Think again.

 


Emma modellar bra hon

Åt nyss en macka här framför datan, och ja, vad blev resultatet tro? Jo, det ligger tusentals smulor på golvet här neranför mig. Jag tror jag måste dammsuga här sen. Nu ska jag till vårdcentralen. Later!

Don´t forget!

Glöm inte att rösta på mig babes!

http://hondaremelie.blogg.se/2009/june/veckans-blogg-1.html#comment

Gå in på sidan ovan och skriv: Nathaliearn.blogg.se.

Då blir jag hemskt glad! :D

GLÖM INTE ATT SKRIVA ER BLOGGADRESS FÖR SJUTTON!


Solbacken!


Julia, Josefin, Linn, Täss och sedan jag som ligger ner








Underbara tjejer!

Solbacken blev lyckat som alltid!
Oj oj, vad vi har dansat och skrattat. Älskar att man kan dansa på Solbacken. Inte den dans som jag kanske brukar dansa när jag är ute och gör livet osäkert, utan BUGG! Och det är skitkul! Bara man dansar med en kille som kan föra så går det kanon. För på egen hand går det inte. Då är jag ganska så värdelös. Runt två vandrade vi hemåt, eller rättare sagt cykla lite halvdant med ett gäng. Alltid lika trevligt på hemvägen, haha. Min kedja hoppa av ett flertal gånger och jag gjorde mina sällskap smutsiga. Ledsen för det. Men när vi väl hade lämnat gänget som vi hade cyklat en bit med för att sedan vika av mot vårt håll hoppade min kedja av, igen. Då var det kört, jag kan inte sätta på en kedja så det va bara till att börja leda cyklarna istället. Men så helt plötsligt kom det ett par, som tydligen var två från gänget. Men när det är mörkt och minnet sviker så ah då är det inte alltid lätt att komma ihåg utseenden. Iallafall, så erbjöd sig killen oss att följa med till deras gård så vi fick spänt åt min kedja som var alltför slapp. Och det gjorde vi, tänk vilka trevliga och hjälpsamma människor det finns klockan 3 på natten.
Vi var hemma runt 4 och la oss i den varma sängen och åt naschochips med creme bonjour vitlök.

Kvällen var för mig kanon och dessutom fick jag min rumpa bedömd av kära Nisse Hult, 10 av 10. En tiopoängare, inte illa! Haha.

Wow!

Jag har blivit nominerad till veckans blogg hos den här tjejen -------> http://hondaremelie.blogg.se/
Helt otroligt. Riktigt roligt, verkligen asså! Hoppas nu bara jag vinner. Så snälla söta läsare, kan inte ni gå in på hennes sida och rösta på mig? :D Skulle göra mig så himla glad!

Bilder från Solbacken kommer imorrn och även en liten kortfattad text om det. Idag har jag bara chillat med Täss och sedan har jag hjälpt mamma och pappa på gården. Kändes ganska bra faktiskt. Men nu ska här sovas. Puss och godnatt!

I´m feeling good!

Today is a new day and it has started quite well.

Gick upp klockan halv åtta idag. Jag är förvånad över mig själv. Det känns otroligt bra att nu redan ha vart vaken i fyra timmar. Medans Täss nyss gick upp. Som jag sa Täss - Jag tänker inte vara sämre än dig ;)


Så sedan halv åtta har jag hunnit med en powewalk, ätit en god och nyttig frukost. Blåbärsdryck och flingor, mjölk och banan - Ja, det kan göra susen! I promise. Sedan tog jag en välbehövlig dusch och därefter har jag legat ute i solen och torkat en stund. Skööönt! Fick även hängt tvätten också. Åååh, den här dagen har börjat bra och jag hoppas den slutar lika bra på Solbacken ikväll. Jag ska partaja och bugga med mina bruuds, känna klänningen fladdra, höra musiken göra sitt, höra klackskorna mot dansgolvet och känna kroppsvärmen från en annan kille.


