Jag är bra på att dräggla, tro mig

Okej, nu har jag suttit och läst den här tuffa tjejens blogg en bra stund. Den är helt fascinerande och underhållande. I just love it. Hennes huvudämne är sex och relationer, och jag måste säga att detta ämne är bra tillfredsställande. Misstolka mig rätt! Read it cause I know you gonna like it. Uh uh.

Och appråpå badboll. Jag fick just bort hårstrået från mitt öga som har legat där hela dagen och skavt. Nu var det ju dags att bli hittat, efter en hel jävla dag. Tack! Nu känns det rent i ögat och det var en otrolig lättnad :)

Och något som också är som fastklibbat på min näthinna idag är att ska en kille få mig att gå loss ska han ha Diesels parfym "Only the brave - The new fragrance" eller Lacostes doft Essential. Är dock inte säker på sista namnet, men flaskan är grön och den är helt omotsåndlig. Man blir frälst!

Nu ska jag ta mitt pick och pack och dra till soffan, kolla det sista minuterna av spårlöst och avnjuta en tallrik fruktsallad med glass.

Kommentarer
Postat av: Rebecca Fexby - FOTOBLOGG

svar: tack du :P

2010-02-22 @ 23:41:49
URL: http://rebeccafexby.se
Postat av: Jeanette

Ja men eller huuur!!

2010-02-23 @ 07:42:57
URL: http://iamfab.blogg.se/
Postat av: Anonym

coola skor :D

2010-02-23 @ 13:57:32
URL: http://puredetails.blogg.se/
Postat av: erica

hehe.. jag är spruträdd också men kan jag pierca mig och gadda mig så tror jag inte att en rstylanespruta skulle hindra mig =)



håller med om att lacosteparfymen e god !

2010-02-25 @ 13:29:28
URL: http://nosecrets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0