamera, fjärde bilden på en av våra hästar( det är han jag kallar stjärnan här i bloggen men hans riktiga namn är Oh it´s wonderful och tävlar i trav) och till sist men inte minst den sista bilden är en av de första bilderna jag tog med min kamera.

Ha en bra dag om jag inte återkommer :) Sköt om er!


Juldagen!

Idag är dagen efter julafton, juldagen. En dag som brukar vara ganska lugn och bekväm, då man umgås med släkt och familj. Men jag bryter denna trend idag. Eller ska jag säga vi? Mamma och pappa är nu på väg till Halmstad för att tävla med vår stjärna och jag ska på party tonight, Kullaberg it is! Någon mer som ska dit? Även fast jag är sjuk så ska jag dit, jag känner att jag bara inte kan missa det.

Julafton var toppen. Massa julmat som är mums så gott! Godis och en massa julklappar!
Hade ni också en bra julafton?

Och jag blev jättenöjd med mina julklappar! Fick mitt önskade objektiv och stativ till kameran. Sen fick jag även pengar, presentkort, hårprodukter, smycken m.m. Vad fick ni i julklapp? Tell me!

God Jul!

Idag är det äntligen julafton, välkommen! Jag har inte fått någon julklapp än, men det kommer efter Kalle Anka som jag nu ska gå och kolla på :)

Så jag säger till Er alla;

Från mig
till Er alla
önskar jag
en riktigt
GOD JUL!



Skitväder!

Bara en massa regn och ingen snö. Vart är julen? Julafton närmar sig med stormsteg och snön är inte här. Vart är den? Snart efterlyser jag den... Jag SKA helt enkelt bara ha snö på julafton! Inge snack om saken.

Snacka med Issa för ett tag sen och jag hoppas hon kommer hit och underhåller mig. Vickan också hoppas jag!

Förresten så har jag inte nämnt att det är Mimmi som har hjälpt med mig min design. Fy skäms Nathalie! Men nu vet ni att hon har fixat den, förrutom headern som jag har gjort själv och detnär jag stolt över :) Checka in hennes blogg ni också, http://bruhnmimmi.blogg.se. <---------- klicka där!

Nu ska jag ut och gå med hunden. Bye for the moment!

Det är söndag.

Det är söndag och jag är fortfarande sjuk och det suger! Jag vill vara frisk nu. Söta kära Gud, vill du göra mig frisk på momangen, snälla?! Och jag har dessutom ingenting att göra. Söndagar suger rent ut sagt! Vad hittar ni på därute?
Nej, nu ska jag ta och städa mitt rum, det behöver en omgång. Ciao!



Just so beautiful.


Ett inlägg till Blogglovin'

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/343402/naaaathalie-med-fyra-an?claim=srhuppzwv6c">Följ min blogg med bloglovin</a>

(tydligen ett måste-inlägg för bloglovin', håller nämligen på och fixar lite där)

Lucky girl.

Idag är en sån där bra dag.

Åkte med pappa till Ullared idag för att inhandla min julklapp på netonnet och det blev ett objektiv, precis som önskat. Plus ett stativ till kameran. Bra att ha! Men det blev iallafall modellen, Canon EF-S 55-250/4,0-5,6 IS på objektivet. Jag är super nöjd! Längtar nu bara till julafton då jag får mitt objektiv så jag kan börja använda det! Spännande! Nu är jag lycklig, haha.

Fick även handlat lite saker till nyår som jag tänkte använda bl.a. en drinkmix(tjejer den ska vi njuta av tillsammans på nyår!), serpentiner, "Blås-ut rullar" (kallas tydligen så), tomtebloss och ett par skit tuffa nyårs glasögon m. m! Bild kommer senare på dem!

Stämmningen mellan mig och pappa är så där bra idag också! Nu kanske det låter som att jag och pappa inte har en bra relation till varandra, men det har vi. Men annars brukar han ha väldigt lätt för att bli irriterad på mig och hitta saker att klaga på och ah, det har han inte gjort idag och det är skönt.

Ikväll blir en lugn kväll för mig vilket känns behövligt! Har vart mycket nu i veckan och dessutom är jag förkyld. Hörs senare under kvällen. À bientôt!

Blonde and even more blonde.

Klockan är nu 22:25, I´m singing in som Kim brukar skriva. Haha :)

Japp, nu ska jag snart gå till sängs. Sover hos Issa inatt tillsammans med Tessan. Mysigt!
Vi har precis färgat Isabelles hår, eller ah, vi har slingat det blondt. Det hela började med att vi eller rättare sagt jag, ville ha lite impuls och adrenalin i tillvaron. Så jag kom med den brilljanta idén att blondera Isabelles hår lite. Hon har ju i o för sig redan blondt, men vi ville ha lite mera fjortis-blondt om man säger så. Supersnyggt! Till en början gillade inte Issa idén... men tillslut med en hel del övertalning på Issa så vågade vi oss ner till Ica för att köpa färg. Lite skeptisk må jag säga att Isabelle var, men ja, hon ville ha en förändring och här kom vi med en? Varför inte bara ta den?!

