Isande ögon.




Jag och Linus, bilden kommer från moster Nikon D40


Jag har kommit på att min kusins barn har otroligt vackra ögon. Vackert blå isande ögon. Jag kollade nämligen igenom en del gamla bilder och gjorde denna upptäckt. Dessutom har han ett fotogenetisk utseende så nu vill jag bara träffa honom och få fotografera honom i massor! Tjollahej pandaface!


Björn Ljungqvist - Sittin on the dock of the bay



Här har vi en av mina klasskompisars, min bästa killkompis, covers på Sittin on the dock of the bay.
Riktigt bra! Lyssna vettja! I´m proud over you :)

Klaustrofobi.

Idag drog jag till solhörnan efter skolan tillsammans med Björn och sola en snabbis. Det kändes skönt! Jag vill ju bli lite brun nu i vintertiden. Känner mig så fruktansvärt blek. Så fult. Men jag bara måste berätta att när jag var inne i solarierummet och skulle lägga mig för att sola, får jag först inte på solarium't och undrar febrilt hur man får igång det. Teknisk som jag är. Men tillslut fick jag igång det. När jag väl låg där och njöt av värmen började det plötsligt kännas som att det översta, så kallade "locket" kom allt närmare. Var dock inte helt säker om jag bara inbillade mig och försökte slå till ro igen. Efter en stund slog jag upp ögonen igen och kände att det kommit ännu närmare. Och nu hade det faktiskt gjort det också! Jag har inbillat mig att "locket" låser sig till dit man drog ner det. För jag tror att på vissa så gör det faktiskt det och går inte att få upp under solarietiden, alltså när man väl ligger där. Utan bara när man så kallat är färdig. Så jag börjar få panik där jag ligger och försöker trycka upp locket. Går inte. Försöker igen och trycka, går inte då heller. Men tillslut lyckas jag. Pheew, det gick att få upp tänkte jag och kände mig återigen lugn. Lade mig ner för att fortsätta sola men efter ett tag i solarium't kommer det ännu en gång närmare och närmare. Men nu kunde jag vara lugn i och med att jag visste att jag kunde få upp det om jag nu så ville. Solarium är lite otäcka måste jag säga! Isch säger jag men ändå går jag och solar frivilligt? Jag får klaustrofobi när jag kommer till trånga utrymmen. Något jag helst undviker. Någon av er som lätt får klaustrofobi?


Därefter gick jag till Björn och köpte en deodorant. Jag hade otur att tappa den i golvet häromdagen. Klant! Sen tog jag tåget hem och efter det har jag bara tagit det lugnt. Duschat och roat mig vid datorn lite. Upps, bäst att jag lägger ner mina jeans i väskan nu som Emma ska prova imorgon innan jag glömmer bort det och med detta säger jag hejdå för ikväll.

Förresten så fick vi målat våra monterväggar som vi ska till mässan på Åhaga i mars. Vi är dock inte färdiga utan gör förmodligen klart dem imorgon. Har ni någon idé på något snyggt mönster som vi kan måla på en av monterväggarna i rött? Ge oss lite inspiration! Vore jättesnällt! För er som inte vet så driver jag tillsammans med tre klasskompisar ett uf-företag och vi säljer en unik tesil. Hör av er om ni vill veta något om det vettja, eller så kanske jag berättar om den någon gång :)


Sommarjobb.

Har oturen vänt nu? Har jag fått min tur tillbaka? Jo, jag tror faktisk det. Jag vågar mig tro det . Jag hoppas det. En tyngd har lyft från mina axlar som en stor sten. Klumpen är inte kvar i magen längre. Äntligen vågar jag tro att jag är på väg tillbaka. Tillbaka dit jag hör hemma och till den jag är. Fortfarande har jag en hel del saker som inte är riktigt "hela" än. Men dem ska jag ta tag i. Allt ska bli som förr, igen.


Igår ringde jag till Kims mamma och pratade angående om sommarjobb på Ekelund och jag tror kanske att jag har skaffat mig sommarjobb nu! Woho! Det vore verkligen helt underbart, toppen! Jag kände mig så stolt när jag åkte hem från byn och hemåt. Kände mig så stark och så lättad. Hur bra vore det inte det att ha ett sommarjobb nere i byn? Det ultimata skulle jag vilja kalla det. Det blir antagligen inte bara sommarjobb utan lite extra knäck på helgerna. Sounds great, yeeeaaahoooo!


