EFTERLYST

Jaha, ikväll blev man ju nästan efterlyst, det va bra nära! Sökning efter bilen av pappa. Stackarn när han upptäckte att bilen inte var nere vid tåget. Han måste tänkt OLYCKA direkt. Men inte fan hamnar jag i diket eller i någon olycka? ;) Jag är ju kung! Och sen hade ju tydligen mamma ringt femtioelva gånger på mobilen och ingen Nathalie hade svarat. Och några sms hade även trillat ner i några vänners smsinkorgar. Hoho, farligt att åka till Vickan, för då kan man ju tydligen bli borttappad... Men annars har jag och Vickan haft en toppendag, bäst med andra ord, käkat kladdkaka, pratat om allt vad som går att prata om och fått en stor dos av skratt. Mer sådana dagar tack! Du får mig att må bra.


We are golden

Äntligen slutat skolan för dagen och nu ska jag till Kinna för att öppna ett till konto på Nordea och efter det ska jag köpa mina efterlängtade kläder och sen är det tid för solariumet. Därefter bussen hem och sen får vi väll se vad som händer hemma. Springtur och plugga lite för redovisningen av svenskan ska iallafall göras! Sjuup!


You used to hold me



Rätt go partylåt ändå!


Ylande

OH SHIT, haha, min mage kurra nyss och det lät som ett ylande från en varg typ! Shit happens så att säga.
Nu är jag äntligen hemma, har iofs vart hemma i över en halvtimma, men det känns så jäkla gött! Nästa vecka är det dessutom lov också, huuur gött är inte det då?! Påsklov, kan inte bli bättre! Snart kommer det ligga ett påskägg under kudden fyllt med godis, yammie! Jag laddar för påsklov och påskafton om inte annat.

Good day? Ohyes

• Springrunda innan skolan, check!
• Morgonchock, check!
• Coftaredigering, check!
• Utvecklingssamtal, check!


Strawberriiiiies

Tjennna! Hoppas allt är bra med er!
Jobbat hela dagen idag på Svenska mässan uppe i Göteborg, stått och pratat om Ekelund och delat ut broschyrer. Och imorgon är vi back on track igen. Dock kortare arbetsdag vilket är übersköönt! Snacka om att man får ont i benen! Så som sagt så ska jag upp och jobba på mässan imorgon också, så dags att gå och lägga sig så man har tillräckligt med energi för ännu en dag på jobbet! Nu pyser jag i säng... eller förresten, fick köpt ett Thomas Sabo armband med tre berlocker och även ett halsband idag, guess who's happy?! Men pusss då!



Visst ser det smaskigt ut?! Jag vill ha sommar!

Good feeling

Ännu en bra dag idag. Lovely. Städat nästan hela huset på förmiddagen och sedan åkte jag och mamma till Kinna för att shoppa lite. Köpte skor båda två och sen la jag undan lite kläder på Lindex. Hittade mycket fint som jag får köpa på måndag. Just love it, men jag blir dock bara fattigare å fattigare... Inte roligt! Men imorgon och på söndag ska jag iallafall jobba på mässa uppe i Göteborg så kommer få ihop lite cash trots allt. Längtar tills jag har slutat skolan och får börja tjäna pengar.


Alice in wonderland



Förresten så blev det Alice i underlandet som vi såg i tisdags. Det va faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig. Sett den?


K.A.O.S.







Idag var det ju våffeldagen och jag och Björn försökte oss på att göra våfflor till lunch men vi lyckades tyvärr inte. Det blev rena kaoset i köket. Det låg våffelsmet lite här och där på bänken efter några försök att få bort den smeten som fastnat i våffeljärnet. Haha, Björns citat "Ni har ju för fan ett våffeljärn från 1760!!!!" Hoho, vad jag skratta! Nästa inköp, ett nytt våffeljärn. Det är bara mamma som kan göra våfflor i min familj, en eloge till henne! För övrigt så har jag kollat på en hel del avsnitt av Glamourama ikväll efter jag körde ner Björn till tåget. Imorgon är vår klass lediga så får väll se hur jag ska spendera min dag imorgon! Gött med långhelg, totally awesome! Nu blir det snart sängen och någon film. Good evening.