Det blev kanske lite för lite färgmedel i håret. Men det blev bra trots allt. Bättre än förväntat! Kanske en aning skimmrande i orange på vissa ställen men det är knappt någonting så varför klaga? Issa är iallafall jättenöjd och jag är stolt. Och det är ju huvudsaken?

Jag bara älskar impulser som ger mig adrenalinkickar!  Lite mer action i tillvaron.

Nu är det läggdags, skolavslutning imorgon och det är gött som fan! Natti!

With my duck and cow.



Vi har det trevligt. Har nyss ätit tacos, gott och mättande! Sitter nu och nördar oss vid datorerna lite, som sagt vi går EP och är datanördar. Men snart blir det film och chips. Mums! Adios amigos!

Make me stronger.

I´m stronger
That I ever thought that I could be
I used to go with the flow
Didn't really care ‘bout me
You might think that I can't take it, but you're wrong
‘Cause now I'm...

Stronger than yesterday
Now it's nothing but my way
My lonliness ain't killing me no more
I'm stronger

Here I go, on my own
I don't need anyone, better off alone
Here I go, on my own now
I don't need anyone, not anybody
Here I go, alright, here I go.

Jag säger bara det, år 2009 here I come! Just bring it to me, I´ll catch it!

Life is good.

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover."


Livet handlar om att levas. Lev livet! Du har fått ett liv, ett liv till för att levas. Ett liv att göra något av, så släng inte bort det. Gör något bra av det du har fått, det är inte alla som får chansen. Lev varje dag som om den vore den sista, för du vet aldrig när dina andetag slutar höras, när hjärtat ditt slutar slå. För då är det försent att gå tillbaka och du kommer ångra att du inte gjorde något bättre av det. Just enjoy it!

Hey everybody!

How you doin' ?

Imorgon åker jag med mina kära kompanjoner i T Uf till Svenljunga för att stå på julmarknad. Vi ska stå från 5 till klockan 10 på kvällen. Kallt som bara den kommer det bli. Hoppas vi får sålt massa och även beställningar. För vi har såpass lite på lager att jag tror att det kommer ta slut, så vi måste ta beställningar.

Hinner tyvärr inte skriva mera. Pappa tjötar på mig att det är läggdags snart. Det låter ju som att jag vore tolv?

Ha de vackert, ta hand om er.

Dream, explore and discover.  ·

Torestorp = Ödemarken

Hahahahahaha, japp ni läste rätt! :)

Ikväll är jag ute hos Mimmi i ödemarken tillsammans med Emma. Skojigt! Vi har nyss smaskat i oss var sin toast. Sen har vi även suttit och haft reklam-gissning-tävling. Hahah, Jisses, det är sånt här man gör i ute i ödemarken ;)

Mimmi - Varför har du jämt örhängen på dig?
Nathalie - Ööh? vadårå?
Mimmi - Men jobbigt?! Man kan ju inte känna på öronsnibbarna... :(

Dessutom har Emma vart duktig och bakat morotskaka alldeles själv. Så den ska vi hugga in på lite senare.. Skola imorgon så vi får väl se hur vi ska orka gå upp imorgon för det lär ju inte bli tidig sänggång här inte! Men nu orkar jag inte skriva mera. Adios!

Förresten! Pappa i bilen på vägen hit:

- Fan va öde! Här skulle jag aldrig vilja bo!
- HAHAHAHAHAHA, det här måste ju bara Mimmi få höra sen! HAHAHAHHAHAHHA

KLOCKRENT VAR DET JA!

Ganska så go partymusik faktiskt.



Och detta är ju min musiksmak, fjortisdunk som dem flesta kallar det :)

Fredagkväll.

Just nu sitter jag och pysslar med min data som äntligen är tillbaka. Skönt! Lägger över lite dokument och arbeten från min låne-data. Äntligen känner jag mig lite mera hel. Haha.

Idag fick vi vår produkt. Vår efterlängtade tesil. När Anders kom in med paketet blev vi i helt extas och slet upp paketet på bara några få sekunder. Helt otroligt! Äntligen fick vi dem och nu känns det som att vi är tillbaka på spelplanen. Förut kändes det verkligen som att vi var i botten, men inte nu längre! Nu ger vi järnet! Så vi började med att slå in hälften av alla tesilar till paket och vi blev riktigt nöjda för paketen blev riktigt snygga. Tro det eller ej.