Ikväll är det 24 på tv:n, missa inte det!


Det glimmar i guld och rosa.



På täcket glimmar stjärnorna.

Hey guys!

Ikväll är det party som gäller! Emma fyller myndig och hon ska ha lite kalajs hos sig sen blir det utgång senare till kvällen! Jag är sjuuuuuuuuuuuukt laddad! Ska du också festa ikväll?

Kom nyss ur duschen och har smetat på mig lite make up nu, dock inte helt klar än. Kameran åker med ikväll, så bilder kommer på 18åringen och alla oss andra :D




Lite goa låtar partyyyy låtar:

Cassie - Is it you
Chris Brown - Down
Bayje - Impossible
Brandy - Right here
Britney Spears - Toy soldier
T-pain - Church 

Pluggat stoll.

Idag har vart en hektisk dag. Känt mig stressad hela dagen över inlämningen som ska lämnas in imorgon. Ett arbete om försäljningstekniker och dess metoder. Pheeew! Inte det roligaste arbetet jag har gjort och dessutom bland dem svåraste, eller kanske jag ska säga besvärligast? Nej, jag vet inte men jobbigt är det iaf. Så idag åkte jag till Mimmi efter skolan och pluggade stoll med Mimmi, Björn och Pierre. Försökte iaf. Men har kommit en bit på väg. Snart ska jag nana och jag hoppas ni har haft en bra dag sötnosar! Nu säger jag godnatt.

Break the ice.


Utmaning!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Nina

2. Ett ord på fyra bokstäver:  Nick

3. Flicknamn: Nadja

4. Pojknamn: Niklas

5. Yrke: Naprapat

6. Färg: Neongrön

7. Klädesplagg:  Nylonstrumpor

8. Mat: Natchos

9. Sak i badrummet: Nagelsax

10. Plats/stad: Nyköping

11. En orsak att vara sen:  Nyss krockat

12. Något man skriker: NEEEJ!

13. Film: Nothing Hill

14. Något man dricker: Nyponsoppa

15. Band: Neverstore

16. Djur: Nyckelpiga

17. Gatunamn: Nilsgatan

18. Bil: Nissan

19. Sång: Nothing compares to you



http://nene.webblogg.se

http://linafoto.blogg.se/

http://taralom.blogg.se/

http://typisktelle.blogg.se/

http://typperra.blogg.se/

Kärlek är härligt.

 




Bilderna kommer från min kamera

 Alla hjärtans dag är väll härligt när man får sånt här sött! Fick en ros också, men den har jag lyckats få att vissna. Hur jag än bär mig åt...?

Imorgon fyller min kära mamma år. Hon blir 46 bast och herregud va tiden går! Jag tycker inte hon ser ut att va så gammal, men jisses, det låter nästan som en kärring! Haha. Så imorgon bitti blir det till att gå upp tidigt och ge mamma frukost på sängen som hon älskar och även dela ut några paket. Fick köpt sådana dära praliner som är så goda, dock lite dyra men varför inte unna mamma det på hennes födelsedag? Sedan ska hon också få ett linne och en cardigan som jag hoppas hon kommer tycka om. Samt en mjuckisdress från nike som pappa har köpt. Mysigt! Bara för att mamma nu får en vill jag också ha en sån men dem är ju så dyra!

På lovet har jag också vart och shoppat lite för att utvidga min garderob med Mimmi och tänkte nu visa er vad jag har hittat:

 
 


Fast jag redan har en sån här i svart kunde jag inte låta bli att köpa en i grå också när den bara kostade ynka 29 kr! 



Bilderna kommer från min kamera

Jag är nöjd! Nu ska jag hjälpa mamma med maten och packa iordning lite för imorgon drar (typ) hela klassen till Mimmi och kör pluggkväll tillsammans för vi har en stor fet inlämning som ska lämnas in på fredag och jag har inte ens börjat! *Panik* . Sen blir det duschen. Godnatt. Förresten, det blir tårta och god mat, vi firar mammas födelsedag idag eftersom mamma jobbar imorgon och jag är inte hemma. Mums!

PS. Glöm inte att titta på 24 idag klockan 22.00 på tv400 DS.

The sun is rising.


Låttips!



The Veronicas - 4ever



The Veronicas - When it all falls apart



The Veronicas - Cry

Här kommer mina låttips med The Veronicas som är ett av mina favoritband nu mera. Skulle egentligen blivit publicerat igår med det hanns inte med.