Såhär såg jag ut imorse när jag skulle ut och gå en powerwalk.


Vackra prästkragar


Mina nya skor som jag inte har visat tidigare. I love them.


Mina älsklingar!


Vilken osis!

Oj oj oj, så spännande Sverige u21 matchen var. Till en början väldigt tråkig och sådär värdelös, iallafall för Sveriges del. Jag lämnade faktiskt soffan och gick och underhöll mig med något roligare. Men sedan så hände det något i 61e minuten. Markus Berg fick till det och reducerade. Sedan ett till mål fick han sparkat in. Tätt efter var det Toivonens tur, även han fick gjort ett mål. Helt plötsligt stod det 3-3! Vi var tillbaka i matchen. Typ här återvände jag till tvsoffan för att kolla den först tvivelaktiga men som sedan uppstod till en riktigt spännande match. Tillägstiden spelades och sedan blev det förlängning. En spännande sådan också. Jag satt där och hejade. Fick ont i magen av bara tanken att förlora. Att inte gå vidare till final. Tiden för förlängning rann ut och det blev straffar. Ursch, alltid lika nervöst med straffläggning. Det var oerhört jämnt men Sverige hade otur och missade sista straffen med stolpen. Suck, där gick den finalen. Jag tyckte verkligen så himla synd om killen som missade straffen. Vilken jädra press han måste haft på sig och dessutom få nu när han missade den. Avgörande lixom. Och va dåligt han måste må av att känna "Det var jag som inte tog Sverige till final" Eller det är iallafall vad jag själv skulle ha känt ifall jag missade den avgörande straffen. Trots allt, så har killarna kämpat otroligt duktigt och tagit Sverige långt. Så inte ska vi sitta här och deppa. Istället ska vi vara glada och fira att vårt u21 lag kom så långt som de faktiskt gjorde.

Förresten så dog ju Michael Jackson igår. Tragiskt! Jag läste det på en blogg och trodde först inte det var sant. Helt oförståeligt. Det har fortfarande inte sjunkit in. Inte trodde jag han skulle dö vid en sådan här tidig ålder. Ioförsig har jag nog heller aldrig tänkt tanken, men ändå. Oj! Finns en hel del goa låtar han har gjort. Så som black and with, thriller, bad m.m.
Jag säger som alla andra. Rest in Peace Michael Jackson, the king of pop.

Imorgon är det party som gäller. Det är knytkalas på Solbacken. Oj så skoj det kommer att bli! Jag längtar alltid tills nästa Solbacken när det har vart för det blir alltid så lyckat där. Alltid så gött folk! Och förhoppningsvis också fint väder. Pusss och godnatt allihopa. Det här var mina sista ord för dagen.                                                    

(Bild på mig och min outfit när jag jobbade i torsdags, haha)

Friendship.



Det blev inte stranden idag för Isabelle kunde inte sola, som jag redan har berättat.
Så idag njuter jag av livet på egen hand.
Det är ett under vad lite kladdkaka kan göra. Och nu är den slut.


Det blev inte som planerat..

Nix, idag blev det inte som jag hade planerat. Lite suck över det. Jag och Isabelle hade egentligen tänkt att åka ner till Varberg och sola och träffa Hampus osv. Men Isabelle var tydligen för röd för att kunna åka till stranden, så hon valde att stanna hemma och då gjorde jag likaså. Istället har jag vart ute och gått med hunden och plockat prästkragar. Dem är ju så fina. På promenaden fick jag även ett antal idéer och inspirationer för att kunna ta några riktigt fina kort. Men först måste jag få köpa mitt motljusskydd, filter och reflexskärm. DÅ är jag nöjd. Fast ioförsig så vill jag ju ha mitt macro också. Men det får nog vänta lite eftersom jag har önskat mig en digitalkamera för det. Eller är jag dum?

Här får ni en goding låt jag hörde på mtv för en stund sen.