Dumma brunetter

En liten go pik åt mig själv och alla andra brunetter: 

"Det är brunetter som är dumma för att dem tror att iq sitter i hårfärgen!"

Hoho, tyckte den va lite rolig och det kan ju också vara så att det stämmer lite också ; )


Do you got what it takes?



Forget the risk and take the fall, if it's what you want, then it's worth it all. Photo by me ©


High up in the air



Kom nyss hem från den sjukaste teatern jag någonsin har sett, Carmen hette den. Vi var i Göteborg, eller rättare sagt ute på Hisingen på Backateatern. Förstod inte ens vad teatern handlade om, varken jag eller andra i klassen men förmodligen handlade den om terrorister och hur vi människor fungerar och beter oss. Något i stil med det ; ) Dånande ljud, skrik, jukanden och en naken man som sprang runt och hoppade på väggarna och slog sig, ja det är väll vad man kunde få se i denna teater. Det är inte varje dag man ser en spritt språngade naken man, jisses!


I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night

Drar till Borås på bio med Mimmi, Jojje och Jonte ikväll, mycket trevligt :) Gillar spontant! Dock är det ett dilemma vilken film vi ska se, men det blir väll antingen Alice eller Remember me. Jag och Mimmi vote for Remember me, men Jojje ska ju jävlas med att han vill se Alice. Och Jonte, ja, jag har ingen aning vilken film han vill se. Han är nog öppen för alla förslag ; ) Vilken film vill ni se på bio nu?

Give me a big big lunch



En sån här lunch hade inte suttit fel just nu... I matsalen bjöds det på blodpudding och potatisplättar, inte världens godaste.


We are the world, we are the children



Guuuud så vackert!


Jag saknar julen





Annoying

Rätt komiskt att när pappa kommer hem är det krig mellan oss, oftast. Vi tjaffsar och påpekar allt som finns att påpeka på. Pappa ligger i soffan och sätter på tv:n och jag följer efter och fortsätter klaga och påpeka om allt som finns. Pappas åtegärd blir att höja tv:n så högt det går så han slipper höra min irriterande stämma. Dock kan jag inte sluta skratta åt vårt jävla patetiska beteende. Så i slutändan skrattar vi båda två åt det vi håller på med. Så vad är det vi håller på med?


Going to school


En kärlekshälsning



Nu är min vän Täss uppe i de nordligare trakterna, nämligen Sälen. Hon kommer eventuellt till skolan på fredag, om man har tur. Saknar redan min lilla fialotta! Men jag hoppas du får ett par riktiga kanondagar där uppe nu och skulle gärna vilja se dig susa ner för backarna, som du aldrig gjort tidigare, och kanske lära dig ett eller annat trick ; ) Jag är riktigt avis! PS. Bryt inga ben är du snäll DS.


The moon will guide me home

Jag studsade fram till en av Hillary Duffs låtar på ipoden tidigare ikväll, jag vet inte vad det var med mig, men allt tycktes gå så lätt, jag kände mig en aning konstigt lycklig. Att se himlavalvet ovanför sig belyst med massvis av stjärnor, det är vackert, det är sagolikt. Under tiden jag går där och funderar hinner ett antal spekulationer dyka upp i mitt huvud, vad finns bakom det där vackra mörka himlavalvet...? Tar det aldrig slut? Eller finns det en helt annan värld över oss, där vår värld är som ett dockhus för de varelser som existerar utan vår vetenskap. Detta faktum att höra hur bäcken porlar, en å en annan okänd varelse göra ifrån sig sitt kvällsrop, känna den kalla friskluften åka ner i lungorna och höra hur hjärtat pumpar. Jag kan inget mindre än att säga att jag gillar det.


K Ä R L E K
- är det bästa jag vet.


Technologic

Buy it. Use it. Break it. Fix it. Trash it. Change it. Melt up grade it.
- Daft Punk


Give me some glamour

Dagen är sådär go idag, bra söndag kan man sammafatta det som. Städning av bilarna och lite dunka dunka kan få mig att må rätt bra ändå, tro det eller ej, but it does. Även fått bytt blommorna i köket och dammsugit hela huset. Nu på eftermiddagen har jag fördrivit tiden genom att kolla några smaskiga avsnitt av Glamourama. Tjejerna är ju helsköna, dock en aning för bitchiga samt lite väl ytliga för mig, men jag gillar dem ändå för dem är ju rätt underhållande. Xoxo.