Slut i rutan.



Ni kanske sitter där hemma och förväntar er att jag ska skriva hur mysigt det va på bion igår, men....
icke. Hans hockeymatch drog över på tiden så vi hann inte med bion. Synd men vi myste hemma hos honom hela kvällen och det finns ju inget bättre att ligga med huvudet på hans bröst och höra hans hjärta slå.
Istället blir det förhoppningsvis bio nästa helg då vi firar tre underbara månader tillsammans. 

Imorgon börjar skolan igen  efter ett välbehövligt lov som har gått alldeles för fort och SUCK på det! Jag är varken sugen eller taggad.  Tur att jag har en underbar klass som får mig att överleva skoldagarna iaf.  Jag har faktiskt aldrig trivts så bra i någon klass som jag har haft tidigare som i den här.

Imorgon kommer låttips! Slut i rutan! Adjåååås!

The veronicas - Untouched



Sjukt bra låt! Den gör mig ivrig, jag suktar efter något som jag vill ha, men vet inte av vad.
Taggad. Peppad. Iver.
Kanske behöver jag lite action? Party vore inte fel.

"Godmorgon mammas pussgurka"

Vaknade upp av att mamma kom in med en liten påse med fin choklad som hon ställde på nattduksbordet.
Gav mig en puss på kinden och sa hennes klassiska replik "Godmorgon mammas pussgurka"

Haha, lite genant, men ändå väldigt sött :) Jag gillar min mamma! Eller förresten, inte gillar, jag älskar henne!

Idag är det alla hjärtans dag! Hoppas ni får en trevlig dag extra kryddad med kärlek. Jag ska på bio med kärleken till kvällen, mysigt ska det bli. Ska ni göra något speciellt idag? Berätta :)






Bilder: Kommer från min kamera

Irriterande.

Är det något som stör mig så är det när bloggare gör reklam för sig själva. Då de kommenterar på andras bloggar "Läs min, den är bra" eller när de skriver "Kolla gärna in min blogg också" efter att det har skrivit sin kommentar. Och sedan finns det en del som skriver till hur många som bloggar som helst "Vilken fin blogg! Passa på att kika in min också!". Precis samma sak till varenda blogg. Börjar med att fjäska så att personen i fråga blir glad och klickar direkt vidare in till hans/hennes blogg.


Är de verkligen så desperata efter läsare så de måste göra reklam för sig själva?! Visst, jag ska inte sticka under stolen med att jag gärna hade velat ha mera läsare och att det hade vart roligt. För det hade det! Det blir mycket roligare att blogga när man vet att folk läser. Men jag är inte så desperat att jag går och gör reklam för mig själv, för att få mer läsare. Jag skulle tycka det var genant. Påstå att min blogg vore bra. Nej, det skulle jag inte göra. Tänk om den inte framstod så bra som jag påstått. Nej, ingen reklam för mig tack!


Har jag fel i detta? Håller ni med mig att det är störande och en smula irriterande?


En bra blogg för mig är när den innehåller en gnutta humor, färgstark personlighet, åsikter och tankar, fullspäckad med bilder, tips och musik samt att den ska vara inspirerande. Hittar jag en blogg av dessa kalibrer, med alla dessa ingredienser, ja då är jag fast!


Hihhi, filmtime!

Nu ska jag kolla Den lilla sjöjungfrun 2!
Så länge sen jag såg den så jag blev jättesugen för tecknat, haha.
Den är så söt :D Håller ni inte med mig om att Disney filmer är väldigt mysiga?
Och godmorgon förresten, eller varför inte godmiddag!

Första dagen på lovveckan!




Bild: kommer från min kamera

Bara för att jag inte har något att göra så tänkte jag visa vilka hårprodukter jag brukar använda dagligen... nyinskaffade dessutom. Några bra tips till er läsare kanske, vad vet jag.


•1.       Balsam från L'oreal speciellt framtaget för färgat hår, vilket jag behöver för mina slingor. Reder ut tovorna väldigt bra och detta balsam brukar finnas på de flesta frisörsalonger.

•2.       Shampoo som också kommer från L'oreal, även detta för färgat hår. God doft och känns som det verkligen får rent håret.

•3.       Produkt från Schwarzkopf. Luktar väldigt gott och gör håret mjukare. Mindre "frissigt".