Alesha Dixon - Breath slow

Nå, vad tycks?

Nu har jag bytt headern och ändrat lite här och där i designen. Vad tycker ni? Bättre? Sämre? Kvittar vad?

Efter att ha jobbat från tio till halv fyra idag så är jag bra sleten i mina ben. Mina benhinnor värker som skam och det är besvärligt att stå upp. Men jag ska inte klaga, efter att ha jobbat och slitit lite granna i fem timmar så har jag ju faktiskt tjänat ihop lite cash. Och det är ju gött! Yäääy!

Nu ska jag avsluta dagen med en nattapizza och en film till det.
LOVE TO THE PEOPLE.

Solbrillor är töffa.

 

Right now.

För tillfället sitter jag och pillar med min nya header. Har lust att ändra lite. Ändra till lite ego Nathalie. Få lite mer tid för mig själv. Även fast jag fortfarande kommer lägga upp lite seriösa bilder och använda min logga som en liten nybörjar fotograf om jag får kalla mig så, så behöver ju inte hela bloggen bestå av det. Jag vill ha lite mera personlighet. Enkelt och snyggt. Ja ja, that´s it babes! Hoppas jag lyckas fixa och trixa med alla koder och grejer så jag kan få dit min nya header, för just nu, ja då går det inte..

Jag vill ha en blogg kryddad av Nathalie, min personlighet.

Vilken sköning låt!


*Sucksucksuck*

Jag blir trött på blogg.se som strular hela tiden. Jag kan inte ladda upp bilder. SUCK!

Tjoho!

Nej, det blev inget hejdundrande Smögen för mig på midsommar. Istället låg jag hemma i sängen och hade magsjuka. Heeey, kill me? Verkligen deprimerande. Men jag hoppas det eventuellt kan komma fler tillfällen.

Mitt sommarlov har inte börjat bäst på grund av vissa anledningar. Men jag ska försöka göra det bästa av det och det enda jag har att säga just nu är: TJOLLAHEJ!


Jag tar ett glädjeskutt.

Snart åker jag med mamma och pappa till Varberg för att käka middag. Mysigt!
Sedan åker jag till några goda vänner.
Later!

Midsommarafton.

Midsommarafton firas med ett äventyr till Smögen med bbbästa. L ä n g t a r !

Näe nu jävlar!

Ikväll ska jag åka till Täss och va med Linn och Issa. Mycket trevligt! Det blir troligtvis också tacos och det är ju mumsigt!
Jag älskar verkligen när jag får umgås med mina vänner och bara ha det trevligt. Att bara få vara i deras närvaro kan göra mig så glad. De får mig att må bra.

I fredags var det party party. Först lite förferre hemma hos mig och sedan ner med flickorna till Varberg. Sveriges bästa sommarstad. Fast vädret svek rätt så rejält! En massa regn, molnigt och kyla. Men vi stod ut och gjorde de bästa av kvällen. Dessutom har jag premiärat korgen nu också! Det va på tiden. Gick in med Tomas och Andreas. Tog en cider för 48 riksdaler. Och det kändes jävligt dyrt rent utsagt. Men det är väll så mycket sådant kostar på korgen nu för tiden. Men det sved i plånboken för jag är snål och sedan tycker jag att krogen är bra överskattat.

Issa, jag, Täss och Vickan

Emma: Sup dig redlöst full sedan kan du gå in på krogen!

Hahah, indeed!

Och i onsdags så drog jag, Vickan och mammi ner till Ullared, Gekås för att shoppa lite. Hittade en hel del grejer så som skor(mina nya älsklingar, kommer kort på dem), halsband, två blusar, deodoranter, hårspännen osv, extern hårddisk(äntligen känner jag mig hel haha), trosor, hoodtröja, tuggumin(billigt, 4 kr/st), en liten partyväska, ett fodral till mobilen och ipoden, mascara mm. Blev nöjd med alla mina inköp dock sved det ännu en gång rejält i plånboken. Snyft! Jag känner mig fattig. Hoppas Pia ringer från Ekelund snart och säger att jag ska jobba lite.. Måste ha pengar :D  

Och förresten så jag har lovat mig själv att jag ska banne i mej börja blogga oftare. Ta tag i bloggen nu på lovet när jag äntligen har tid. Känner mig lixom mera hel när jag bloggar och dessutom får jag dokumentera mitt liv. För det vill jag.

