Dan före dan

Lika som bär? Finns nog inte någon, jo enbart Jesper, som tycker jag och min mamma är lika. Glad midsommar på er om jag inte hinner säga det imorgon! Jobb på Gekås imorgon mellan 7-15.30. Godnatt.

jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Ett leende sker och är över på ett ögonblick. Men minnet av vad som framkalla det kan finnas kvar en hel livstid. När två blir en.

Vibrating bra

Haha, tycker Jennifer Aniston är underbar.

Dumma mej or should I say Despicable me?

Haha, helt underbar film. Se den! En av de bättre animerade filmerna som jag sett på länge. Älskar lilltjejen "Räknas det här som störande? *gluggluggglugg* Älskar Gru's accent och de små gula figurerna. Dem är ju skitsköna! Se Dumma mej, rekommenderas varmt. Se den i svensk version. Tyckte rösterna var som bäst då.
Idag har jag jobbat några få timmar på Ekelund. Numera är det så skönt att jobba där för jag drar inte en enda liten suck, medans man kan slita häcken av sig på Gekås ibland.  Imorgon är det dags för Gekås igen. 8-17. Sådär gött pass. Kvällen till ära som nu är kommen tror jag spenderas med lite redigering av bilder, kanske se en film och läsa ut EGOBOOST MAGAZINE. Haha, den har jag inte sagt att jag har köpt va? ;) Har ni inte läst den, SÅ gör det. Ibland kan det kännas lite klyschigt, men namnet passar otroligt bra in på tidningen. För det är som sagt, en liten EGOBOOST att läsa den.

Amor vincit omnia

Jag och hjärtat kollar Pineapple Express på tv:n. Men nu ska vi försöka få i oss Smörinbakad lax med vitlök och potatis till. Undra hur det ska smaka. Hoppas det är gott. Senare ska vi kollla Dumma mej. Jag har varit sugen på att se den länge då den rullar varje dag i barnrummet på jobbet. Haha, verkar lite rolig! Superglad över att hjärtat kom hit ikväll. Sist jag träffade honom var igårmorse, men jag saknar honom så lätt nuförtiden. Så dags att umgås med honom nu. Kärleken övervinner allt.

Idag vill jag hem och dansa med dig

Ursch, nu går jag och lägger mig efter en timmas redigering. Så trött idag. I nuläget känns det som att en halsflussinfektion är påväg. Vet inte, men det känns verkligen så! Kallsvettas, ont i halsen som tusan och ont i öronen. FYFAN. JAG VILL INTE. Jag ber till Gud att jag inte blir sjuk nu. Jobb imorgon, vi får väll se hur jag känner mig när jag vaknar klockan halv sex då klockan ringer. En annan vill ju tjäna pengar!! Då finns det tusan ingen tid för att bli sjuk. Har ingen ledig lucka i schemat just nu. Men nog om DET. Haft fullt upp på det senaste med studenter och bal OCH jobb. Men förhoppningsvis ska det bli bättring på uppdateringen här på bloggen. Dags att dejta kudden. Godnatt alla fina.

Studenternas lyckliga dagar

Idag är det INTE min tur. Jag har redan fått uppleva studentens lyckliga dagar. Nu är det alla andras tur. Bland annat Täss som jag senare ska till på studentmiddag. GOTT. Hihih, tååååårtan tänker jag ha sikte på. GRATTIS TILL STUDENTEN, FY FAN VAD NI ÄR BRA!!!!!!!!!!!!!! Se till och njut, för det händer bara en gång i ditt liv.

Hela jag ryser

Helt okej nattrally med Björn inatt på vägen hem till mig. Jag gillar att leva på den farliga sidan, hela jag ryser.
Lite mys med Mimmi, Jojje och Björn igårkväll. Bara chilla och prata om livets alla gåtor. Jag gillar sådant, också. Nu styr jag kosan ner mot Varberg. Jäkla skitväder, nada sol ju.

wake me up in san francisco

Efter lite grillmys nere vid sjön med fina tjejer ska jag nu gå och lägga mig. Ska upp om 6 fucking timmar!!!! Jag kommer vara död. Jobba mellan 7-16 imorgon. Fast innan det blir sängen så ska jag nog laga lite pannkakor, har ingen lunch imorgon annars. Godnatt från pannkaksbakarn.

HJÄLP JOAKIM!!!!!

JAG HAR KOMMIT ÅT EN KNAPP SÅ ALLT ÄR FÖRSTORAT... ÅÅH ARG JAG BLIR. SÅ SNÄLLA HJÄLP!!! TROR JAG KOM ÅT "CTRL" OCH ZOOMADE. MEN NU FÅR JAG INTE TILLBAKA DET???

I think I like it

Inna - Club rocker

much more fun

Ni är för jävla dåliga på att kommentera!!!!! Hejdå.

Vad är inte en bal på slottet?

Här har ni lite bilder från plåtandet på balen igår. Fler bilder kommer. Enjoy, här har ni Julia och Täss.

The prom

Plåtandet gick bra idag. Jag är ganska nöjd. Svor lite åt solen bara, men annars så. Kräsen, ja, det är jag det. Ni kanske får se lite fräscha bilder imorgon innan jag åker till jobbet. Beror lite på när jag vaknar och så. Hoppas att alla ni som går på balen idag har det riktigt roligt och att ni alla känner er fantastiskt fina. För det var ni!

RSS 2.0