•4.       Bland det godaste jag har luktat på. Luktar ungefär som melontuggemi och denna produkt gör ditt hår glansigare. Man tar ett pumpslag av och drar det sedan jämns med håret. Voila ditt hår glänser som aldrig förr samtidigt som den gör ditt hår oemotståndligt att låta bli att lukta på!

•5.       Skyddar håret bra när du plattar eller fönar ditt hår. Dessutom luktar det gott.

Hoppas ni uppskattade det.


Välkommen snygging!


Bilderna kommer från min kamera
Bild: Jag

Idag vaknade jag upp vid kärlekens sida. Alltid lika mysigt. Vi låg och kolla på 24 maraton'et ett bra tag innan vi gick ut till stallet eftersom jag hade lovat mamma och pappa att ta hand om hästarna i helgen. Daniel var så duktig som hjälpte mig att sopa i stallet, tvätta hinkarna och fylla på nytt vatten. Plus att han la in hö i boxarna. Han gjorde allt detta utan att klaga en enda gång, faktiskt. Haha. När vi kom in från stallet gjorde vi lite nudlar till oss och vet ni vad?! Detta är helt otroligt men Daniel hade tidigare bara ätit nudlar en gång i hela sitt liv, tills idag. Haha, jisses! Men han tyckte det var gott iaf så det var ju tur det. Vid halv fyra åkte han hem och jag satte mig för att pyssla med småtterier.


Mamma och pappa kom hem tidigare än planerat. De anlände hemma på gården runt halv sju. Skönt att ha dem hemma igen och dessutom kom dem ju hem med en riktig snygging till häst. Så fin han var! Jag blev helt kär. Love at the first sight. Pappa föreslog att jag kunde bli skötare till honom, men vi får väl se... Vet dock inte riktigt hur allvarlig pappa var heller, men det hade vart kul. Bilder kommer, för "Bonnen" som jag kallar honom är en riktig bildskönhet.  Uttala det inte "Bonnen" så som bonden utan "Bånnen" även fast det stavas "Bonnen".


Det blev tacos till middag idag och mums var det är gott! Nu sitter jag och kollar på 24 redempent . Vet inte vad det betyder, men jag tror dem visar det två första avsnitten ur den nya säsongen som kommer på tisdag. Sjukt bra är det iaf! Någon mer som kollar 24?


Snart ska jag gå och lägga huvudet på kudden. Good night darlings!


Back again.

Tomorrow comes to take me away
I wish that I - that I could stay
But girl you know I´ve to go
And Lord I wish weren´t so.

Nu är jag tillbaka. Föråt för den dåliga uppdateringen. Men har haft mycket i skolan. Dessutom har jag inte känt att jag har något speciellt på hjärtat, vilket resulterar i ordspya. Så bäst att låta bli.


Idag är det party nere i byn. Men dit ska inte jag, tråkigt nog. Jag ska passa hästarna åt mamma och pappa hela helgen. Det är nämligen så att dem är och hämtar vår nya häst och lämnar en av våra hästar i träning uppe i Borlänge. Bild kommer på den nya hästen senare. Detta ska bli så kul att få en ny häst! Spännande! Den är 8 år och är en travhäst. Har tävlat en hel del och sprungit in över sexhundra tusen.  Så en riktigt duktig häst är det! Sen har han vart i träning hos Goop. Säger er kanske inget om ni inte är travintresserade eller sett på v75 någon gång. Men i alla fall, mamma och pappa ska träna upp honom och ge honom ett nytt miljöombyte. Ge honom tillbaka gnistan i livet, för det ser inte ut som att han tycker livet är roligt längre... Om mamma och pappa lyckas så kanske han är tillbaka på tävlingsbanan om ca 2 månader.


Idag ska jag bara ta det lugnt och fixa med lite små saker. Senare kommer även kärleken och vi ska laga tacos och förhoppningsvis kolla melodifestivalen.


För övrigt har jag fått en ny favoritlåt,  --->   Eagle eye cherry - Save tonight.


Ha en bra lördag, ciao bellas!


Sucksucksuck.

Jädra ipod! Något hände... jag vet inte vad? Men all min musik försvann från min ipod, oförklarligt. Så nu skulle jag vilja be om lite hjälp och tips. Skulle ni vilja tipsa om lite goa låtar till mig? :) Jag gillar nästan allt, ös på med låttips! Ingenting är dåligt. Tack på förhand guys!

RSS 2.0