Hoppas ni har det bra därute allesammans. Berätta något kul för mig :) Ciao!

God damn!


Stalker.

Oh my! Herregud! Vad ska jag göra? Ni kommer aldrig tro det här. Det är faktiskt läskigt! Till saken.

FYFAAAAN VA LÄSKIGT! Vad är detta egentligen? Jag har fått en stalker! Efter middagen i Varberg idag med tjejerna skulle jag åka hem med moppen och då satt det ett brev på min moppe. Öppnade brevet och där stod det på en liten avriven lapp:

"Du kom två ggr me moppen idag. 11/6-09!!!!! Det va ja inte B-redd på. Vacker vet jag inte men SNYGG( du alltså). Jag hann dit till vinden och se DIG i e-m också. Längre tid och lugnare än på morgon. Ja, du syns lugn då mé, men oftast precis lagom te bussen!! ni skulle nog på nån avslutningsträff? NU 15.44. CIAO / Bengt"

Detta betyder alltså att det inte är första gången han ser mig, "han" har alltså koll på mig varje dag låter det som. Det läskiga är att jag brukar alltid va sen till bussen på morgonen och det har han koll på. Sen exakta tider osv. UUUURSCH! Dessutom har han ingen bra svenska och verkar vara en äldre man eftersom hans handstil ser ut att vara äldre. Jag kommer ju inte våga ställa mig där nere med moppen längre, lixom veta att han iaktar och tittar på mig :S Vad gör man med sånt här? Först blev jag bara fnissig och tänkte vad är det här för jävla idiot men nu har det sjunkit in och istället är jag faktiskt väldigt rädd. Obehagligt. Något tips till en rädd iaktagen Nathalie?


ÄNTLIGEN SOMMARLOV!

Snart åker jag med en massa tjejer till Varberg för käka middag på stan tillsammans. Trevligt! Kameran åker med så bilder kommer eventuellt. Uppdatering om andra händelser kommer också. Ledsen att jag blivit lite seg på att uppdatera. Men räkna med att det kommer!

NU ÄR DET ÄNTLIGEN SOMMARLOV! FYFAN VA UNDERBART! 
Ska ni göra något kul på sommarlovet sötnosar? :)
C ya!

Anna&Tosse.


Kärlek.



Anna och Tosse är banne i mej världens sötaste par.
Jag fotade dem i söndags innan dem skulle till balen och det blev en hel del fina kort. Bjuder på ett smakprov nu, och ikväll kommer det mer bilder.
Sista provet fick jag gjort idag. Nu kan jag äntligen koppla av. Min strupe är helt ren, kvävningen har upphört. Provet var svårt men jag hoppas och tror att jag iallafall klarade G.
Imorgon är det studenten på vår skola så ska in och kolla på alla glada studenter som springer ut. Det är verkligen en härlig syn! Och efter det blir det säkert fika på träffpunkten med de bästa.
Later!

Förebild.

Här kommer ett litet arbete jag gjorde på religionen som Vickan tyckte jag kunde skriva här och så blev't:

Först och främst ska jag berätta hur jag ser på begreppet förebild, vad en förebild är för mig.

Jo, en förebild är framförallt en människa som man ser upp till. En person som inspirerar. Kreativ och framgångsrik. Någon som lyckas här i livet. Når upp till sina uppsatta mål och kan vara nöjd med sig själv och sin prestation. En person med huvudet på skaft och alltid blickar framåt. Detta är egenskaper som jag främst ser som en förebild. Har någon dessa egenskaper kan jag garantera att han/hon hamnar i min "förebildslista".

