Nu var jag igång igen..

Idag var första arbetsdagen på jobbet avklarad. All ledighet är slut nu. Så nu ska jag jobba fram tills i slutet av august iallafall. Och då jobbar jag 6 dagar i veckan, ledig söndagar och sen har jag utöver det 3 dagar då jag är ledig. Pheew, snacka om att jag kommer få jobba, men förhoppningsvis blir jag lite rik också ;) hihi.

Imorgon ska jag för första gången öppna butiken, larma av och hela den visan. Jobba från halv tio till 7. Jag kommer vara död efter imorgon.. Men på onsdag kanske det kan bli lite mysigt då jag kanske åker ner till Sveriges sommarstad Varberg och myser vid klipporna med min bästa livskamrat Vickan.

Förlåt, men ni får stå ut med att bloggen är så tråkig just nu, inga bilder överhuvudtaget.. Det är så tråkigt att blogga då dessutom. Anledningen är att jag inte har tid att sitta och pilla med bilder just nu och jag har heller inget photoshop vilket gör att jag spenderar mindre tid framför datan och alla mina bilder.

Hoppas ni lever livet därute!
Nu måste jag sova. Sussa sött, puss ♥

Dancing together



Åh, Sarah är allt snyggis! Eller hur?

Fotade Sarah och hennes pojkvän Andreas häromdagen. En hel del bilder blev bra och det va mycket roligt. Aldrig riktigt fotat "kärlekspar" innan sådär seriöst. Men just nu bjuder jag bara på en bild på Sarah då jag inte är helt säker på om Andreas tillåter att jag lägger upp någon bild här på bloggen. Sedan har jag heller inte photoshop vilket är skitirriterande, jag kan ju inte redigera mina bilder. It makes no sense.

Ikväll blir det förmodligen mys med min fina vän Vickan. Hon har varnat för hörselvärk och jag gillar't :D


When you tell the world you're mine



Såå fin låt!
Agnes och Skifs sjunger bedårande.


PMS?

Jag måste säga att det är smått irriterande när föräldrar fjäskar. Borde egentligen inte tycka det, men jag gör det ändå! Små himla jobbigt frustrerande. Så nu har dem fått mig att försöka laga Christinas köttfärssås (jag har ALDRIG lagat den!!! urgh /!&!&#*I%"!¤) Vad är det med mig? Har jag pms eller?

Jag tror jag måste lyssna på Monday morning, den gör mig alltid glad!

Been there, done that

Ojoj, mycket att göra idag!

Sola [x] Check!
Träna [x]
Duscha hunden [x]
Duscha mig själv [x]
Äta [x]
Lägga över bilderna från kameran [x] Do it tomorrow!
Åka till Jesporr ♥ [x]




Overdrive

Nu ska jag och hunden åka ner till sjön och bada lite, eller iaf Selma. Jag kanske hamnar i plurret, jag har inte inte riktigt bestämt mig än :) hoho. Idag ÄR det sommar. Hoppas detta regnväder är över nu och att sommaren är här! Funderar också på att laga en god måltid till mamma och pappa tills dem kommer hem, men den stora frågan är vad F*N jag ska laga för något?! Nåja, jag googlar väll något när jag kommer hem från sjön. PEACE.




En låt av Olas tre nya singlar, mums

Ola - Overdrive


Sjung om studentens lyckliga dagar

Hmm.. Jag sa till mig själv att jag skulle gå och lägga mig tidigt idag. Men oj, vad hände? Jag sitter här och bloggar när klockan slagit tio över ett på natten. Tanken var att jag kanske skulle firat med alla goa varbergare(jag kallar dem så) ikväll, men min studentmössa var några mil för långt bort så det blev inget med det tyvärr. Jag önskar att jag kunde vara lite mer spontan, även fast jag vill så går det inte.

Det verkar som att jag har kommit in i "tänkar"-stadiet igen. Fy vad det är jobbigt. Visst, det kan vara nyttigt men oftast resulterar det bara i en virrig hjärna och för mycket skit. Jag hatar ord med ingen innebörd.

För övrigt så var jag i Varberg idag och kollade på alla glada nytagna studententer. Snacka om att kunna förstå känslan dem hade i kroppen då jag i torsdags själv tog studenten. Helt ofattbart! Tillslut fick jag letat upp Simons(FY FAN VA DU ÄR BRA!) flak, missade hans utspring, och ge honom min blomma samt få klickat lite bilder. Bilder kommer såklart! Både på min student och Varbergs student. Nu är det trots allt sängen som gäller. Jag ska försöka få min skönhetssömn. PUSS&SMEK ♥ L o v e

STUDENTEN

Imorgon, torsdag, tar vi studenten!! Det är helt galet, jag kan knappt fatta det. Imorgon blir det champangefrukost klockan halv sju på morgonen. Här ska börjas tidigt! Jisses, snacka om att man kommer vara bra i gasen imorgon! Flakåkande och sen ska vi hem till vårt partytält och festa vidare. Lite släkt och vänner kommer, jag tror det kommer bli grymt. God mat dessutom, kan knappt bärga mig...
Nu äre fest!


Two days left

Balen var helt fantastisk. God mat, härlig stämning och bra drag. Jag hade verkligen inga förhoppningar överhuvudtaget, vilket var bra, för då blev det som va bra ännu bättre. Nu går jag här hemma och städar, det är ju för sjutton student på torsdag!!! Men det regnar här, jag börjar bli orolig. Snälla snälla gud, låt det inte regna på oss på torsdag! Jag ber!! Ikväll är det nog fest, studentfirande tjooohooo. Förferre hemma hos Emma och sedan Stars, kan nog bli riktigt grymt! Men nu måste jag sätta fart, bjuder dock på några balbilder så här i förbi farten.



Filip, jag och Issa



Björn och jag, bästa vänner ohyeah



Vickan, jag, Sarah och Issa - SVIN-gänget


Min överlevnadsbok



Hon fixar allt. Hon lär mig hur man ska leva, hur man ska uppföra sig. Utan henne hade jag inte varit den människa jag är idag. Jag är tacksam. Jag gillar min mamma.


Beautiful as the fairytale

Åh, idag är det bal! Det som vi alla tjejer väntat på. Nu hoppas jag att alla kommer gnistra så vackra dem är och att inget regn kommer. Who's gonna be the proomqueen?
Nu måste jag ta ut spolarna ur håret, lockarna vill släppas fria...


RSS 2.0