Partymode

För att ikväll är det l-a-a-a-a-a-g-g-g-f-e-e-e-s-t!

Living the life

Det va en bra dag igår. Dagen började med att jag gick i skolan och sedan åkte till Kinna för att öka på min tan. Därefter tog jag bussen hemåt och mamma kom och hämta mig. Vi åkte och hänmtade Audin från verkstaden så nu har vi tre bilar igen. Så nu kan jag börja ta bilen ner till Horred själv, slippa att mamma eller pappa kör mig ner varje dag, vilken frihet. När vi kom hem lagade vi Olas heta soppa tillsammans, supergod, och efter det bakade vi bullar. 45 st fick vi ihop och dem blev awesome! Även en liten springrunda fick jag hunnit med innan jag åkte till Jim på kvällen. Kollade på Entourage och skulle egentligen kollat på Sherlock Holmes men kass som Jim nu är så laddade han hem en film med inget ljud, bara bakgrundsljud. Hoho, bra Jim ; )
Idag ska jag ut och springa igen. Jag älskar när det skakar i benen.

Fri som en fågel

I can breeeeeath again! Vilken lättnad jag känner. Det jag har gått och grubblat över i mer än en vecka är nu borta, överstökat och jag behöver aldrig göra det igen! För några dagar sen gick jag och funderade på vad jag skulle göra, vart jag skulle ta mig till, kände att det enda jag ville göra var att dö. Men så kom jag till insikt att skitsamma om jag failar totalt, låt det gå åt helvete, livet är mer än så och jag kommer inte dö. Jag blir dessutom inte sämre för att jag inte lyckas med en sak. Dock klarade jag mig igenom detta lilla problem och nu känner jag mig stark igen.

Löjligt att livet kan hänga på en enda sak ibland.

.

Do you ever wonder if we make moments in our lives, or if the moments in our lives make us?

Love ain't a walk in the park

Efter att ha duschat för en stund sen är inte mitt hår en vacker syn. Det är sådär jobbigt lockigt och luggen hänger som en gardin i pannan. Alltså inte vackert!! Prisa den person som uppfann plattången, en riktigt bra uppfining må jag säga.

Är snart klar med min inlämning, vilket känns skönt dock skulle jag vilja gå och kolla Wallander och gotta mig ner i soffan under en fillt men tyvärr håller historiaarbetet mig kvar vid datorn.

Det finns inget som säger att du inte kan

Pratade nyss med en lärare, jisses vad hon kan prata på! En hel jävla halvtimma stod hon här och prata med mig... Unbelievble. Inte för att jag hatar henne, men ändå. Dock fick hon satt igång lite tankar i hjärnkontoret. Vi pratade om livet och hur spännande det faktiskt är, för det ÄR det. Och att man inte ska vara feg utan våga göra nya saker, våga flytta hemifrån och lämna ditt trygga bo, våga resa jorden runt helt själv. Helt enkelt VÅGA mer. Min lärare berättade att är det något hon ångrar i livet så är det att hon var för feg för att våga resa runt som yngre, vilket slutade inom Sveriges gränser. Detta misstaget vill inte jag begå! Nej, jobba på som ett ass i sommar och sen vill jag sticka till Norge i några månader. Jag vill testa att våga stå på mina egna ben. Och efter det får vi väll se vart mina vingar bär... varför inte USA eller Australien? Det hade vart maxat.Vilja. Våga. Vinna. Det finns inget som säger att du inte kan.

True story

We must have those bad days to appreciate the happiness we get. Hoppas på en bättre dag imorgon. Back in school!

Jag vill ta dig till en högre dimension

Idag har jag legat ute i vår sköna vårsol i 2,5 timma. HUUR GÖTT SOM HELST! Sommar NU tack! Blev lite röd iallafall och nu luktar min hud bränt, ungefär som den kan göra efter en solning i solariumet. Galet! Nu är nog våren här snart och mina första riktiga vårkänslor kom idag. Mums på studiedag! Finns knappt något bättre när man får sådana här dagar lite då och då. Dem är älskvärda, dem är obesegrade.