"Lev livet till fullo" « Förebild lever oftast livet till max, så som man ska göra men inte alltid är så lätt. Det är lättare sagt än gjort.


Det är nämligen såhär. Jag har ingen specifik förebild. Jag har flera! Varför nöja sig med en när man kan ha flera?! Alla har olika egenskaper, så att säga "ingredienser" som bakas samman till en kletig och perfekt kladdkaka. Låt oss säga att kladdkakan ska föreställa förebilden. Jag plockar lite ingredienser här och där och blandar det i min lilla bunke, till en utmärkt smet som sedan blir den perfekta kladdkakan.


Förebilder är oftast unika. En person som sticker ut ur mängden och inte är som alla andra. Att våga ha sin egen stil, sina egna åsikter och värderingar. Inklusive att våga vara sig själv, framhäva sin personlighet. Våga visa den.


Min mamma är unik, en liten förebild för mig. Har alltid vart och kommer alltid att vara vad som än händer.  Jag beundrar henne för att hon alltid är så stark. Det finns inte mycket som knäcker min mamma. Den starkaste person jag mött hittills. Hon säger alltid vad hon tycker och kan stå emot andras åsikter, står för sina värderingar och faller inte för grupptrycket. Hon brukar säga till mig att "Nathalie, det är ditt liv och ingen annans, gör vad du vill av det. Bara du är nöjd och lycklig. Du formar ditt liv och det är upp till dig om du vill deppa och slänga bort ditt liv eller om du vill bli en framgångsrik kvinna. Det är du och ingen annan som kan ändra på DITT liv". Jag tycker detta stämmer väldigt bra in. Min mamma har till och med uttalat sig om att "Om din pappa skulle lämna mig skulle jag inte gå och gräva ner mig på grund av det. Jag skulle fortsätta leva och klara mig fint själv." Visst låter det djärvt? Väldigt iskallt och känslolöst. Men min mamma älskar pappa, det handlar inte om det. Utan det är hennes styrka. Ensamvarg? Ja kanske, men starkt!


Jag tror att sådana människor som har haft det svårt i livet skulle behöva en förebild, som min mamma. Visst är hon hård, men det är ju faktiskt sant att den enda människa som kan förändra ditt liv är dig själv. Jag tror att min mamma skulle kunna ge lite styrka och glöd till de som behöver. Hon är en bra lyssnar och kommer alltid med bra råd.


Jag tror att min mamma skulle kunna tillföra en bra egenskap i samhället. Hon skulle till exempel passa som en psykolog eftersom hon lyssnar gärna och kommer med goda råd, förstående. Intala människor att det finns positiva och ljusa saker här i livet trots allt. Mammas starka självsäkerhet och envishet skulle dock kunna resultera i att folk reagerar negativt på hennes säkra jag. Människor skulle kunna dra sig undan från mamma vilket inte riktigt är avsikten. Jag tycker att man borde utnyttja hennes egenskaper istället.


Alla människor förtjänar en chans. Även om utsidan kanske inte är det vackraste eller bästa, så kan insidan vara en helt annan. Gudomligt vacker, kanske det bästa du någonsin har sett? Man ska alltid ge utsidan en chans för att därefter kunna bedöma insidan rättvist. Alla är lika mycket värda, samma kött och blod.


Stil är också något jag har förebilder inom. Eftersom jag är en så kallad "bloggtjej" läser jag och kollar på ett flertal bloggar och hemsidor dagligen. Allt från kläder, hår och livsstil. Ser jag en tjej med en snygg och stilren klädstil, eller varför inte en cool och skön klädstil. Ja då efterliknar jag henne gärna. Kanske inte helt men till en viss del. Allt detta mode- och livsstilsbloggar har verkligen format vårt samhälle. Väldigt många följer och läser bloggar och detta synliggörs tydligt ute på stan, skolorna osv. Människor tar till exempel efter en viss klädstil och detta blir nu ett så kallat mode, en trend. Just nu är det väldigt inne med ett visst par klackskor, vilket de har plockat upp från sina förebilder, de stora bloggtjejerna. Detta syns överallt. Nästan alla tjejer har ett eller två par i skohyllan hemma. Människor gillar att härma sina förebilder vilket inte är så konstigt eftersom förebilder ofta är något/någon man ser upp till och gärna efterliknar.