Idag kom också faster Anna, Pelle och två av mina kusiner, Marcus och Sara. Skitkul att dem kommer till oss och hälsar på. Både Sara och Marcus har växt något otroligt! Förra sommaren var jag längre än Marcus men nu har han gått om mig och blivit lika lång som pappa. Jisses! Han växer så det knakar och längre lär han ju bli...?!  och Sara börja bli  en "flicka" nu. Inte en liten tjej längre. Eller ska jag säga inte ett litet barn längre? Snacka om att det är svårt med norska. Så svårt att förstå. Men tur att mina kusiner kan ganska bra svenska. Så dem kan ju översätta när jag inte förstår, vilket är rätt ofta. Men men. Jag har bestämt mig att jag ¨måste åka upp och hälsa på snart. För jag vill faktiskt lära mig norska. Vore ju lixom kul. Så på något lov när det passar drar jag mig upp dit!
 
(Detta inlägget skulle blivit publicerat igår egentligen, men så blev det inte. Ifall ni undrar.)

hejhopp

vad gör ni?

The beautiful things inside you.


Klockan 22:24.

Vi fick oväntat många beställningar på julmarknaden i "gatan" idag.  Jag är riktigt förvånad. Inte för att vår produkt är dålig eller så, men just att den ligger på ett ganska högt pris vilket gör den mer svårsåld. Folk tycker att den är för dyr.
Först var det kaos på morgonen. Ingen visste vad vi skulle göra och vår monter rent ut sagt söööög! Eller ah, vi hade inte ens någon monter. Men låt oss säga, vårt bord istället. Vi hade inte planerat tillräckligt, så därför all panik. Men vi har oss själva att skylla. Bordet såg jättelöjligt ut med bara en duk och vår tesil på tillsammans med en mugg och ett smakprov på te. Iallafall så fick vi tag på ett bättre och mindre bord. Passade vår tesil mycket bättre eftersom vi knappt hade något på bordet. Och tillslut fick jag övertalat mina kollegor att vi skulle gå och köpa godis att ha i en skål, så det gjorde jag. Kändes mycket bättre sen. Folk frågade ju om vi hade godis? Haha och nej, det hade vi ju inte.. Så det var bara till att springa över till Lidl och köpa kolor. Iallfall så fick vi tretton beställningar, vilket är mycket bra! Jag trodde inte ens att vi skulle få en enda beställning, men ack så fel jag kunde ha. Dessutom har jag blivit snäppet bättre säljare idag tycker jag. Ju mer jag får träna att sälja till folk, ju bättre blir jag ju. Så nu sitter "replikerna" snart i ryggmärjen.

Natti natti! ♥


Mamma mia pizzeria.

Nu är klockan 15.57 och jag ska snart stänga ner butiken för att gå till Lidl och köpa mig något gott. För jag är riktigt riktigt hungrig! Det var äckel mat i skolan idag så jag kunde bara inte äta. Iiiiirsch!

Sen när jag kommer till Horred så ska jag tillsammans med Issa, Täss, Jossan med flera käka pizza på hotellet. Super gott ska det bli! Banan med curry och jordnötter är min favorit. Delicous! Taste it?

Just nu känner jag mig en aning stressad i skolan. För jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Har en hel del saker som jag knappt vet jur jag ska göra och när jag ska göra dem.  Det känns lite som att jag är på väg ner i "svackan" igen. Men nej, dit ska jag inte!

Ha en fortsatt bra eftermiddag! :)

Som en dans på rosor.


Svenljunga.

Idag efter skolan ska jag med Filip(IDOL ROBIN BENGTSSONS KUSIN, DE NI ) , Emma och Björn och spendera dagen med dem i Svenljunga. Vi ska åka till badhuset och ta en simtur sedan ska vi även steka oss lite i solariumet. Passar ju ypperligt bra nu när man är blek och ful i vintertiden. Jag hoppas på några trevliga timmar där, men jag ska nog inte behöva ora mig eftersom jag har ett trevligt sällskap, så det lär inte kunna bli tråkigt.  

Imorse fick jag reda på av mamma att min faster och Pelle(hennes man) och min yngsta kusin kommer ner på besök från Norge över helgen. Riktigt trevligt! Älskar när dem kommer. Vi ses ju så sällan. Hade vart ännu roligare om alla norska guttarna(kusinerna) kunde komma ner. Vilket gott gäng asså! Så det blir förhoppningsvis att vi åker in till jul på Liseberg. Kan det bli mysigare? Gå där och känna julstämmningen och kolla alla vackra ljusbeklädda träd. Magiskt.



Emma

Icke godkänt

Så jävla sur. Fick ett oförklarigt ig på min franska inlämning. Detta suger verkligen! Han påstod att det va för långa stycken. Och därför ig. Men han hade ju inte ens läst klart hela inlämingen? Så va fan?! Jag orkar inte ens tjöta emot utan bara insåg och tänkte att jag ska fan i mig skriva om den där jävla inlämningen. För jag vill verkligen inte ha ig. Detta förstörde min dag. Men nu sitter jag iaf hos Issa och hon har bjudit på glass och mandarin, så känner mig en aning bättre till mods nu. Tack Bööööli hjärtat!

Nu orkar jag inte skriva mer. Så det kommer bild nu. Adios!


RSS 2.0