1000 hål i nacken



"Se upp i backen annars får du tusen hål i nacken!"




Gullisar ♥

Idag har vi åkt pulka och ja, inte för att vi har gjort det förr men här är en bild från dagens åkning.  För övrigt så harvi idag varit i Birsta, på Birsta City. Ett stort shoppingområde med många bra affärer. Fick köpt mig en ring och en blus från Gina. Bild kanske kommer imorgon. (Gud vad jag lovar mycket) Fick också köpt en liten sak till min kärlek som han ska få när jag kommer hem. Kan dock inte säga vad det är då han läser min blogg men visar gärna senare ; ).  Jag har även varit i stallet idag (alltså min kusins och hennes mans stall, travstall dvs) och gosat med hästar. Ska dit imorgon också, kanske ska rida då. Hejåhå, undra hur det ska gå. Och just det ja, Jesper tipsade mig om ett litet jobb. Barnvakt, kan ju vara något nu när jag har vanan inne! ; ). Funderar på om jag ska ringa dit imorgon, har ju inget jobb ändå så. Och innan jag går skulle jag vilja säga att jag längtar tills min lön kommer den 25e. Wippie!!


Första, andra och tredje

Nu är jag uppe i min tredje bajsblöja! Det rullar på, kan inte säga att jag gillar det, men det går rätt bra. Man lär ju sig. Chrisitna njöööt som fan när jag bytte första bajsblöjan, den bitchen ; ) haha. Idag har Melwin och jag legat i soffan och myst ihop. Massa gos! Det är sådana stunder man älskar barn. Nu ligger barnen och sover. Den minsta av dem satt i mitt knä och drack välling, och sen somna han. Jag dör så gulligt. Bild kanske kommer senare. Imorgon kommer min moster, barnens mormor. Då ska vi sätta moster i pannkakslagning, hihi. Gott! Imorgon ska jag kanske gå till stallet och borsta lite hästar. Behöver lite miljöombyte för någon timma eller så. Nu har vi kollat Halv åtta hos mig. Det är ju gayvecka, and I just looove it!! Sjukt sköna människor. Jag vill ha en gayfriend, eller ja, en bög kanske jag ska säga. Nu kollar vi 112 - på liv och död, spännande. Har ni tur så kanske det kommer lite bilder imorgon. Hej så länge!

Jag flyger på rosa moln



Mitt hjärta, min kärlek, min luft. Det enda jag skulle vilja göra är att kasta mig i dina armar. Kyssa dig oavbrutet och sedan stanna i din famn för evigt. Du gör mig lycklig, lyckligare än vad jag någonsin har varit. Önskade att vi satt klistrade runt varandra, men istället får vi ta vår mysiga dag en annan dag, då vi inte är 90 mil ifrån varandra. Happy valentines day everybody! ♥


The snow don't stop me

3 decimeter snö. Åh, taggaaaaaa.. Jag vill inte släpa min feta resväska till centralen imorgon. Uh, jag fruktar mitt öde... Nu har jag kollat film och det är dags att börja göra iordning sig. Ska in till centrum idag, kolla lite butiker och träffa Mimmi. Imorgon klockan 8.28 åker jag till Sundsvall. Lämnar snön för ännu mer snö och 20 minus grader. Jag taggar!

Beyond retro

Igår när jag anlände till Stockholm kände jag mig totalt lost. STOCKHOLM ÄR SÅ STORT! Vart hade jag hamnat.. Ungefär så kändes det. Jag måste säga att allt känns så mycket mer komplicerat än hemma. Nu tänker jag inte på själva Stockholm utan på tågen och tunnelbanan osv. Jisses, vilken turist jag är! Jag kände mig som en packåsna med resväska, handväska, kameraväska och en kamera i högsta hugg. Det va ett jäkla hallå innan jag fick fixat tågkuponger till pendeln jag skulle ta till Christina. Alltså min kusin som jag just nu bor hos. Jag tror jag stannar här tills lördag, då jag och Chrisitna åker upp till Sundsvall för att vara barnvakt en vecka. Det ska bli sååå mysigt. Jag längtar faktiskt. Sen, måndag den 21 februari åker vi hem igen. Och jag tror jag ska stanna kvar lite i Stockholm även när vi kommer hem. Då åker jag nog till Mikaela, min barndomskompis, och hälsar på henne några dagar. Vi har typ inte träffats på 2 år. Så det är verkligen dags.

Idag klockan halv tio. Christina är på jobbet så jag är själv i lägenheten. Jag har inte bestämt mig än om jag ska iväg på äventyr eller om jag bara ska chilla idag. Jag ska iad gå ner till affären och köpa mig något gott. Jag och Christina ska gå och träna Dance Aerobic nere på gymmet här i Kallhäll ikväll. Haha, det ska bli skitkul! Never tried it. Jag vet att innan jag lämnar huvudstaden så ska jag ha varit på Beyond Retro. Den bästa sechondhandbutik här tydligen. Jag vill bara testa, jag vill andas lite sechondhand-anda.