Det är bra med förebilder. Det ska man ha tycker jag. Då kan man se upp till någonting och sträva mot något. Men man ska samtidigt inte glömma vem man är.


Sist men inte minst så avslutar jag med ett favoritordsspråk:


"Att älska är att beundra med hjärtat. Att beundra är att älska med hjärnan"


Heja Sverige!

Gör ni som jag och sitter bänkade framför tv:n och hejar på Sverige? Det hoppas jag ni gör. Det va kasst av Källström och missa straffen. Sånt kan man bara inte missa, det måste sättas. Och just nu går det ju inte så bra för Sverige, ligger under med ett noll. Jag är jättesugen och hoppa över till tv4 och kolla bra komedi istället.


(bilden kommer från google)

HEJA SVERIGE! KOM IGEN NU FÖFAN!


Seriös/oseriös



Vi alla människor har två olia sidor.
 

Så oslagbart bbbra!


För din vetnad, så vill jag bara att du ska veta att jag tycker du är bra bättre bäst. Hoppas du redan visste det. / Din Nathalie
ps. jag ser såå framemot våra planer inför sommaren ds.

Nu så!



Nu så kära läsare! Nu ligger bilderna uppe från balen i inlägget under, ett fåtal av dem men enjoy! *Skrolla ner*

Balen år 2009.

Så, nu är jag äntligen klar med redigeringen av bilderna sedan balen igår, onsdag. En del bilder blev verkligen jättefina! Kul kul. Sen ska också Pontus få sina bilder, hoppas han gillar dem :) Men här kommer lite pics, hope you enjoy them!





















Ett prov kvar.

Nu har jag gjort mitt näst sista prov innan sommarlovet och det känns underbart! Nu kan jag börja andas lite igen, inte vara så kvävd. På tisdag är det sista provet gjort och det är i företagsekonomi. Mitt favoritämne, eller inte! Det provet vi gjorde idag var också i företagsekonomi och det var faktiskt inte så svårt. Glömde av vad vissa saker va och hur man räkna ut det. Men det är på grund av att jag inte hade gjort något om bokslut förrän igår. Och det är FY skäms, verkligen! Tänk om jag hade vart effektiv på lektionerna redan från början och gjort allt som man skulle. För så svårt var det faktiskt inte när jag väl förstod och försökte. Men som sagt, alltid lätt att vara efterklok, för lätt. Varför kan man inte vara "förklok"?

Väntar på min sista lektion, Digital bild, för dagen och sen ska jag till banken och ta ut två checkar. Cash är alltid najs! Sen blir det till att åka hem och ja, jag ska nog faktiskt ta det lite chill för det är jag värd.

Jag längtar till skolavslutningen då jag ska få springa IFRÅN skolan i en härlig sommarklänning.

Yäääy!

I´m happy! Imorgon ska jag fotografera Filles bror, Pontus på hans bal. Det ska bli skitskoj och detta blir faktiskt mitt riktiga första jobb som inkluderar lite cash. Kul och spännande! :D  Pösss önska mig lycka till?


Helgen i bilder.

  
  

SVIN-kvällen. Mums så bra, kändes som förr.



 



Söndag var härlig.

Björn Ljungqvist.


Oredigerad bild förutom att jag dragit ner mättnaden lite bara. Har inte orkat köra den en sväng i ps och varför inte en så gott som oförändrar bild? :) Thaaa suuurpriiise!

Surprise.


En liten titt av vad som kommer imon :)

RSS 2.0