Ikväll kanske jag kilar ner till Veddige för att träffa Rasmus en liten stund och äta pizza. Hoppas bara jag kan ta bilen. Har inte träffat gossen på år och dar känns det som... så det behövs!

Du är så cool att jag nästan tuppar av

Efter en dag med storstädning av huset är jag nu nöjd, riktigt nöjd faktiskt. Fått upp min tv på väggen och det blev scchnyyggt! Stoltisch! Ny vecka imorgon. Inte lika taggad till det tyvärr. Hur mycket som helst i skolan och jag känner bara ORKA. Men nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng, det slår allt!

Queen of the proom?

Stigit upp nu. Sovit riktigt gott inatt. Nu är det breakfasttime och sen ska jag ut och gå med vovven, så att vi sedan kan dra oss ner till Varberg jag och mamma för att kolla på balklänning. Spännande. Har verkligen inte en susning om hur jag vill att min balklänning ska se ut... Så himla svårt! Men jag vet iallafall att jag vill ha en ganska enkel och stilfull klänning. Vi får väll se om jag kan lyckas hitta något idag. Dock är färgen ett jädra dilemma...

Kära vän

Häromdagen fick jag höra mycket fina ord från en vän som verkligen berörde mig. Märktes antagligen inte lika tydligt som det faktiskt kändes i hjärtat mitt. Kära vännen berättade vilken energi jag utstrålade, att jag alltid är glad och gör en annan människa positiv. För det mesta ett leende på läpparna, skrattar och är en person som är driven och kommer med roliga idéer, och också slår slag i saken. Oj tänkte jag när jag fick höra detta. Är det verkligen så jag är? För det är verkligen sådan jag vill vara. Energifylld, positiv, glad och driven. Tack för de fina ord du gav mig, det gjorde min dag, det va highlighten i min stundande vardag. Lycklig att jag har dig. K Ä R L E K .

Trade in the world to show i'm falling

Solsidan rules! Jag älskar humorn och skådisarna gör det riktigt bra. Helt enkelt, KLOCKRENT.

Tydligen så konvergerar vi människor. De person som va snygga som yngre blir fulare ju äldre de blir, och de personer som va fula som yngre blir snyggare ju äldre de blir. Undra om denna teori stämmer... Svårt att tänka mig, ofta kan jag tycka att personer som redan va snygga som unga håller måttet hela livet ut, oftast. Men på vissa kan denna teori säkerligen stämma. Dock gäller en helt annan teori om man känner varandra sedan skoltiden, då gäller tydligen klassfestsyndromet vilket innebär att var du t.ex. en nörd i skolan har du den stämpeln livet ut, iallafall i dina gamla klasskamraters ögon. Hmm mja, stämmer nog faktiskt... Lite smått intressant faktiskt.

Min mamma är toppen, nyss kom hon in med godis till mig när jag som mest behövde det. Har kollat Let's Dance och nyss Solsidan. Nu tror jag det blir en av mina favoritfilmer, Step up. Love it! Förresten, RÄDDA WILLY! Jag hoppas han är kvar tills finalen, han har ju en sådan underbar personlighet och en sådan charm. Tänk att en sextioplusare kan charma en artonåring, deni!

Dagens avsnitt av Solsidan, del 6:


Baby boy, I'm not a fool

Dagen i all ära. Jag gräddar på livet för tillfället, ingen energi över huvudtaget. Funderar på vad jag ska göra, och vad jag inte ska göra. Det finns ingen ambition idag, det är så fruktansvärt kallt så det enda jag egentligen vill göra är att ligga under täcket i min säng. Men det går ju inte för sig, det skulle ge mig en sådan stor ångest, och det orkar jag inte med, inte just idag. Jag väntar på kvällen för att se vad den har att erbjuda. Kanske kan det bli en tripp till Jim och Linn om dem är hemma, och om jag kan ta bilen, det skulle göra gott.

Move to the other side

Jag tänker inte tabort den här bloggen, men jag tänker däremot stänga ner den så att den inte kommer vara synlig tills jag har kommit på vad jag ska göra. Tills vidare hittar ni mig HÄR!

Stänger ner den här bloggen imorgon så ni har tid på er att se detta, så ni fortfarande kan hitta mig på min nya blogg, darlings!


xoxo

Bloggpaus, vet inte hur länge. Kärlek.


RSS 2.0