Jag innan jag lämnade min trygga hamn.



Min otroligt stora fullpackade väska!




Romantisk middag för två. Haha, Christina och jag fixade tacos till kvällsmat.


El Stockholmoo

I got something that I haven't told yah. Jag är i STOCKHOLM nu! Berättar mer imorgon. C yah!


How do you do

Ikväll ska vi ut och bli vingliga jag och Isabelle. Risken att vi blåser bort finns ju, men vad gör man inte? Jag hörde en fågel kvittra i mitt öra att "vad är livet utan lite risker?" Och jag har svaret på det: NOOOTHIIING!!

Nu sitter jag med hårfärgen i håret och väntar på att jag ska få gå och duscha. Ikväll ska bli kul, jag börjar känna mig laddad. Frågan är bara vad man ska ha på sig, men det löser vi väll ; ) Idag fick jag ett glädjande besked, berättar imorgon vad det är! Puss, ha kul, för livet väntar inte på dig. Klyschigt, men sant.

Stormy days

Efter att ha käkat en tidig frukost med mamma och pappa så ska jag nog gå och lägga mig i sängen igen, läsa en bok eller ngt, jag har sovit så otroligt dåligt inatt. Senare idag ska jag och mamma färga mitt hår, spännande, och sen ska jag fylla i ett formulär för Statiol. Chipp chipp! Förresten, jättetrevlig och riktigt god mat hos Issa igår. Idag känner jag mig tjock.

Viiiiiktoriiiaaaa???



Kära vän, jag tänkte på dig när jag såg den här annonsen.


Taken control

Efter att ha suttit och sökt jobb hela dagen är jag seg i kolan! Nu orkar jag inte mer. Känner mig dock lite duktig. Jag har sökt till servitris, McDonald's, Colorama, Statiol-säljare och slutligen skosäljare. Phew. Nu ska det verkligen bli skönt med tjejmiddag om två timmar. Ska slänga i mig lite mat nu och åka upp till affären för att kolla på hårfärg. Är så himla besviken att toningen har släppt så att det röda lyser igenom. Älskade hårfärgen precis när vi hade gjort det. Kanske måste försöka med riktig färg för att det röda inte ska lysa igenom. Ja, vi får väll se...

You haven't seen the last of me

Det är så mycket i mitt huvud just nu så jag tror det sprängs snart. Jag har så många idéer och saker som jag vill göra så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Allt hinns visst inte med på en och samma gång. Vart ska jag börja?


Elsas värld



Den kom igår på posten. Jag kan inte bärga mig tills jag ska börja läsa den!!! Jag kanske tänkte spara den tills jag sitter på ett tåg och luffar runt i Sverige... hoho


Time to celebrate



Bara för att det var onsdag.. bara för att jag gör framsteg OCH för att det var "tag två för 75 riksdaler". LOVE IT! Smaker jag aldrig provat tidigare, men det blev minst sagt succé!



Jag är jäkligt glad över att jag fråga Charlotte om hon ville hänga med till Göteborg för att gå på informationsmötet för au pair. Vi har alltid så jävla roligt(hemskt vad jag svär) när vi är och ja, det blev minst sagt inte tråkigt i onsdags. För övrigt gick mötet jättebra och nu får jag se vilken organisation jag väljer. Har ju trots allt ett till möte att gå på först innan jag fattar ett beslut. Efter mötet så hamnade vi på Donken, som ni ser, och där satt vi och pladdrade ett tag. Puss!!


Behind these castle walls



"Everyone thinks that I have it all. It's so empty livning behind these castle walls, these castle walls. If I should tumble, if I should fall. Would anyone hear me screaming behind these castle walls. There's no-one here at all, behind these castle walls. Nobody knows I'm all alone living in this castle made of stone. They said that money it's freedom, but I feel trapped inside it all. And while I sit so high up on a throne. I wonder how I can feel this low. On the top of the world it's so beautful but there's no place to fall." - Det är så vackert. En favorit just nu.

Ikväll åker Charlotte ner med mig till Göteborg för att vara lite moraliskt stöd. Jag ska gå på informationsmöte för au pair. Dagens möte står Skadinaviska institutet för. Men den 19:onde februari ska jag på möte hos Cultural Care. Jippie, jag är så exhalterad!!!! Fick broschyr och ett litet brev från Cultural Care igår, och det gjorde mig minst sagt inte mer sugen... JAG VILL ÅKA NU. I'm ready! Dessutom funderar jag på att åka till Norge, hälsa på Simon och även då passa på att söka lite jobb. Jag tänker inte ångra en minut till. Tanken av att sitta still finns inte.


RSS 2.0